"دروغ گفتم و غلط کردم"، قلمفرسایی نمی خواهد
♦️عذرخواهی، سی و هفت صفحه قلم فرسایی نمی خواهد. خاتمی اگر در ادعای دلبستگی اش به امام و انقلاب و نظام صادق است، صاف و ساده، همان حقیقت را که بارها در پستو ها اذعان کرده اما جرئت بلند گفتنش را ندارد، در یک خط بنویسد: "ادعای تقلب در انتخابات 88 دروغ بود".
🔹یک خط هم بنویسد که به خاطر همه خسارت های ناشی از آن دروغ و فتنه هشت ماهه، شرمنده مردم و نظام است؛ طلب عفو و بخشش می کند و تعهد می دهد با روشنگری، به جبران گوشه ای از خیانت هایش بپردازد.
♦️پس از آن می ارزد که نه سی و هفت صفحه، بلکه حتی سیصد و هفتاد صفحه، بنویسد و واقعیت های آن خیانت بزرگ را بازگو کند. و گرنه، دو دوزه بازی و ابراز ندامت در خلوت، و ادا و اطوار اصلاح طلبی و خیر خواهی در جلوت، پشیزی ارزش ندارد.
@IMANI_mohammad
سرسام آور
♦️ملت سرسام نگیرند، خوبه! تا با تکذیبیه واعظی کنار بیایند و بپذیرند که دولت، قیمت ارز را بالا و پایین نمی کند، آقای روحانی وارد گود شد و گفت "قیمت ارز، با وقعیت سازگار نیست و کاهش خواهد یافت"!
🔹واقعیت کدام است و خیال، کدام؟ کدام قیمت ارز، طبیعی است و کدام، مهندسی شده؟! دلار 3700 تومانی قبلِ برجام کجا و دلار 26 تا 33 هزار تومانی پسا برجام کجا؟!
♦️آقای روحانی ۶ شهریور ۹۷ هم گفته بود: "اگر بخواهیم، در عرض دو هفته قیمت ارز به قیمت پارسال برمی گردد"!
🔹خدا وکیلی سرسام آور نیست این حرف ها؟ دوربین مخفیه؟ یا چی؟!
♦️... ولی با همه این حرف ها، باز هم خوبه! فکرشو بکن: اگر رئیسی، رئیس جمهور شده بود، دلار الان شده بود 5 هزار تومان ... پننننج هزااااااااار تومااااااااان!
@IMANI_mohammad
ضرب شست
🔹گر بگویم که مرا با تو سر و کاری نیست
♦️در و دیوار شهادت بدهند آری هست ...
#تیر_غیب
#ضرب_شست
#مقاومت_بازدارنده
#پهپهاد_های_تهاجمی
#موشک_بالستیک_نقطه_زن
#دوران_بزن_در_رو_تمام_شده
@IMANI_mohammad
گزارش رئیس سیا:
آمریکا تعاملپذیر نیست
♦️یادداشت روز کیهان:
http://kayhan.ir/
@IMANI_mohammad
مطمئن هستید ترور نشده اید؟ - ۱
♦️در یک دورهمی تبلیغاتی، یکی می گوید درباره ترورتان روشنگری کنید. و دیگری پاسخ می دهد من هم معتقدم بحث ترور جدّی است. خودشان میکشند، خودشان هم مراسم عزاداری برپا میکنند و بعد دیگران را متهّم می کنند".
🔹بنده خدا! مطمئن هستید که هنوز ترور نشده اید و در سلامت به سر می برید؟ همه ترور ها که با بمب و گلوله و سمّ نیست. کم نیستند چهره هایی که ترور فیزیکی نشدند؛ اما "غرور" و نفوذی ها"، چنان آنها را دچار مسخ شخصیت و هویت کردند که مرتکب خودزنی شدند و تمام آبرو و اعتبار خود را نابود کردند.
♦️مهره دشمن شدن، عار است. اما زشت تر، آن است که کسی در موفقیت افسری یا ژنرالی باشد و از سوی حریف «سربازگیری» شود. تاریخ اسلام تا امروز، پُر است از همین سربازگیریهای از خواص در خدمت اردوگاه دشمن. و ساقط شدن از اعتبار انقلابی به دست خود آنها.
🔹دو شخصیت معروف که ترور نرم و پیشمرگ نقشه دشمن شدند، یکی جناب طلحه الخیر است؛ و دیگری، جناب زبیر که "سیف الاسلام" و "منّا اهل البیت" شده بود.
♦️اما چنان دچار فریفتگی و جاه طلبی و غرور شدند که از خود نپرسیدند اردوگاه امویان، چرا از رفتار آنها به وجد می آیند و برای شان کف و سوت می زنند؟ و چرا حمایت شان می کنند؟ زبیر و طلحه وقتی ترور شدند که همین حمایت ها و تحسین ها را دیدند و حال شان، از کردار شان بد نشد.
🔹طلحه از یاد برده بود که همین چند وقت پیش چگونه بساط اشرافیت امثال مروان بن حکم را بر هم زده بودند. اما مروان که از یاد نبرده بود! مروان ها با جنگ جمل، هم از امیر مؤمنان (ع) انتقام گرفتند و هم از هم اردوگاهی های جدید خود، طلحه و زبیر.
♦️تیری که به طلحه اصابت کرد و او را از پا درآورد، از جانب سپاه امیر مومنان پرتاب نشده نبود؛ او توسط هم اردوگاهی جدیدش مروان ترور شد و وقتی کار از کار گذشت، با حسرت گفت: «خون هیچ بزرگی، مانند من به هدر نریخت»!
🔹بعدها امیر مومنان (ع) بالای جنازه همین ها فرمود "پیوسته منتظر پیامدهای غدر و خیانت شما بودم و با فراست خود، آثار فریفتگی را در سیمای شما می دیدم؛ لباس دین، شما را می پوشاند و صدق نیت و بصیرتم، مرا بر باطن شما آگاه می کرد".
@IMANI_mohammad
🔻ادامه دارد🔻
▪️قسمت های دو و سوم را اینجا مطالعه فرمایید:
▪️قسمت دوم: https://eitaa.com/IMANI_mohammad/2689
▪️قسمت سوم: https://eitaa.com/IMANI_mohammad/2690
مطمئن هستید که ترور نشده اید؟ - ۲
♦️شخصیت انقلابی سومی که حیثیتش قربانی ترور نرم شد، فقیه انقلابی و زندان کشیده ای بود که در دوران رهبری امام خمینی (ره)، قائم مقام رهبری امام (ره) شد؛ اما منافقینی که از جمله قاتل فرزندش بودند، در بیت او رخنه کردند و ذهن او را چنان مسموم کردند که وکیل مدافع جنایتکاران و دشمنان دین و ملت شد. شد "مجتهد و روحانی واقعی" (!) از آن جنس که رادیو فردا و بی بی سی ترویج کردند.
🔹قربانی چهارم ترور نرم، همان شخصیتی است که ترورش توسط منافقین در ابتدای انقلاب ناکام ماند و بارها از منافقین قدیم و جدید، تهمت و ناسزا شنید؛ اما چون مراقب اطرافیان نبود و هیجان و غرور بر عقل او غالب آمد، به ابزار دست دشمنان تبدیل شد. بازیچه ای برای ایجاد آشوب نیابتی و دودسته کردن مردم.
♦️چنان ناشنوا و نابینا شده بود که در هشت ماهه فتنه ندید و نشنید آشوبگران می گویند "انتخابات بهانه است/ اصل نظام نشانه است". خطیب بسیاری از روزهای قدس، نشنید که از زبان رژیم صهیونیستی می گویند "نه غزه، نه لبنان". بعد هم در اثر مشورت های مسموم، مدعی شد روزگار فردا روزگار مذاکره است، نه موشک!
🔹"ترور نرم" در دستور کار بود که ارگان اینترنتی گروهک ملی- مذهبی، 19 آبان 91 درباره همین شخصیت سیاسی نوشت:
🔻«پرسش اساسی این است که با [...] چگونه باید رفتار کرد؛ او که در کارنامهاش قلع و قمع دیگران را به طور پررنگ دارد و در تصمیمهای بزرگ جزو تصمیمسازان بوده و اکنون با ما افق مشترک پیدا کرده، تکلیف چیست؟
🔻آیا باید تاریخِ او را به فراموشی سپرد یا به طور #تاکتیکی فعلاً در مورد او سکوت کرد تا اگر زوری دارد ضربهاش را به حکومت بزند و بعد که نوبت خود او رسید به حسابش رسید، یا این که اصولاً تاریخ او را فاشگویانه بر سر کوی و برزن فریاد زد و از هر سازش و حمایتی از او تن زد؟»
🔹ارگان گروهک ملی- مذهبی ادامه میدهد:
🔻«اگر بر این باشیم که باید پراگماتیستی عمل کرد؛ خیلی زود میتوان به این رسید که پس حمایت از [...] به صلاح است. چرا که او به تحقق خواسته های ما کمک میکند، فارغ از این که دیگران در مورد ما چه فکر می کنند و اگر آرمان خواهانه عمل کنیم هرگز به زیر علم کسی چون او نخواهیم رفت.
🔻هرگز نباید از گناه اینان گذشت، اما باید با ایشان تاکتیکی برخورد کرد؛ یعنی سکوت کرد تا وقت آن برسد.»
▪️ادامه دارد▪️
@IMANI_mohammad
مطمئن هستید که ترور نشده اید؟ - ۳
🔹دشمن، گاه انتقام سالیان خود از افراد خوش سابقه را به واسطه زمینگیر شدن آنها میگیرد؛ چنان که نه تنها از همراهی با جبهه خودی باز می مانند، بلکه تبدیل به مسئله و حتی پیاده نظام انتحاری و پیشمرگ نقشه های دشمن می شوند. اینجا برخلاف جنگ و جهاد، قربانی شدن نه تنها فضیلت نیست، بلکه عین سرشکستگی است.
♦️شعار های اسلام و انقلاب را سر دست گرفتن، سربازی ولایت را کردن و با آمریکا و اسرائیل رویارو شدن کجا؟ و صید منفعل و نیمه جانی برای رسانه های ضد انقلاب یا تردید افکنی های منافقین کجا؟! حمله به دروغ هولوکاست و به هم ریختن بنیان برپایی رژیم صهیونیستی کجا و انکار اظهارات ضد رژیم صهیونیستی خود در گذشته کجا؟
🔹دعای "و اجعلنا من المسشهدین بین یدیه" کجا، زیر سوال بردن دفاع از حرم اهل بیت (ع) در سوریه و عراق کجا، تخطئه سردار سلیمانی کجا، و شرکت ریاکارانه در یادواره شهدای مدافع حرم در آمل کجا؟!
♦️سنگ مردم و نظام را به سینه زدن کجا، و تعطیل کردن مسئولیت در چند سال آخر مدیریت (در اوج فشار های تحریمی دشمن) کجا؟ مسئولیت کجا و سرگرم حاشیه سازی شدن کجا؟
🔹تلخ است که انسان از فرماندار شهر ری در دولت دهم بشنود:
🔻چند روز بعد از جریان خانه نشینی، بنده برای سفر استانی دولت مجبور شدم به جلسهای با آقای ["ب" معاون اجرایی] بروم. تنها جلسهای که با ایشان داشتم، تلخ ترین جلسه آن دوره عمرم شد.
🔻آقای [...] که ارتباط بنده را با جریان ستادهای مردمی در سراسر کشور و بچههای انقلابی میدانست، پرسید بچهها نظرشان نسبت به قضیه خانهنشینی چیست؟ بنده توضیح دادم که [...] در پازل دشمنانش حرکت کرد و هر عاقلی این را میفهمد. او که عصبانی شده بود گفت:
🔻پنج شش سال است در این کشور مثل... شبانه روزی کار میکنیم و آقایان اطلاعات سپاه و بیت می روند پزش را جلوی مردم می دهند (!) و پشت سر، ما را میکوبند. اشکالی ندارد ما هم از فردا کار نمی کنیم.(!)
🔻بله از فردا کار نمیکنیم که معلوم بشود در کشور فقط ما هستیم که می توانیم کشور را بگردانیم. ببینیم در سخنرانی هایشان چه دارند به مردم بگویند. و آن وقت به دست و پایمان می افتند".!
🔹آقای فرماندار ادامه می دهد : "اما حرف [...] علی رغم باورمان اجرایی شد، ۲ سال رییس جمهور و معاونین و مسئول دفترش کشور را رها کردند آن هم در اوج تحریمها. این را از جدول جلسات، که جای رئیس، معاون اول میرفت و کاهش حجم تصمیم، اقدام و برنامه ها و سفرها و از هم گسیختگی کارها می شد فهمید".
♦️رهبر انقلاب، سوم آذر 1395 درباره جنگ نرم فرمودند «جنگ نرم، خیلی خطرناکتر از جنگ سخت است. در جنگ سخت، جسمها به خاک و خون کشیده میشوند [ولی] روحها پرواز میکنند و می روند به بهشت. در جنگ نرم، اگر خدای ناکرده دشمن غلبه بکند، جسمها پروار میشوند و سالم میمانند، روحها میروند به قعر جهنم؛ لذا این خیلی خطرناکتر است».
🔹همه ما، قربانیان ترور فیزیکی را تجلیل میکنیم؛ اما آیا قربانیان ترور نرم هم که لگد به جبهه خودی میزنند، قابل تقدیرند؟ یا مستوجب عتاب و مواخذه؟ البته راه بازگشت و جبران و اصلاح برای همه قربانیان چنین تروری گشوده است.
@IMANI_mohammad
هفت بطن برجام؛ مُکاشفه پشت مُکاشفه!
♦️اولش فکر کردیم، برجام طبق ارزیابی طایفه اعتدال و اصلاحات از جمله آقای روحانی، قرار است ما را با "جامعه جهانی" آشتی دهد و رفیق کند
🔹آمریکا که از برجام خارج شد، طبق نظر همین حضرات، تصور کردیم "کدخدا" از برجام خارج شده؛ همان که "بستن با او آسان تر است"!
♦️اما آقای روحانی که گفت "شر یک مزاحم از سر برجام کم شد"، شنگول شدیم و گفتیم گور بابای کدخدا، کدخدا کیه؟!
🔹تازه آن روز، از یک دستاورد دیگر برجام با خبر شدیم؛ باز هم به قول همین طایفه "اصلاحات و اعتدال"، فهمیدیم "برجام بین اروپا و آمریکا، شکاف و اختلاف انداخته"!
♦️چطور؟ این طور که: آمریکا از برجام بیرون رفت؛ اما اروپا در برجام ماند و خانم موگرینی هم از آقای روحانی تضمین گرفت که او هم به تعهداتش در برجام متعهد بماند. ما و اروپا ماندیم در برجام، و آمریکا منزوی شد. کاپ اخلاق را هم دادند به آقای روحانی.
🔹اما امروز دچار یک مکاشفه و فهم و دریافت تازه از برجام هفت بطنی شده ایم. کدام مکاشفه؟ همین که آقای روحانی امروز گفت "برجام از بس بزرگ بود، دنیا توطئه کرد تا کمرش را بشکند".
♦️نگرفتید چی شد! همان برجامی که دروازه های جامعه جهانی را به روی ما گشود و ما و آنها را با هم آشتی داد، [اگر یه جور دیگه بهش نیگا کنین!] ] از بس که بزرگ بود، موجب شد جامعه جهانی علیهش توطئه کند!
🔹... فکر می کنم هنوز هم عمق مطلب را نگرفته باشید، بس که بزرگ و عمیق است!
@IMANI_mohammad
چرخه تصمیم گیری "عالی"
به جایگاه درست "حقوقی" برگردد -۱
🔹مسئولیت اعضای شورا های عالی مانند "امنیت ملی"، "فضای مجازی"، "انقلاب فرهنگی" و همچنین "مجمع تشخیص مصلحت نظام"، اجتهادی است و نه تقلیدی. هر کدام از اعضا باید اهل تشخیص و رای مستقل باشند، و تحت تاثیر فضا سازی و جنجال قرار نگیرند.
♦️ممکن است همه ابعاد موضوعاتی که در دستور بحث قرار می گیرد، برای اعضا روشن نباشد و طبعا نظر دستگاه های ذی ربط اخذ و بررسی می شود. اما قرار نیست آنها منفعل و مقلد باشند؛ چرا که در آن صورت، نیازی به ارجاع موضوع به مجمع یا شورای عالی نبود. و نظر دستگاه دولتی اجرا می شد.
🔹متاسفانه نگاه برخی دولتمردان به این حوزه های عالی تصمیم گیری نظام، نگاه محترمانه و از پایین نیست. بلکه در مواردی سعی می کنند به جای تبعیت، مجمع یا شورا ها را به دنبال خود بکشانند.
♦️از طرف دیگر، جنجال های انبوهی نیز تدارک می شود تا تصمیم گیران ارشد را تحت فشار قرار دهد و مجبور کند بدون استقلال رای و پرسش از همه ابعاد موضوع، صرفا تایید کننده نظر دولت باشند؛ و در غیر این صورت، به خاطر جنجال های پوپلیستی متهم خواهند شد که به نفع مردم تصمیم نمی گیرند!
🔹این چیدمان معیوب را از هنگام بررسی توافق هسته ای در مجلس و شورای عالی امنیت ملی، و سپس موضوع قرار دادهای جدید نفتی (IPC) و سرانجام لوایح مربوط به FATF شاهد بوده ایم. در ماجرای توافق اخیر با آژانس و تحدید قانون مجلس برای لغو تحریم ها نیز اتفاق مشابهی رخ داد.
♦️اعضای تصمیم گیر نمی توانند بدون اهتمام به شناخت عمیق موضوعاتِ در دستور کار، رایی مستقل داشته باشند و منفعل می شوند. در ماجرای برجام، از برخی مسئولان که رای شان تعیین کننده بود، شنیدیم که حتی یک بار هم متن برجام را نخوانده بودند!
🔹آنها صرفا تبلیغات عوام فریبانه را تکرار می کردند و بنابراین تصورشان این شد که با تایید "برجامِ تعریفی"، اقتصاد کشور و زندگی مردم رونق می گیرد. تورم بالای هفتصد درصد، رکود شدید اقتصادی و خسارت های فنی و امنیتی، حاصل آن کوتاهی در بررسی بود.
🔻دامه دارد🔻
@IMANI_mohammad
چرخه تصمیم گیری "عالی"
به جایگاه درست "حقوقی" برگردد -۲
🔹پس از آن تجربه ناکام و تلخ، تصویر مشابهی از FATF و لوایح مربوطه ساخته شده و مدت هاست "مجمع" تحت فشار قرار دارد. بدون این که کسی پاسخگوی خسارات وعده های قبلی باشد، یا حتی وعده داده شود تبعیت از FATF، تحریم ها را بر می دارد. صرفا ادعا می شود مجبوریم دو خواسته باقی مانده را تصویب کنیم!
♦️کسی از دولتمردان، هنوز به مجلس، "مجمع" یا شورای عالی امنیت ملی توضیح نداده که اصلا چرا اجرای 41 تعهد طرح اقدام (اکشن پلن) بی سر و صدا توسط وزیر وقت اقتصاد با FATF امضا شد؟ چرا 37 بند از این تعهدات بدون اطلاع مجلس به اجرا درآمد؟ و در مقابل تعهد FATF چه بود؟
🔹چرا بخشنامه هایی خطاب به بانک ها صادر گردید که همکاری با نهادها و سازمان های حاضر در لیست تحریم های سازمان ملل و تحریم های آمریکا را متوقف کنند؟! و چرا با وجود انجام 39 تعهد (دو مورد با تصویب مجلس قبلی)، نه رویکرد FATF مثبت شد و نه تحریم ها کاهش یافت، بلکه افزوده شد؟!
♦️"هزینه- فایده" جامع پس از پنج سال می گوید هزینه های گزاف همکاری با اف ای تی اف (واگذاری اطلاعات مالی امنیتی، لو رفتن مجاری دور زدن تحریم، و افزایش دقیق تر فشارهای اقتصادی) "قطعی" است؛ اما آن عایدی آن نه فقط "محتمل" نمی باشد، بلکه"منتفی" است.
🔹علت روشن است: اولا گردانندگان اصلی FATF (کارگروه "مبارزه با پولشویی"، "تامین مالی تروریسم" و جرائم سازمان یافته")، سرآمدان ارتکاب همین جرائم در دنیا هستند. ثانیا FATF صرفا چماق و اسلحه ای در دست آمریکا و اروپا برای دقیق تر کردن فشار های اقتصادی است.
♦️فرآیند عدم اجرای برجام و قطعنامه 2231 شورای امنیت از سوی آمریکا و تروئیکای اروپایی (بازگشت و تشدید تحریم ها) نیز ثابت کرد مسئله، سوء تفاهم حقوقی نیست که بتوان در چهارچوب ها و ساختار های به ظاهر حقوقی برطرف کرد.
🔹توافقاتی از این دست، صرفا ابزار فشار جدید برای باج خواهی بیشتر است. تحریم، حربه دشمن است و تا ما با همت خود، این حربه را کُند و بی اثر نکنیم، دشمن به هیچ قول و قراری در این باره پایبند نخواهد ماند.
♦️اجمالا این که باید چرخه تصمیم گیری در مجمع و شورای عالی امنیت ملی، مطابق با مسئولیت های قانون اساسی، اصلاح شود و به جایگاه درست (فرا دولتی و فرا قوه ای) آن ارتقا یابد: مدیران دولتی ذی ربط به جای فرافکنی و دست پیش گرفتن، باید در نهاد های عالی، پاسخگوی قصور و تقصیر های قبلی باشند؛ و تصمیمات جدید، مبتنی بر عبرت های قبلی اتخاذ شود.
@IMANI_mohammad
محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
.
چرا گلادیاتورهای تحریم را
اهل ادب و تعامل جا زدند؟!
♦️هنگامی که احتمال انتصاب "رابرت مالی" در دولت آمریکا رسانه ای شد، حسام الدین آشنا مشاور رئیس جمهور، در تبلیغاتی عجیب نوشت : انتخاب احتمالی رابرت مالی، حامل پیامی روشن در مورد یک رویکرد کارآمد برای حل سریع و موثر مناقشه است".
🔹این خط تبلیغاتی، ادامه همان رویکرد گمراه کننده ای بود که دموکرات ها را "اهل تعامل مثبت"، اوباما را "بسیار مودب"، امضای کری را "تضمین"، و جو بایدن را مهیای برداشتن تحریم ها وانمود می کرد.
♦️وقتی بایدن در ۲۸ ژانویه ۲۰۲۰، رابرت مالی را به عنوان "نماینده ویژه آمریکا در امور ایران" معرفی کرد، تبلیغات انبوهی در داخل ایران به راه افتاد مبنی که او مهیای لغو تحریم ها و بازگشت آمریکا به برجام است. اما نگفتند چهارچوب های راهبرد آمریکا درباره ایران ظرف دهه گذشته، هیچ تغییری نکرده است.
🔹اکنون باید به مشاور ارشد آقای روحانی به خاطر یک پیش بینی درست دیگر تبریک گفت! رابرت مالی، ریچارد نفیو (سزار تحریم ها) را که از طراحان اصلی تحریم های فلج کننده در دولت اوباما بود، به عنوان معاون خود منصوب کرد.
♦️تنها تفاوت تیم بایدن و ترامپ، در این جمله بایدن است که مهر ماه گذشته عنوان کرد: ""سیاست ترامپ علیه ایران شکست خورد. روش هاى زيركانه تر و هوشمندانه تری هم براى سخت گيرى علیه ايران وجود دارد".
🔹با اضافه شدن نفیو به تیم ضد ایرانی بایدن، این ارزیابی قطعی تر از گذشته موضوعیت می یابد که آمریکا -به اعتبار فضاسازی غربگراها در ایران- تحریم ها را حربه ای مفید و موثر می داند و آنها را با برجام و فراتر از برجام کنار نخواهد گذاشت.
♦️تحریم ها دو چاره بیشتر ندارد؛ "همت ملی برای خنثی سازی از طریق تقویت تولید ملی و تنوع بخشی به صادرات" و "شکست دادن و رو کردن دست جریان تحریف". به تعبیر رهبر انقلاب "اگر جریان تحریف شکست بخورد، جریان تحریم هم شکست می خورد".
🔹نهاد های امنیتی باید بررسی جامعهی انجام دهند که روایت های تحریف آمیز برخی عناصر موثر در تصمیم گیری یا تصمیم سازی، درباره دولت متخاصم آمریکا، صرفا از سر بی سوادی است؟ یا در نفوذ زدگی هم ریشه دارد؟
@IMANI_mohammad