طرفداران نامزدها
مُهره بازی دیگران نشوند
🔹به عقل و مصلحت و انصاف نزدیک تر، این است که برخی طرفداران دو آتشه نامزد های محترمی مثل آقایان جلیلی و قالیباف و زاکانی، توان و فرصت محدود خود را صرف نفی و تخطئه نامزدهای دیگر در درون جبهه انقلاب نکنند.
♦️مهم ترین مسئولیتی که هنوز آن بر زمین مانده وادا نشده، ایجاد موج اجتماعی با محوریت روشنگری درباره عملکرد شهید رئیسی و دولت وی در مقایسه با عملکرد دولت روحانی است.
🔹هیجان، چاشنی فعالیت های تبلیغاتی است و اگر از حدود عقل و شرع و مصلحت نگذرد، خوب هم هست. اما مجال محدود خود را صرف کلنجار با یکدیگر کردن، همدیگر را زیر ذره بین گذاشتن، و خرده گیری و عیب جویی کردن، چیزی در سبد انقلاب نمی گذارد؛
♦️و در عین حال، آن بخش از مردم را که عمق معرفتی ندارند، دلزده و سر خورده می کند. چنین کسانی، یا از اصل انتخابات روگردان می شوند و یا سراغ نامزدی خارج از این درگیری های درون جبهه ای می روند؛ و این هر دو، ضرر است.
🔹طرفداران نامزد ها اگر مهارت داشتند، با طرفداران دیگر نامزدهای منسوب به جبهه انقلاب تعاون و تعامل مثبت داشته باشند، و اگر این مهارت یا دریافت را نداشتند و اصل برای آنها مسابقه بود، باز هم مسابقه در خیرات، با بدگویی و توهین و تهمت و پنجه بر صورت هم کشیدن، در تناقض است..
♦️همه فعالیت های ما نهایتا باید نشاط سیاسی و انگیزه و امید و قدرت تشخیص نسبت به دو جریان کلی وفادار به انقلاب و اسلام و ایران، و جریان معارض غربگرا را پدید آورد.
🔹همچنین باید، افق دید عمومی را از درگیری های محدود سیاسی، به مسائل کلان کشور در سطح جهانی گسترش دهد و بتواند تهدید ها و فرصت های عمومی ملی و بین المللی را برای مخاطب عام جا بیندازد.
♦️ما باید بتوانیم در برابر هجوم دائمی و ترکیبی غرب، بسیج گری عمومی داشته باشیم و این بسیج گری، با درگیر شدن با یکدیگر و هم فرسایی پدید نمی آید، بلکه این درگیری ها، ضد نشاط و انگیزش عمومی است.
🔹درگیر دعواهای حیدری/ نعمتی شدن، و نامزد خود را تا عرش بردن و دیگری را تخریب کردن، می تواند ما را غوطه ور در غفلت موهومی کند که برآیند آن، به جای انتخاب شدن بهترین فرد از نظر هر کدام ما، به روی کار آمدن ضعیف ترین و بدترین نامزد ختم شود.
♦️طرفداران دو آتشه، این احتمال را هم بدهند که بخشی از آتش افروزان اختلافات جاری، اصلا نسبتی با جبهه انقلاب نداشته باشند و نفوذی باشند، یا از نفوذی ها بازی خورده باشند.
🔹انقلاب اسلامی در حال ایجاد دگرگونی عمیق در نظم جهانی است و بنابراین بدیهی است که سرویس های خبیثی مثل CIA ،MI6 و موساد، برای مختل کردن حرکت کلی انقلاب، برنامه ریزی گسترده ای انجام داده باشند. و کدام برنامه، کاری تر از بد دل ساختن و با هم درگیر کردن نیروهای انقلابی؟!
@IMANI_mohammad
.
احتمالات مشارکت و رای لازم برای پیروزی در مرحله اول انتخابات
🔹تعداد واجدین شرایط رای دهی در انتخابات مجلس دوازدهم (چهار ماه قبل)، ۶۱ میلیون و ۱۷۲ هزار و ۲۹۸ نفر بود.
🔹در آن انتخابات، ۲۴٬۸۶۱٬۵۴۲ نفر شرکت کردند و نرخ مشارکت ۴۰٫۶ درصد ثبت شد.
🔹طبق اصل ۱۱۷ قانون اساسی، پیروزی یک نامزد در دور اول انتخابات ریاستجمهوری، مستلزم کسب اکثریت مطلق آرای شرکتکنندگان، یعنی بیش از ۵۰ درصد است.
♦️هم اکنون طبق نظر سنجی ها میزان احتمالی مشارکت ۵۵ درصد برآورد شده و پیش بینی می شود تا ۶۰ با ۶۵ درصد در هشتم تیر افزایش یابد.
🔹با یک محاسبه تقریبی، میزان رایی که یک نامزد انتخابات ریاستجمهوری باید در احتمالات متفاوت مشارکت کسب کند تا بتواند در دور اول پیروز شود، به طور تقریبی به این شرح است:
🔸 مشارکت ۵۰ درصد (۳۰ میلیون ۵۸۶ هزار نفر)
🔻رای لازم برای پیروزی در دور اول: ۱۵ میلیون و۲۹۳ هزار رای
🔸 مشارکت ۵۵ درصد ( ۳۳ میلیون و ۶۵۰ هزار نفر)
🔻رای لازم برای پیروزی در دور اول: ۱۷ میلیون و ۳۲۵ هزار رای
🔸 مشارکت ۶۰ درصد ( ۳۶میلیون و ۷۰۳ هزار نفر)
🔻رای لازم برای پیروزی در دور اول: ۱۸ میلیون و ۳۵۲ هزار رای
🔸مشارکت ۶۵ درصد (۳۹ میلیون و ۷۷۰ هزار نفر)
🔻رای لازم برای پیروزی در دور اول: ۱۹ میلیون و ۹۳۵هزار رای
🔹بدین ترتیب به نظر می رسد کاهش نامزدها و اجماع به ویژه میان آقایان جلیلی و قالیباف برای پیروزی در دور اول انتخابات، یک ضرورت است.
@IMANI_mohammad
نتایج انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۹۲:
🔹از 50 میلیون و 483 هزار و 192 نفر واجد شرایط رای دادن،
36 میلیون و 704 هزار و 156 نفر رای دادند که 35 میلیون و 458 هزار و 747 رای صحیح اخذ شد.
میزان مشارکت، 72.7 درصد .
1- حسن روحانی: 18 میلیون و 613 هزار و 329 رای
2- محمدباقر قالیباف: شش میلیون و 77 هزار و 292 رای
3- سعید جلیلی: چهار میلیون و 168 هزار و 946 رای
4- محسن رضایی: سه میلیون و 884 هزار و 412 رای
5- علیاکبر ولایتی: دو میلیون و 268 هزار و 753 رای
6- سیدمحمد غرضی: 446 هزار و 15 رای.
@IMANI_mohammad
نتایج انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۹۶
مجموع کل آرا ماخوذه: 41,220,131 رای
سید مصطفی آقا میرسلیم: 478,215 رای
حسن روحانی: 23,549,616 رای
سید ابراهیم رئیسی ساداتی: 15,786,449 رای
سیدمصطفی هاشمی طبا: 215,450 رای
@IMANI_mohammad
.
نتایج انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰
تعداد واجدین شرایط رأی دادن، ۵۹ میلیون و ۳۱۰ هزار و ۳۰۷ نفر.
مجموع آرای ماخوذه ۲۸ میلیون و ۹۳۳ هزار و چهار رای. میزان مشارکت، ۴۹٫۲ درصد
سید ابراهیم رئیسی: ۱۷ میلیون و ۹۲۶ هزار و ۳۴۵ رای
محسن رضایی: ۳ میلیون و ۴۱۲ هزار و ۷۱۲ رای
عبدالناصر همتی: ۲ میلیون و ۴۲۷ هزار و ۲۰۱ رای
سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی: ۹۹۹ هژار و ۷۱۸ رای
آرای باطله: ۳ میلیون و ۷۲۶ هزار و ۸۷۰ رای
@IMANI_mohammad
محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
طرفداران نامزدها مُهره بازی دیگران نشوند 🔹به عقل و مصلحت و انصاف نزدیک تر، این است که برخی طرفداران
.
کدام اجماع؟
🔹برخی مخاطبان می پرسند کدام اجماع ؟ و منظورشان این است که کدام نامزد باید به نفع دیگری کنار برود؟ لابد اگر اجماع بر سر نامزد مطلوب شأن باشد، با اشتیاق استقبال می کنند و اگر خلاف آن باشد ، پس می زنند و درباره برتری نامزد مد نظر خود استدلال می کنند.
♦️بی تردید، هر کدام نامزدهای مورد بحث، نقاط قوت و ضعف خود را دارند و هیچ یک، به جامع الاطرفی آیت الله رئیسی (ره) نیستند. (بماند که آن شهید والامقام هم مورد غفلت و ناسپاسی برخی خودی ها بود.). اما اقتضای مصلحت این است که برای افزایش آرای نامزد جبهه انقلاب، تنازل و اجماع صورت گیرد.
🔹به نظر می رسد اگر حامیان و طرفداران اجازه بدهند که خود نامزدهای محترم در این باره تعامل همفکری کنند، منطقی تر، و امکان ائتلاف بسیار بیشتر است.
♦️نهایتا باید به نامزدها و حامیان آنها این رویداد پر تکرار را یادآور شد که چه در جنگ های صدر اسلام و چه در دفاع مقدس، چنان روح گذشت و ایثار حاکم بود که وقتی می خواستند به یک رزمنده مجروح، جرعه ای آب بنوشانند و آب کم بود، هر رزمنده به نفر کنار دست خود اشاره می کرد تا او را سیراب کنند، و نفر دوم اصرار می کرد آب را به رزمنده مجروح سوم برسانند. گاه، به شهادت رسیدند، اما لب به آب نزدند تا دیگری سیراب شود.
🔹اکنون نوبت ماست که از کمال طلبی بی حد و مرز و حداکثری -اما احتمالا، منتهی به نتیجهای به غایت نامطلوب - عبور کنیم و با رسیدن به اجماع بر سر یک نامزد (پس از انجام مناظرات و شفاف تر شدن احتمالات آرا)، امیدواری را در جبهه انقلاب دو چندان کنیم.
♦️پیروزی ما در این همدلی و ائتلاف است و نه تصلب بر سر این یا آن نامزد.
@IMANI_mohammad
خداوندا من پیامبر (ص) را ندیدم...
🔹«اللّٰهُمَّ إِنِّی آمَنْتُ بِمُحَمَّدٍ صَلَّی اللّٰهُ عَلَیْهِ وَآلِهِ وَلَمْ أَرَهُ فَلا تَحْرِمْنِی فِی الْقِیامَةِ رُؤْیَتَهُ، وَارْزُقْنِی صُحْبَتَهُ، وَتَوَفَّنِی عَلَیٰ مِلَّتِهِ، وَاسْقِنِی مِنْ حَوْضِهِ مَشْرَباً رَوِیّاً سائِغاً هَنِیئاً لَاأَظْمَأُ بَعْدَهُ أَبَداً، إِنَّکَ عَلَیٰ کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ.
🔻خداوندا من ایمان آوردم به محمّد (درود خدا بر او و خاندانش) در حالیکه او را ندیدم، پس مرا در قیامت از دیدارش محروم مساز و همنشینی با او را نصیبم فرما و مرا بر دین او بمیران و از حوض لو سیرابم کن، نوشیدنی بدون تشنگی، دلنشین و گوارا که پس از آن، هرگز تشنه نشوم، همانا تو بر هر چیز توانایی.
🔹اللّٰهُمَّ إِنِّی آمَنْتُ بِمُحَمَّدٍ صَلَّی اللّٰهُ عَلَیْهِ وَآلِهِ وَلَمْ أَرَهُ فَعَرِّفْنِی فِی الْجِنانِ وَجْهَهُ. اللّٰهُمَّ بَلِّغْ مُحَمَّداً صَلَّی اللّٰهُ عَلَیْهِ وَآلِهِ مِنِّی تَحِیَّةً کَثِیرَةً وَسَلاماً.
🔻خداوندا من ایمان آوردم به محمّد (درود خدا بر او و خاندانش) در حالیکه او را ندیدم، پس در بهشت، صورت و سیمای او را به من بشناسان. خدایا به محمّد (درود خدا بر او و خاندانش) از سوی من تحیت و سلام بسیار برسان».
💢 از دعاهای شریف روز عرفه
@IMANI_mohammad
محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
.
.
چرا مسعود پزشکیان
تکرار حسن روحانی است؟
🔹اگر دولت روحانی کمترین محبوبیت و مقبولیتی نزد مردم داشت، آقای پزشکیان دیروز نسبتش با این دولت را انکار نمی کرد.
♦️پزشکیان دیروز در پاسخ به یک سوال، حرفی زد که نوع کانال های مدعی اصلاحات و اعتدال سانسور کردند و مورد بی اعتنایی قرار دادند.
🔹او گفت: غیرممکن است دولت سوم روحانی باشم. دولتی که می آید، دولت مسعود پزشکیان خواهد بود.
♦️قطعا او از انزجار مردم نسبت به وضعیتی آشفته ای که دولت روحانی تحویل داد، خبر دارد و اگر کمترین احتمالی نسبت به محبوبیت آن دولت می داد، فاصله گذاری نمی کرد. مقبولیت روحانی در ماه های پایانی دولتش به زیر ۶ درصد سقوط کرده بود.
🔹با این وصف، اجتماع نقیضین محال است. نمی شود اعضای دولت روحانی، حزب زیر دست وی و احزاب و سیاسیون مدعی اصلاح طلبی، دور پزشکیان جمع شوند و ستاد او را قبضه کنند و با این همه، او ادعا کند دولتش، غیر از دولت ائتلافی روحانی (و خاتمی) خواهد بود.
♦️هم اکنون، کسانی مانند نوبخت، واعظی، عباس آخوندی، آذری جهرمی، علی جنتی، صالحی امیری، علی ربیعی، ظریف، خاتمی و...، همه کاره ستاد پزشکیان، و حامیان اصلی او هستند.
🔹احزابی مانند اعتدال و توسعه، کارگزاران و صدای ملت، ارکان تشکیل دهنده این ستاد محسوب می شوند و پزشکیان، تقریبا هیچ فرد مستقل از این حلقه در کنار خود ندارد.
♦️حکما گفته اند:"تو اول بگو با کیان دوستی- پس آنگه بگویم که تو کیستی". برای فهم این که دولت پزشکیان چه شکل و شمایلی می تواند داشته باشد، کافی است ببینیم که همه کاره ستاد او، چه کسانی هستند؟
🔹ائتلاف روحانی و خاتمی اگر قرار بود کاری برای مردم بکنند، در آن هشت سالی که دولت در اختیارشان بود، اقتصاد کشور را به قهقرا نمی بردند. دولت پزشکیان، پیشاپیش به این حلقه واگذار شده است.
♦️تعطیلی ۹۵ درصد برنامه هسته ای، افزایش تهدید و نا امنی، دو برابر شدن تحریم ها، دراز تر شدن زبان آمریکا و غرب، قفل شدن اقتصاد، کاهش صادرات نفت به یک پنجم، تورم ۶۰ درصد، کسری بودجه ۴۸۰ هزار میلیاردی، بدهی ۱۵۰۰ هزار میلیاردی و...، بخش کوچکی از میراث خسارتبار این طیف است.
@IMANI_mohammad
.
سرگیجه
🔹تناقض اگر شدت پیدا کند، به سرگیجه می انجامد.
🔹مثل همین کانال غربگرا و شبه اصلاح طلب، که ظرف چند روز، یکی در میان از نامزدی پزشکیان و حمایت تمام قد اصلاح طلبان ذوق زده شده، و سپس ابراز تردید و تعجب کرده است:
🔻پزشکیان با همتی متفاوته.
🔻حمایت هماهنگ و منسجم اصلاح طلبان از دکتر پزشکیان
🔻سخنگوی جبهه اصلاحات: از حضور آقای پزشکیان برای به هم زدن خواب فرقه پایداری استفاده کنیم.
🔻حضور عبده تبریزی در کنار پزشکیان به عنوان نماینده اقتصاد بازار محور، پیام امید بخش به فعالان اقتصادی بود.
🔻دیشب در دو سوی پزشکیان، یک کاپیتالیست (عبده تبریزی) و یک نهادگرای چپگرا (احمد میدری) نشسته بودند؛ بالاخره چپ یا راست؟!!
🔻روسای جمهور سابق و اصلاح طلب به این اعتراض داشتند که رئیس جمهور تدارکاتچی نیست و شانی بسیار بالا برای این جایگاه قائل بودند اما کاندیدای فعلی اصلاح طلبان همین شان تدارکاتچی هم برای رئیس جمهور قائل نیست. مورد پزشکیان و حامیانش، یک مورد خیلی عجیبی هست.
@IMANI_mohammad
.
🔹مقاومت نستوه فلسطین، با همان انگیزه و اقتدار و صلابت روز اول جنگ، با نظامیان صهیونیست می جنگد و تلفات می گیرد.
♦️فقط ظرف یک شبانه روز، ۱۲ نظامی صهیونیست و از جمله فرمانده میانی ارتش، در غزه به هلاکت رسیدند.
@IMANI_mohammad