.
آمریکا آبستن خشونت و آشوب
🔹شبکه سیانان می گوید «سازمان های اطلاعاتی آمریکا دریافتند که ایران قصد حذف ترامپ را دارد بنابراین امنیت او را افزایش داده بودند، اما تیراندازی اخیر را مرتبط با ایران نمی دانند».
🔹انتخابات آبان ماه آمریکا احتمالا آبستن حوادث مهمی است، شبیه بحرانی که ۴سال قبل، به بهانه تقلب علیه ترامپ پدید آمد و ایالات متحده را در کام آشوب و تجزیه طلبی برد. اشغال کنگره و درگیری های شدید نیروهای امنیتی و معترضان در کف خیابان با چاشنی خشونت شدید، سیاستمداران آمریکایی را ترسانده است. آنها از ترامپ و حامیانش چه ببرند و چه ببازند، می ترسند.
🔹در این میان اقدام به ترور ترامپ، به سرعت تصویر فراگیری خشونت در این کشور را بازنمایی کرد و این که اگر غول خشونت و ترور از چراغ بیرون بیاید، مهار آن آسان نخواهد بود. به همین علت هم بود که تحلیل های بشدت نگران کننده ای در رسانه ها منتشر شد. اگر از تحلیل هایی که دولت بایدن را متهم می کند بگذریم، روزنامه وال استریت ژورنال اعلام کرد:
🔻«ترور نافرجام ترامپ بزرگترین شکست سرویس مخفی آمریکا از زمان ترور نافرجام رونالد ریگان در سال ۱۹۸۱ به حساب میآید».
🔻در این باره، روزنامه فایننشال تایمز می نویسد: «آیا آمریکا در حال ورود به دوران جدیدی از خشونت سیاسی است؟تاریخ آمریکا نشان میدهد که ترور و خون ریزی میتواند شوکی ایجاد کند که نیروهای میانه رو را مجددا به صحنه گردانان اصلی عرصه سیاسی تبدیل نماید».
🔻سی ان ان هم دیروز نوشته بود: «با ترور نافرجام ترامپ، افسانه شکست ناپذیری او، پر و بال بیشتری خواهد گرفت. زخم کهنه خشونت سیاسی در انتخابات آمریکا سر باز کرد».
🔻نشریه کانورسیشن نیز به قلم «آری پرلیگر؛ مدیر مطالعات امنیتی و استاد جرم شناسی و مطالعات حقوقی دانشگاه ماساچوست لاول» نوشت: «جای تعجبی ندارد که با دو قطبی شدن شدید سیاست امریکا امریکاییها دست به خشونت بزنند. یک اینچ تا جنگ داخلی بالقوه در امریکا فاصله بود. جنبش محافظه کار از سال ۲۰۱۶ میلادی زمانی که ترامپ برای اولین بار انتخاب شد، به شدت تغییر کرد و بسیاری از ویژگیهای ترامپیسم در واقع اکنون در بخشهای مختلف جنبش محافظه کار نسبتا محبوب هستند. بنابراین، حتی اگر ترامپ در مقطعی تصمیم به بازنشستگی بگیرد، فکر نمیکنم ترامپیسم به عنوان مجموعهای از ایدههای پوپولیستی از حزب جمهوری خواه ناپدید شود. با این وجود، من قطعا میتوانم درک کنم که چرا افرادی که آن را یک تهدید میبینند احساس میکنند که حذف ترامپ میتواند همه مشکلات را حل کند».
🔹ترامپ باید برای جنایت ترور شهیدان سلیمانی و ابومهدی مهندس تاوان سختی پس بدهد و تا دم مرگ نکبت بارش، این ترس را به جان داشته باشد. در عین حال به نظر می رسد ترامپ، بهانه ای برای از هم گسیختگی بیشتر و انهدام شیرازه اجتماعی فرسوده ایالات متحده است.
🔹چهار سال قبل در میانه آشوب در آمریکا، برخی رسانه ها نوشتند آمریکا دیگر ایالات متحده نیست، بلکه ایالات متفرقه است. آن کابوس بزرگ درباره از هم گسیختگی اجتماعی و سیاسی در امریکا، اکنون به این کشور بازگشته و فرافکنی و متهم کردن دیگر کشورها از جمله ایران و چین و روسیه به دستکاری، بحران را حل نخواهد کرد.
@IMANI_mohammad
پشت پرده یک هیاهو
منافقان تمامیت خواه
از دولت حداقلی چه میخواهند؟
🔹برخی افراطیون مدعی اصلاحات، در مرحله ما قبل نقد هستند. سزاوار نقد نیستند، چون هیچ هنجار و معیار ثابتی ندارند و هر روز به رنگی در می آیند.
🔻آنها با هیچ سیاستمداری، صادق نبوده اند و به همین علت، همان هایی را که از نردبان شان بالا رفته اند، مورد بدترین فحاشی ها و توهین قرار داده و سپس در صورت نیاز، مجددا تملق شان را گفته اند؛
🔹از هاشمی رفسنجانی و خاتمی و منتظری و عارف بگیرید، تا بهزاد نبوی و ناطق نوری و لاریجانی و حسن روحانی. از قدیس اصلاحات و شیخ اعتدال و شیخ دیپلمات توصیف کردن، تا اردک فلج و شاه سلطان حسین بی عرضه و متهم اول قتل های زنجیره ای و دیکتاتور، و رحم اجاره ای خواندن!
🔻بنابراین، توقع این که با آقای پزشکیان، رویکردی متفاوت پیشه کنند، دور از واقعیت و خمیره و شخصیت آنان است.
🔹اشخاص وقتی به قدرت می رسند و جایگاهی پیدا می کنند، برای افراطیون مدعی اصلاحات، صرفا پوششی هستند تا اینان بتوانند از کام جویی کنند و هنجار ها را مورد هجمه قرار دهند، و هنگامی هم که دوره مناصب به سر رسید، مسئولیت تخلفات و خسارات خویش را گردن صاحب منصبان بیندازند.
🔻منافقین جدید، زیست طفیلی خود را در دو قطبی کردن جامعه، و سرگرم سازی افکار عمومی با مجادلات سیاسی، و همزمان، به نیش کشیدن طعمه قدرت و منصب می دانند.
🔹به همین علت هم هست که با نقاب حمایت از پزشکیان، در صدد تسویه حساب با هر نهاد و شخصیتی برآمدند که توانسته نقاب از سیمای آنها کنار بزند.
🔻یک روز می گویند باید شهردار تهران برکنار شود، روز دیگر سراغ آقای جلیلی می روند و نسخه کنار گذاشتن او از شورای عالی امنیت ملی را می پیچند و... همین طور رئیس و معاون صدا و سیما، و مدیر مسئول کیهان و فلان اعضای مجلس خبرگان و ائمه جمعه برخی شهرها و... !
🔹این اقلیت بی صداقت (حداکثر هزار نفری)، طوری هم وانمود می کنند که انگار هشتاد و پنج میلیون ایرانی به آنان وکالت داده اند! این در حالی است که اگر بنابر کاربست ادبیات همیشگی خود آنها بود، باید از تعبیر رئیس جمهور حداقلی برای آقای پزشکیان استفاده می شد که پایین ترین رای را در میان همه روسای جمهور منتخب (۲۵ درصد رای کل واجدان حق رای) کسب کرده است.
🔻دولتی که رای ۷۵ درصد مردم را ندارد، چگونه مدعیان حمایت از آن می توانند مانند سلاطین و دیکتاتورهایی که خود را مالک همه چیز می دانند، نسخه قلع و قمع منتقدان و صاحب نظران را بپیچند، و حال آن که آقای جلیلی ۱۳/۵ میلیون رای، (فقط ۲/۸ میلیون رای کمتر) کسب کرده است؟!
🔹البته شخص آقای پزشکیان از این ادبیات موهوم منافقین فاصله دارد. در عین حال توجه داشته باشیم کوتوله های دیکتاتور با هیاهوی رسانه ای، قصد سرگرم سازی عمومی را دارند تا مردم و صاحب نظران نپرسند که تندروهای بی خاصیت و پر خسارت (گرگ های دندان تیز کرده برای مناصب دولتی) چگونه توانسته اند بر برخی کمیته های انتخاب وزیر چنبره بزنند؟
@IMANI_mohammad
.
سهمخواهی از پزشکیان
و ریزش اطرافیان او جدی است
🔻یک فعال اصلاحطلب گفت: سهمخواهی از پزشکیان و ریزش حلقه اولیه اطرافیانش یک چالش جدی است.
🔹غلامعلی رجایی در گفتوگو با خبرآنلاین و در پاسخ این سؤال که «این روزها بحث سهمخواهی از دولت چهاردهم مطرح میشود، با توجه به گستردگی که طیف حامیان آقای پزشکیان دارند، این مسئله میتواند به یک چالش تبدیل شود؟»، اظهار کرد:
🔻"من فکر میکنم یکی از بحثهای جدی آقای پزشکیان، مسئله اطرافیان ایشان است و از همان اول تشکیل ستاد ایشان دیده شد ولی گفتند تجربه نداشتند و از شهرستان آمدند برای همین جدی گرفته نشد.
🔻اما زمانی که آقای پزشکیان در انتخابات برنده شدند، من شنیدم که باعث رنجش افرادی که در پیروزیشان نقش داشتند شد و فاصله گرفتند. البته تلاشهایی برای بازگرداندن آنان شد اما آقای پزشکیان باید در این چالش مداخله کرده و اجازه ریزش ندهند.
🔻رویکرد ایشان باید جذب آرایی باشد که به ایشان رأی ندادند چه برسد که حلقههای اولیه بخواهند فاصله بگیرد. من مسئله سهمخواهی را چالش جدی میدانم و ایشان باید در این قضیه دخالت کند.
🔻بحث سهمخواهی میتواند برای ایشان یک پاشنه آشیل باشد که نتیجه خوبی هم نخواهد داشت. افرادی که چند دور وزیر شدند به دلیل تجربه و سابقه اگر بخواهند در کابینه باشند، موج برگشت منفی علیه ایشان ایجاد خواهد شد.
@IMANI_mohammad
.
به خاطر پزشکيان بينوا، دست از سهمخواهی از گوشت قربانی بردارید!
🔹بهزاد نبوی، رئیس برکنار شده جبهه اصلاحات:
🔻"با سلام، با مطالعه مطالب دوستان، به نظر ميرسد شعار "براي ايران" قبل از انتخابات، به شعار "براي وزارت" تبديل شده.
🔻از همه اعضاي کميتهها عاجزانه استدعا دارم، به خاطر ايران و به خاطر دکتر پزشکيان بينوا، دست از سهمخواهي از اين گوشت قرباني بردارند.
🔻پيشنهاد ميکنم رئيس و همه اعضاي کميتهها، از داشتن پست و مقام منع شوند، تا بتوانند کمي هم به فکر ايران و آينده آن باشند.
🔻ارادتمند همه، اصلاحطلب سابق و به قول تحولخواهان، استمرارطلب امروز".
@IMANI_mohammad
🔹پاسخ تاجزاده به اصلاح طلبان
🔻مصطفی تاجزاده: ما انتخابات ۱۴۰۰ را با رای ۱۸ میلیونی رئیسی، "انتخابات اقلیّتی" خواندیم. اکنون نمیتوانیم رای ۱۷ میلیونی پزشکیان [۱۶ میلیون و ۳۸۴ هزار و ۴۰۳ رای] را پیروزی بخوانیم. آنهم درحالیکه تفاوت آرا حدود ۳ میلیون است و جلیلی در نیمی از استانها نفر اول شد.
🔻اگر پزشکیان مظهر اراده ملت است، پس سلف او نیز چنین بود و اگر رئیسی، رئیسجمهور اقلیّت بود، پس خلف وی نیز چنین است. ما حق نداریم با معیارهای دوگانه با پدیدهها مواجه شویم...
🔻من البته متاسفم که آرای نامزد اصلاحطلبان از ۵۷ و ۵۲ درصد در سالهای ۷۶ و ۸۰ به ۳۷ و ۴۴ درصد در سالهای ۹۲ و ۹۶ و سپس به ۲۷درصد از واجدان شرایط در ۱۴۰۳ کاهش یافته است.
@IMANI_mohammad
.
واسپاری، نقض غرض است
دولت، برنامه میخواهد نه باب!
ما در این ۴۵ سال، دو گونه رئیس جمهور داشته ایم؛ آنها که خود مستقیماً با مردم تعامل می کردند، و آنان که باب پیدا کرده بودند و آن باب ها جای رئیس جمهور حرف می زدند و موضع می گرفتند و اعمال قدرت می کردند!
بنی صدر در مقابل دیگر قوا و نهادها، خیلی ادعای قلدری داشت و شاخ و شانه می کشید؛ اما در واقع، سازمان مجاهدین خلق (منافقین) با ریاست مسعود رجوی، همه کاره او و دفتر وی بودند و جای رئیس جمهور فضا سازی می کردند.
شهید رجایی، دوران کوتاهی رئیس جمهور بود و پس از وی، آیت الله خامنه ای رئیس جمهور شد که تعامل مستقیم و بی واسطه با مردم داشت. مرحوم هاشمی نیز، خود با افکار عمومی تعامل داشت؛ هر چند که به مرور، برخی دولتمردان اطراف وی با تشکیل حزب، نقطه ثقل دومی را هم بر ساختند.
پس از آن، حزب کارگزاران در کنار حزب مشارکت و سازمان مجاهدین (انقلاب)، نفوذ پر قدرتی در دولت خاتمی پیدا کردند و بنابراین، به گفتمان سازی مستقل در کنار خاتمی پرداختند. هر جاها هم که خاتمی نتوانست یا نخواست پا به پای تندروی های بی حد و مرز آنها حرکت کند، او را به پیاده نمودن از قطار اصلاحات تعدید نمودند.
آقای احمدی نژاد در ابتدا با عبور از احزاب و تاکید بر هویت مستقل سر کار آمد، اما در دولت دوم، بشدت تحت تاثیر برخی اطرافیان به ویژه اسفندیار رحیم مشایی قرار گرفت و نسبت به وی کاملا منفعل بود. همین هم، دولت موفق او را در سال های پایانی، تبدیل به دولتی ناموفق کرد.
آقای روحانی، خود را فراتر از احزاب ائتلافی و حامی می دید و حتی مرحوم هاشمی، از برخورد از موضع بالای روحانی گله داشت؛ با این وجود، برخی اصلاح طلبان، روحانی و دولت او را نامزد و دولت و رحم اجاره ای خود نامیدند.
شهید رئیسی (ره) در زمره روسای جمهوری بود که کاملا استقلال رای داشت و با وجود تعامل سازنده با احزاب و محافل و شخصیت های مختلف، شخصیت مستقل خود را حفظ کرد و شخصا، بیشترین تعامل مستقیم با مردم و صاحب نظران را داشت.
آقای پزشکیان به عنوان نهمین رئیس جمهور، کدام رویکرد را در پیش می گیرد؟ مستقل از احزاب و محافل حامی، و بالا دست آنان، یا زیر دست و تابع آنها؟ قرار است مستقیما با مردم تعامل کند، یا باب و واسطه داشته باشد؟!
بیش از ده روز از انتخاب آقای پزشکیان می گذرد. روز اول پس از انتخاب، اعلام شد که او کنفرانس مطبوعاتی با خبرنگاران خواهد داشت، اما ساعتی بعد، برنامه لغو شد که تا امروز هم ادامه دارد.
پزشکیان در این قریب دو هفته، هیچ تعامل رسانه ای مستقیمی با مردم نداشته و امثال آقای ظریف و آذری جهرمی، جای او با مردم حرف زده و در واقع به جای باب و واسطه رئیس جمهور منتخب ظاهر شده اند!
این در حالی است که مردم و کارشناسان از شص آقای پزشکیان و نه دیگران توقع دارند که بگوید درباره برنامه و اولویت های حاکم بر دولت جدید چگونه فکر می کند و بر مبنای آن برنامه، ترکیب دولت را چگونه می چیند و کار را تا کجا پیش برده است؟
در حالی که طرف غربی حتی از گفتن تبریک خشک و خالی به آقای پزشکیان دریغ کرد و مقامات بی سر و پای آمریکایی، انتخابات ایران را زیر سوال بردند، منطقی این است که دولت به مسیرهای دیگری در داخل و خارج (به جای تکرار فرصت سوزی چند ساله روحانی) بیاندیشد و این همه، نیازمند تحرک مستقیم و دو چندان آقای پزشکیان در سر و شکل دادن به دولت و برنامه ها و اولویت آن است. این مهم، قطعا از امثال ظریف بر نمی آید و واسپاری مسئولیت به آنان، نقض غرض است.
@IMANI_mohammad
.
بگذارید پزشکیان حرف بزند !
🔻ارتباط افکار عمومی با آقای پزشکیان، بلافاصله پس از انتخابات، از سوی برخی مشاوران مانند ظریف و آذری جهرمی و ربیعی و صالحی امیری قطع شده است.
🔹تنها تصاویری که منتشر می شود، خرید او همراه خانواده، شرکت در هیئت های مختلف مذهبی و برخی دیدار های اشخاص و مقامات برای تبریک گفتن است.
🔻اگر قبل از انتخابات می شد که امثال ظریف و آذری جهرمی و عبده تبریزی و محمد فاضلی، جای نامزد انتخابات حرف بزنند، منطقی و محترمانه نیست که همان ها، تصویر آقای پزشکیان را با کادر کاملا بسته و محدود بگیرند و صدایش را هم کلا قطع بکنند و صدای خود را جای صدای او بگذارند!
🔹این مدل محدود سازی و سانسور، شائبه های جدی پدید می آورد؛ این که برخی مشاوران و اطرافیان، در جایگاه بالاتری ایستاده اند (خود را بالاتر می بینند) و ضمنا نگرانند حرف زدن آقای پزشکیان، حاشیه ساز شود. و یا این که ترجیح می دهند خودشان جای فرد منتخب حرف بزنند و تعیین تکلیف کنند!
🔻پشت پرده این رفتار، هر چه که هست -هراس و نگرانی یا تکبر برخی مشاوران متنفذ- توهین به کسی است که حالا رئیس جمهور محسوب می شود. آقای پزشکیان، بازیگر خارجی نیست که بخواهند به جای او، دوبله و صداگذاری بکنند.
@IMANI_mohammad
.
شورای تعیین وزرا، یا جمع متهمان
و محکومان پروندهها؟!
برخی اعضای شورای راهبری دولت جدید و کمیتههای فرعی آن که اسامی آنها در رسانههای مدعیان اعتدال و اصلاحات منتشر شده، سوابق فعالیتهای مجرمانه و بازداشت یا محکومیت قضائی دارند!
خبرگزاری خبر آنلاین وابسته به برخی مدیران دولت روحانی، اعضای شورای راهبردی دولت چهاردهم را اینگونه برشمرده است: «علی شکوریراد، هادی خانیکی، محسن رنانی، فاطمه مهاجرانی، محمدجواد ظریف، محمدجواد آذریجهرمی، علی عبدالعلیزاده، محمد قائمپناه، سیدرضا صالحی امیری، علی ربیعی، الیاس حضرتی، حسین مرعشی، محمد صدوقی، شهیندخت مولاوردی، حسین عبده تبریزی، نورالدین آهی، عباس عبدی، علی تاجرنیا، فیاض زاهد، محمدرضا جلاییپور و علی طیبنیا».
در میان این افراد و همچنین برخی اعضای کمیتههای انتخاب وزیران، اسامی برخی بازداشتیهای فتنه و آشوب 1388 (شورش علیه جمهوریت و انتخاب مردم)، متهمان پرونده فساد کرسنت، متهم پرونده فروش اطلاعات به بیگانگان، شریک نزدیک شهرام جزایری (مفسد اقتصادی دوره موسوم به اصلاحات)، متهمان سوء مدیریت در دولت روحانی، متهمان اجرای سند ضد فرهنگی و ضد اسلامی 2030 و... دیده میشود و جای شگفتی است که افراد ناصالح و ناشایستی از این دست بخواهند در مسند معرفی وزیر و مدیر بنشینند و به اسم گرهگشایی از معیشت مردم، حجم خسارتهای دولت قبل خود را چند برابر نمایند.
@IMANI_mohammad
.
هممیهن: دولت با واقعی کردن قیمت، خود را از مسئله بنزین خلاص کند(!)
روزنامه هممیهن وابسته به غلامحسین کرباسچی میگوید «بهترین راه حل مسئله بنزین این است که قیمت بنزین واقعی شود و دولت یک بار برای همیشه خود را از قیمتگذاری نرخ بنزین خلاص کند»!
معنای سربسته این سخن، آزاد سازی قیمت بنزین بر اساس قیمت آن در منطقه است. این پیشنهاد در حالی است که پیش از این برخی اظهارنظرها درباره بنزین 20 یا 25 هزار تومانی از سوی برخی مدعیان اعتدال و اصلاحات صورت گرفته بود.
دولت روحانی برای گل و بلبلنمایی شرایط پس از برجام، قیمت بنزین را برخلاف رویه همیشگی، از سال 1394 تا 1388 ثابت نگاه داشت اما هنگامی که با کسری بودجه از یکسو و افزایش شدید مصرف و قاچاق سوخت از سوی دیگر روبهرو شد، ناگهان تصمیم به سه برابر کردن قیمت گرفت که موجب شوک به مردم و موجسواری دشمنان در آبان 1398 شد و پس از آن با وجود تورمهای 60 و 40 درصدی در پنج سال گذشته، قیمت سوخت چنان ثابت مانده که قیمت هر بطری آب معدنی 200- 300 سیسی با دو لیتر بنزین آزاد برابری میکند!
اینک در اثر بحران و بنبستی که مدعیان اعتدال و اصلاحات در دولت روحانی رقم زدند، روزنامه هممیهن مینویسد: «تجربه دولت دوازدهم (روحانی) و تبعات اجتماعی افزایش نرخ بنزین در جامعه باعث شد تا دولت سیزدهم در این خصوص تغییری اعمال نکند و حالا نوبت دولت چهاردهم با سکانداری مسعود پزشکیان رسیده که آیا میتواند این چالش سخت را یکبار برای همیشه پشت سر بگذارد، بهترین راه حل این است که دولت باید یک بار برای همیشه خود را از قیمتگذاری نرخ بنزین خلاص کند!
ناترازیهای تأمین بنزین و نرخگذاریهای بنزین از کجا میآید و راهحل آن چیست؟ باید بگویم اینکه شبکه انرژی ما به شبکه جهانی انرژی وصل نیست عامل اصلی در به وجود آمدن چالشهای گوناگون برای بنزین میشود که اصلیترین چالشها؛ قاچاق سوخت، پایینتر بودن نرخ بنزین نسبت به قیمت جهانی، ناترازی در تأمین و واردات سوخت کم کیفیت است.
اگر بخواهیم یک بار برای همیشه به این چالش پایان دهیم در مرحله اول باید اتصال شبکه انرژی ایران به شبکه جهانی انرژی صورت گرفته و نرخهای واقعی لحاظ شود، که اینکار نیاز به برنامههای بیاشکال و کمریسک همراه با زیرساختهای لازم با کمک متخصصین حوزه انرژی خواهد داشت، که دولت چهاردهم باید به آن توجه داشته باشد.
چه زمانی برای اتصال به شبکه جهانی انرژی مناسب است؟ بهترین زمان برای تغییر نرخ بنزین زمانی است که قیمت در پایینترین سطح جهانی قرار دارد، اگر قیمت فرآوردههای نفتی به نرخهای جهانی وصل بشود و دولت خود را از قیمتگذاری بنزین خلاص کند، دیگر شاید نیاز به افزایش نرخ قیمت نداشته باشیم.
طبق آمارهای قاچاق سوخت که وجود دارد باز هم ناترازی خواهیم داشت و از این بابت هیچگونه نگاه صادراتی نباید به بنزین داشته باشیم و تا حد ممکن جلوی قاچاق سوخت را به کشورهایی نظیر عراق، افغانستان، پاکستان و... را بگیریم.
راهحل کوتاهمدت دیگر تکنرخی شدن دوباره قیمت بنزین است که طبق آمار اکنون مصرف بنزین ۲۵ برابر بیشتر از زمانیست که قیمت بنزین تکنرخی بوده است و با این راهکار میتوان قیمت بنزین را تا حدودی کنترل کرد اما این چالش را برای همیشه حل نخواهد کرد».
@IMANI_mohammad
.
🔹ظریف امشب در تلویزیون درباره نامزدهای تصدی وزارت گفت:
🔻«از مذاهب و ادیان رسمی باشید امتیاز می گیرید، شیعه باشید امتیاز نمی گیرید (!)
🔻اگر ۵۰ سال داشته باشید هیچ امتیازی نمیگیرید؛ از زیر ۵۰ هر چه جوانتر باشید امتیاز بالاتر است. اگر مرد باشید هیچ امتیاز نمیگیرید، زن باشید ۱۰ امتیاز میگیرید. اگر سابقه وزارت داشته باشید، امتیاز منفی میگیرید».
🔹ظریفی در واکنش به این سخنان ظریف نوشت: یک دختر جوان ۲۰ ساله یهودی و بدون سابقه وزارت، می تواند بالاترین امتیازات را کسب کند!
🔹اما از این طنز تلخ که بگذریم، ظریف چگونه فردای عاشورای حسینی به خود اجازه می دهد در مملکت اهل بیت علیهم السلام، شیعه بودن را عامل امتیاز منفی برای وزارت معرفی می کند و داشتن دین و مذهبی دیگر را عامل رجحان بداند؟ و اصلا چرا اصرار دارد به اختلافات مذهبی دامن بزند و در این میان، اکثریت را کنار بگذارد؟!
@IMANI_mohammad
.
دندان شأن را شمرده اند!
🔻محافل آمریکایی، دندان مدعیان اصلاح طلبی را شمرده اند. حتی یک سیاستمدار یا رسانه معتبر غربی نمی گوید که با انتخاب پزشکیان، سیاست خصمانه غرب علیه ملت ایران تغییر می کند و آمریکا و اروپا به عهدشکنی برجامی پایان می دهند. بر عکس، اصرار دارند که پای منطق کلاهبردارانه و زورگویانه خود بایستند.
🔹در مقابل، رسانه های غرب پر از تحلیل هایی است مبنی بر که ایران باید از درون تغییر کند و اصلاح طلبان متولی چنین کاری هستند. تغییر از درون، اسم رمز برنامه ناتوان سازی ایران قدرتمند است.
🔻دو هفته بعد از انتخاب آقای پزشکیان، نه آمریکا و نه تروئیکای اروپایی حاضر نشده اند به وی تبریک بگویند. و تا کسانی مانند ظریف، پزشکیان را دوره کرده اند، سر سوزنی از تکبر و طلبکاری غرب کم نخواهد شد. ماجرا همان است که وبسایت رادیو فرانسه، ۱۹ مهر ۱۳۹۲، با مشاهده ادبیات روحانی و ظریف نوشت:
🔹"ارزیابی غرب از وضعیت کنونی دولت روحانی، تعامل با فروشنده #بدهکار و مشتاقی است که خود را ناگزیر از فروش #حقوق_ملی می بیند. بر پایه این جمع بندی، صبوری خریدار، وضعیت فروشنده را دشوارتر و قیمت فروش را کمتر خواهد کرد. پیشنهاد سقف زمانی ۳ ماهه از سوی روحانی برای انجام معامله قطعی با غرب، نشانه وضعیت اضطراری او است که در ژنو در هیئت فروشنده ظاهر خواهد شد".
💢(تصویر، ذوق زدگی کانال غربگرا از تیتر نیویورک تایمز!)
@IMANI_mohammad
.
تذکر رهبر انقلاب به نامزها؛
آقای پزشکیان دوباره مرور کند
🔹رهبر انقلاب پنجم تیرماه مصادف با عید غدیر ، خطاب به نامزدهای انتخابات فرمودند:
🔻«من به نامزدهای محترم انتخابات عرض میکنم با خداوند خودتان عهد کنید که اگر موفق شدید و توانستید مسئولیتی به دست بیاورید:
🔻۱- کسان و کارگزاران خود را از کسانی قرار ندهید که ذرهای با انقلاب زاویه دارند. آن کسی که با انقلاب، با امام راحل، با نظام اسلامی ذرهای زاویه داشته باشد به درد شما نمی خورد و همکار خوبی برای شما نخواهد بود.
🔻۲- آن کسی که دلبستهی آمریکا باشه و تصور کند که بدون لطف آمریکا نمیشود قدم از قدم برداشت در کشور، برای شما همکار خوبی نخواهد بود. او از ظرفیتهای کشور استفاده نخواهد کرد و خوب مدیریت نخواهد کرد.
🔻۳- آن کسی که راهبرد دین و شریعت را مورد بیاعتنایی قرار دهد او با شما همکار خوبی نخواهد بود.
🔻کسی را انتخاب کنید که اهل دین، اهل شریعت، اهل انقلاب، اهل اعتقاد کامل به نظام باشد.
🔻اگر شما نامزدهای محترم یک چنین عهدی با خدای خودتان ببندید بدانید که کارهایی که برای انتخابات می کنید همهاش حسنه خواهد بود».
@IMANI_mohammad