♦️گزارش یک جنگ امنیتی؛
🔹سیا و MI6 از چه میترسند؟
♦️یادداشت روز کیهان:
http://kayhan.ir/
@IMANI_mohammad
گزارش یک جنگ امنیتی؛
سیا و MI6 از چه میترسند؟ - ۱
ملت ما در طول هفت سال گذشته به اندازه هفتاد سال تجربه اندوخت و باطن آمریکا و برخی دولتهای اروپایی را شناخت. اکنون که این تجربه گرانبها میتواند افقهای تازه برای اقدامات راهبردی بگشاید، کسانی به دست و پا افتادهاند تا از افکار عمومی، حافظه دزدی کنند. کار آنها به مراتب خطرناکتر از ترور است. هرچند که ترور و تحریف همزمان، از سراسیمگی در مقابل یک اتفاق مهم حکایت میکند.
1- بیماریهای خود ایمنی (Autoimmune disease)، بیماریهایی است که در آن دستگاه ایمنی بدن، به خود بدن حمله میکند. در زندگی اجتماعی و سیاسی میتوان نمونههایی را سراغ گرفت که برخی سیاستمداران در اثر نفوذ فکری یا سربازگیری دشمن، بهجای صیانت از امنیت و منافع ملی، ضد آن عمل میکنند. اختلال محاسباتی موجب میشود افراد و مجموعهها، مرتکب خود ویرانگری توانمندیهایی شوند که دشمن با تحریم، جنگ و ترور نتوانسته است.
2- درد بیدرمان آمریکا و اسرائیل و برخی رژیمهای اروپایی، پیشرفت شتابان ایران در حوزههای مختلف علوم و فنون و قدرت است. نتانیاهو مقارن فتنه ۸۸ در کنست گفت «برنامه هستهای ایران با سرعت قطار تندرو پیش میتازد و ما مانند خودروی قراضه میخواهیم خود را به آن برسانیم و مهار کنیم».
دشمن بعد از یک دهه تحریم، ترور و خرابکاری ناکام، تصور میکند کابوسش با نفوذ و اختلال محاسباتی و تزریق ویروس «خودایمنی» چاره میشود. آنها متحیرانه، پیروزیهای جبهه مقاومت در عراق، سوریه، لبنان، فلسطین و یمن را در کنار پیشرفتهای پهپادی و موشکی خارقالعاده دیدند. ایران با موفقیت توانست ماهواره نور را که هر 90 دقیقه یک بار از فراز سرزمینهای اشغالی عبور میکند، در مدار قرار دهد.
3- تحریم و ترور و مذاکره و برجام، از نگاه دشمن، مولفههای معارض هم نیست، بلکه ترکیبی سمّی برای زمینگیر کردن ایران است. دموکراتهای بانی مذاکره و برجام، همان طراحان ترور دانشمندان ما و خرابکاری ویروسی بودند؛ همانگونه که جان ساورزِ عضو تیم مذاکراتی انگلیس در سال 82، عضو MI6 بود و به ریاست این سرویس جاسوسی رسید.
او آبان 89 (یک ماه قبل از ترور شهید شهریاری) اظهار داشت «نمیتوان روند پیشرفتهای علمی ایران را تنها با دیپلماسی متوقف کرد. ما به عملیاتهای اطلاعاتی نیاز داریم تا در روند دستیابی ایران به فناوریهای نوین مشکل ایجاد کنیم»؛
و مهر 94 هنگام ریاست MI6 به CNN گفت؛ «برجام ظرف 15 سال، ایران را از کشوری انقلابی به کشوری نُرمال تبدیل خواهد کرد. ما نیاز داریم صبر استراتژیک داشته باشیم و فرصت دهیم تا توسعه پیدا کند». صبر استراتژیک مدنظر او را مقایسه کنید با تعبیر غلطانداز مشابه که توسط برخی عناصر منفعل استفاده شد.
4- انفعال در برابر غیرِ متعرض، دلایلی دارد؛ از جمله، همان که آیتالله جوادی آملی اردیبهشت 95 گفت: «در فرهنگ قرآنی، غیرت را سه عنصر معرفت، هویت و غیرزدایی تشکیل می دهند؛ غیرزدایی به این معنا است که اجازه ندهیم بیگانه به حریم ما نفوذ کند. بیگانه را در حریم خود راه دادن با غیرت سازگار نیست... کسانی که راه نفوذ بیگانگان را میگشایند، از غیرت اقتصادی و یا سیاسی برخوردار نبوده و دیوث هستند».
ایشان یک سال قبلتر، (۲۱ آبان ۱۳۹۴) در دیدار آقای ظریف توجه داده بودند؛ «به آمریکا اعتماد نداریم. دست دادن نشانه ادب است، اما پس از آن، انگشتان خود را میشماریم. این نیز نشانه هوشیاری ماست».
با وجود تعدد این تذکرات از سوی دلسوزان، برخی متولیان مدعی شدند «امضای کری تضمین است»، «اوباما بسیار مودب و دنبال تعامل است»، «(هشداردهندگان) میگویند آمریکا سر شما کلاهگشاد میگذارد، در صورتی که ما عمامه داریم، کلاه سرمان نمیرود» و «آمریکا مراعات اخلاق را میکند و زیر تعهدش نمیزند».
🔻ادامه دارد🔻
@IMANI_mohammad
گزارش یک جنگ امنیتی-۲
نگرانی رئیس سیا برای مدعیان اعتدال!
🔹خسارتها چنان آشکار و منزجرکننده شده که جوزپ بورل (مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا) به یورونیوز گفت: «ایرانیها حق دارند احساس کنند در برجام به آنها خیانت شده؛ و احتمالاً دوباره نخواهند با همان کارتها بازی کنند».
♦️اما واکنش منفعلانه برخی سیاسیون موجب گستاخی طرف عهدشکن شده؛ چنانکه وزیر خارجه آلمان گفت «بازگشت به توافق، کافی نیست. برجام بايد با توافقى گستردهتر جايگزين شود: نبود سلاح هستهای و برنامه موشکی بالستیک. ایران همچنین باید نقش دیگری در منطقه بازی کند. به آنها نمیشود اعتماد کرد»!
🔹این سخنان، واگویه وحشت آمریکاست؛ چنانکه جینا هاسپل رئیس سیا گفت «ما فعالیتهای ایران را زیر نظر داریم و امیدواریم بتوانیم نفوذ منطقهایاش را کاهش دهیم». پیش از او، پمپئو هنگام ریاست گفته بود «نفوذ ایران در منطقه در مقایسه با ۷ سال گذشته بسیار بیشتر است».
♦️طمع غرب به کدام محافل است؟ همانها که لسآنجلستایمز مهر 88 دربارهشان نوشت «برخلاف غرور ملی ایرانیها، اپوزیسیون سبز، از فشار غرب راضی است. اما اغلب ایرانیها مخالف سازش بر سر برنامه هستهای هستند؛ این یک حس ملی است که حتی قبل از انقلاب هم وجود داشته. افرایم هالوی رئیس اسبق موساد میگوید امیدوارم با افزایش فشار غرب، نارضایتی در داخل ایران پا بگیرد».
🔹همانها که گرای تحریمهای فلجکننده را به دولت اوباما دادند. طیفی که تعلیق قطعنامه تحریمی ۱۹۲۹ به واسطه برجام را فاکتور میکنند، اما نمیگویند این قطعنامه تحریمی سبز(!)، تجمیع قطعنامههای ۱۶۹۶، ۱۷۳۷، ۱۷۴۷، ۱۸۰۳، ۱۸۳۵ و ۱۸۸۷ بود و با فشار آمریکا در آستانه سالگرد انتخابات (19خرداد 89) تصویب شد.
♦️آنها همان کسانی هستند که مایکل لدین (مشاور اسبق امنیت ملی آمریکا) گفت: «تاریخ پنهان جنبش سبز به ۲۰۰۹ برنمیگردد بلکه ریشه آن در اواسط دهه ۱۹۸۰ [سالهای ۱۳۶۵- ۶۶ شمسی] است. آنها کسانی بودند که [در ماجرای دعوت مخفیانه مک فارلین] وارد مذاکره با آنها شدیم؛ افرادی از دفتر نخست وزیری، از دفتر موسوی و اطرافیانش».
🔹جان برنان رئیس سازمان سیا به مدت هفت سال در دولت اوباما، 8 مرداد 95 در همایش امنیتی اسپن، سخنانی بیان کرد که حتی در حد «غلط کردید» هم جواب نگرفت:
🔻«توافق هستهای، کار درستی بود و آقای [...] را که در میان عناصر فعال در ایران فردی بسیار میانهروتر بهشمار میآید، تقویت کرد. او باید دستاورد بیشتری داشته باشد تا حمایت بیشتری جلب کند؛ به این دلیل که بین تندروها و میانهروها رقابت وجود دارد. برخلاف تصور، ایران کشور یکدستی نیست.
🔻در حالی که آنها سال آینده انتخابات برگزار میکنند، ما اوضاع را تحت نظر خواهیم داشت تا ببینیم موازنه قدرت چگونه پیش میرود. نگرانی من این است که بسیاری از ایرانیها انتظار داشتند پول به زندگی آنها سرازیر شود اما خوب، این مسئله زمان میبرد»!
@IMANI_mohammad
گزارش یک جنگ امنیتی؛
وسوسه مذاکره برای درگیری درون حاکمیت!
🔹جان کری چهارم مرداد 1394، در شورای روابط خارجی آمریکا گفت؛ «دوستان! اگر به توافق پشت کنیم، یک پیام بزرگ به افراطیها در ایران میفرستیم. چه کسی میداند در این صورت انتخابات چه میشود اما [...] و [...] که خود را در مذاکره با غرب به خطر انداختند، به دردسر جدی میافتند»!
♦️جالب اینکه دولت اوباما در همین دوره، تحریمهای ویزا، آیسا و سیسادا را به اجرا گذاشته و سرگرم ریلگذاری کاتسا (مادر تحریمها) در کنگره بود. قرار نبود امتیاز واقعی داده شود؛ بلکه فقط باید با یک شیرینی آدامسی، مسیر انتخابات را منحرف میکردند
🔹ذهنیت برنان و کری چگونه شکل میگرفت؟ به یاد بیاوریم سخنان شگفت آن دیپلمات عالیرتبه را که نگرانیهای انتخاباتی طیف متبوع خود در ابران را سال 93 با شورای روابط خارجی آمریکا در میان گذاشت! او اکنون به غرب میگوید خفه شوید؛ در حالی که همزمان اصرار دارد اهتمام مجلس به احیای قدرت بازدارندگی کشور را به رقابت های انتخاباتی نسبت دهد؛ سیا هم میشنود!
♦️هدف پروژه جدید دشمن، لو رفته؛ شکافافکنی برای تداوم همفرسایی خودتخریبی و خودتحریمی. همان که فریدمن در نشست «اندیشکده شورای روابط اعراب و آمریکا گفت:
🔹«اگر ترامپ و پمپئو همراه شرکای اروپایی، سراغ ایرانیها میرفتند و با وعده برداشتن تحریم میگفتند ما فقط میخواهیم 10- 15 سال دیگر به مدت توافق بیفزاییم و آزمایشهای موشکی شما محدود شود، ایرانیها در بالاترین سطوح حکومت با هم درگیر میشدند. نیمی میگفتند از پیشنهاد استفاده کنیم، نیمی دیگر میگفتند خیر. باید پیشنهادی روی میز گذاشت که برای بخشی از حاکمیت وسوسهانگیز باشد»!
🔹رهبر انقلاب در نامه ۲۹ مهر ۹۴ خطاب به رئیسجمهور، ضمن صدور مجوز اجرای برجام (مشروط به 28 شرط مجلس، شورای عالی امنیت ملی و رهبری) تأکید کردند:
🔻«جنابعالی با سابقه چند دهه حضور در متن مسائل، طبعاً دانستهاید دولت آمریکا در قضیه هستهای و نه در هیچ مسئله دیگری، رویکردی جز خصومت و اخلال در پیش نگرفته و در آینده هم بعید است جز این عمل کند.
🔻اظهارات رئیسجمهور آمریکا در دو نامه به اینجانب مبنی بر اینکه قصد براندازی ندارد، خیلی زود با طرفداری از فتنههای داخلی و کمک مالی به معارضان جمهوری اسلامی خلاف واقع از آب درآمد... دشمنی آمریکا تا هنگامیکه جمهوری اسلامی با قدرت درونی و پایدار خود آنان را مایوس کند، ادامه خواهد داشت.»
🔹متأسفانه عدم اهتمام کافی به این 28 شرط، خسارتهای اقتصادی و امنیتی پیاپی تولید کرد.
@IMANI_mohammad
هراس غرب از روند تقویت
ساخت درونی قدرت در ایران
♦️اتفاقات مهمی در راه است. ساخت درونی قدرت ملی، در حال ترمیم و تقویت دوباره از ابعاد اجتماعی و حاکمیتی است؛ و حال آنکه طیف مأمور غرب کوشیدند انشقاق و بیهنجاری را ترویج کنند. مجلس در اقدامی مهم، مصوبهای ضدتحریمی و اجماعی در سطح حاکمیت را تدارک کرد.
🔹البته زمانی طولانی به تدارک طرح گذشت؛ اما بحمدلله موفقیت حاصل شد. همین، موجب دستپاچگی طیفی شده که گفتند مصوبه برای کارشکنی علیه مذاکره با بایدن بوده و شورای عالی امنیت ملی در جریان نبوده؛ و حال آنکه طرح مربوط به چهار ماه قبل است و به تصریح دبیرخانه، طرح با هماهنگی و تایید شورا تهیه شده است.
♦️تقلای جریان نفوذزده (نشتی بشکه) از کدام هراس غرب حکایت میکند؟ در دو سال اخیر تحولات مهم و پیشروانهای در دستگاه قضایی و مجلس شورای اسلامی پدید آمده و در حال تقویت اعتماد عمومی است. اینکه میشود ارادهها و ظرفیتهای معطل را به میدان آورد و گرفتاریهای ناشی از تعلیق و امید به دشمن را برطرف کرد. این امید شکل گرفته که نسیم تغییر و بهبود روند، به دولت هم برسد.
🔹در مقابل خود، مقاومتی سرسختانه برای تداوم فرصتسوزی دیده میشود. ماههاست برخی محافل غربی نسبت به دو احتمال هشدار میدهند؛ اینکه دولت - چنانکه مطالبه رهبری است- مسیر خود را اصلاح کند؛ و مردم در انتخابات هفت ماه بعد، مدیریتی پُرانگیزه و اهتمام را سر کار بیاورند. در این روند، انتقام خون شهیدان ترور که جای خود دارد؛ با اتحاد و اتفاق میتوان دشمن را دچار شکستهای راهبردی کرد.
@IMANI_mohammad
محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
.
شومن ها کف روی آبند؛
خدمتگزاران دردمند می مانند
🔹حسین دهباشی را که یادتان هست؛ سازنده فیلم تبلیغاتی روحانی در سال 92؛ همان که بعدها گفت"
🔻«متن های سخنرانی روحانی را در سال 92 من نوشتم. 27- 28 جمله طراحی شده بود که قرار بود او بگوید. مثلاً «هم چرخ سانتریفیوژها باید بچرخد، هم چرخ زندگی مردم»...
🔻در گفتوگوی شبکه دو بنا این بود که هرچه مجری میگوید، رها کنیم و به تلویزیون حمله کنیم. روزبهروز با سیطره رسانهها، آدمهایی انتخاب میشوند که به شومن و بازیگر نزدیکترند تا سیاستمدار...
🔻از روحانی خواستم در فیلم بگوید: «من سالهاست وقتی بین منزل و اداره تردّد میکنم و مردم را میبینم و چهرهها را مطالعه میکنم، میبینم چقدر گرفته و عبوس است و خنده در چهرهها نیست».
🔹او در خیانت ها و خسارت های حاصل از شومنیسم انتخاباتی شریک است. اما هم او که ادا و نمایش سیاسی و عوام فریبی را خوب می شناسد، درباره درگذشت جانباز دانشمند، درمند و غیرتمند نوشته است:
🔻"میگویند مرد که گریه نمیکند، ولی روزی که برجام ۲۰دقیقهای تصویب شد. مَردی جلوی همه گریست. اشکهایش قطراتِ ذوبشدهی خشم و درد بود. امّا انگار شوریِ سرشکاش کافی نباشد، بر زخماش نمک پاشیدند که دلواپس و کاسبِ تحریم است.
🔻گرچه در زندگی هیچ نداشت جز حقوق استادی دانشگاه و مدرک دکترای برق و سابقهی فرماندهی در جبههی آبادان و ۴۵% جانبازی و تنی پُر ترکش!
🔻این مَردِ باشرف دیروز مُرد. ناماش دکتر علیاصغر زارعی بود و فقط خدا میتواند عاقبتِ آنها که به او خندیدند را به خیر کند".
🔹آری گذر زمان، حق را تابناک می می سازد و حقارت باطل را به رخ می کشد. "أَنزَلَ مِنَ السَّماءِ ماءً فَسالَت أَودِيَةٌ بِقَدَرِها فَاحتَمَلَ السَّيلُ زَبَدًا رابِيًا ۚ وَمِمّا يوقِدونَ عَلَيهِ فِي النّارِ ابتِغاءَ حِليَةٍ أَو مَتاعٍ زَبَدٌ مِثلُهُ ۚ كَذٰلِكَ يَضرِبُ اللَّهُ الحَقَّ وَالباطِلَ ۚ فَأَمَّا الزَّبَدُ فَيَذهَبُ جُفاءً ۖ وَأَمّا ما يَنفَعُ النّاسَ فَيَمكُثُ فِي الأَرضِ ۚ كَذٰلِكَ يَضرِبُ اللَّهُ الأَمثالَ﴿۱۷﴾
🔹خداوند از آسمان آبی فرستاد؛ و از هر درّه و رودخانهای به اندازه آنها سیلابی جاری شد؛ سپس سیل بر روی خود کفی حمل کرد؛ و از آنچه (در کورهها،) برای به دست آوردن زینت آلات یا وسایل زندگی، آتش روی آن روشن میکنند نیز کف هایی مانند آن به وجود می آید -خداوند، حق و باطل را چنین مثل میزند!- امّا کف ها به بیرون پرتاب میشوند، ولی آنچه به مردم سود میرساند، در زمین میماند؛ خداوند این چنین مثال میزند".
🔹باز هم از تو ممنونیم دانشمند دردمند، جانباز غیرتمند: شهید علی اصغر زارعی.
@IMANI_mohammad
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
ضربات هر چه دردناک تر؛
پیام راهبردی تصاویر پهپادی
♦️انتشار تصاویر پهپادی مقاومت از مراکز امنیتی، نظامی و اقتصادی رژیم صهیونیستی، معنای راهبردی بسیار مهمی دارد:
🔹بحث در اتاق عملیات، نه درباره امکان و عدم امکان نواختن ضربات کاری، بلکه زمان و کیفیت عملیات، برای هر چه دردناک، ویرانگر و فلج کننده تر بودن آن است.
@IMANI_mohammad
.
جوانی کنید!
♦️حق اشتغال و ازدواج، و امید به آینده را از جوانان بسیاری دریغ کرده و پای خوش رقصی مقابل آمریکا و اروپا ریخته اند، حالا لُغُز می خوانند: "جوانان! جوانی کنید".
🔹نوچه مدیریت اشرافی، گویا تصور کرده با فرزندان برخی ولی نعمت های خود در ینگه دنیا طرف است که از جیب مردم، بدمستی می کنند. نمی گوید جایگزین تشکیل خانواده و داشتن زندگی آبرومند چیست؟
♦️نمی گوید جوان تحصیل کرده اما بیکار، در تورم برآمده از سوء مدیریت دولت، چگونه و از چه راهی جوانی کند؛ نه درد جوان را می فهمد و نه هشت، نه برابر شدن قیمت خانه و خودرو و لوازم خانگی و برنج و روغن را . مامور است خوش خدمتی کند.
🔹بلانسبت برخی مشاوران، این هم شغلی است برای خودش؛ که نان و بوقلمونش را لا به لای توجیه خبط و خیانت عناصر بی کفایت پیدا می کند؛ نه لا به لای سطل زباله .
♦️هنر متعفّنی است که رکورد های تورم و رکود و شکاف طبقاتی را شکسته و زبان دشمنان ملت را دراز کرده باشید؛ باز هم لاف بزنید که اپوزیسیون باید جل و پلاسش را جمع کند!
♦️ملت، دشمن و اپوزیسیون می خواهد چه کار، تا شما هستید؟ کار صدتا دشمن را می کنید. او، شمشیر رویارو می زند و شما ...
@IMANI_mohammad
.
مردودی معدل!
♦️وقتی وقاحت، سفاهت و خیانت را در هم بیامیزید، می شود این آقا!
🔹برابری ارزش پول ملی در برابر ارز خارجی را به یک هشتمِ قبل از برجام رسانده اند، باز هم جفنگ تحویل مردم می دهند.
♦️تحریم ها را به واسطه سوغات های تحریمی اوباما (ویزا، آیسا، سیسادا و...) چند برابر کرده اند، همچنان لاف می زنند.
🔹کارنامه: ۹ برابر شدن قیمت ارز، ۸ برابر شدن قیمت خودرو، ۷ برابر شدن قیمت مسکن، ۶ برابر شدن نقدینگی سرگردان و خسارتهای تورمی و رکودی آن!
♦️مردودی معدل و البته مرخص از عقل.
@IMANI_mohammad
.
خوش غیرت
♦️برخی مدیران تنبل، سرگرم رمل و اسطرلاب و آرزو اندیشی و پیغام پسغام دادن برای مذاکره دوباره با کلاهبردار آمریکایی اند؛
🔹رئیس سازمان بازرسی، امام جمعه اهواز، هیئتی ها و جهادی ها، درگیر کمک به مردم سیل زده!
♦️خوش غریتا! لا اقل پا شید، برید یه سری به مردم گرفتار بزنید، ناسلامتی نوکر مردمید!
@IMANI_mohammad
اگر مذاکره نباید و نشاید،
چرا پالس مذاکره می فرستید؟!
🔹آقای ربیعی سخنگوی دولت امروز گفت "مذاکرات برجام، از دیدگاه ما اساسا تمام شده است. تنها مسئله باقی مانده، بازگشت همه طرفها به تعهداتشان مطابق توافق انجام گرفته است؛ این موضوع پیچیدهای نیست".
♦️آقای ظریف وزیر خارجه هم امروز دو توییتی به زبان عربی نوشتت "برخی کشورهای همسایه از غرب درخواست کردهاند که بخشی از روند مذاکره با ایران باشند. ما با غرب در خصوص منطقه مذاکره نمیکنیم. مشکل اصلی، مداخله های آنان است".
🔹بسیار خب! اگر برجام، توافق منعقده است و مذاکرات پایان یافته، و اگر با غربِ مداخله گر درباره منطقه مذاکره نمی کنیم -که هر دو، حرف درستی است- پس آقایان روحانی و واعظی و ظریف و ربیعی و آشنا و...، چرا چند هفته است پالس مذاکره برای بایدن می فرستند و به منتقدان ناسزا می گویند؟!
♦️دو دولت اوباما و ترامپ، برجام را زیر پا گذاشتند و اجرا نکردند. بایدن نیز، هم پیاله اوباما و معاون وی بوده است و قطعا تحریم های نفتی و مالی و بانکی را بر نخواهد داشت. او اگر بخواهد به برجام برگردد، باید تحریم های ویزا، آیسا، سیسادا و کاتسا را لغو کند. اما نه می خواهد و نه می تواند.
🔹بنابراین، مشکل آمریکا، نه مذاکره، بلکه بی ارادگی برای انجام تعهدات است. یا اگر درست تر بگوییم، قصد او از برجام، تداوم فشار و محدود کردن قدرت مانور ایران است، و نه کاستن از فشار تحریم ها. این واقعیت را باید فهمید.
@IMANI_mohammad