محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
.
.
جایزه بهترین کارگردانی؛
نخواستن، نتوانستن است!
🔸وقتی سوء مدیریت اقتصادی، نابسامانی قیمت ها و ایجاد صف های بی خودی برای مرغ و روغن را می بینیم، ناخودآگاه به یاد دو گزارش تکان دهنده از حامیان رسانه ای دولت می افتیم؛
🔹نخست؛ اظهارات جواد روح سردبیر نشریه حزب اتحاد ملت (صدا) که پس از شوک بنزینی و حوادث پس از آن گفت "
🔻"چرا روحانی چهار روز قبل از گرانی بنزین آنگونه سخنرانی میکند؟ کدام رئیسجمهور اعلام کرده بود که فلان قدر کسری بودجه داریم؟ آقای روحانی در یزد از کسری بودجه گفت و یکسری حملات هم به رئیسی انجام داد. همین روش را در کرمان به شکلی دیگر ادامه داد.
🔻مهمتر از همه اینها، اعلام کرد به توافقات پشت پرده هم پایبند است؛ همه اینها، یعنی روحانی میخواهد به هر قیمتی شده، دوباره مذاکره کند. اینجا بود که روحانی قمار کرد.
🔻وقتی دید چیزی دستش ندارد، بنزین را گران کرد تا جامعه به شرایط اقتصادی واکنش نشان دهد؛ فشار از پایین اتفاق بیفتد تا در بالا چانه زنی کنند که مذاکره انجام شود.
🔻میگویند وزیر اطلاعات در جلسه دولت هشدار داده اگر بنزین را گران کنید، جامعه به هم می ریزد و روحانی خندیده است.
🔻اینکه می گویند گران کردن بنزین تصمیم غیر کارشناسی و اطلاعرسانی آن هم غلط بوده؛ اتفاقاً از نظر روحانی، تصمیم هم کارشناسی بوده و هم نحوه اطلاع رسانی- در واقع اطلاع نرسانی- درست بوده تا جامعه بیشتر عصبانی شود...".
🔹 و دوم؛ گزارش خبرگزاری خبر آنلاین، وابسته به دو مقام دولتی -انتظامی و معزی- که 19بهمن92 در یادداشتی با عنوان «جایزه بهترین کارگردانی برای روحانی؛ در حاشیه چگونگی توزیع کالاهای اساسی» فاش کرد:
🔻«توزیع سبد کالا باشیوهای که انجام شد،نه یک اتفاق بود ونه عملی که تبعات آن برای روحانی ومردانش غیرقابل پیشبینی باشد.
🔻او دقیقا همین-ازدحام، دعوا و مرافعه و احیانا له شدن زیر دست وپا- را پیشبینی میکرد و اصلا آن را برای پیشبرد استراتژی خارجی خود لازم داشت...
🔻نگاه کنیم به اظهارات اخیر وندی شرمن که گفته «شما در اخبار دیدید ایران اخیرا به طور قابل مشاهدهای غذا بین مردم فقیر جامعه توزیع کرده تا نشان دهد کاهش محدود تحریمها، تاثیر مستقیم داشته.»
🔻این دقیقا همان نتیجهای بوده که روحانی از توزیع سبد کالا داشته، روحانی به یک نمایش برای ارائه در جشنوارههای خارجی نیازمند بود؛ اینکه مردم حاضرند برای چند کیلو مرغ و برنج باهم درگیر شوند.
🔻درست است که روش توزیع چندان مناسب نبود، اما اگر بتوان جایزه فستیوال جهانی را به خود گرفت، به تحقیر چند روزهای که بازیگران آن شدند، میارزید"!!
🔹اما فارغ از این تحلیل ها، اگر خوش بینانه به صحنه بنگریم، آقای روحانی متاسفانه نه برنامه ای درونزا برای چاره جویی مشکلات اقتصادی داشته، و نه به مشورت های صاحب نظران مختلف در این زمینه بها داده است.
🔹همچنان که "خواستن، توانستن است"، "نخواستن" هم، "نتوانستن" است! نوع مشکلات، چاره دارد و بالای 95 درصد این تدبیر ها را نیز باید در داخل جست و جو کرد. اما به نظر می رسد برخی دولتمردان، به دلایل مختلف، قادر به صرف کردن دو فعل "خواستن" و "توانستن" نیستند. به همین دلیل، حتی در حوزه دیپلماسی نیز از سوی دیگر کشورها جدی گرفته نمی شوند.
@IMANI_mohammad
.
دولت خستگان می رود؛
شما هم بعد از ۸ سال تشریف ببرید!
🔹وزیر ارتباطات در نشستی انتخاباتی گفت:"شما جوانان گلایه کردید که چرا از ظرفیت جوانان استفاده نمیشود؛ پاسخ من روشن است: انسان عاقل زورش را با التماس عوض نمیکند. چرا جوانانِ خیلی خیلی قدیمی را انتخاب میکنید و بعد خواهش میکنید از شما استفاده کنند؟مدیران قدیمی، همه شیوههای خود را آزمودهاند و شما نتایج را میبینید. باید دنبال راه حلهای نو بود. مشکلات با برنامه خلاقانه و شیوههای نو حل میشود. تاکید رهبری بر حضور جوانان هم برای همین است".
♦️آقای آذری جهرمی بیراه نمی گوید. اما او، هشت سال در جایگاه وزیر و معاون وزیر سکوت کرد و حالا در موسم انتخابات به یاد این حرف ها افتاده؛ بی آن که باز هم نقدی به دولت پر حاشیه و مسئله مستقر کند. او به عنوان عضو همراه دولت سالخوردگان خسته، بخش مهمی از صورت مسئله است.
🔹آقای کرباسچی دبیر کل حزب کارگزاران، قبل از برجام، درباره دولت مدعی تدبیر و امید گفت"نباید این گونه باشد که مسئولیت ها را از دوش خودمان برداریم. باید دلمان شور بزند. دولت باید فکری بکند. این که تعدادی #آدم_خسته_و_سالخورده بنشینیم و بلند شویم که نمیشود! فرض کنید مناقشه هستهای هم حل شد، بعد چه؟ این بی تحرکیها آدم را برای دولت نگران می کند".
♦️آقای جهرمی، در چنین دولتی به مدت هشت سال، وزیر و معاون بود؛ و جز به عنوان جاده صاف کن همین دولت خسته و سالخورده عمل نکرد. بنابراین وقتش رسیده که او هم کمی کنار بنشیند و نقش آفرینی دولتی جوان و باورمند به ظرفیت های جوانان را نظاره کند.
@IMANI_mohammad
رونالدو از اون وری
♦️کسی به مطایبه می گفت ما نفسمون رو کُشتیم. اما توی تاریکی شلیک کردیم، صبح که پا شدیم، دیدیم به جای نفس امّاره، دخل نفس لوّامه (وجدان) رو در آوردیم! حالا حکایت آقای روحانی است که می گوید در مدیریت جنگ اقتصادی، سه تا گل زده و یک گل خورده است.
🔹گل ها را به کدام دروازه زده اید؟ آمریکا یا دروازه مردم خودمان؟! شما که هیچ وقت باور نکردید آمریکا، دشمن است. او با تحریم های "فلج کننده"، دنبال ضربه زدن بود و شما می گفتید "اوباما بسیار مودب" است و "امضای کری تضمین است" و "آمریکا سر تعهدش می ایستد و کار غیر اخلاقی می کند".
♦️آنها با تحریم های ویزا و آیسا و سیسادا و کاتسا و...، سرگرم دشمنی (گل زدن) بودند و شما پشت سر هم، برجام را حلوا حلوا می کردید. دولت بعدی، "فشار حداکثری را در دستور گذاشت و زیر تعهدش زد، اما شما باز هم تعهدات را یکطرفه اجرا می کردید.
🔹سپس نوبت هم تیمی های اوباما شد تا با وجود انتقاد از سیاست ترامپ، مسیر دشمنی او را ادامه دهند؛ اما شما از تیم بایدن تمجید کردید و به مجلس و "مجمع" و منتقدان حمله کردید که چرا توقف تعهدات در برابر بدعهدی دشمن را مطالبه می کنند!
♦️به مدت پنج سال و به شکل یکطرفه با FATF (ابزار نقطه زنی تحریمی آمریکا) همکاری کردید و 39 تعهد را به اجرا گذاشتید، اما تحریم ها شدت یافت و FATF حاضر نشد از فشارها بکاهد؛ چون اصلا اختیار چنین کاری را نداشت.
🔹ناگهان دیدیم نهادها و شخصیت های ایرانی با بخشنامه ای عجیب، توسط بانک های خودمان تحریم شده اند و از آنها خواسته شده، تحریم های خزانه داری و وزارت خارجه آمریکا را مراعات (اجرا) کنند! آقای روحانی و تیم ویژه اش، پشت سر هم مشغول گل زدن بودند!
♦️اینها سویه خارجی بازی تیم روحانی است. اما سویه داخلی داستان و زمین زدن تولید اقتصاد ملی، بسی عمیق تر است. آقای روحانی در اوج "جنگ اقتصادی" دشمن، وزیر صمت خود را عزل کرد و برای پنج ماه، سکان صنعت و تجارت کشور را بی سکاندار گذاشت.
🔹تیم او همین کار را در حوزه خارجی کردند، چنان که سفارت ایران در چین به مدت پنج ماه فاقد سفیر بود! به جای گسترش شرکای سیاسی و اقتصادی، هفت سال به امید تغییر بازی آمریکا و اروپایی نشستند که حالا آقای روحانی به تناسب سخنرانی اش، آنها را "حریف و دشمن" قلمداد می کند!
♦️هفت سال نشستید تا حریف گلباران تان کند، شاید که نظرش برگشت و یک گل هم به دروازه خودش زد؟! مغز مخاطب از این همه هوش و ذکاوت هنگ می کند. اصلا چرا سه گُل؟ چرا تواضع می کنید؟ بگویید سی یا پنجاه گل زده و آقای گُل شده اید! اصلا از مسی و رونالدو جلو زده اید!
🔹قبلا هم که به خاطر اجرای به تنهاییِ برجام، جام اخلاق را گرفته اید. کدام جام افتخار مانده که به آن دست نیافته باشید؟ اگر هم محبوبیت شما در نظرسنجی ها به زیر هفت درصد رسیده، دنده مردم نرم! مشکل از آنهاست که گُل زنی سرشان نمی شود. این، چیزی از ارزش های شما کم نمی کند.
@IMANI_mohammad
فقط با ارِّه!
♦️بیانیه مشترک آمریکا و متحدان اروپایی: انتخابات آینده سوریه «عادلانه و آزاد» نیست
-🔹انتخابات فقط انتخابات عربستان! با ارّه و کمی تا قسمتی درد و خونریزی!
@IMANI_mohammad
واکسن انگلیسی را دور نریزید!
♦️فرانسه، اسپانیا، ایتالیا و سوئد نیز تزریق واکسن کرونای آسترازنکا را متوقف کردند؛ سازمان جهانی بهداشت ایمنی واکسن را بررسی می کند.
🔹اروپایی های محترم! واکسن انگلیسی را دور نریزید؛ بدید بعضی از این این سلبریتی های ما به هوای "باد وطن"(!) تزریق کنند، بلکه کمی از خماری درآمدند.
@IMANI_mohammad
.
تولید جان می گیرد
♦️۱۰۰۲ واحد تولیدی گرفتار تعطیلی و رانت خواری، ظرف یک سال اخیر، با همت و پیگیری دستگاه قضایی احیا شد.
🔹تفاوت مدیریت اشرافی غربگرا با مدیریت مردمی- انقلابی، همین جاها معلوم می شود:
♦️هنر اولی، تعطیلی ظرفیت های تولید ملی و قربانی کردن آن در برابر تاخت و تاز سیاست و اقتصاد غرب است؛
🔹اما دومی، به احیای ظرفیت های معطل یا نیمه تعطیل در خدمت رونق اقتصادی اهتمام می ورزد.
♦️امید که این همت، به زودی در پیکره فسرده دولت هم تزریق شود.
🔹بی تردید اگر تولید جان بگیرد، بخش مهمی از چالش های فعلی، از اقتصاد کشور رخت بر می بندد.
@IMANI_mohammad
آقای گُل به خودی!
چه کسی نگذاشت تحریم برداشته شود؟
🔹آقای روحانی امروز گفت: "هر جناح و فرد و گروهی، اگر یک ساعت به هر دلیلی که امروز دلیلش انتخابات ١۴٠٠ است، جلوی برداشتن تحریم را بگیرد خیانت کرده و این خیانت بزرگ به ملت ایران است".
♦️خیانت چیست؟ این که آمریکا و اروپا را از موضع اتهام (عهدشکنی در برجام) خارج نمایید و به افکار عمومی القا کنید مانع برداشته نشدن تحریم ها، افراد و جناح ها و گروه های داخلی هستند!
🔹به بیان دیگر در حالی که توپ در زمین دشمن است و او تحت فشار است تا به تعهد خود برگردد، از نوک خط حمله، توپ را به زمین خودی شوت کنید و برای مهاجمان دشمن پاس گل فراهم سازید!
♦️بازیکن خط حمله ممکن است اشتباه کند و دم دروازه حریف نتواند گل بزند، اما اگر توپ را از مقابل دروازه حریف برگرداند و به سمت دروازه خودی شلیک کرد، دیگر نمی توان نام این رفتار را اشتباه و ناتوانی گذاشت.
🔹آقای روحانی در حالی فرار به جلو می کند و دست پیش می گیرد که طبق وعده خود، باید همه تحریم ها در دی ماه پنج سال قبل (روز اجرای برجام) یکجا برداشته می شد.
♦️اگر پذیرش نا همزمانی انجام تعهدات برجامی، "خطا" بود، جرم نابخشودنی زمانی اتفاق افتاد که آمریکا و اروپا برای زیر پا گذاشتن تعهد "برداشتن تحریم ها" دست به یکی کردند؛ و آقای روحانی پذیرفت در نقشه و زمین همان ها بازی کند.
🔹او به دولت ترامپ از طریق خانم موگرینی تضمین (اطمینان) داد در صورت عهدشکنی آمریکا، همچنان به شکل یکطرفه به انجام تعهدات ادامه می دهد! لغو تحریم ها همان روز (سه سال قبل) منتفی شد و آقای روحانی مشخصا مسئول هر خیانت و خسارتی است که آمریکا و اروپا در این سه سال مرتکب شده اند.
♦️حالا هم دولت بایدن، مطمئن از این که روحانی در مقابل او منفعلانه رفتار می کند و حملاتش را به جای غرب، متوجه محافل داخلی در ایران می کند، فشار حداکثری ترامپ را ادامه می دهد.
🔹به بیان دیگر، هنر و کارویژه آقای روحانی، و حشی ساختن دشمنان بوده؛ همچنان که ید طولایی در برداشتن فشار از روی دشمن و برگرداندن توپ به نزدیکی های دروازه خودی دارد.
@IMANI_mohammad
.
آقای گُل متفاوت
♦️خیلی ها گل به خودی زده و انگشت نما شده اند. حتی رونالدو هم سال بهمن ۱۳۹۱ با گل به خودی معروفش در برابر تیم گرانادا، رئال مادرید را بازنده کرد.
🔹اما احتمالا کسی به خاطر نمی آوردکه بازیکنی پس از زدن گل به دروازه خودی، قیافه ای جز شرمندگی و خجالت به خود گرفته باشد. مثلا همین رونالدو. یا "عزیز بوهدوز"، هافبک تیم ملی مراکش که پس از گل به خودی در بازی های جام جهانی مقابل ایران، گفت "من بازیکن احمقی هستم".
♦️با این اوصاف، آقای روحانی نه تنها با فاصله زیاد، "آقای گل به خودی" محسوب می شود و نام دیگران را از صدر جدول حذف کرده؛ بلکه یک ویژگی منحصر به فرد هم دارد: طلبکاری و دست پیش گرفتن به جای شرمندگی. این هم از شگفتانه های عالم سیاست است که احتمالا هر چند ده سال یک بار اتفاق می افتد.
🔹سوء تدبیر روحانی کاری کرد که نه تنها چرخش چرخ سانتریفیوژ ها و اقتصاد کُند شود، بلکه بر عکس بچرخد. با این همه، او می گوید سه گل زده و یک گل خورده است.
♦️بازار مرغ و گوشت و روغن و مسکن و خودرو و... هر کدام، تصویر گُل هایی است که او زده است. اصلا همه آقای گل ها قبل از او، سوء تفاهم بوده اند.
@IMANI_mohammad
.
دو کلاهبرداری با یک چک تقلبی
🔹وطن فروشی و جنایت در حق ملت، یعنی این که زمستان 94، چک تقلبی آمریکا را معتبر وانمود کنی و تیتر بزنی "امضای کری تضمین است"؛
♦️اما زمستان 99، در حالی که دموکرات های کلاهبردار به دولت برگشته اند و باید پاسخگوی تعهدات نقض شده باشند، مطابق نقشه آنها ادعا کنی "برجامِ کهنه، قابل احیا نیست"!
🔹این همان روزنامه زنجیره ای و اجاره ای است که زمانی ادعا می کرد به خاطر چند هفته تاخیر در تایید برجام، 2500 میلیون دلار ضرر کرده ایم. اما حالا که وقت مطالبه چک -برگشت خورده- برجام است، ادعا می کند مطالبات ملت ایران قابل احیا نیست!
♦️مدیر همین روزنامه، پس از قالب کردن برجام به ملت با وعده های دروغ، اعتراف کرد "مبالغه درباره برجام را قبول دارم. این مبالغهها باید می شد به این خاطر که فضا خیلی فضای تنگ و ترشی بود، دولت باید در حقیقت این موضوع را قدری #بزک میکرد که بتواند حرفش را به کرسی بنشاند... بالاخره این بازی با تیتر هست دیگه"!
🔹آیا دستگاه های امنیتی و قضایی با این سر نخ های وطن فروشی و خیانت، قبل از این که خسارتی بزرگ تر تحمیل کنند و از چنگ قانون بگریزند، برخورد می کنند؟
@IMANI_mohammad
رفتار انتخاباتی اصلاح طلبان؛
چند پرسش برای راستی آزمایی
رو راستی و صداقت با مردم، شرط اول حضور هر جریان سیاسی در انتخابات است. ائتلاف حاکم در دولت (مدعیان اعتدال و اصلاحات) اگر با مردم رو راست باشند، باید پاسخ چند سوال را روشن کنند:
۱- بعد از چهار دوره ۸ ساله اداره دولت، آیا دولت و رئیس آن را دارای اختیار کافی و بنابراین موظف به پاسخگویی می دانند یا نه؟ آنها در دولت های موسوی، هاشمی، خاتمی و روحانی (مجموعا ۳۲ سال) مسئولیت اداره کشور را بر عهده داشته اند، اما با این وجود، از میانه دولت های خاتمی و روحانی، ژست اپوزیسیونی به خود گرفته و از پاسخگویی گریخته اند. بهره مندی از قدرت بدون بر عهده گرفتن مسئولیت نتایج مدیریت، رفتاری غیر اخلاقی و غیر مسئولانه محسوب می شود.
در واقع، غیر از مسئولیت های تقنینی و قضایی که طبق نظام تفکیک قوا در هر نظام دموکراتیک متولی خود را دارد، تمام مسولیت های اداری و اجرایی کشور در اختیار دولت و رئیس جمهور است. طبعا نمی شود در نظام مردم سالار، ژست دموکراتیک گرفت، اما خواستار انحصار قدرت شد و به تفکیک قوا تمکین نکرد.
۲- صرف نظر از بی اخلاقی در گذشته، آنها چاره ای ندارند که قبل از ورود به انتخابات، به فیگور شتر مرغی پایان دهند: یا بر این ادعا که "رئیس جمهور اختیارات ندارد"، پایبند بمانند و بنابراین در رقابت های انتخاباتی وارد نشوند؛
یا این که ورود کنند -چنان که از چند ماه قبل ورود کرده اند- و بنابراین اذعان کنند رئیس جمهور را همچنان که هست، مسئول اداره امور اجرایی کشور می دانند. آنها در این صورت، قبل از هر کاری، باید پاسخگوی کارنامه ۸ ساله دولت روحانی باشند و رسما از مردم به خاطر سوء مدیریت عذرخواهی کنند. طبق نظرسنجی ها، محبوبیت آقای روحانی به زیر ۷ درصد رسیده و بنابراین، اصلاح طلبان نمی خواهند خود را "پاسوز" این سقوط مقبولیت اجتماعی بی سابقه کنند.
سوال دوم، همین جا شکل می گیرد؛ این که آیا مدیریت دولت را به سیاق ادبیات برخی دولتمردان نظیر روحانی و جهانگیری و نوبخت و واعظی، موفق ارزیابی می کنند، یا برای نمایش همراهی با مردم، نمره مردودی به کارنامه دولت و وعده های وارونه آن می دهند. اگر حق با دولتمردان است، بنابراین باید نامزد طیف ائتلافی، از میان اعضای ارشد دولت (جهانگیری/واعظی/ نوبخت) معرفی شود و اصلاح طلبان هم دسته جمعی، از آن نامزد حمایت کنند. اما اگر حق با مردم است، باید توضیح دهند که چرا با وجود اختیارات قانونی و حتی اخذ اختیارات فرا قانونی، هشت سال فرصت سوزی کرده اند؟ چرا در دو انتخابات، مدیریتی را به مردم قالب کردند و خود را تضمین وعده های آن دانستند که هم چرخش چرخ سانتریفیوژ ها را متوقف کرد و هم چرخ اقتصاد را به جای پیش رفت، به عقب چرخاند؟
به عبارت دیگر، مردم چرا باید مجددا به طیفی اعتماد کنند که در انتخابات ۹۲، ۹۴ و ۹۶ در کنار هم بوده اند، اما ثمره مدیریت آنها در دولت و مجلس دهم، ثبت رکوردهای تورم و رکود اقتصادی بوده است؟
۳- مشخصا اصلاح طلبان ناچارند توضیح دهند که چرا جرئت نکردند در دو انتخابات ۹۲ و ۹۶ از دو نامزد اصلاح طلب (عارف و جهانگیری) حمایت کنند؟ و اکنون که کارنامه منفی دولت هم روی دوش آنها سنگینی می کند، قرار است چگونه وارد انتخابات شوند؟ با فاصله گذاری و مستقل از دولت، یا در ائتلاف با مدعیان اعتدال (روحانی و نوبخت و واعظی)؟
پذیرفتنی نیست که آنها تحت فشار افکار عمومی، دولت را ناکارآمد ارزیابی نمایند، اما مجددا با همان دولت ائتلاف کنند و ضمنا وعده های جدید بدهند. اما اگر دولت را موفق ارزیابی می کنند، پذیرفتنی نیست که نامزد شان فردی بیرون از دولت باشد. این طیف البته ادعای دیگری هم دارند؛ مبنی بر این که جهانگیری در انتخابات ۹۶ خیلی به روحانی کمک کرد؛ اما روحانی به او اختیارات نداد.
این ادعا البته خلاف واقع است و جهانگیری از ارکان تصمیم گیری های اصلی در دولت بوده است. اما در هر صورت، اصلاح طلبان اگر در ادعاهای خود صادقند، درست این است که از جهانگیری به عنوان نامزدی ششدانگ اصلاح طلب، حمایت کنند تا وزن اجتماعی آنها کاملا روشن شود. هر انتخابی غیر از جهانگیری، نشانه بی صداقتی اصلاح طلبان با مردم محسوب میشود.
@IMANI_mohammad
محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
.
.
تمرین ظهور در قرارگاه بی قرارها
✍️ پای حقیقت دیانت و ولایت ایستادن، بسیار دشوار است. امیر مؤمنان(ع) در خطبه ۱۸۹ فرمود" إِنَّ أَمْرَنَا صَعْبٌ مُسْتَصْعَبٌ، لَا يَحْمِلُهُ إِلَّا عَبْدٌ مُؤْمِنٌ امْتَحَنَ اللَّهُ قَلْبَهُ لِلْإِيمَانِ وَ لَا يَعِي حَدِيثَنَا إِلَّا صُدُورٌ أَمِينَةٌ وَ أَحْلَامٌ رَزِينَةٌ. حقيقت امر ما سخت است و بر مردم سخت آيد. كسى آن را نتواند برداشت مگر بنده مؤمنى كه خدا قلبش را براى ايمان آزموده است و حديث ما را فرا نگيرد جز سينه هاى امين و خردهاى استوار".
🔹امیر مومنان خطاب به لشکر یاران بی وفا می فرمود "إنّه لا غناء في كثرة عددكم مع قلّة اجتماع قلوبكم. در زیادی شمار شما بی نیازی نیست، در حالی که اجتماع دل های شما اندک است".
♦️در روزگار امام محمد باقر ( علیه السلام )، وقتی از حضرت خواستند قیام کند، امام ، گلّه ای انگشت شمار را نشان داد و فرمود اگر به تعداد آنها یار داشتم قیام می کردم...
🔹سهل بن حسن در روزگار امام صادق علیه السلام از خراسان راه افتاد و ماه ها رنج سفر را به جان خرید و به محضر امام در مدینه رفت. اموالی را هم تقدیم و عرض کرد«چرا قیام نمی کنید در حالی که فقط در خراسان ، صدهزار شیعه پا به رکاب دارید و اینها هم خمس وزکات آنهاست؟».
♦️حضرت سکوت کردند. به اطرافیان فرمودند هیزم بریزند و تنور را روشن کنند. شعله ور که شد، به سهل فرمودند برو و در تنور بنشین ... سهل به دست و پاافتاد. «مولای من! ...از من درگذرید». حضرت پذیرفت...
🔹هارون مکی وارد شد و سلام کرد. امام پاسخ گفتند و فرمودند ای هارون! در تنور داخل شو! آتش زبانه می کشید. اما هارون اطاعت کرد و درِتنور را گذاشتند....
♦️«خراسان چه خبر؟ شیعیان ما چه می کنند؟». امام می پرسید و سهل پاسخ میداد اما فکرش پیش هارون بود...امام از او خواست برخیزد و در تنور بنگرد.... هارون را دید که آرام در دل آتش نشسته .«ای سهل که ما را به قیام فرا می خوانی! در خراسان چند شیعه، این گونه اطاعت ما می کنند؟». سرش را پایین انداخت و گفت «حتی یک نفر هم این چنین نیست».
🔹امام عصر عج الله تعالی فرجه الشریف، در توقیع شریف و درباره "نقش همدلی شیعیان در تعجیل ظهور" فرمودند : "لو ان اشياعنا وفقهم الله لطاعته على اجتماع من القلوب فى الوفاء بالعهد عليهم لما تأخر عنهم اليمن بلقائنا و لتعجلت لهم السعادة بمشاهدتنا على حق المعرفة و صدقها منهم بنا".
♦️اگر شیعیان ما -که خدا توفیق طاعت به آنها دهد- در وفای به عهدی که بر عهده آنهاست همدل بودند، میمنت دیدار ما به تأخیر نمی افتاد، و قطعاً سعادت دیدن ما با حق معرفت و شناخت و راستی از جانب آنها نسبت به ما، زودتر برایشان فراهم می شد.
🔹خاصیت غربالکنندگی، خاصیت همیشگی انقلاب اسلامی آخرالزمانی است. انقلاب آخرالزمانی، فراز و نشیب بسیار دارد. محمّد بن منصور و او از پدرش روایت کرده است امام جعفر صادق(ع) فرمود؛
♦️«نه، به خدا سوگند آنچه که شما دیدگان خود را بدان دوختهاید، پدید نمیآید، مگر بعد از ناامیدی. نه به خدا سوگند آنچه چشمان خود را به آن دوخته اید، آشکار نمیگردد؛ مگر اینکه غربال شوید. نه به خدا سوگند کسی که شما چشم به او دارید، نمیآید؛ مگر بعد از اینکه از هم امتیاز داده شوید. نه به خدا سوگند امری را که شما به آن چشم دوختهاید، به وقوع نمیپیوندد تا آنکه شقّی از سعادتمند معلوم شود».
🔹ما در چهل ساله انقلاب اسلامی، با وجود بدعهدی و سقوط برخی خواص متنفذ، دیدیم جوانان برومند بسیاری را که چگونه برای نائب امام زمان (عج) جان فشانی و اطاعت می کنند. خدا میداند آنان که برای نایب امام زمان(عج) چنین بیتاب و بیقرار میشوند، برای خود مولا چه جانفشانی کنند!
♦️نشان به آن نشان که با یک سربند «یا صاحبالزمان» به دل دشمن زدند و بیسروسامان دوست شدند. باور همه آنها همان است که سید شهیدان اهل قلم خطاب به مقتدای عزیز تر از جان انقلاب، حضرت آیت الله خامنه ای، نوشت:
🔹«ما با حضرت عالی به عنوان وصی امام امت(ره) و نایب امام زمان(عج) تجدید بیعت کردهایم و تا بذل جان در راه اجرای فرامین شما ایستادهایم... بسیارند کسانی که میدانند شمشیرزدن در رکاب شما برای پیروزی حق، از همان اجری در پیشگاه خدا برخوردار است که شمشیرزدن در رکاب حضرت مهدی(عج) و نه تنها آماده که مشتاق بذل جان هستند. سرِ ما و فرمان شما. کمترین مطیع شما سیدمرتضی آوینی».
♦️عاشقان را سر شوریده به پیکر عجب است- دادن سر نه عجب داشتن سر عجب است/ تن بیسر عجبی نیست رود گر بر خاک- سر سرباز ره عشق به پیکر عجب است.
🔹ماموریت تبعیت از ولایت فقیه، تمرین بزرگ آخرالزمان است. و چیره شدن ۴۲ ساله بر معرکه گیری انواع متظاهران بی صداقت انقلابیگری، از طریق تبعیت از ولی فقیه، بزرگ ترین بشارت نزدیکی روزگار شیرین ظهور خواهد بود ان شاء الله.
@IMANI_mohammad