آبرومند تر از کارچاق کن انگلیس نبود؟!
🔹آدمی آبرومند تر از میرزا ملکم خان پیدا نکردید آقای زیباکلام که برای تظاهر به قانونگرایی به وی استناد می کنید؟! میرزا ملکم که رشوه بگیر حرفه ای از بیگانگان به ویژه انگلیسی ها بود برای کارچاق کنی و قالب کردن قراردادهای غارتگرانه و خسارت آمیز! انصافا روی خوب آدمی دست گذاشتید برای توجیه غلط کاری خود .
🔸ویکی پدیا را که قبول دارید؟ معمولا در کار توجیه و تحریف خیانت های شبه روشنفکران است. اما مفاسد ملکم خان چیزی نبوده که بتواند انکار کند؛ بخوانید:
♦️"میرزا مَلْکَم خان(زاده ۱۲۱۲ خورشیدی - درگذشته ۱۲۸۷ خورشیدی) ملقب به ناظمالدوله، روشنفکر، روزنامهنگار، دیپلمات و سیاستمدار دوره قاجار و بنیانگذار فراموشخانه در ایران است. پدرش میرزا یعقوب، سنگتراشی از ارامنه جلفای اصفهان بود که اسلام آورده بود.
🔹از مهمترین فعالیتهای وی میتوان به انتشار روزنامه قانون، تأسیس اولین #فراموشخانه (لژ فراماسونری در ایران و مشارکت در اجرای قرارداد رویتر با بارون ژولیوس رویتر بریتانیائی اشاره کرد. ناصرالدین شاه دو بار وی را به دلیل تأسیس فراموش خانه و دریافت رشوه مورد خشم قرار داد.
♦️در دوران سفارت در انگلستان، میزرا ملکم خان به دلیل دریافت چهل هزار لیره #رشوه به تهران احضار شد که از آمدن امتناع کرد و این بار نیز با پادرمیانی دوستانش به مدت پنج سال دیگر سمت خود را حفظ کرد. در همین دوران وی مقدمات اعطای #امتیاز_رویتر را فراهم کرد.
🔹او همچنین به شاه پیشنهاد داد که برای تأمین مخارج سفر سوم خود به اروپا قرارداد لاتاری را به یک شرکت انگلیسی بدهد که به دلیل مخالفتهایی در داخل ایران این امتیاز داده نشد و موجب آبروریزی برای شاه شد و میرزا ملکم خان نیز برای همیشه از چشم شاه افتاد".
@IMANI_mohammad
—————————-
https://twitter.com/a63214370/status/1049245950886252544
جنجال و فشار بی فایده است
دولت باید به استاندارد ها برگردد
✍ هیئت نظارت بر مطبوعات که زیر نظر وزارت ارشاد اداره می شود، به کیهان تذکر داده و دادگاهی کرده . به خاطر این تیتر: " دلار با برجام 18 هزار تومان شد؛ با FATF چند؟" است. دلار بدون برجام 3300 تومان بود و حالا که از 19 هزار تومان به 14 هزار تومان پایین آورده اند، 4 برابر (چهار صد درصد) ماقبل برجام است.
♦️این تذکر در حالی است که ناقضان واقعی امنیت و منافع ملی در مطبوعات و سایت ها و کانال های مدعی حمایت از دولت، به اعتبار سکوت توام با رضایت هیئت نظارت، مشغول خیانت های زنجیره ای هستند؛ نمونه این خیانت را در تحرکات همین طیف برای به هم زدن روابط راهبردی با ملت و دولت عراق شاهد بودیم.
🔹همزمان 18 پرونده شکایت علیه کیهان از سوی ریاست جمهوری و برخی وزارتخانه ها تشکیل شده اما سوال مهم این است: چه کسی باید مواخذه شود؛ دولت که با سوء مدیریت و بی اعتنایی به تذکرات صاحب نظران موجب نابسامانی شده یا کیهان که می گوید عمل به مطالبات دشمن، موجب بحران می شود نه گشایش اقتصادی؟
♦️سوء مدیریت فاحش دولت موجب شده حامیان سیاسی روحانی، او را بدتر از چوب خشک، بی کفایت و سزاوار استعفا معرفی کنند. اما کیهان ضمن مخالفت با استعفا می گوید دولت باید بماند و قصور و تقصیرهای بزرگ خود را جبران کند. مقامات ارشد دولت باید درباره واگذاری رانت 18 میلیارد دلاری حساب پس بدهند.
🔹خوابزدگی و نفوذ زدگی برخی مدیران، موجب شبیخون اقتصادی دشمن شد اما دولت همچنان قائل به "واگذاری امتیاز- دریافت وعده نسیه" است. این نگاه عقیم باعث اعتراض اصلاح طلبانی مثل محمد سلامتی شده که می گویند: دولت کارنامه موفقی برجای نگذاشت.اغلب مدیران روحانی ضعف مدیریت و نگاه به خارج دارند.
♦️اگر منتقدان با اخبار و اسناد دشمن، نسخه تسلیم طلبی پر خسارت را به چالش بکشند، باید مورد تهدید و فشار دولت قرار بگیرند؟ طیف آلوده در دولت از چه چیرز می ترسند؛ شفافیت و روشنگری؟ چرا حکایت مواجهه آنها با روشنگری و شفافیت، داستان جن و بسم الله شده است؟!
🔹هدف از پنهانکاری و بالا بردن هزینه روشنگری چیست؟! امنیت ملی را که دستاویز برخی تهدید و فشار ها شده، چه کسانی تهدید می کنند؛ مدیران مسبب سوء مدیریت شدید و نابسامانی اقتصادی؟ یا آنها که از ادامه مسیر پرخسارت فعلی نهی می کنند؟
♦️به یاد داریم همین ها چند سال قبل از مطبوعات خواستند به پرونده فساد و تخلفات تیم مدیریتی زنگنه در قرارداد کرسنت نپردازند تا به ضرر ایران در دعوای حقوقی تمام نشود. آخر سر، هم ایران به 14 میلیارد دلار جریمه محکوم شد و هم تیم مقصر با وقاحت ماندند تا افتضاح توتال را رقم بزنند! اگر کسانی دزدی کردند و کسی فریاد زد "آی دزد"، باید گریبان دزدها را گرفت یا کسی که مردم را خبردار می کند؟!
🔹قیمت سازی دروغین دلار را دلال ها و کارچاق کن ها و شبکه تروریسم اقتصادی وابسته به خزانه داری آمریکا انجام می دهند و به بهانه آن تولید تورم بالای صد درصد کرده اند. میدان این عملیات روانی- اقتصادی مشخصا تلگرام و فضای مجازی است اما دولت اصرار به بی ضابطه رها کردن آن دارد! چرا؟
♦️با همین قیمت سازی سازمان یافته، فشار اقتصادی به مردم و معیشت آنها وارد شد اما دولت با لجبازی نپذیرفته فضای بی در و پیکر مجازی را ساماندهی کند. همچنان که بامافیای قیمت ساز هم مماشات می کند و این در حالی است که اخیرا در ترکیه باند 421 نفره قاچاق دلار از ایران به آمریکا بازداشت شدند.
🔹دولت گویا فقط یک کار را خوب بلد است؛بستن دهان منتقدان که رنج توده مردم را بازتاب می دهند و از دولتمردان می خواهند به جای دست روی دست گذاشتن، چشم امید به دشمن داشتن و رانت های سنگین تولید کردن در بازار ارز و سکه و خودرو، کمی تدبیر و شجاعت و شنیدن از ناصحان را چاشنی کار کنند.
♦️در ماجرای فساد حقوق های نجومی (دریافت حقوق های نامشروع از 34 میلیون تا 734 میلیون تومان) نیز در حالی که دو وزیر دولت می گفتند دست مطبوعات افشا کننده را می بوسند، یک وزیر مامور فشار مداوم به دستگاه قضایی برای دادگاهی کردن و تحت فشار گذاشتن کیهان بود!
🔹دولت روحانی رکوردهای بی نظیر برجا گذاشته و باید پاسخگو باشد. فساد 16 هزار میلیاردی صندوق فرهنگیان، رانت 18 میلیارد دلاری (150 هزارمیلیارد تومانی)، تورم 70 درصدی (در برخی اقلام تا 300 درصد) و... واگذاری امتیازات پیاپی به دشمن. این پرونده بزرگ با فشار علیه مطبوعات سفید نمی شود.
♦️جبهه صاحبنظران مطلع و منتقد به رغم میل برخی مدیران، رو به گسترش درمیان نخبگان و افکارعمومی است؛ هرچند که پیشگامان آن تحت فشار سنگین هستند و هزینه می پردازند. مدیریت دولت باید به هنجارهای معطوف به منافع ملی و انقلاب اسلامی بازگردد. این مطالبه هرروز قدرتمندتر خواهد شد ان شاء اللله.
@IMANI_mohammad
🔹هرگز یک حامی چشم و گوش بسته الحاق به FATF و CFT را در مجلس نخواهید دید که از رئیس جمهور و دولت بپرسد:
♦️چرا به حکم دیوان محاسبات مجلس (بهمن ۹۶) درباره انفصال رئیس بانک مرکزی تمکین نکردید و پس از افتضاح واگذاری رانت 18 میلیارد دلاری و اعتراض عمومی مجبور به برکناری وی شدید؟!
@IMANI_mohammad
تجاهل الآشنا !
✍ حسام الدین آشنا مشاور رئیس جمهور توئیت کرده "هیئت مدیره ایسپا این نهاد دانشگاهی را موظف کرده اند به صورت مستمر گزیده مهمترین یافته های نظرسنجی های خود را منتشر کند. ای کاش می شد صدا و سیما را موظف کرد حاصل نظرسنجی های مهمش را با جزئیات منتشر کند. متاسفانه ما که نتوانستیم".
🔹فرض محال که محال نیست. کاش خود ایشان شجاعت و صداقت به خرج می داد و آخرین نتایج نظرسنجی های دولتی درباره قضاوت مردم نسبت به عملکرد آقای روحانی و دولت او را که حاکی از نارضایتی فزاینده و گسترده مردم است، منتشر و با نظرسنجی های سال 96 همین مراکز مقایسه می کرد. آقای آشنا این کار را هم نمی تواند بکند؟ همه نظرسنجی ها که در دسترس اوست.
#شفافیت
@IMANI_mohammad
🔹نامه شمس الدین حسینی وزیر اقتصاد دولت دهم به مجلس درباره ضرورت تدوین "قانون #مستقل داخلی #مبارزه_با_تامین_مالی_تروریسم"را بهانه کرده اند تا خیانت به کشور در چهارچوب اجرای دیکته های FATF و حتی #وزارت_خزانه_داری_آمریکا برای خودتحریمی را بپوشانند!
♦️تدوین قانون مستقل در داخل با ملاحظات ملی یک چیز است و اجرای 41 دیکته ضد امنیتی FATF در قالب اکشن پلی امضا شده، موضوعی کاملا متفاوت است که لایحه الحاق به کنوانسیون CFT از جمله آن مطالبات و دیکته هاست.
🔹بدتر اینکه حتی طی دو سال گذشته، بخشنامه هایی به بانک ها داده اند تا حتی فراتر از تحریم های سازمان ملل، نهادها و افرادی را که در فهرست تحریم های وزارت خارجه و خزانه داری آمریکا هستند، تحریم کنند!
@IMANI_mohammad
👇👇👇
بدهکار کردن بیشتر روحانی
پشت پرده توطئه دیپلماتیک اروپا -1
✍ رفتار دولت در صیانت از مصونیت دیپلمات های کشورمان، به وضعیت فاجعه آمیزی تنزل پیدا کرده است. اخراج دو دیپلمات سفارت ایران در هلند و بازداشت و بازجویی یک دیپلمات دیگر در در اتریش و آلمان و استرداد و ی به بلژیک، پرده از توطئه خطرناک اروپایی ها علیه کشورمان بر می دارد.
🔹این اتفاقات زنجیره ای توهین آمیز در حالی رخ می دهد که آقای روحانی ادعا داشت شان پاسپورت ایرانی پایین آمده و او می خواهد این اعتبار را برگرداند! اما اکنون این دولت روحانی و دیپلماتهای او هستند که با وجود مصونیت دیپلماتیک مورد فشار و اخراج و بازداشت و اذیت قرار می گیرند.
♦️به یاد دارید که درست در روزگار ماه عسل آقای روحانی با دولت اوباما و آغاز اجرای برجام، آمریکایی ها به نماینده دولت برای سازمان ملل (حمید ابوطالبی معاون سیاسی دفتر روحانی) ویزا ندادند و او را #تروریست خواندند. دولت روحانی در برابر این رفتار توهین آمیز، کوتاه آمد؛ به خیال اینکه "سر برجام سلامت"! اما برجام درهمان دولت اوباما بارها زیر پا گذاشته شد.
🔹سه سال بعد، اسدالله اسدی دیپلمات ایرانی در وین که به اتهام دروغین دست داشتن در سوقصد علیه سازمان #تروریستی منافقین در پاریس بازداشت شده بود، با استرداد از آلمان به بلژیک مورد بازجویی قرار گرفته است. ادعا شده این دیپلمات سفارت ایران در اتریش، مامور وزارت اطلاعات ایران است.
♦️رفتار هماهنگ چند دولت اروپایی که از یک توطئه مشترک حکایت می کند، در حالی است که دیپلمات بنابه کنوانسیون۱۹۶۱وین ناظر بر روابط دیپلماتیک، نزد کشور پذیرنده از مصونیت برخوردار است؛ بهگونهای که دولت پذیرنده نمیتواند او را تحت تعقیب قرار دهد. اما دولت اتریش این خباثت را مرتکب شد.
🔹اطلاعرسانی درباره دستگیری اسدی، روز قبل از سفر روحانی به سوئیس و اتریش صورت گرفت و در واقع دهن کجی رسمی دولت میزبان به سفری بود که در تهران با تبلیغات غیر واقعی دولت همراه بود. همزمان با سفر آقای ظریف به پاریس نیز دولت فرانسه با وقاحت، اجازه برگزاری نشست را به گروهک #تروریستی منافقین داد.
♦️رفتار مشابه دیگر، اقدام دولت هلند در تیرماه امسال بود که به جای عذرخواهی درباره پناه دادن به دو تروریست ارشد منافقین و الاحوازیه (احمد نیسی و علی معتمد) که در آن کشور کشته شدند، دو نفر از دیپلماتهای ما را اخراج کرد. «علی معتمد» همان «محمدرضا صمدی کلاهی» عامل انفجار دفترحزب جمهوری اسلامی و شهادت آیتالله بهشتی و 72 از مسئولان نظام در دهه ۶۰ بود.
@IMANI_mohammad
بدهکار کردن بیشتر روحانی
پشت پرده توطئه دیپلماتیک اروپا -2
🔹دولت هلند به مدت 36 ساله به این تروریست جنایتکار پناه داده بود اما به جای اظهار شرمندگی و عذرخواهی، دو دیپلمات ایرانی را اخراج کرد. چه در ماجرای اخراج دو دیپلمات ایرانی از هلند و چه در موضوع بازداشت دیپلمات سفارت ایران در وین (بازداشت در آلمان، سلب مصونیت توسط اتریش) و انتقال به بلژیک که همراه با آزار و اذیت بوده، دولت آقای روحانی و وزارت خارجه کمترین واکنش متناسب و متفارنی از خود بروز نداده اند.
♦️از ماجرای تلخ دیپورت حمید ابوطالبی (فرستاده ویژه روحانی) تا اخراج دو دیپلمات ایرانی از هلند و سپس بازداشت و شکنجه اسدالله اسدی، آنچه روشن است، بی تفاوتی دولت نسبت به دیپلمات های خود است. یعنی مثلا بحث سپاه پاسداران و قوه قضائیه نیست که دولت درباره تحریم آنها بی تفاوتی نشان می دهد.
🔹روشن است که برچسب هایی مانند عضویت در وزارت اطلاعات نمی تواند دستاویزی برای برخوردهای توهین آمیز باشد؛ چه اینکه حتی اگر این ادعای دروغ درست بود، باز هم جبران یک دهم سوابق و عملکردهای (ضد) امنیتی و جاسوسی دیپلمات های آلمانی و فرانسوی و انگلیسی و هلندی و ... را در ایران نمی کرد.
♦️هدف چیست؟ اروپاییها با تصور اینکه دست روحانی به خاطر خروج آمریکا از برجام در پوست گردوست، فرصت را برای توهین، اتهام پراکنی و ایجاد انفعال در حریف مناسب قلمداد می کنند تا دولت روحانی نتواند اروپا را به خاطر بدعهدی در اجرای برجام و عدم مواخذه آمریکا درباره عدم لغو تحریم ها بازخواست کند.
🔹اما حقیقت این است که هرچه دولت و وزارت خارجه در قبال حمایت برخی پایتخت های اروپایی از گروهک های تروریست ضد ایرانی بیشتر کوتاه بیایند یا به عهد شکنی برجامی کمتر اعتراض کنند، بیشتر بدهکار خواهند شد و خسارت بیشتری به منافع ملی وارد خواهد آمد. در این میان، اخراج دو دیپلمات هلندی و سلب مصونیت و تابعیت یکی دو دیپلمات طرف اروپایی در تراز آقای اسدی، کمترین اقدام برای اعاده حیثیت و منافع ملی است.
@IMANI_mohammad
بازگشایی پرونده رشوه 30 میلیون دلاری
در دوره مدیریت نفتی مهدی هاشمی
✍️ دادسرای پاریس امروز خواستار مصادره ۲۵۰ میلیون یورو از داراییهای شرکت نفتی #توتال در پرونده پرداخت #رشوه به ایران شد. دادسرای پاریس همچنین خواستار جریمه ۷۵۰ هزار یورویی علیه شرکت توتال شده است. نقش #مهدی_هاشمی در این پرونده رشوه و فساد هنوز روشن نیست.
🔹توتال متهم است در فاصله سالهای 2000 تا 2004 برای عقد قرارداد دو میلیارد دلاری، 30 میلیون دلار به مقامات نفتی ایران رشوه داده است. در آن زمان، #مهدی_هاشمی_رفسنجانی، مدیر شرکت های پیمانکار #شرکت_ملی_نفت ایران بود.
♦️به گزارش رادیو فرانسه، سه نفر اصلی درگیر در این پرونده یا مردهاند یا در وضعیتی نامعلوم قرار دارند: کریستف دو مارژوری مدیرعامل پیشین شرکت توتال که در زمان عقد قرارداد مدیر بخش خاورمیانه این شرکت بود، چهار سال قبل (٢٠ اکتبر ٢٠١۴) طی سانحهای در فرودگاه مسکو کشته شد.
🔹بیژن دادفر، مدیر شرکت مشاوره و طرف قرارداد با شرکت توتال در اثر بیماری درگذشته است. عباس یزدی، از نزدیکان مهدی هاشمی، به طرز مشکوکی کشته شد. وکیل عباس یزدی می گوید او در دوبی ربوده شد و آدمربایان توسط دادگاه محلی محکوم شدند، بی آنکه البته جسد عباس یزدی یافت شود.
@IMANI_mohammad
----------------------------------
https://twitter.com/a63214370/status/1050781793140531202