#جریان_نقدینگی👆👆👆
نمادهای معاملاتی با بیشترین ورود و خروج نقدینگی حقیقی
در بازار امروز 370 میلیارد تومان تغییر مالکیت از حقیقی ها به حقوقی ها صورت گرفت. نمادهای #بپاس و #خساپا با بیشترین حمایت حقوقی همراه بودند و #شفن بیشترین ورود نقدینگی حقیقی را داشت. ارزش معاملات خرد باز هم نزولی بود و به 2.2 هزار میلیارد تومان رسید
کل مالیات روزانه معاملات، مستقیما به حساب صندوق تثبیت واریز میشود.
11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 مسعود میرکاظمی، رئیس سازمان برنامه بودجه: اگر کسی میخواست کشور را بهم بریزد، یک چیزی مثل دلار ۴۲۰۰ تومانی کافی بود
🔹 ماهی ۱ و نیم میلیارد دلار ارز ۴۲۰۰ تومانی میدهیم که هیچ اثرگذاری در زندگی و معیشت مردم ندارد
🔹میگویند به دلار ۴۲۰۰ تومانی دست نزنید، در حالیکه دلالان دارند از آن سود میبرند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اظهارات طلبکارانه رئیس هیات مدیره انجمن سازندگان قطعات و مجموعههای خودرو
اگر پراید آدمکش است چرا آن را میخرید؟ چرا در بازار سیاه ۱۷۰ میلیون تومان مشتری دارد؟
پ.ن: یه پیشنهاد برای شما داریم، شما برو وسط بازار تهران، روی یه تابلو پست و جایگاه خودت رو بنویس و این سوالات رو با همین لحن از مردم بپرس. مردم کامل جوابتو میدن!
سهامداران موارد مثبت لایجه بودجه را ندیدند و به تنها مورد منفی توجه کردند !
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، پیمان حدادی به جنبههای مثبت لایحه بودجه ۱۴۰۱ و اثرات احتمالی آن بر روند معاملات بورس اشاره کرد و به ایرنا اعلام کرد:
🔸اختصاص ردیف بودجه برای صندوق توسعه و تثبیت بازار سرمایه
این مسئله از مهمترین نکات لایحه بودجه ۱۴۰۱ تلقی میشود.توجه به واریز منابع در صندوق تثبیت بازار سرمایه برای نخستین بار توسط دولت در لایحه بودجه گنجانده شد که نشاندهنده نگاه مثبت دولت نسبت به بازار سرمایه و نیز تلاش لازم برای بهبود روند معاملات این بازار است.
🔸اخذ مالیات از خودروهای لوکس، مسکنهای گران قیمت و سپردههای بانکی افراد حقوقی
از جمله مسایل مهمی است که فعالان بازار سرمایه آن را در لایحه بودجه نادیده گرفتند و واکنش چندان مثبتی را نسبت به این اتفاق در لایحه بودجه نشان ندادند.بنظر میرسد اخذ مالیات از سپردههای افراد حقوقی سبب تبدیل سپردههای بانکی این افراد به اوراق بدهی یا سهام شود که این موضوع به طور حتم به نفع بازار سرمایه خواهد بود.
🔸کاهش انتشار اوراق بدهی
این مسئله نیر در لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ نسبت به سال جاری از دیگر موارد مثبت این لایحه است که به نظر میرسد بازار سرمایه از این لحاظ با مخاطرات چندان جدی مواجه نباشد.
🔸اثر حذف دلار ۴۲۰۰ تومانی بر صنایع بورسی
از نظر بنیادی حذف دلار ۴۲۰۰ تومانی سبب تحول برخی از صنایع بازار سهام میشود و اتفاقاتی مثبت به نفع این صنایع مشاهده خواهد شد که به دنبال چنین اتفاقی، سود معقولی در اختیار سهامداران قرار میگیرد. حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی نه تنها به نفع اقتصاد کلان است بلکه باعث ایجاد تاثیر مثبت بر روند معاملات بازار سرمایه میشود.
🔸تغییر مبنای قیمتی ارز به نرخ ۲۳ هزار تومان
این نوید را به شرکتهای صادر کننده بورسی میدهد که کف قیمت ارز در سال آینده ۲۳ هزار تومان خواهد بود و شرکتهای صادرات محور یا وابسته به نرخ دلار میتوانند برنامه بهتری را برای تبدیل ارز به ریال داشته باشند. تغییر مبنای ارزی برای گروههای بانکی نیز میتواند همراه با اثر مثبت باشد.
🔸نقش کاهش مالیات شرکت های تولیدی
اقدام مهم دولت در راستای کاهش مالیات واحدهای تولیدی از ۲۵ درصد به ۲۰ درصد تا حدود زیادی باعث پوشش افزایش هزینه های انرژی خواهد بود. اگر دولت به شرکتهای صادرکننده در گروه پالایشگاهی و فولادی اجازه دهد تا ارز حاصل از صادرات را به جای سامانه نیما با نرخ سامانه سنا به فروش برسانند، میتوان با اطمینان گفت که افزایش قیمتهای انرژی به صورت کامل برطرف می شوند.
🔸کاهش واگذاری اموال مازاد دولت
از دیگر مواردی است که در میان مدت و به صورت غیرمستقیم به نفع بازار سرمایه خواهد بود. به نظر میرسد که دولت تا حدود زیادی به دنبال عدم کسری بودجه از طریق منقبض کردن هزینهها، واقعی کردن درآمد مالیاتی و نیز درآمد حاصل از فروش نفت است.
در زمان کسری بودجه، دولت ها به دنبال کمک گرفتن از صنایع خواهند بود که این اتفاق هیچ گاه به نفع بازار سرمایه نیست، بنابراین عدم کسری بودجه برای بازار سرمایه به عنوان اتفاقی مثبت، محسوب میشود.
تنها مورد منفی از نگاه سهامداران !
🔹در لایحه بودجه ۱۴۰۱ صرفا مورد مربوط به افزایش نرخ حامل های انرژی یعنی نرخ خوراک مورد توجه فعالان قرار گرفته و از سایر بندهای به نفع بازار سرمایه چشم پوشی شده است. به نظر میرسد نگاه فعالان بازار سرمایه به لایحه بودجه ۱۴۰۱هیجانی است.
چارت میگه ما طبق دوران بیست ساله قبلی بعد یک دوران صعود شارپ وارد دوره نزول و رکود شده ایم.
ریزش اصلی طبق سنوات قبلی تمام شده اما ظرف زمان فعلا پر نشده. دو سه سالی این دوران رکود مثل سال 92 تا 97 ادامه خواهد داشت.
بازار نوسانات مقطعی خواهد داشت. در بازار رکودی بی پول بیشتر بازی میره رو تک سهام و شرکتهای کوچک و متوسط.
با فحش و تظاهرات و خودکشی و داد و بیداد مسیر چارت تغییر نمیکنه. دولت هم نمیتونه با زور و پمپاژ پول از جیب خالی بازارو حرکت بده. با استیضاح خاندوزی و تعویض وزیر و هر کار دیگری بزور نمیشه قبل طی شدن دوران رکود صعودی جدید را به بازار تحمیل کرد.
اینکه نظر من و شما و کل سهامداران خلاف این باشه چیزی رو عوض نخواهد کرد.
اینا چیزهایی بود که من از روی چارت امروز برداشت کردم
درست یا غلط زمان ثابت میکنه
حالا شما خوشتون نیاد لفت بدید برید شاید چارت دلش بسوزه به حال ما و نظرش عوض بشه.
اینم در آخر داستان امروز اضافه میکنم منتظر یک موج صعودی موقت هستم و خودم هم فول سهم.
#پرویز_خالقی
🔴پیشبینیهای عجیب از سال آینده اقتصاد ایران
شروط محقق شدن دلار ۱۸ هزارتومانی و تورم ۸درصدی
▪️اخیرا دو پیشبینی امیدوارکننده از شرایط اقتصاد ایران منتشر شد. اولی گزارش اکونومیست که میگوید قیمت دلار در سال دو سال آینده به ۱۸ هزار تومان میرسد و دومی گزارش موسسه فیچ که پیشبینی کرده سال آینده نرخ تورم ایران به ۸ درصد میرسد. تحقق پیشبینی هر دو موسسه چند پیششرط مهم دارد: به نتیجه رسیدن مذاکرات هستهای، رفع تحریمها و افزایش صادرات نفت و رشد تجارت خارجی.
🔸پیشبینی موسسه اعتبارسنجی فیچ:
تا میانه سال ۲۰۲۲ ایران به توافق هستهای میرسد، تحریمها برداشته میشود و خروجی آن برای اقتصاد ایران کاهش تورم و افزایش نرخ رشد اقتصادی است. تا ۶ ماه آینده نرخ تورم ایران به ۸ درصد و نرخ رشد اقتصادی ۴٫۴ درصد میشود.
🔹پیشبینی اکونومیست:
نرخ دلار در سال ۲۰۲۲ به ۲۰ هزار تومان و در سال ۲۰۲۳ به ۱۸ هزار و ۷۰۰ تومان میرسد.
▫️قیمت دلار در آذرماه رکورد زد و از مرز ۳۰ هزار تومان هم رد شد.
▪️نرخ تورم ایران اکنون در آستانه ۵۰ درصد است.
▫️اقتصاد ایران چندین فصل متوالی نرخ رشد منفی یا صفر درصد را تجربه کرده است.
#کل هم وزن
رو محدوده ۳۴۰,۰۰۰ تا ۳۴۱,۰۰۰ هزار آماده برگشت باید باشیم
✴️لینک TSE نمادهایی که در 150 روز معاملاتی گذشته بیشترین افت قیمت را داشته اند.