📱متا ظاهراً یک کابل فیبر نوری ١٠ میلیارد دلاری به طول ۴٠ هزار کیلومتر در زیر دریا میسازد
🔹طبق گزارشهای جدید متا ظاهراً میخواهد کابل فیبر نوری بزرگی زیر دریا بسازد که به سراسر جهان راه خواهد یافت؛ این پروژه ۴٠ هزار کیلومتری مجموعاً میتواند بیش از ١٠ میلیارد دلار هزینه داشته باشد. متا تنها مالک و کاربر این کابل زیر دریایی خواهد بود.
🔹حدود ١٠ درصد کل ترافیک ثابت و ٢٢ درصد کل ترافیک موبایلها صرف پلتفرمهای متا مثل اینستاگرام، فیسبوک و واتساپ میشود. از سویی تمرکز متا در هوش مصنوعی میتواند این استفاده را بیشازپیش افزایش دهد؛ بنابراین متا برای اطمینان از اینکه زیرساختهای قابلاعتمادی داشته باشد، میخواهد پروژه عظیم کابل فیبر نوری اختصاصی خود را راهاندازی کند.
🖥 @IT_Fouri
فعالیت سامانه ثبت اثر انگشت اتباع خارجی در ۱۱ ایستگاه تهران و ۱۰ مرکز استان
🔹 معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا به استفاده از روشهای نوین در ماموریتهای پلیس تاکید کرد و از فعالیت سامانههای ثبت اثر انگشت اتباع بیگانه در ۱۱ ایستگاه تهران و ۱۰ مرکز استان خبر داد.
🔹ایجاد اتصال و بهرهبرداری از سامانه ژنتیک پزشکی قانونی در مرکز تشخیص هویت و کشف علمی جرایم، بهرهبرداری از سامانه آثار انگشت اتباع بیگانه وزارت کشور در ۱۱ ایستگاه کاری در تهران و ۱۰ مرکز استان، اتصال ۴۸ زندان به شبکه فراجا به منظور ثبت دیجیتالی اطلاعات بیومتریک زندانیان در سامانه AFIS از نمونههای موفق در این حوزه است.
🖥 @IT_Fouri
همتی: در زمینه آیفون هایی که قبلا وارد کشور شده است نیز تمهیدی خواهیم کرد
🔹وزیر امور اقتصادی و دارایی:
🔹با توجه به موافقت دولت با ریجستری آیفون های بالای ۱۳، در زمینه آیفون هایی که در دست مردم می باشد و قبلا وارد کشور شده است نیز تمهیدی خواهیم کرد.
🔹طبق برآوردها حدود یک میلیون از این نوع گوشی ها دست مردم است و جزو دارایی مردم قلمداد میشود که عملا بلا استفاده شده است. لذا،بایستی تمهیدی برای استفاده از این گوشی ها بشود.
🔹ریجستر کردن گوشی های در دست مردم ضمن اینکه از بابت حقوق ورودی و مالیات ارزش افزوده درآمد مناسبی برای دولت ایجاد می کند،فعال کردن آنها موجب استفاده صاحبان آنها از دارایی شان میشود و از نظر ما بایستی به نحوی تحقق یابد.
🖥 @IT_Fouri
خطرناکترین هکر دنیا بازداشت شد
🔹وبسایت Bleeping Computer در تازهترین گزارش خود، خبر از دستگیری یکی از بدنامترین هکرهای جهان داد. میخائیل پاوولوویچ ماتویف (Mikhail Pavlovich Matveev) که با نامهای Wazawaka و Uhodiransomwa و m1x و Boriselcin شناخته میشود، یک مجرم سایبری روسی است که سابقهی همکاری با خطرناکترین گروههای طراح باجافزار در دنیا را دارد.
🔹جرایم سایبری ماتویوف صرفاً محدود به روسیه نمیشود. او از سال ۲۰۲۰ تاکنون، به اتهام حمله به سازمانهای مجری قانون و سازمانهای بهداشتی ایالات متحده تحت تعقیب FBI قرار دارد و وزارت خارجهی ایالات متحده نیز جایزهای ۱۰ میلیون دلاری را برای اطلاعاتی که به دستگیری او منجر شود، پیشنهاد داده است.
🔹اگر خبر دستگیری Mikhail Matveev صحت داشته باشد و او در بازداشت روسیه باشد، شاید وزارت دادگستری آمریکا فرصت محاکمهی این هکر را که بیش از ۷۵ میلیون دلار به قربانیان خود آسیب رسانده است، از دست بدهد.
🔹 متن کامل در لینک زیر:
🖥 @IT_Fouri
افزایش پاداش شناسایی مراکز غیرمجاز رمزارز تا ۵۰۰ میلیون ریال
🔹 با اصلاح دستورالعمل نحوه برخورد با مراکز استخراج غیرمجاز رمزدارایی، پاداش شناسایی مراکز استخراج غیرمجاز رمزارز تا ۵۰۰ میلیون ریال افزایش یافت.
🖥 @IT_Fouri
ایلان ماسک در واکنش به تیم کوک، یکی از قابلیتهای ایرپاد اپل را تحسین کرد
🔹تیم کوک، مدیرعامل اپل، پنجشنبه ویدیویی تبلیغاتی از قابلیتهای کمک شنیداری ایرپادهای جدید این شرکت را در شبکه اجتماعی ایکس به اشتراک گذاشت. این ویدیو پدر کمشنوایی را نشان میدهد که از قابلیتهای کمک شنیداری ایرپاد پرو ۲ اپل برای شنیدن صدای دخترش هنگام بازکردن هدایای کریسمس بهره میبرد.
🔹ایلان ماسک پیشازاین از منتقدان اپل بود اما در پاسخ به این ویدیوی تیم کوک گفت: «این [قابلیت] جذاب است.» ماسک همچنین پیام روز شکرگزاری تیم کوک را بازنشر کرد که مدیرعامل اپل در آن گفته بود روز شکرگزاری برای تشکر از دیگران است و او از کارمندان این شرکت، کاربران و همه کسانی که برای تبدیل جهان به مکانی بهتر تلاش کردهاند، سپاسگزار است.
🖥 @IT_Fouri
پروژه هیجانانگیز یوتوبر آمریکایی؛ با کمک این ماهواره مدارگرد با کره زمین سلفی بگیرید
🔹یوتوبر معروفی با نام «مارک روبر» قصد دارد با کمک گوگل و T-Mobile ماهوارهای به مدار زمین بفرستد که به کاربران اجازه میدهد با سیاره زمین عکس سلفی بگیرند!
🔹روبر از مهندسان سابق ناسا است و با ویدیوهای خود در یوتوب نیز به شهرت رسید. حالا او با برنامه جدیدش برای پرتاب ماهوارهای که میتواند تصویر سلفی هر فردی را با پسزمینهای از سیاره زمین نشان دهد، بار دیگر خبرساز شده است. قرار است این ماهواره را ژانویه ٢٠٢۵ اسپیس ایکس (در مأموریت Transporter 12) به فضا پرتاب کند و چند ماه بعد شروع کند به سلفی گرفتن برای کاربران.
🔹روبر در ویدیویی نسبتاً طولانی نحوه ثبت سلفی از طریق این ماهواره را توضیح داده است. طبق توضیحات او، ٢ دوربین و ٢ گوشی گوگل پیکسل در ٢ طرف ماهواره نصب شدهاند و کل سیستم را آرایهای خورشیدی تغذیه میکند. همچنین در آن از یک باتری ١٢٠ واتساعت استفاده شده است.
🖥 @IT_Fouri
گسامسونگ به پشتیبانی از اپلیکیشن DeX در ویندوز پایان میدهد
🔹براساس اعلامیهای که روی وبسایت سامسونگ انگلستان قرار گرفته، پشتیبانی از اپ DeX روی کامپیوترهای ویندوزی بعد از عرضه One UI 7 متوقف خواهد شد. این اعلامیه همچنین کاربران را تشویق میکند پس از توقف پشتیبانی، از قابلیت to Windows برای اتصال گوشی هوشمند خود به کامپیوترهای شخصی استفاده کنند.
🔹قابلیت to Windows کاربردی مشابه DeX ارائه میدهد و به نظر میرسد دلیل توقف پشتیبانی از اپ ویندوز DeX نیز دقیقاً همین باشد. البته سامسونگ قصد دارد به پشتیبانی از اپلیکیشن ویندوز DeX پایان دهد و نه خود قابلیت DeX؛ ازاینرو، همچنان میتوانید با استفاده از این سرویس در گوشی خود به موس، کیبورد و مانیتور وصل شوید و صفحه گوشی را بزرگتر کنید.
🖥 @IT_Fouri
65.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مقایسه حالت سینماتیک آیفون ۱۶ پرو مکس با گلکسی S24 اولترا
🖥 @IT_Fouri
💡💡اینبار خبرها را موضوعی دریافت کنید
😍با کلیک بر روی لینک زیر و گزینه "Add خبرهای فوری" کلیهی خبرهای فوری بصورت موضوعی و سریع در اختیار شماست👇
https://t.me/addlist/JGDa5t7l6sE1OTY0
چه کسانی مخالف رفع فیلترینگ هستند؟/دو قطبی در شورای فضای مجازی
🔹در بین اعضای حقیقی شورای عالی فضای مجازی، جدیترین مخالف بررسی با فوریت طرح رفع فیلترینگ وزارت ارتباطات در آخرین جلسه شورا رسول جلیلی بوده است. البته او تنها مخالف بررسی طرح رفع فیلترینگ وزارت ارتباطات نیست و به طور کلی مخالف کاستهشدن محدودیتهای اینترنتی از طرف دولت چهاردهم است.
🔹در کنار رسول جلیلی، یکی از افرادی که مخالف برنامه دولت چهاردهم برای کاهش محدودیتهای اینترنت است، رضا تقیپور دیگر عضو حقیقی شورای عالی فضای مجازی است.
🔹قرارگرفتن نام محمدحسن انتظاری، عضو حقیقی شورای عالی فضای مجازی در کنار نامهای رسول جلیلی و رضا تقیپور شاید کمی عجیب باشد، چون او هیچگاه مانند آن دو نفر به صورت علنی به موافقت با فیلترینگ و ایجاد محدودیت دسترسی کاربران به اینترنت نپرداخته است و در نقلقولهایی که از او رسانهای شده نمیتوان مواردی را پیدا کرد که او را در کنار مخالفان سرسخت رفع محدودیت اینترنت بگذارد.
🔹براساس شنیدهها، در کنار نام این سه نفر که به عنوان اصلیترین مخالفان طرح رفع فیلترینگ وزارت ارتباطات از آنها یاد میشود، نام افراد دیگری همچون مهدی اخوان بهابادی، سعیدرضا عاملی به عنوان اعضای حقیقی و البته وزیر دفاع و نماینده سازمان پدافند غیرعامل به عنوان اعضای حقوقی شورا هم دیده میشود. اما این مخالفان نیستند که باعث شدهاند طرح رفع فیلترینگ وزارت ارتباطات به نتیجهای نرسد. افرادی بین اعضای حقیقی شامل حمید شهریاری، مسعود ابوطالبی و کامیار تفتی نیز با رأی ممتنع خود به این طرح عملا در بین کسانی قرار میگیرند که با اجرای این طرح مخالف هستند./شرق
🖥 @IT_Fouri
آیا هوش مصنوعی جایگزین انسان می شود؟
🔹قویترین نیرو، هوش مصنوعی یا هوش انسانی نیست، بلکه هوشی است که توسط فناوری تقویت شده و توسط خرد انسانی هدایت میشود./
🖥 @IT_Fouri
یک فعال اینترنت: به طور کلی اقدام مثبتی برای وضعیت اینترنت و فیلترینگ رخ نداده؛ مشکلات افت سرعت هنوز وجود دارد/ ذی نفعان انتظار دارند فیلترینگ باقی بماند
🔹حامد بیدی فعال اینترنت و مدیر پلتفرم کارزار، درباره تغییرات وضعیت اینترنت در سه ماه اخیر به «انتخاب» گفت: طبق آنچه کاربران حس میکنند تغییری رخ نداده اما در بازههای زمانی مشخصی وضعیت بدتر شده است. به طور کلی اقدام مثبتی برای وضعیت اینترنت و فیلترینگ رخ نداده است. البته صحبتهایی که درباره سیاستگذاری انجام میشود،امیدوارکننده است. کاربران حرفهای اینترنت هم تفاوت آنچنانی با گذشته احساس نکردهاند و مشکلات افت سرعت هنوز وجود دارد.
🔹 در چند نوبتی که لینکهای بینالملل اینترنت دچار مشکل شدند، خیلی سریع و روشن وزارت ارتباطات پاسخ داد. اطلاع رسانی سریع یک اتفاق مثبت است اما مسئلهی اینترنت در ایران فراتر از این مسئله است.
🔹شورای عالی فضای مجازی در چند وقت اخیر درباره همین موضوع فعالیت داشته اما اخبار این حوزه مبهم است. البته ادعاهایی از جمله چندین طرح جایگزین فیلترینگ شنیده میشود. بحث استفاده از پوسته ها و یا اینترنت طبقاتی مطرح است. ذی نفعان انتظار دارند فیلترینگ باقی بماند و شنیده میشود در جلسه قبلی شورای عالی که قرار بود فیلترینگ به رای گذاشته شود عده ای جلوی آن را گرفتهاند تا طرحهای جدیدی بررسی شود./جماران
🖥 @IT_Fouri
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 🌕سازمان فضایی چین شبیهسازی اولین سفر فضانوردانش به ماه را منتشر کرد
🔹آژانس فضایی چین در ویدیوی جدیدی که بهتازگی منتشر کرده، جزئیات برنامههای خود برای اولین مأموریت ارسال انسان به ماه را به نمایش گذاشته است. این یکی از سختترین مأموریتهای فضایی است؛ زیرا سازمان فضایی چین و ناسا در مأموریتهای جداگانه با هم رقابت میکنند تا انسان را پس از دههها به سطح ماه بازگردانند.
🔹در این ویدیو، نهفقط فعالیتهای برنامهریزیشده فضانوردان نمایش داده میشود، بلکه سازمان فضایی از آزمایشهای بسیار سختگیرانه برای امکانپذیر ساختن مأموریت درحال انجام هستند، رونمایی میکند.
🔹سازمان فضایی چین قصد دارد پیش از سال ۲۰۳۰، فضانوردان خود را به ماه برساند. این مأموریت شامل ٢ پرتاب موشک «Long March 10» است که اکنون درحال توسعهاند. کپسولی که خدمه در آن حضور خواهند داشت، «Mengzhou» نام دارد.
🔹🟣 Digiato
🔹 Digiatoofficial
🔹🤖 Digiato
🖥 @IT_Fouri
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سرقت خودرو در عرض چند ثانیه و زیر 1 دقیقه منطقه دهکده المپیک.
🖥 @IT_Fouri
در زمانی که ماشین دزدیده میشه چه کار کنیم؟
✴با این GPS وایزر، ماشینت همیشه تحت نظره!
هر جا که پارک کنی، وایزر لحظهبهلحظه وضعیتش رو بهت اطلاع میده.
🚗 امکان خاموش کردن خودرو از راه دور در صورت سرقت
📍 امکان موقعیتیابی دقیق و لحظهای روی نقشه
🚨 ارسال هشدارهای حرکت، روشن و خاموش شدن، ضربه و... به مالک
کانال تلگرام وایزر
اینستاگرام وایزر
📞تماس با وایزر:
021-45597000
سامسونگ حافظه ویدیویی فوقسریع GDDR7 معرفی میکند؛ ۷۷ درصد سریعتر از GDDR6
🔹 سامسونگ حافظهی فوقسریع GDDR7 خود را در نمایشگاه ISSCC معرفی میکند که تقریباً ۷۷ درصد سریعتر از حافظهی پرچمدار GDDR6 است.
🔹 رویداد ISSCC از ۱۶ فوریهی ۲۰۲۵ (۲۸ بهمن) در سنفرانسیسکو برگزار میشود؛ جایی که تولیدکنندگان تراشه محصولات پرچمدار خود را بهنمایش میگذارند. طبق زمانبندی رویداد، بخش اختصاصی با عنوان «حافظهی غیرفرار و DRAM» در روز ۱۹ فوریه (۱ اسفند) برگزار میشود که به ارائهی آخرین دستاوردهای صنعت حافظه تعلق دارد.
🔹 رم ویدیویی GDDR7 میتواند با سرعت چشمگیر ۴۲٫۵ گیگابیتبرثانیه کار کند. این سرعت حدود ۷۷ درصد بالاتر از سرعت ۲۴ گیگابیتبرثانیهی GDDR6 موجود در RTX 4090 محسوب میشود. عملکرد GDDR7 بهمراتب از نسلهای قبلی خود کارآمدتر خواهد بود.
🔹 تراشهی فوق سریع GDDR7 احتمالاً به کارت گرافیک انویدیا سری RTX 60 راه پیدا میکند. در حال حاضر، انویدیا در حال آمادهسازی پردازندههای بلکول RTX 50 با پشتیبانی از رم GDDR7 با حداکثر سرعت ۲۸ گیگابیتبرثانیه است.
🔹 هماکنون سرعت حافظهی GDDR6 در بیشتر گرافیکها، از جمله کارت گرافیک AMD مدل RX 7900 XTX و XT و حتی گرافیک پرچمدار RTX 4090 انویدیا از مقدار نامی ۲۴ گیگابایتبرثانیه کمتر است. این محصولات با سرعتهای ۲۰ و ۲۱ گیگابیتبرثانیه کار میکنند؛ بنابراین، سرعت ۴۲٫۵ گیگابیتبرثانیه شاید حتی در گرافیکهای نسل بعدی نیز بهطور کامل محقق نشود.
🔹 گرافیک پرچمدار انویدیا مدل RTX 5090 از رم ۲۸ گیگابیتبرثانیه استفاده خواهد کرد که ممکن است به بیش از ۳۰ گیگابیتبرثانیه ارتقا یابد. گزارشها نشان میدهند RTX 5090 دارای ۳۲ گیگابایت رم ویدیویی GDDR7 با پهنای باس ۵۱۲ بیت خواهد بود که باعث میشود پهنای باند حافظه به ۱٫۷ تا ۲٫۰ ترابایتبرثانیه برسد. اگر سرعت VRAM در RTX 5090 به ۴۲٫۵ گیگابیتبرثانیه افزایش یابد، پهنای باند حافظه به نزدیکی ۲٫۵ ترابایتبرثانیه خواهد رسید.
🖥 @IT_Fouri
فضاپیمای بینستارهای وویجر ١ دوباره با ناسا ارتباط برقرار کرد
🔹ناسا تأیید کرده است یکی از بزرگترین مأموریتهای فضاییاش، وویجر ١ با برقراری ارتباط با زمین سر کار خود برگشته است. وویجر ١ چند ماه قبل دچار مشکلی جدی در سیستم ارتباطی خود شد و ماهها انتقال دادههای علمی انجام نمیشد. اکنون بهدنبال برخی اصلاحات وویجر ١ دوباره آنلاین شده و عملیات علمی خود را از سر گرفته و به مأموریت طولانیاش در اعماق فضا ادامه میدهد.
🔹وویجر ١ که ۴٧ ساله است، ٢۴ میلیارد و ٩ میلیون کیلومتر از زمین فاصله دارد، فاصلهای که هر ثانیه نیز بیشتر میشود. باوجود مشکلات مختلف، ۴ ابزار اصلی این فضاپیما اکنون فعال هستند و در کمال تعجب، در دمای پایینتر از آنچه ابتدا برای آن طراحی شده بودند، کار میکنند.
🖥 @IT_Fouri
برای اولین بار در جهان؛ دانشمندان با تنگستن دیسیلیسید گرما را به برق تبدیل کردند
🔹اولین بار است که محققان دانشگاه علوم توکیو از تنگستن دیسیلیسید (با فرمول WSi2) برای تبدیل گرما به الکتریسیته استفاده کردند که میتواند دستگاههای ترموالکتریک را کارآمدتر و بازده انرژی را در کاربردهای مختلف متحول کند.
🔹مواد ترموالکتریک که گرما را به الکتریسیته تبدیل میکنند، نقش مهمی در جذب گرمای تلفشده و تبدیل آن به انرژی قابلاستفاده دارند. این مواد بهویژه در صنایع و وسایل نقلیهای که موتور آنها گرمای زیادی تولید میکند، مفید هستند.
🖥 @IT_Fouri
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اختراع جدید و جالب بشر
🖥 @IT_Fouri
بنیانگذار TSMC از «جنسن هوانگ» خواسته بود تا مدیر این تراشهساز شود
🔹کمپانی TSMC هماکنون بزرگترین و پیشرفتهترین تولیدکننده تراشه در دنیا است و بسیاری از غولهای فناوری از فرایندهای تولید این شرکت در ساخت تراشه بهره میبرند. به گزارش رویترز، بنیانگذار این شرکت تایوانی، موریس چانگ، در کتاب بیوگرافی خود که بهتازگی منتشر شده، اشاره کرده است بیش از یک دهه پیش از جنسن هوانگ، مدیرعامل فعلی انویدیا، خواسته بود مدیریت TSMC را برعهده بگیرد.
🔹براساس اطلاعات این بیوگرافی، هوانگ در کمتر از ۱۰ دقیقه این پیشنهاد را رد کرد و ترجیح داد در سمت خود در انویدیا باقی بماند. جنسن هوانگ از زمان تأسیس انویدیا در جایگاه مدیر اجرایی این شرکت مشغول به کار بوده و ظاهراً در پاسخ به پیشنهاد مؤسس TSMC گفته «من از قبل یک شغل دارم.»
🖥 @IT_Fouri
آیا میدانید هر جستوجوی گوگل میتواند ۰.۲ گرم کربن دیاکسید تولید کند؟
🔹حتی یک جستوجوی ساده در اینترنت به ظاهر بیضرر، میتواند آثار زیستمحیطی خود را بر جای بگذارد. وقتی شما در گوگل جستوجو میکنید، اطلاعات از دیتاسنترهای مختلف پردازش میشود و برای انجام این فرآیند، مقدار قابل توجهی انرژی مصرف میشود. انرژیای که بیشتر اوقات از منابع غیر تجدیدپذیر به دست میآید و در نتیجه باعث تولید گازهای گلخانهای میشود.
🔹اگرچه ممکن است این عدد (۰.۲ گرم CO2) در نگاه اول کم به نظر برسد، اما با توجه به اینکه روزانه میلیونها جستوجو انجام میشود، این میزان میتواند به طور قابل توجهی افزایش یابد و تأثیرات منفی بر محیطزیست بگذارد. اما خوشبختانه شرکتهایی مثل گوگل در حال تلاش برای کاهش این اثرات هستند. به عنوان مثال، گوگل از انرژیهای تجدیدپذیر در دیتاسنترهای خود استفاده میکند و به دنبال بهینهسازی فرآیندهای خود برای کاهش مصرف انرژی است.
🔹در نهایت، در حالی که مصرف اینترنت مزایای زیادی دارد، نمیتوان از تأثیرات زیستمحیطی آن غافل شد./ زومیت
🖥 @IT_Fouri
کشورهای مختلف برای کنترل دسترسی کودکان و نوجوانان به رسانههای اجتماعی چه میکنند؟
🔹 قانونی را تصویب کرده که دسترسی بچههای زیر ۱۶ سال را به رسانههای اجتماعی ممنوع میکند. این یکی از سختگیرانهترین مقرراتی است که علیه کمپانیهای فناوری بزرگ وضع شدهاند. انتقاداتی نیز به این شده است؛ زیرا اجرای این قانون مستلزم آن است که دولت استرالیا به اطلاعات هویتی شهروندانی که از رسانههای استفاده میکنند، دسترسی داشته باشد.
🔹در این مطلب میخوانید که استرالیا، کشورهای اروپایی و کمپانیهای فناوری چه اقداماتی برای کنترل دسترسی کودکان و نوجوانان به رسانههای اجتماعی کردهاند.
🔹جزئیات بیشتر
🔹🟣 Digiato
🔹 Digiatoofficial
🔹🤖 Digiato
🖥 @IT_Fouri
به طور کلی اقدام مثبتی برای وضعیت اینترنت و فیلترینگ رخ نداده؛ مشکلات افت سرعت هنوز وجود دارد/ ذینفعان انتظار دارند فیلترینگ باقی بماند
🔹حامد بیدی، فعال اینترنت و مدیر پلتفرم کارزار:
🔹طبق آنچه کاربران حس میکنند تغییری رخ نداده اما در بازههای زمانی مشخصی وضعیت بدتر شده است. به طور کلی اقدام مثبتی برای وضعیت اینترنت و فیلترینگ رخ نداده است. البته صحبتهایی که درباره سیاستگذاری انجام میشود،امیدوارکننده است. کاربران حرفهای اینترنت هم تفاوت آنچنانی با گذشته احساس نکردهاند و مشکلات افت سرعت هنوز وجود دارد.
🔹ذینفعان انتظار دارند فیلترینگ باقی بماند و شنیده میشود در جلسه قبلی شورای عالی که قرار بود فیلترینگ به رای گذاشته شود عدهای جلوی آن را گرفتهاند تا طرحهای جدیدی بررسی شود./انتخاب
🖥 @IT_Fouri