6.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#: سخنان بسیار مهم « رهبر انقلاب اسلامی » در دهه ۷۰- در مورد امر به معروف ونهی از منکر
# عفاف وحجاب
@IavaranGolnarges
8.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
# نقش سیاسیون در ابتذال فرهنگی /
« حجت الاسلام پناهیان »
# عفاف وحجاب
# اللهم - عجل - لولیک - الفرج
@IavaranGolnarges
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
# تا الان آشغال روی سرت ریختند ؟
# آثار خوش اخلاقی در جذب مخالف !
« استاد راجی »
@IavaranGolnarges
💢💢💢
💢💢
💢
️💠 استعاذه
💠قرآن:
️🔸خداوند متعال در آیهی 97 سورهی مؤمنون میفرماید: «بگو پروردگارا! از وسوسههای شیاطین به تو پناه میبرم.»
💠حدیث:
🔸امیرالمؤمنین علیهالسلام میفرماید: «خداوندا از بدی نگاه کردن (مردم) به اهل و مال و فرزندانم به تو پناه میبرم.» (1)
💠داستان:
🔻 رفتن به نزد نامرد!
🔸سعدی گوید: در شهر بندری اسکندریه مصر، بر اثر خشکسالی شدید، آنچنان آذوقه و خوراک کم شد که گویی درهای آسمان بسته شده و فریاد اهل زمین به آسمان پیوسته است. با این وضع، پارسایان تهیدست، با خطر سختی مواجه شدند.
🔸 قحطی و خشکسالی بهقدری زیاد بود که دود آتش دل خلق، بهصورت ابر و باران درنیامد و باران اشک خلق، بهصورت سیلاب نشد.
🔸 در چنین سالی دور از جان دوستان، یک نفر نامرد که سخن از وضع مادی خوب او شد که در محضر بزرگان، برخلاف ادب است. از سوی دیگر، ناگفته گذاشتن آن نیز شایسته نیست که گروهی آن را حمل بر خمودی گوینده میکنند.
🔸 در مورد آن نامرد به شعر گفتم: اگر قوم ظالم تاتار (مغولیان) این مخنث (نامرد) پست را بکشند، نباید قاتل تاتاری را بهعنوان قصاص کشت تا کسی این نامرد را مانند پل بغداد، آب در مجرای زیرین برود و انسان بر پشت آن پل حرکت کند.
🔸چنین شخصی که به پارهای از زندگی او آگاه شدی، در این سال قحطی، او ثروت بسیار داشت و برای خودنمایی سفرهای میگسترانید. عدهای از پارسایان از شدت تهیدستی تصمیم گرفتند تا کنار سفرهی او بروند.
🔸در این مورد با مشورت نزد من آمدند و من با تصمیم آنها موافقت نکردم و گفتم: شیر، نیمخوردهی سگ را نمیخورد، اگرچه در غار از گرسنگی بمیرد! به خدا پناه باید برد از اینکه به خاطر گرسنگی نزد آدم فرومایه و پست رفت.
🔸 اگر فریدون به نعمت و ملک رسد، آدم بیهنر در صف او نشمار که آدم ناکسی است. لباس ابریشم و حریر بافته بر تن نااهل، مانند سنگ درخشنده، کبود رنگ و طلای خالص است که بر نقش دیوار بیجان نمایان میباشد. (2)
منابع :
(1): غررالحکم، ج 1، ص 362
(2): حکایتهای گلستان، ص 159
📓#چهارصد_موضوع_دوهزار_داستان
✍استادسیدعلی اکبرصداقت ره
💢
💢💢
@IavaranGolnarges
💢💢💢
🔴دگرگونی ارزشها و مفاهیم، یک فرآیند تدریجی و بسیار ریز ریز است، که معمولاً درک نمیشود.
🔺ابداً حس خوبی به این تصویر ندارم؛
⭕️دختر بزرگتر که به نظر مکلف میآید، این روسری نصفه و نیمهاش یعنی چه؟ دختر کوچکتر هم که لباسش بی آستین هست.
❗️این بنر را در نمایشگاه قرآن امسال، نصب کرده اند!
⁉️سوال: چرا تصویر محجبهتری از خانوادهء ایرانی به نمایش نگذاشتند؟ چرا حتماً این تصویر باید نمایش شود؟ (بقیهء بنرهایی هم که با این شعار در محیط نمایشگاه گذاشته بودند، جالب نبودند...)
⬅️از کنار این تصویر به سادگی رد میشویم، با سهل اندیشی و ساده انگاری و بیتفاوتی...
🔙سالهاست که از این دست ساده انگاریها، سرلوحهء واکنشهای اجتماعیمان شده است. همه چیز را ساده میگیریم، بیتفاوتیم و حال واکنش نشان دادن نداریم.
🔥همین است که اوضاع امروزی حجاب در جامعهمان، این فاجعهای هست که میبینیم. گویا قرار هم نیست بهبودی حاصل شود، بلکه به نظر میرسد همین حجاب مانده بر سر محجبهها را هم میخواهند از آنها بگیرند...
#علامه_مصباح_یزدی
علامه مصباح فرمودند : «همه ما این را میدانیم ولی در عمل فراموش میکنیم که این لحظات زندگی چقدر ارزشمند است. اگر بدانیم از هر نفس کشیدنش ما میتوانیم چقدر استفاده کنیم برای زندگی ابدی خودمان، خیلی بیشتر قدرش را میدانیم؛ ولی غفلت می کنیم. گاهی نه تنها از این لحظات بسیار گرانبها استفاده ای نمی کنیم، بلکه سعی می کنیم یک جوری بگذرانیم که نفهمیم چگونه گذشت.
سرگرمی های سالم و حلال، گاهی برای این است که انسان نفهمد زندگی چگونه گذشت. بدبخت آن کسانی هستند که طوری این سرگرمی را برای خودشان درست میکنند که عقلشان هم از بین برود؛ حالا با مواد مخدر یا با مسکرات یا با چیزهای لهو و لعبی که حرام است چقدر بیچارگی است که آدم سرمایه ای داشته باشد و آن را
به دست خودش آتش بزند!»
منبع : کتاب خط ها و خاطره ها (گذری بر زندگی علامه محمدتقی مصباح) خاطره شماره ۲۴۴.
#علامه_مصباح_یزدی
@IavaranGolnarges
#انقلاب_اسلامی
27.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
# روزه اولی ها
« محمد پویانفر »
@IavaranGolnarges
🔴 ظهور یعنی پایان این دنیا؟
📖 «فَهَلْ یَنْظُرُونَ إِلَّا السَّاعَهَ أَنْ تَأْتِیَهُمْ بَغْتَهً فَقَدْ جاءَ أَشْراطُها فَأَنَّی لَهُمْ إِذا جاءَتْهُمْ ذِکْراهُمْ»*۱
✍امام علی علیه السلام میفرمایند: «رسول خدا بیان کردند که پیش از قیامت ده (نشانه) خواهد بود که چاره ای از آن نیست: سفیانی، دجال، دابه، خروج حضرت قائم، طلوع خورشید از مغرب، نزول حضرت عیسی علیه السلام، خسفی در مشرق و خسفی در جزیره العرب و آتشی که از انتهای عدن خارج میشود و مردم را به سوی محشر میفرستد.»*۲
در روایت های زیادی برای ظهور حضرت مهدی و همچنین برپایی قیامت نشانه هایی بیان شده است، اولی را "علائم ظهور" و دومی "اشراط الساعه" مینامند، همه نشانه های ظهور، نشانه های قیامت هم به حساب میآید؛ ولی قیامت، نشانه های اختصاصی نیز دارد که پس از ظهور اتفاق میافتد.
پس باید بدانیم در ظهور آن چیزی که تمام میشود، این دنیای پر از ظلم است و در واقع آغاز قیامت است برای ظالمان. این ما هستیم که انتخاب میکنیم ظهور برایمان آغاز قیامت باشد یا شروع یک زندگی همراه با آرامش و انسانیت.
#آخرالزمان
📚 ۱. سوره محمد، آیه ۱۸
۲. کتاب الغیبه، ص۴۳۶
💞🤲اللهم عجل لولیک الفرج
# رمضان - ماه - خدا
🔲✨تلاش در ماه رمضان
💌 ... عَنِ الْمِسْمَعِيِ أَنَّهُ سَمِعَ أَبَا عَبْدِ اللَّهِ صَلَوَاتُ اَللهِ عَلَيْهِ يُوصِي وُلْدَهُ إِذَا دَخَلَ شَهْرُ رَمَضَانَ فَأَجْهِدُوا أَنْفُسَكُمْ فَإِنَّ فِيهِ تُقَسَّمُ الْأَرْزَاقُ وَ تُكْتَبُ الْآجَالُ وَ فِيهِ يُكْتَبُ وَفْدُ اللَّهِ الَّذِينَ يَفِدُونَ إِلَيْهِ وَ فِيهِ لَيْلَةٌ الْعَمَلُ فِيهَا خَيْرٌ مِنَ الْعَمَلِ فِي أَلْفِ شَهْرٍ .
🟠 از مِسمعی نقل شده است شنیدم که امام صادق صلوات الله علیه وقتی وارد ماه رمضان شدند، به فرزندانشان چنین توصیه فرمودند : (تا نهایتِ توانتان) بر خود سخت گیرید؛ چراکه در این ماه، روزیها تقسیم میشوند و زمان مرگها مشخص میشود در این ماه، مهمانهایی که به زیارت خدا (حج) میروند، مشخص میشوند در این ماه، شبی هست که عمل (عبادت) در آن، بهتر است از عمل در هزار ماه .
📕الكافی ج4 ص66
@IavaranGolnarges
💞🤲اللهم عجل لولیک الفرج
🌷نوروز و معنویت
🔰در محاسبۀنفسِ آخر سال، چه سؤالاتی از خودم بپرسم؟
🔹یکی از وجوه معنویتِ نوروز این است که در پایان هر سال، نفس خودمان را محاسبه کنیم. البته دستور محاسبۀ نفس بهطور روزانه باید انجام شود، اما حداقلش این است که سالی یکبار محاسبۀ نفس کنیم؛ همانطوری که ادارات در آخر سال، اموال خود را محاسبه و جمعبندی میکنند.
🔹در محاسبۀ نفست بگو: «چه خلقیات و رفتارهایی دارم؟ این کارها را با چه انگیزهای انجام دادهام؟ در این سالهایی که از عمر تکلیفم گذشته، چه تغییری در خودم ایجاد کردهام؟ چرا خطاهای من تکرار شده؟» چون آدم وقتی مرتکب خطایی میشود باید متوجه نقطهضعف خودش بشود و آن خطا را تکرار نکند.
🔹علی(ع) میفرماید: محاسبۀ نفس خود را یادداشت کن(غررالحکم/ص۴۵۳) بعد از حساب و کتاب هم صادقانه به خدا بگو: «خدایا! من از عهدۀ این نفس بر نمیآیم! خودت درستش کن!»
🔹محاسبۀ نفس سه اثر مهم دارد: اول اینکه آدم محبوب خدا میشود. چون خدا از انسانِ مراقب و حسابگر خوشش میآید. دوم اینکه انسان به عیوبش آگاه میشود و میتواند برای رفع آنها اقدام کند. سوم اینکه هرکسی در دنیا محاسبۀ نفس کند، روز قیامت از او آسانتر حسابرسی میکنند.
@IavaranGolnarges