eitaa logo
دفاع از حق
99 دنبال‌کننده
6.1هزار عکس
5.4هزار ویدیو
12 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم انتقاد و پیشنهاد @ahmad_m313 @shahadat_114
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 صحنه‌ای جالب از الگوگیری جوانان مراکشی از شهید سنوار 🔹مردم مراکش با طراحی نمادهایی از شهید سنوار در حمایت از مردم مظلوم فلسطین و لبنان به خیابان‌ها آمدند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺لحظه اصابت راكت های حزب الله در معالوت ترشیحا و اطراف آن در غرب الجلیل 🔴 آژیرهای خطر در نهاريا، عكا و کریوت به صدا در آمد رسانه‌های رژیم اشغالگر صهیونیستی گزارش دادند که آژیر هشدار در منطقه الکریوت در شمال حیفا فعال شد. صدای انفجارها در حیفا و ناصره در مناطق اشغالی شنیده‌ شد. 🔴حزب الله: مجاهدان ما پادگان کیلع در جولان اشغالی سوریه را با تعدادی راكت هدف قرار دادند.
🔴گردان‌های قدس: مجاهدان ما توانستند با يک بمب «ثاقب» یک خودروی نظامی اشغالگر صهیونیستی كه در حال نفوذ به مجاورت مسجد الفوز در منطقه الصفتاوی در غرب اردوگاه جباليا بود منفجر کنند. 💢همچنین هدف قرار دادن نیروهای اشغالگر رژیم صهیونیستی در جحر الدیک و مقر فرماندهی و کنترل دشمن در محور نتساریم توسط تیپ‌های ناصر صلاح الدین و گردان‌های شهید ابوعلی مصطفی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢دختر کوچک فلسطینی با پای برهنه در زیر نور خورشید مسافت‌ طولانی را طی کرده تا خواهر کوچک خود را که مجروح شده به مراکز درمانی برساند.😭
🔻محاصره ۱۰۰ هزار نفر در جبالیا از سه هفته پیش توسط صهیونیستهای جنایتکار سی ان ان به نقل از معاون مدیر امور آنروا در غزه تاکید کرد که اوضاع در شمال غزه بسیار فاجعه‌بار و فراتر از آن چیزی است که از آغاز جنگ دیده‌ایم. منبع مذکور اشاره کرد که ۱۰۰ هزار نفر از ساکنان جبالیا حدود ۳ هفته است که بدون هرگونه کمکی محاصره شده‌اند. معاون مدیر آنروا در غزه همچنین اظهار داشت که طی ۵ روز گذشته ارتش رژیم اشغالگر صهیونیستی ۳ مرکز وابسته به این آژانس را در این منطقه بمباران کرده است.
⁉️ادعای صهیونیست‌های جنایتکار درباره بازداشت ۷ نفر به اتهام جاسوسی برای ایران دادستانی رژیم اشغالگر اسرائیل اعلام کرد که نیروهای امنیتی این رژیم ۷ اسرائیلی ساکن حیفا را به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر کرده‌اند. این افراد متهم به عکس‌برداری از مراکز حیاتی، حساس، نظامی و زیرساختی رژیم نامشروع اسرائیل و ارسال اطلاعات آن برای ایران شده‌اند و قرار است تا جمعه برای آن‌ها کیفرخواست صادر شود. دادستانی رژیم خبیث اسرائیل مدعی شده این مظنون‌ها که از جمهوری آذربایجان وارد رژیم اشغالگر اسرائیل شده‌اند، بیش از ۲ سال برای ایران بیش از ۶۰۰ عملیات جمع‌آوری اطلاعات انجام داده‌اند که اطلاعات پایگاه‌های هوایی و پایگاه تیپ گولانی رژیم جنایتکار اسرائیل هم جزوی از آن بوده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁉️جنگ بهت چطوری گذشت؟چطور بود؟ 😔وحشتناک!وحشتناک...😭 ان شاءالله با شفاعت حضرت رقیه سلام الله علیها این بندگان خدا از دست جنایتکاران آمریکایی و صهیونیستی نجات پیدا کنند🤲
هدایت شده از حرف مردم
3⃣قابل توجه ❤️به نیت فرج و سلامتی اقا عجل الله تعالی فرجه الشریف 🌼☘💐بخوانید دعای و اقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف و همچنین دعای ✅بسم الله 💐یاعلی
🔴آخرین تحولات منطقه 💢لحظاتی پیش حملات شدید و گسترده حزب الله لبنان به عمق اراضی اشغالی 🔴همچنین روزنامه رژیم نامشروع صهیونیستی مدعی شد که یک گروه هکری ایرانی با نفوذ به ایمیل چند تن از مقامات فعلی و سابق رژیم اشغالگر صهیونیستی، اطلاعات آن‌ها را هک کرده است.