📝 نامه جوان ایرانی به مردم #فلسطین و #یمن که مشت بزرگی بر دهان دشمنان بوده و باعث جاری شدن امید در دل رزمندگان اسلام می شود.🌹
لطفا منتشر کنید
#ارسال_کاربران
4_582493935813787723.mp3
4.5M
#تلنگر_شبانه
#روایت_فوق_العاده_شهیدان
خواهش میکنم گوش کنید...نشر بدید 🎧
🌹شهدا را یاد کنید تا آنها هم شما را نزد ابا عبدالله الحسین (ع) یاد کنند.
🌺🍃ابر حریفی شو 👇
🆔 @Iranian_Central_Cloud
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 🎧 اینطوری #برنامه ریزی کن برای #آمدن_آقا
👈 مثل #اول_انقلاب ☝️
♻️ هر کسی #هر_کار_میتونه برای امام زمان(عج) انجام بده..
#استاد_شجاعی
🍃🌺ابر حریفی شو 👇
🆔 @Iranian_Central_Cloud
#پدر_در_کلام_پسر
✅ #امام_خامنه_ای در وصف پدرشان میگویند 👇
آیتالله سیدجواد خامنهای پنجاه سال در مشهد، امام جماعت و روحانىِ موجه و داراى مریدها و علاقهمندان زیاد بودند؛ ولی به معناى واقعى کلمه #زاهد و به #زخارف و #ظواهر_دنیا_بىرغبت بودند.
برایشان اهمیتى نداشت که چگونه و کجا زندگى کنند. ۷۵/۴/۱۴
🏴 15 تیر ماه سالگرد وفات پدر گرامی #امام_خامنه_ای
🌺🍃ابر حریفی شو👇
🆔 @Iranian_Central_Cloud
💕 ابر حریف بی رقیب 💕
🔮 بخشی از زندگینامه پدر بزرگوار #امام_خامنه_ای آیت الله سید جواد خامنهای 🌺🍃ابر حریفی شو 👇 🆔 @Ira
🔮 بخشی از زندگینامه پدر بزرگوار رهبر انقلاب آیت الله سید جواد خامنهای
↙️ مرحوم آیت الله سيد جواد خامنه ای در جمادی الاخر سال 1313 ه.ق در نجف اشرف در خانواده ای روحانی ديده به جهان گشودند. در کودکی به همراه خانواده به تبريز مهاجرت کردند.
↩️ نسب ایشان همانطور که در گفتیم و در طبق شجره نامه مقام معظم رهبری که در پستهای بالاتر ذکر کردیم به حضرت سلطان سيد محمد که از سادات حسینی است و با چهار واسطه فرزند امام سجاد می شود، می رسد.
↙️ پدر آيت الله حاج سيد حسين خامنه ای عالم بزرگ تبريز و امام جماعت مسجد جامع اين شهر بود که در سال 1325 ه.ق رحلت نمود.
⤵️ سنين نوجوانی وی مقارن با آغاز #نهضت_مشروطيت بود و ايشان برخی از رويدادهاي مهم از قبيل #مصلوب کردن بزرگان تبريز در روز عاشورا به وسيله روسها را ديده بودند.
↙️ مرحوم آیت الله سيد جواد خامنه ای تحصيل را در تبريز آغاز نمود در سال 1336 ه.ق برای ادامه تحصيلات به مشهد مقدس مهاجرت کرد.
↩️ در آنجا 9 سال از محضر آيات عظام ميرزا محمد آقازاده خراسانی، حاج آقا حسين قمی و حاج فاضل خراسانی استفاده برد که اين ايام با قيام شيخ محمد خیابانی شوهر خواهر ايشان مقارن بود.
↙️ در سال 1345 ه.ق براي تکميل تحصيلات رهسپار نجف اشرف شد و از خرمن علم و معرفت آيات عظام ميرزا نائینی و سيد ابوالحسن اصفهانی بهره برد. پس از اتمام تحصيلات به مشهد بازگشتند و با دختر مرحوم آیت الله حاج سيد هاشم نجف آبادی ازدواج کرد.
↩️ ايشان سالها در مشهد به تدريس فقه و اصول و اقامه جماعت در مسجد جامع گوهرشاد و مسجد صدیقی های بازار بزرگ مشغول بود.
⤵️ وی در عين برخورداری از مقامات عالی علمی، وجهه ای مردمی و محبوبيت داشت و تا آخر عمر در خانه ای محقر و با صفا زندگی کرد .
⤴️ او همواره با رژيم های سلطه ستم شاهی مخالف بود و هرگز حاضر نشد تا قدمی در موافقت و تأييد آنها بردارد.
*⃣ 👈 رهبر انقلاب #امام_خامنه_ای در توصيف پدرشان می فرمايند : «پدرم با هر کاري که رضا خان پهلوي کرده بود، مخالف بود - از جمله ؛ اتحاد و شکل از لحاظ لباس - و دوست نمی داشت همان لباسی را که رضا خان به زور می گويد، بپوشد.»
✔️ مرحوم آیت الله حاج سيد جواد خامنه ای سرانجام در 15 تير 1365 / 25 شوال 1406 در مشهد دار فانی را وداع گفت و پس از #تشييع با شکوه مردمی در #جوار حضرت امام رضا (ع) در توحيد خانه «رواق پشت سر حضرت» به خاک سپرده شد.
🌹🍃روحش شاد یادش گرامی باد 🌹🍃
☑️ امام خمينی (ره) در پيام تسليت خود، #علم و #تقوای آقا سيد جواد خامنه ای را مورد تأکيد قرار داده و فرمودند:
جناب حجت الاسلام (در آن زمان حجت الاسلام بودند) آقای حاج سيد علی خامنه ای رييس جمهور محترم دامت افاضاته
رحلت والد معظم جنابعالی که عمری با علم و تعهد و تقوا به سر بردند، موجب تأسف گرديد.
⚫️ اين مصيبت را به جنابعالی و اخوان محترم و خاندان جليل تسلی گفته، سلامت و موفقيت آن جناب را از خدای تعالی مسئلت دارم.
▪️والسلام عليکم و رحمة ا...
🌺🍃ابر حریفی شو 👇
🆔 @Iranian_Central_Cloud
💕 ابر حریف بی رقیب 💕
💠 بزرگواران این کلیپ را به دقت بینید☝️ ⚠️ حرکت مشکوک انگلیسی بسیار مهم است ملکه انگلیس را از #نسل_
یادتونه ملکه انگلیس را چطور براش سند #سیادت ساخته بودند چقدر حرفه ای
و چقدر ساده #سیادت_حضرت_آقا را زیر سوال می برنند شبکه های ضدانقلاب
💢عکس جعلی منتشر شده از سوی منافقین و کفار ضد انقلاب❗
پدر حضرت آقا چون در منزل هستند عمامه ندارند که مشکی باشه یا سیاه!
اون کلاه سفید رو بهش میگند عرقچین
🌺🍃ابر حریفی شو 👇
🆔 @Iranian_Central_Cloud