هدایت شده از صادق حقگو
🅾 بانیان جامهای زهر!!!
⭕️آقای علیاکبری پنجشنبه بصورت مخفیانه به امامان ظهر جمعه پیامک کرده؛
نظر به اینکه لایحه اخیر حجاب و عفاف واکنشهایی را به دنبال داشته و از سوی دیگر بنابر اعلام سخنگوی دولت، متن منتشر شده نهایی نبوده و آخرین اصلاحات در آن اعمال نشده است، هرگونه اظهار نظر زودهنگام از تریبونهای رسمی ممکن است به تضعیف اصل تدابیر حاکمیتی منجر شود.
به فضل الهی طی هفته آینده ساز و کار دریافت، تجمیع و ارسال نقد و نظر ائمه محترم جمعه روی متن اصلی لایحه فعال و خروجی(حاصل جمع نظرات حضرات)، در قالب نامهای به قوای سهگانه ارائه خواهد شد.
✍پ.ن
همان ائمه جمعهای که در مورد جامهای زهر ۵۹۸، برجام، پالرمو، إف إی تی إف سینه چاک، سند ننگین ۲۰۳۰ در مرداب سکوت و . . .
این پیامها و این نوع رفتارها از جنس
قَالُوا يَا مُوسَىٰ إِنَّا لَن نَّدْخُلَهَا أَبَدًا مَّا دَامُوا فِيهَا فَاذْهَبْ أَنتَ وَرَبُّكَ فَقَاتِلَا إِنَّا هَاهُنَا قَاعِدُونَ خواص بیخواص میباشد که در طول تاریخ ولی خدا را در وسط معرکه تنها میگذارند و جامهای زهر را بر امام تحمیل میکنند و در نهایت همچون خوارج، اتهامات را متوجه امام میکنند!!!
#مدفونین_در_مرداب_سکوت
#لایحه_خطرناک_ابلیسی
#شورای_سیاستزدایی_ائمه_جمعه
✍نجات تاریخ
@sadegh_haghgoo
🔴آیت الله سبحانی: از نظر منبر بسیار فقیر هستیم/ منبر جامع و مفید جلوی فساد را می گیرد
@Iranic_Media🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺تصاویر حیرت انگیز از بزهای کوهی بر روی سد
@Iranic_Media🇮🇷
🔴وزیر فرهنگ: درخصوص برخورد با رفتار برخی سلبریتیها برنامههایی تدارک دیدیم که اتفاقات خوبی رقم خواهد زد. البته فعلا نمیتوانم جزئیات آن را بگویم.
@Iranic_Media🇮🇷
مرکز پژوهشهای مجلس یه گزارش از #وضعیت_فقر و ویژگیهای فقرا در دهه گذشته (دهه ۹۰) منتشر کرده که حتماً برای اَهلش قابل مطالعه است.
در گزارش از روند خط فقر، سهم هزینه خوراک از کل هزینه خانوار، سرانه کالری دریافتی در روز، سرانه مصرف گوشت قرمز، مرغ، شیر، تخم مرغ و برنج در ماه، سهم مسکن از کل هزینه خانوار، سهم هزینه تفریح و سرگرمی، میزان اشتغال سرپرست خانوار، درصد خانوادههای مستأجر، سهم هزینه آموزش از کل هزینه خانوار و ... صحبت شده و نمودار تکتک اینها ترسیم شده است.
فارغ از همه مشکلات اقتصادی، آنچه برایم بیش از بقیه مهم بود، سقوط دردناک سهم هزینه آموزش در سالهای گذشته بود. موردی که در سالیان آتی ضرر و زیانهای اقتصادی بزرگتر خود را نشان خواهد داد. (نمودار منتشر شده، مربوط با سهم هزینه آموزش و روند نزولی نمودار آن است.)
اصل گزارش رو از اینجا بخونید
#حمید_کثیری 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2151219200Cf6cb8914a4
🔴 خط و نشان دولت برای سارقان فرش های نفیس نهاد ریاست جمهوری از کاخ سعدآباد
دبیر شورای اطلاع رسانی دولت درباره ماجرای سرقت فرشها نوشت:
برآشفتگی مظنونان از خبر ناپدیدشدن ۴۸ تخته فرش نفیس سعدآباد قابل درک است اما نه اینکه اینقدر دستپاچه شوند که سال و ماهشان را گم کنند. قرائن موجود حاکی از سرقت فرشها در فاصله ۹۲ تا ۹۵ است. دولت مصمم به پیگیری برای عودت اموال ملی است.
@Iranic_Media🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🅰️ اینفلوئنسر کانادایی میره در خونههای خفن و فوق لاکچری کانادا میپرسه شغل شما چیه که تونستی اینجا خونه بخری! این خانم جواب داد کارخانه مواد غذایی در ایران دارم. یک مازراتی هم جلوی خونه پارکه‼️
تو ایران پول خوب در میارن، تو کانادا هم خوب خرج میکنن!
@Iranic_Media🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رحیمپور ازغدی : با تهریش که اقتصاد، اسلامی نمیشود
دروس علوم انسانی در دانشگاه تدریس میشود که به نگاه انقلابی و اسلامی میگوید بیسوادی! شعار اقتصاداسلامی میدهیم ولی در دانشگاهها سکولاریسم و لیبرالیسم تدریس میکنیم! اسم جمهوری اسلامی داریم اما ذات جمهوری اسلامی را جاری نکردیم...
#قیام_علیه_لیبرالیسم
@hzamanim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴خیلی قشنگ بود 😂😂
مناظره دو ایرانی خارج از کشور
👈یکی مخالف جمهوری اسلامی ایران
👈و یکی موافق جمهوری اسلامی ایران
@Iranic_Media🇮🇷
🔆ملت را از این سوراخ باز نگزید...
بخش اول
مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی -که یکی از مراکز تئوریزه کننده حذف ارز 4200 بود- در گزارش جدیدی با عنوان «راهکارهای کوتاه مدت و بلند مدت مهار تورم» حذف ارز 28500 را توصیه کرده است. به عبارت دقیقتر، توصیه این مرکز آن است که همانطوریکه سال گذشته ارز 4200 برای کالاهای اساسی حذف شد، ارز 28500 نیز حذف شود و نرخ 38600جایگزین شود. همچنین نرخ تسعیر ارز برای قیمت گذاری مواد اولیه به 38600 افزایش یابد. یعنی هم دلاری که برای واردات کالاهای اساسی تخصیص میباید، 35 درصد گرانتر شود، هم محصولاتی که به دلار قیمتگذاری میشوند، 35 درصد گرانتر شوند.
نتیجه این تجویز سیاستی، همان است که سال گذشته در قضیه حذف 4200 شاهد بودیم. حذف ارز 4200 در سال 1401 موج تورمی سنگینی ایجاد کرد که نهتنها به 4 قلم کالای مورد ادعا محدود نشد و انبوهی از کالاها را در بر گرفت، بلکه موجب افزایش قیمت سکه و ارز نیز شد. در پایان سال نیز بانک مرکزی رسما گزارش داد که «سهم قابل توجهی از تورم سال 1401 به اجرای تکلیف قانونی طرح مردمیسازی یارانهها و حذف تخصیص ارز ترجیحی ارتباط مییابد». با وجود این تجربه، مرکز پژوهشهای مجلس مجددا توصیه کرده است که ارز 28500 نیز حذف شود. یعنی تجربه 1401 تکرار شود.
یک نکته بسیار مهم اینجا وجود دارد و آن اینکه باید دقت کنیم بحث، کمبود ارز نیست؛ ارز هست، اما گران است. یعنی کشور با کمبود منابع ارزی مواجه نیست. ارز وجود دارد، اما دارندگان ارز غیرنفتی، که عمدتا غول های فولادی و پتروشیمی هستند، همانطوریکه زیربار قیمت 4200 دولت نرفتند، زیر بار قیمت 28500 نیز نمیروند و ارز خود را گرانتر(38600) میفروشند. توصیه مرکز پژوهش های مجلس این است که دولت از نرخ ارزی که فولادی ها و پتروشیمیها تعیین کردهاند، تبعیت کند و ارز نفت را هم که به قیمت 28500 به کالاهای اساسی می دهد، به 38600 افزایش دهد. با این رویکرد، چنانکه سال گذشته به عینه تجربه کردیم، فردا روزی هیچ تضمینی وجود نخواهد داشت که این غولهای ارزی، به همین 38600 نیز رضایت دهند و نرخ را بالاتر نبرند. این دور باطل بلاتردید ادامه خواهد یافت.
چنانکه بارها گفته و نوشتهایم، بالا رفتن نرخ ارز، اگر قیمت مرغ و تخم مرغ و لبنیات و گوشت تا خودرو و مسکن را برای مردم بالا میبرد، در سوی دیگر ذینفعانی دارد. صاحبان دلار و شرکتهایی که محصولاتشان را به دلار قیمتگذاری کرده و می فروشند، از محل افزایش نرخ ارز سود میکنند، و همه حقوق بگیران از معلم و استاد دانشگاه تا کارگر و کارمند، روز به روز فقیرتر میشوند. یکی از پالایشگاههای نفت رسما در صورت مالی خود گزارش داده است که به ازای هر یک درصد افزایش قیمت دلار، سود این شرکت یک درصد افزایش مییابد. وضعیت درباره تمامی شرکت هایی که محصولاتشان را دلاری می فروشند همین است. اما آیا حقوق کارگر و کارمند و پرستار و استاد دانشگاه و معلم نیز با یک درصد افزایش دلار، یک درصد افزایش می یابد؟!
از یکی از فعالان صنعت طیور که قبلا به درستی افزایش قیمت مرغ به 80 هزار تومان را در صورت حذف 4200 پیش بینی کرده بود، خواستم اثر افزایش نرخ ارز به 38500 را روی قیمت مرغ محاسبه کند. گزارش داد که در این صورت، قیمت مرغ در هر کیلوگرم از 80 هزار تومان فعلی به حدود 120 هزار تومان افزایش خواهد یافت! به همین نسبت، افزایش قیمت سایر اقلام (فقط آن چهار قلم!) را هم حدس بزنید. دولت از یک سو نرخ ارز را آزاد میکند، اما در سوی دیگر جلسه تنظیم بازار میگذارد و برای قیمت مرغ قیمت دستوری تعیین میکند. یعنی غذای مرغ را گران میکند اما به مرغدار اجازه گران کردن مرغ را نمیدهد. نتیجه این می شود که مرغداریهای کشور به دلیل به صرفه نبودن تولید، تعطیل میشوند. اخیرا در بازدیدی که از یکی از شهرستانها داشتم، مسئولان شهرستان گزارش دادند که تولید مرغ در آن شهرستان از 40 تن به 10 تن کاهش یافته است. نتیجه این فاجعه، کمبود مرغ در بازار و روی آوردن به واردات برای تنظیم بازار است. نان این وضعیت را چه کسانی می خورند؟ صاحبان دلار و دلاری فروشان... وقتی سوال میکنیم که چرا برای مرغ قیمت گذاری می کنید اما برای ارز، جلسه تنظیم بازار برگزار کرده و قمیت گذاری نمی کنید، می گویند قانون برای ارز گفته است «شناور مدیریت شده»! خب چرا قانون را تغییر نمیدهید؟ چرا قانون را جراحی نمی کنید؟!
لینک به بخش دوم
@syjebraily
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
🔆ملت را از این سوراخ باز نگزید...
بخش دوم
(بخش اول را اینجا مطالعه فرمایید)
ادعای نویسندگان گزارش مرکز پژوهش های مجلس این است که با افزایش نرخ ارز از 28500 تومان به 38600 تومان (مرکز مبادله)، تورم کاهش مییابد چون درآمد دولت افزایش یافته و کسری بودجه دولت کاهش می یابد. اشکال این تجویز سیاستی خطی و تک بعدی، که ریشه تورم را در نقدینگی ناشی از کسری بودجه دولت میداند -و متاسفانه سال گذشته نیز با همین نگاه غلط ارز 4200 حذف شد- این است که عنایت نمیکند افزایش نرخ ارز یکی از عوامل اصلی کسری بودجه است. یعنی آقاین میگویند برای کاهش کسری بودجه، دولت ارز را گران کند تا درآمدهایش بیشتر شود، اما توجه ندارند که وقتی ارز گران میشود، هزینههای دولت بیش از درآمدهایش افزایش مییابد و اتفاقا کسری بودجه بیشتر میشود!
خوب است آقایان به این پرسش پاسخ دهند: سال گذشته بودجه عمومی دولت 1527 همت بوده که در سال جاری به 2263 همت افزایش یافته است. یعنی بودجه عمومی دولت در سال 1402 نسبت به 1401 حدود 48 درصد افزایش یافته است. دلیل این افزایش چیست؟ آیا دولت به اندازه این 48 درصد کار و پروژه جدید تعریف کرده است؟ یا خیر، به دلیل تورم ناشی از افزایش نرخ ارز، هزینههایش افزایش یافته است؟ آیا به تناسب این افزایش هزینهها، درآمدهای دولت نیز افزایش یافته است؟ خیر! نتیجه: تشدید کسری بودجه؛ و این دور باطل ادامه دارد...
خلاصه اینکه این سیاست ها، هم دولت را فقیر میکند و هم ملت را. سال گذشته تورم نزدیک 50 درصد بود، اما حقوق کارمندان 20 درصد افزایش یافت. چرا؟ چون دولت درآمد کافی برای جبران تورم ندارد. به همین شکل، امکان اجرای پروژه های عمرانی و زیرساختی نیز از دولت سلب میشود؛ امکان هزینه دولت برای سلامت و آموزش نیز از آن سلب می شود. مردم نیز روز به روز قدرت خریدشان کاهش مییابد. در آن سو اما، ثروتهای نجومی نصیب انحصارگران دلار و دلاری فروشان میشود. پاسخ این سوال که چرا دولت و ملت ایران با وجود اینهمه ثروت خدادای فقیر هستند، همین جاست. این سازکارهای عدالتسوز، فقط با یک جراحی واقعی و اساسی ممکن است که همت و شجاعت می خواهد. و البته که در یک سیستم مرمسالار، تنها راهی که میتوان بیعدالتی را از بین برد، اقدام سیاسی است. من بعد باید معیار بازشناخت انقلابی از غیرانقلابی، نه اردوگاه سیاسی افراد، که مواضع اقتصادی شان باشد. فعالان سیاسی، در هر طیفی و با هر عنوانی، باید تکلیف خود را با مسئله دلار و دلاریفروشی روشن کنند. باید صریح بگویند که موافق این وضعیت هستند که درآمد مردم به ریال و مخارجشان به دلار است یا خیر...
راهکار ما روشن است: تثبیت نرخ ارز در عددی زیر 20 هزار تومان؛ دلارزدایی و قیمتگذاری ریالی مواد اولیه ایرانی برای تولیدکنندگان ایرانی؛ حذف رقبای ریال از اقتصاد.
والسلام
پ.ن: گزارش مرکز پژوهش های مجلس را اینجا بخوانید. به اسامی تهیه کنندگان گزارش نیز دقت بفرمایید.
@syjebraily
منابع خبری مختلف گزارش میدهند که از امروز صبح در مرز مشترک ایران و افغانستان در پایانه مرزی نیمروز یک درگیری بین نیروهای مرزبانی کشورمان با نیروهای طالبان شروع شده است و تاکنون ادامه دارد
🔻#تکمیلی گزارشهایی از حملات توپخانهایی ایران به مواضع طالبان
@Iranic_Media🇮🇷
🔴 ساعاتی قبل حوالی پاسگاه ساسولی میان نیروهای طالبان و مرزبانان جمهوری اسلامی ایران تنش هایی رخ داد که منجر به تبادل آتش شد.
علت درگیری مشخص نیست و تا این لحظه درگیریها همچنان ادامه دارد.
گزارش ها حاکی از این میباشد که پهپاد های ایرانی در حال رصد درگیری در مرز هستند و اخبار تکمیلی متعاقبا اعلام میشود.
میگوئیم دلار را تثبیت کنید، میگویند قانون اجازه نمیدهد! خب به جای سفره ملت، یکبار هم قانون را جراحی کنید!
@syjebraily
🛑#فوری
🚨 تلویزیون افغانستان: شمار نیروهای کشته شده طالبان به 12 نفر رسید، 36 نفر از نیروهای مرزی طالبان مجروح شدند!
ـــــــــــــــــــــــ
🔴شهادت 2 نیروی مرزبانی کشور در درگیری با طالبان
🔹صبح امروز عناصر طالبان اقدام به تیراندازی به سمت پاسگاه مرزی ساسولی در محدوده زابل کرده که متاسفانه 2 نیروی مرزبان شهید و 2 شهروند دیگر زخمی شدند
🔹نیروهای مرزبانی نیز متقابلاً اقدام به مقابله کرده که تاکنون از تلفات طرف مقابل آماری منتشر نشده است.
🔹هفته قبل نیز فرمانده پاسگاه مرزی ساسولی توسط عناصر طالبان به شهادت رسیده بود/ایرنا
🔴دستور ویژه سردار رادان برای دفاع از مرزها حاکمان فعلی افغانستان باید در قبال عمل نسنجیده خود پاسخگو باشند.
🔹 فرمانده کل انتظامی کشور : مرزبانان شجاعانه و قاطعانه از مرزها دفاع کنند و به هیچ احدی اجازه تعدی و نزدیک شدن به مرزها را ندهند.
🔹 نیروهای مرزی ایران به هرگونه تعدی و تعرض مرزی قاطعانه پاسخ خواهند داد.
🔹 حاکمان فعلی افغانستان باید در قبال عمل نسنجیده و مغایر با اصول بین المللی خود پاسخگو باشند.
@Iranic_Media🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌دشمن با جنگ شناختی میکوشد تا اینگونه برای مخاطبین هدف خود خطای شناختی ایجاد کند!
♦️اگر۱۹ ثانیهی اول فیلم نبود و کار طراح دقیق تر میبود ، شاید گمان میکردید که این مسیر بسته است و پل نیمه کاره است!
#جنگ_شناختی
@Iranic_Media🇮🇷
🔻📸یک راهب تبتی در کوههای نپال کشف شد ..
🔹او با ۲۰۱ سال سن، کهنسالترین فرد جهان به حساب می آید. در تصویر، او در حالت خلسه عمیق یا مدیتیشن به نام تاکاتت است. هنگامی که وی برای اولین بار در یک غار کوهستانی کشف شد آنها فکر کردند که او یک مومیایی است. با اینحال دانشمندان با بررسی آنچه آنها فکر میکردند مومیایی ست، متوجه شدند که راهب، دارای علائم حیاتی و زنده است. او یک تکه کاغذ به همراه داشت که روی آن نوشته بود:
هر چرندی که توی مجازی برات میفرستن رو باور نکن...!😂
@Iranic_Media🇮🇷