💥 شهید مطهری :
من بر خلاف بسیاری از افراد، از تشکیکات و ایجاد #شبهههائی که در مسائل اسلامی می شود با همه علاقه و اعتقادی که به این دین دارم به هیچ وجه ناراحت نمی شوم .
بلکه در ته دلم خوشحال می شوم .
زیرا معتقدم و در عمر خود به تجربه مشاهده کردهام که این آئین مقدس آسمانی در هر جبهه از جبههها که بیشتر مورد حمله و تعرض واقع شده، با نیرومندی و سرفرازی و جلوه و رونق بیشتری آشکار شده است.
خاصیت حقیقت همین است که شک و تشکیک به روشن شدن آن کمک میکند، شک، مقدمه یقین، و تردید، پلکان تحقیق است.
در رساله زنده بیدار از رساله میزان العمل غزالی نقل میکند که : " . . گفتار ما را فائده این بس باشد که ترا در عقاید کهنه و موروثی بشک میافکند.
زیرا شک پایه تحقیق است و کسی که شک نمیکند درست تأمل نمیکند. و هر که درست ننگرد خوب نمیبیند و چنین کسی در کوری و حیرانی بسر میبرد" .
بگذارید بگویند و بنویسند و سمینار بدهند و ایراد بگیرند ، تا آنکه بدون آنکه خود بخواهند وسیله روشن شدن حقایق اسلامی گردند
📚 نظام حقوق زن در اسلام، ج ١، ص ۵۵
💠
http://kayhan.ir/fa/news/135139 رهبر انقلاب در دیدار نمایندگان مجلس
هیچ ضرورتی ندارد به معاهداتی بپیوندیم که از اهداف آنها آگاه نیستیم
هدایت شده از شمارش معکوس ظهــ🌺ــور
🔴همین ️آل سعود ملعون که بارگاه ائمه #بقیع را به بهانه حرمت زیارت تخریب کردند، به زیارت جرج واشنگتن رفته و دسته گل بر آن گذاشتند!
#هشتم_شوال سالروز تخریب بارگاه مقدس ائمه بقیع به دست وهابیت خبیث...
➖➖➖➖➖➖
⏰ @shomareshmakooszohor
جرعه های معرفت - شرح #حدیث معصومان(ع) در کلام #رهبر انقلاب
#روش_شناخت_دوست و رفیق
قَالَ أَبُوعَبْدِالله(ع ): اخْتَبِرُوا إِخْوَانَکُمْ بِخَصْلَتَیْنِ فَإِنْ کَانَتَا فِیهِمْ وَ إِلَّا فَاعْزُبْ ثُمَّ اعْزُبْ ثُمَّ اعْزُبْ مُحَافَظَهًْ عَلَیالصَّلَوَاتِ فِی مَوَاقِیتِهَا وَ الْبِرِّ بِالْإِخْوَانِ فِیالْعُسْرِ وَ الْیُسْر؛[امام صادق(ع) فرمود: دوستانتان را با دو خصلت بیازمایید، اگر آن دو را داشتند با آنان رفاقت کنید و الا از آنان دوری کنید، دوری کنید، دوری کنید! محافظت بر نماز اول وقت و نیکی به دوستان در گشاده دستی و تنگ دستی.](1)
فی الکافی، عن الصّادق (علیهالسّلام): «اختبروا اخوانکم بخصلتین». اخوان، منظور مطلق معاشرین، علیالظاهر نیست. یعنی آن کسانی که میخواهید بهعنوان برادران خود و افرادی که با آنها صداقت دارید، افراد نزدیک، کسانی را که به این عنوان میخواهید انتخاب کنید، این دو صفت را در آنها حتماً ملاحظه کنید. «فان کانتا فیهم»؛ اگر این دو صفت در آنها بود، چه بهتر؛ «و الّا فاعزب ثم اعزب ثم اعزب». عَزَبَ یعنی فاصله گرفتن، از آنها رو پوشاندن. [مثل] «لایعزب عنه مثقال ذرّهًْ»(2) که در قرآن کریم هست. دوری کنید از آنها. از آنها رو بپوشانید و دوری کنید.
این دو صفت چیست؟ «محافظهًْ علیالصّلوات فی مواقیتها». یکی این [که محافظ نماز باشند]. در مواقیت، لابد مراد مواقیت فضیلت است؛ و الّا مطلق مواقیت اگر مورد نظر باشد، ولو آخر وقت، که اگر کسی نکند این کار را، فاسق است. میخواهند بفرمایند که اهل نماز در وقت خود باشد، یعنی وقت فضیلت. مرحوم آقای بهجت (رضواناللَّه علیه) -[که] مکرر این را از ایشان ما شنیدیم، هم خودمان شنیدیم، هم بالواسطه دیگران هم نقل کردند- میگفتند استادشان - علیالظّاهر مرحوم آقای قاضی مثلاً - به ایشان گفتند که اگر کسی نماز اول وقت را مراقبت بکند، من ضامنم برای نجات او، یا برای مثلاً رسیدن او به درجات بالا. بنده یک وقت از ایشان پرسیدم که لابد نماز خوب دیگر؟ گفتند: خب، بله؛ نماز درست و حسابیِ با توجه، در اول وقت. اگر این را کسی مراعات بکند، این خودش یک عاملی است که انسان را عروج میدهد و به مراتب بالای توحیدی میرساند. یکی این.
«والبرّ فیالاخوان فیالعسر و الیسر». صفت دوم هم یک صفت اجتماعی است. اوّلی صفت فردی بود، بینه و بینالله بود؛ این دومی بینه و بین النّاس است. کسی باشد که صفتش این باشد، که به برادرانش نیکی میکند؛ هم در عسر، هم در یسر. حالا این عسر و یسر، چه عسر و یسر خود انسان، ولو در عسر هم باشد، سختی هم باشد، بالاخره کمک میکند؛ حالا تنگدستی دارد، مالی ندارد که کمک بکند، اما میتواند تسلا بدهد، با زبان کمک کند، با آبرو کمک کند؛ هم ممکن است مراد عسر و یسر خود این کمککننده باشد، هم عسر و یسر آن کمک شونده باشد؛ چون بعضیها هستند، حاضرند به انسان کمک کنند، وقتی که حال انسان خوب است؛ وقتی اقبال به سمت کسی هست، حاضرند به او کمک کنند؛ محبت میکنند، کمک میکنند؛ به مجرد اینکه اقبال از او رو برگرداند، اینها هم رو برمیگردانند. وقتی که اقبال از او ادبار کرد، اینها هم ادبار میکنند. نه، اینجور نباشد؛ در همه حالاتِ برادرش به او کمک کند و نیکی کند.
*شرح حدیث در ابتدای درس خارج؛21/10/89
______________________
1) الشافی، ص 652
2) سبأ: 3
*پایگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله خامنهای
#امتحان_الهی؛ هم با #نعمت و هم با #نقمت
از نظر انسانها، بیماری و شکست و هر اتفاق ناخوشایند از مصادیق امتحان و آزمون الهی است؛ در حالی که از نظر قرآن، انسانها هم با نعمت وهم با نقمت مورد آزمایش قرار میگیرند. پس کسی که از نعمتی چون سلامتی برخوردار است گمان نکند که در محل ابتلاء و امتحان الهی نیست و تنها کسی که گرفتار نقمتی چون بیماری است، گرفتار امتحان الهی است؛ بلکه باید گفت که امتحان الهی بیشتر از آنکه در نقمت باشد در نعمت است.
از نظر قرآن کسی که از غنا و ثروت برخوردار است گمان نکند که مورد عنایت و تکریم الهی است، بلکه این دارندگی و غنا خود ابزار و اسبابی برای آزمون الهی است؛ چنانکه گرفتار نقمت و فقر نباید گمان کند تنها او گرفتار امتحان شده است. خداوند از نعمت در قرآن به عنوان محل ابتلاء و آزمون یاد میکند و میفرماید: اما انسان هنگامى که پروردگارش وى را مىآزماید و عزیزش مىدارد و نعمت فراوان به او مى دهد مىگوید پروردگارم مرا گرامى داشته است. (فجر، آیه 15)
همچنین درباره تنگدستی و فقر نیز میفرماید: و اما چون وى را مىآزماید و روزىاش را بر او تنگ مىگرداند مىگوید پروردگارم مرا خوار کرده است (فجر، آیه 16)
از نظر قرآن هر دو نعمت و نقمت ، از مصادیق ابزار ابتلا و آزمون الهی است و هیچ فرقی میان آن دو نیست؛ موفق کسی است که از این آزمونها سر بلند بیرون آید و به تعبیر امیرمومنان علی(ع) فقر و غنای واقعی در روز قیامت معلوم میشود: إنَّ الْغِنَی وَ الْفَقْرِ بَعْدَ الْعَرْضِ عَلَی اللهِ.(تفسیر مبین، #مغنیه، ج 1، ص 603)
هدایت شده از تریبون، رسانهای بدون سانسور
⭕️چرا نهجالبلاغه خوانی؟
اول آنکه نهجالبلاغه، "کتاب زندگی اجتماعی" ماست.۱۳۶۳/۰۱/۲۶
دوم آنکه نهجالبلاغه، "کتاب نظام سیاسی" ماست.۱۳۵۹/۰۲/۱۳
سوم هم آنکه،نهجالبلاغه، "نظام باورها" و "ریشههای فکری" انسان را ترمیم و تصحیح میکند.
💥 #طلبهنویس، رسانهای انقلابی با نگاه کلان به آرمانهای اصیل انقلابی👇
eitaa.com/joinchat/2319056896C0cee190ac6
#حکم_قرآنی
ورد بن زید گوید: به #امام_باقر(ع) عرض کردم: یاابن رسولالله! حدیثی بفرمایید و آن را برای من املا کنید تا بنویسم. حضرت فرمود: حفظتان کجاست ای اهل کوفه؟! عرض کردم میخواهم آن را بنویسم تا کسی نتواند بر من اشکال نماید. سپس از آن حضرت پرسیدم: نظر مبارکتان درباره حیوانی که شخص مجوسی بسمالله گفته و آن را ذبح نموده، چیست؟ حضرت فرمود: میتوانی از آن بخوری و حلال است. پرسیدم: درباره حیوانی که شخصی مسلمان آن را ذبح نموده ولی بسمالله نگفته، چه میفرمایید؟ حضرت فرمود: نمیتوانی از آن بخوری(و حرام است)، زیرا خدای تعالی میفرماید: «فکلوا مما ذکر اسمالله علیه» یعنی از (گوشت) آنچه نام خدا(هنگام سر بریدن) بر آن گفت شده بخورید. (انعام- 118)
و در آیهای دیگر فرموده: «و لا تاکلوا ممالم یذکر اسمالله علیه» یعنی: و از آنچه نام خدا بر آن برده نشده، نخورید. (انعام- 121)(1)
ـــــــــــــــــــــــــــــــ
1- من لایحضره الفقیه، ج3، ص210
هدایت شده از بیسیمچی مدیا 🎬
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این خانم نخست وزیر نیوزلند هست که به تازگی مادر شده ، ببینید با چه ذوق و شوقی از تشکیل خانوده اش می گوید
اما رسانه های کثیفی مثل منوتو به جای فرزندآوری نگهداشتن حیوان را ترویج میکنند
@Bisimchimedia
هدایت شده از افسران جوان جنگ نرم
🔵راهبرد ما در مبارزه فکری_فرهنگی حمله است، نه دفاع....
🔷رهبر انقلاب: یکی از دانشجوها پرسید جمهوری اسلامی در مسئلهی زن چه دفاعی دارد؟ بنده گفتم ما هیچ دفاعی نداریم، ما حملهای داریم. ۹۷/۴/۶
کانال افسران:
@Afsaran_ir
☘💚
#امام_مهربانی 💞
🔹🔷🔹مظلومیت امـام عـصـر ( عج ) در کلام مـادر بزرگوار خویش 💔
💟🍃مرحوم علامه #میرجهانی می گوید:
🔷🍃در عالم رویا مادر مظلومه ام حضرت فاطمه صدیقه علیها السلام را دیدم و ایشان سه بیت شعر به فارسی خواندند.
🔷🍃وقتی بیدار شدم فقط یک بیت را به یاد داشتم و آن بیت اینگونه بود.
💔دلـی شکسته تر از من در آن زمانه نبود.
💔در این زمانه دل فرزند من شکسته تر است.
💠شیفتگان حضرت مهدی (عج) ج 1،ص 160
#عشق_بی_نظیرم 🌷💚
#اللهم_عجل_لولیڪ_الفرج 🙏💚
☘☂