💐 امام جعفر صادق (عليه السلام) :
🔹پدرم مرا به سه چيز #ادب_آموخت ، و از سه چيز نهی فرمود .
🔹سه نكته #ادب اين بود كه فرمود :
فرزندم ! هركس با #دوست_بد بنشيند سالم نمى ماند ،
و هر كس گفتارش را كنترل نكند پشيمان مى شود ،
و هر كس به جايگاه هاى بد وارد شود مورد #بدگمانى قرار مى گيرد .
🔹و آن سه چيز كه مرا از آن #نهى فرمود :
دوستى با كسى كه چشم ديدن نعمت كسى را ندارد ،
️ و با كسى كه از #مصيبت ديگران شاد مى شود ،
و دوستی با #سخن_چين .
📚 #تحف_العقول ، ص 37
🇮🇷 با دیده بان ولایت #بروز باشید👇
🆔 @didebann
آیتالله حسینی قزوینی:
کسانی که در مناظرات تهمت و افترا میزنند پس از تصدی ریاست جمهوری موفق نخواهند شد/کاری که آغازش با گناه و حرمتشکنی باشد خدا او را موفق نمیکند
استاد حوزه علمیه در سخنرانی شب شهادت امام جعفر صادق علیه السلام در حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها با بیان اینکه ما در آستانه انتخابات ریاست جمهوری هستیم، اظهار کرد: ما باید ببینیم شرکت ما در انتخابات موجب خوشحالی چه کسانی و موجب عصبانیت چه کسانی میشود و بدانیم که عمل ما چه نتیجهای خواهد داشت.
استاد حوزه علمیه با بیان اینکه کسانی که در مناظرات حرمتشکنی میکنند و تهمت و افترا میزنند پس از تصدی ریاست جمهوری موفق نخواهند شد، افزود: کسانی که پیریزی کارشان با گناه و حرمتشکنی باشد خداوند آنها را یاری نمیکند زیرا فردی موفق میشود که با توکل به خداوند و توسل به اهل بیت کارش را آغاز کند نه با گناه و حرمتشکنی.
🆔 @Masaf
✍️ #امام_جعفر_صادق علیه السلام فرمودند:
سه چيز است كه اگر #مؤمن از آنها مطلع شود، باعث #طول_عمر و دوام بهرهمندی او از #نعمت ها میشود:
🔸طول دادن ركوع و سجده،
🔸بسیار نشستن بر سر سفره اى كه در آن ديگران را اطعام میکند،
🔸خوش رفتاریاش با خانواده.
📙كافى: ج۴، ص۴۹، ح۱۵
🍏 🌿#حدیث
https://kayhan.ir/fa/news/218923/ گزارش کیهان از دومین مناظره نامزدهای ریاست جمهوری
بیبرنامه، بیکارنامه و طلبکار نامزدهای دولت در مناظره چگونه ظاهر شدند؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴عامل حمله به سفارت عربستان که بود؟
یک بار برای همیشه...
تار عنکبوت
*مطالعه شود بسیار زیباست*
*🔹چرا عنکبوت در قرآن به صیغه مونث ياد شده درحالیكه عنكبوت مذكر است؟*
آيه ميگويد *مثل الذين اتخذوا من دون الله اولياء كمثل العنكبوت اتخذت بيتا(العنكبوت 41)*
عنكبوت مذكر يا مونث است؟آيا هذا عنكبوت يا هذه عنكبوت گفته ميشود؟
درستش هذا عنكبوت است چونکه مذکراست پس چرا تاء مونث در كلمه اتخذت امده؟؟
منكرين و شكاكان به قرآن ايراد گرفتند و اینگونه گفتندكه اين خطايی از قرآن است العياذ بالله. گفتند كه بايد كمثل العنكبوت اتخذ بيتا گفته بشه چونکه عنکبوت مذکراست.
ولی پروردگار اراده کرد معجزه ای در این مورد بیاورد، نشانه ای برای تقویت قلب هایمان، و کافران را ذلت و خواری بیفزاید. تکنولوژی امروزی ثابت كرد كه فقط عنكبوت ماده ميتواند تار بتند، در حاليكه عنكبوت مذكر (نر)ازتارهای خود فقط برای جابجايی بين درختان واماكن استفاده ميكند و قادر به تنيدن تارنيست اگر خداوند متعال در آیه خود میفرمود کمثل العنكبوت اتخذ بيتا، آيه ازنظرعلمی خطا و اشتباه می شد. ولی خداوندمتعال تاءمونث را در آيه آورد تا ايمان در دلهايمان تقويت گردد و بدانيم كه كلام حق است
-عنكبوت مونث بعداز به دنيا آوردن فرزندان، عنكبوت مذكرراميكشد و بخارج از منزل میاندازد!!
و بعد از اينكه فرزندان عنكبوت بزرگ شدند،مادر خود را ميكشند و بخارج ازخانه میاندازند!
خانواده عجيبی هستند، از بدترين خانواده ها بمعنای واقعی خداوند در قرآن كريم وصف كرده این خانواده را،
وان اوهن البيوت لبيت العنكبوت لوكانوا يعلمون
وهمانا سستترین خانه هاست خانه عنکبوت ،اگر بدانید
همه به سست بودن تار عنکبوت توجه دارند اما منظور سوره از ذکر داستان خانواده و تار عنکبوت این است که در این خانه همیشه فتنه وجود دارد ، بنا بر این هشدار می دهد که فتنه ها همچون تار عنکبوت پیچیده و گرفتار کننده هستند و اهل فتنه بالاخره خودشان قربانی فتنه میشوند.پس
فتبارک الله احسن الخالقین
🌹این پیوند را انتخاب کنید تا به گروه من برسید 👇👇
https://chat.whatsapp.com/B7QgdtDSeCG0p8lVDLAgKV
چه #نمرهای به #مناظرهها بدهیم؟(نگاه)
کیفیت مناظرههای انتخاباتی را میشود ارزیابی کرد و بر اساس معیارهای مختلف، به آنها نمره و امتیاز داد. حتما به چگونگی برگزاری مناظرات، وقت محدود نامزدها، پراکندگی پرسشها، و کلیگویی در برخی پاسخها، نقدهای جدی وارد است، که از سوی برخی نامزدهای دیگر تذکر داده شد.
یک ایراد مهم دیگر، این است که مجری اجازه ندارد هنگام حاشیه رفتن نامزدها، تذکر بدهد و او را وادار کند به جای حاشیهپردازی، در چارچوب پرسش پاسخ دهد.
ایراد بعدی، بد اخلاقی و تهمت و توهین، در کنار آسمان و ریسمان کردن برخی نامزدهاست؛ انگار که گفتههایشان، از مغز خود آنها تراوش نمیکند و مأمور شدهاند تیرهای تهمت را - ولو بیموقع و گلدرشت! - به سمت نامزد هدفگذاری شده از بیرون شلیک کنند.
نقدها در جای خود محترم و قابل بررسی است. اما نباید در دام دو گروه عصبانی از اصل مناظره افتاد. یکی محافل «ضد انتخابات»، که با انگیزههای مختلف، از قبل بنا داشتهاند اصل انتخابات را بزنند و مانع مشارکت مردم شوند. دوم، برخی مدیران اجرایی بیکفایت که مناظره را زنگ حساب در پیشگاه مردم میبینند و آن را ناخوش میدارند.
این دو طیف، در یک همپوشانی مشترک، دو کار را انجام دادند: اولا از طریق برخی نامزدها، کوشیدند فضای منطقی مناظره را با بداخلاقی، لجنمال کنند و از چشم مردم بیندازند. ثانیا با همین مهندسی، به مردم اینگونه القا میکنند که مناظرهها، بیارزش است؛ نه باید دید و نه براساس آن، ارزیابی کرد و تصمیم گرفت.
برخلاف این سوءقصد(!) باید گفت در همین مناظرهها، خیلی چیزها دستگیر مردم شد. اینکه چه کسانی اخلاق را مراعات میکنند و چه کسانی میخواهند با غبارآلود و ملتهب کردن فضا، قدرت تشخیص را از مردم بگیرند؟ چه کسانی قاعدهمند، و با برنامه و کارنامه حرف میزنند و کدام نامزدها، از قاعده و برنامه و کارنامه گریزانند؟ چه کسانی ژست تکنوکراسی و احترام به تخصص میگیرند، اما غیرکارشناسیترین و سخیفترین دعاوی دیکته شده را بیمحابا بازگو میکنند.
مناظرهها را همچنین میتوان با مناظرات سه دوره قبل (سالهای 88 و 92 و 96) مقایسه کرد. روشن است که با وجود رسوب و تکرار برخی بداخلاقیهای گذشته در میان شماری از نامزدها، مباحث چقدر عمق پیدا کرده و برخی نامزدها چقدر با تسلط و مطالعه و انباشت تجربه سخن میگویند.
انصافا در مناظرات اخیر، نکات کاربردی و عملیاتی بسیار خوبی از سوی برخی نامزدها بیان شد که میتواند راهگشای دولت جدید در اصلاح رویههای غلط مدیریتی باشد. این یک پیشرفت مهم در فرهنگ سیاسی و نخبگانی کشور است.
در مجموع و در مقایسه با روند مناظرههای ادوار گذشته، میتوان #نمره_قبولی به مناظرات فعلی داد و ضمنا با نقد دقیق، به ارتقای کیفیت آن همت گماشت.
محمد ایمانی