eitaa logo
معارف اسلامی
611 دنبال‌کننده
2.3هزار عکس
2.4هزار ویدیو
242 فایل
🔷 برای ارتباط با مدیر کانال از این آیدی استفاده کنید 👇🏻 @drhosseins
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 *شیعیان مظلوم هند زیر باتوم و چکمه‌های پلیس به جرم عزاداری در محرم* ▪️فریاد لبیک یاحسین و لبیک یا عباس هندی‌ها زیر ضرب و شتم وحشیانه پلیس هند! 🇮🇳 کشمیر، هند
7.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روضه حضرت علی اکبر از زبان حضرت ابوالفضل علیهماالسلام
16.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام علیکم تحلیلی خوب از روند برجام مبتنی بر مواضع امام خامنه ای و شخصیت شناسی ظریف، در این پروسه ۸ ساله وزارت او، از آقای علیزاده ملاحظه بفرمایید.
10.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روضه شب عاشورا آیت الله جوادی آملی التماس دعا...😭😭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عزاداری بودایی ها در ارتفاعات تبت برای اباعبدالله علیه السلام /جن و ملک بر آدمیان نوحه می‌کنند گویا عزای اشرف اولاد آدم است.
✳ چرا که وعده تو کردی و او به جا آورد... 🔻 آیت الله سید ضیاءِ الدین دُرّی که استاد علوم منقول و معقول و یکی از وعّاظ وارسته و برجسته تهران بود، در شب‌های دهه آخر محرم در یکی از مساجد تهران منبر م‌ رفت، جوانی از او پرسید: منظور و مراد حافظ در این شعر معروفش چیست که می‌گوید: مرید پیر مغانم ز من مرنج ای شیخ چرا که وعده تو کردی و او به جا آورد 🔸 مرحوم دُرّی پاسخ داد: حضرت آدم (ع) از خوردن گندم در بهشت منع شد و قول و وعده داد که از آن نخورد، ولی به وعده خود وفا نکرد و از آن خورد و از بهشت رانده شد. ولی حضرت علی (ع) در تمام عمر از گندم غذایی تهیه نکرد، با این که خداوند او را منع نکرده بود و نه عهد با خدا نموده بود که از آن نخورد. «پیرمغان» در شعر مذکور، حضرت علی (ع) است و منظور از «شیخ»، آدم (ع) است. یعنی: غلام علی (ع) هستم، ای آدم از من نرنج، زیرا تو وعده نخوردن گندم به خدا دادی، ولی علی (ع) به آن وعده وفا کرد. 🔺 مرحوم سید ضیاءالدین دُرّی آخر همان سال از دنیا رفت، درست در سال بعد در همان شب از شب‌های دهه آخر محرم، همان جوان سؤال کننده، در عالم خواب مرحوم سید ضیاءالدین را دید که نزد آن جوان آمد و گفت: تو در سال گذشته از من در مورد شعر معروف حافظ پرسیدی و من آن گونه پاسخ دادم که منظور از پیر مغان علی (ع) است و منظور از شیخ، آدم (ع) است، ولی وقتی که به عالم برزخ آمدم، شرح آن به معنی دیگر برایم کشف گردید و آن اینکه: مراد از شیخ، حضرت ابراهیم (ع) است و مراد از پیر مغان امام حسین (ع) است و منظور از وعده، ذبح اسماعیل (ع) فرزند ابراهیم (ع) است، که حضرت ابراهیم (ع) وعده وفای قربان کردن اسماعیل (ع) را به خدا داد، ولی حقیقت وفا را امام حسین (ع) در کربلا با شهادت فرزندش حضرت علی اکبر (ع) محقق نمود، بنا بر این معنی شعر چنین است: «غلام امام حسین (ع) هستم ای ابراهیم (ع) از من نرنج، زیرا تو وعده قربانی دادی اما امام حسین (ع) به آن وعده تحقق بخشید. آن جوان فردای آن شب، به مجلس سوگواری امام حسین (ع) آمد و خواب خود را برای مردم بیان کرد و در پی آن شور و هیجان شدیدی در آن مجلس پدیدار شد. 📚 منابع: 📕 1- حسینی تهرانی، سید محمد حسین. روح مجرد: 455، 457. 📕 2- محمدی اشتهاردی، محمد. عالم برزخ در چند قدمی ما: 230.
11.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این آقا پسر، توی خیابانی در نجف اشرف، تنهایی تکیه درست کرده و منتظره کسی بیاد؛ اما هیچکس نبود. مادرش فیلمش رو گرفته و در یوتیوپ پخش کرده، بعد از آن همه هیئت های نجف مسیرشان را عوض کردند و از آن خیابان رد شدند، ببینید.