فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بزرگ ترین خطر برای انقلاب از نظر شهید بهشتی
🆔@Tanzsiysii
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم دیده نشده از رفاقت حاج احمد کاظمی و حاج قاسم سلیمانی
.
♻️ تکلیف صحنه انتخابات روشن شد
🔹ابتدا این فیلم را ببینید: eitaa.com/rasaee/12057
🔰 حمید رسایی: بیانات امروز امام خامنهای و تعریف دوقطبیای که از آن نهی کردهاند، برای اينکه بفهمیم در صحنه انتخابات چه تکلیفی داریم، آنقدر روشن بود که شاید تبیین و اظهار نظر درباره آن اجحاف باشد.
با این وجود سؤال میکنم: در حال حاضر چه دوقطبی سیاسیای در جامعه، مصداق این بیانات رهبر انقلاب است؟ کدام دو دسته سیاسی وقتی یکی از آنها اقدامی میکند، طرف مقابل به نفی آن همت میگمارد؟
👈 آیا جز این است که در اکثر موارد اگر فساد در اصلاحطلبان باشد، اصولگرایان آن را فریاد میزنند و اگر در اصولگرایان باشد، اصلاحطلبان از خجالتشان در میآیند و هر دو طرف وقتی یکی از افراد منسوب به خودشان دچار مفسدهای باشد، آن را توجیه میکنند؟
👈 آیا جز این است که در مواقع متعددی، اگر ناکارآمدی در مدیریت در این طرف باشد، آن طرف فریاد میزند و اگر در آن طرف باشد، این طرف از خجالتش در میآید؟
👈 آیا جز این است که معمولا اگر تصمیم خوبی در یکی از این جناحهای سیاسی گرفته شود، طرف دیگر از کنارش عبور میکند و بالعکس تصمیمات خوب خودش را در بوق و کُرنا میکند؟
👈 آیا جز این است که اکثر مواقع، دو طرف به حسابهای بانکی یکدیگر، خانههای بزرگ محلات خوشنشین و گران قیمت یکدیگر، استفاده از فرصتهای ثروتاندوز یکدیگر، فرزندان خارج از کشور یکدیگر، حضور فرزندان و خویشان درجه یک در گلوگاههای اقتصادی و ... کاری ندارند؟
👈 آیا جز این است که در ایام انتخابات اصلاحطلبان میگویند اصولگرایان لولو هستند و اصولگرایان میگویند اصلاحطلبان لولو هستند و هر کدام با لولونمایی طرف مقابل، تلاش میکند تا بدنه رأی خود را بترسانند و آنها را برای رأی دادن به لیستهایی که پشت درهای بسته و در موارد متعددی بر اساس سهمیهبندی، روابط حزبی، اداری و فامیلی تهیه شده و در دقیقه ۹۰ جلوی مردم گذاشته شده، قانع کنند؟
انصافا دو قطبی بدتر، شدیدتر و آسیبزننده تر از این؟! جز این است که در این مکانیزم "تقدیم الاراذل بر افاضل" محقق میشود و نه بالعکس! نتیجه آن هم مجلسی با لکنت، ضعیف و ناکارآمد خواهد بود.
راهحل چیست؟ بله یک گزینه مقابل ماست: پایان دادن به این دوقطبی کاذب و غلط، نه گفتن به لیستهای سهمیهبندی شده، انتخاب بر اساس شعور و نه شعار، رقابت همه جریانات و سلایق و انتخاب مردم بر اساس جهتگیری، مبانی فکری و ایدئولوژی سیاسی و مدیریتی هر جریان و حزب و گروه و ...
فقط در این صورت است که مجلس به جایگاه خود بازخواهد گشت و #مجلس_قوی شکل خواهد گرفت.
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
.
🔹پاسخ محمدرضا شهبازی به یک سؤال مهم
♻️ چرا هاشمی اصرار داشت خلق و خوی اشرافی را در خاطراتش ذکر کند؟
🔰 یکی از افرادی که در شبهای قدر و مواقف استجابت دعا وسوسه میشوم برایش دعا کنم و حتی فاتحهای بخوانم، مرحوم هاشمی رفسنجانی ست!
واقعا تلاش و ممارست آن مرحوم در ثبت خاطرات روزانه به قدری ستودنیست که گاهی فکر میکنم ارزشش را دارد اگر 364 روز سال بد و بیراه بارش میکنیم، لااقل یکبار هم دعایش کنیم.
البته آن کتب خاطرات به جهات مختلف میتواند مورد توجه و قدردانی و حائز اهمیت باشد اما برای شخص بنده بیش از هرچیز از این جهت خواندنی است که به نظرم بهترین و مهمترین سند شناخت و آشنایی با «اشرافیت انقلابی»ست.
شرح میدهم:
من هر وقت بخشهایی از کتابهای خاطرات آن مرحوم را میخوانم با خودم میپرسم چرا یک روحانی باید رویش بشود این را که در روز تاسوعا رفته جتاسکی سوار شده، بنویسد و بعد چاپ کند؟
ببینید! اینکه در تاسوعا رفته جتاسکی سوار شده را کار ندارمها، اینکه این را نوشته و چاپ کرده را میگویم!
یا مثلا چرا باید بنویسد و منتشر کند که برای پسرش در حول و حوش بیست سالگی، سفارش کرده تا عضو هیئت مدیره کشتیرانی شود؟ یا از این قبیل موارد که در کتب خاطراتش پر است.
یعنی خود آن کارها که بد است و اشرافیست و تبعیضآمیز است و پارتی بازیست، به درک، نکتهام اینه که خود این ثبت و انتشار واقعا عجیبه.
در واقع این مسئله بیش از اینکه از سر تعهد به تاریخ و آیندگان و شفافیت و گردش آزاد اطلاعات و این قبیل خزعبلات باشد، ناشی از یک اعتماد بنفس اشرافیست که تو نه تنها به خودت حق میدهی چنین غلطهایی بکنی بلکه حتی آنقدر آن را حق میدانی که هیچ ابایی نداری آن را جار بزنی، ترویج کنی و برای همیشه تاریخ در مقابل دیدگان بقیه قرار دهی و آن را به فرهنگ مسئولین تبدیل کنی.
از این جهت است که عرض میکنم کتب خاطرات هاشمی مهمترین سند آشنایی با چیزی است به نام اشرافیت انقلابی. چیزی که در آن شما به صرف دخیل بودن در انقلاب و مدیر بودن در جمهوری اسلامی کاملا حق داری متفاوت زندگی کنی. اشرافیتی که به شما حق میدهد حالا که داری امور رعیت را تدبیر میکنی، بیش از آنها از امکانات برخوردار باشی.
حالا که روزی پانزده شانزده ساعت از این جلسه به آن جلسه به فکر آب و نان رعیت هستی، حق داری هشت ساعت بقیه را در خانه لوکس بالای شهرت استراحت کنی. حالا که روز و شب برای امورات این مردم وقت گذاشتی، حق داری دو تا سفر تفریحی کیش و خارج و... بروی. حالا که داری فکر میکنی چطور برای آینده تولههای رعیت شغل و مسکن بسازی، حق داری بچه خودت را مدرسه گرانقیمت بفرستی و پیش پیش برایش شغل کنار بگذاری. حالا که داری از تمام توانت برای جا انداختن استفاده از کالای ایرانی که سودش در جیب خود رعیت میرود و برای خود او شغل ایجاد میشود، استفاده میکنی، حق داری خودت کالای خارجی با کیفیت استفاده کنی. حالا که داری تلاش میکنی روشهای نوینی مثل قرعه کشی فروش خودرو برای کاهش قیمت بازار و کارخانه ابداع میکنی، حق داری خودروی ایمن خارجی سوار شوی. و حق داری خانه تخفیفی از دم قسط بگیری، و حق داری به اسم خیریه چند هزار متر زمین بگیری، و حق داری...
دعوای این روزها و همه روزهای پس از انقلاب سر همین است. طبقهای از مدیران ایجاد شده که فکر میکنند چون دارند خدمت میکنند (خدمت میکنند؟!) حق دارند بیشتر برخوردار باشند، حق دارند بهتر بخورند، بهتر بگردند، بهتر بپوشند، بهتر سوار شوند، بهتر تربیت شوند، بهتر آموزش ببینند و...
چون اگر آنها خانه و سفر و تفریح خوبی داشته باشند و خوب استراحت کنند و ماشین خوبی داشته باشند و ایمن بمانند و دغدغه مدرسه وتربیت بچه نداشته باشند و وقت ذهنشان باز باشد و... بیشتر میتوانند به رعیت خدمت کنند و سودش در جیب همان رعیتی میرود که از قضا این روزها یک کم پررو شده است و دارد جفتک میاندازد و سبک زندگی اینها را با آرمانهای انقلاب و مدل حکومت داری امیرالمومنین و حرفهای امام و رهبری مقایسه میکند.
ما دچار چنین طبقهای شدهایم. و خدا نگذرد از هاشمی رفسنجانی که پایهگذار چنین منش ومرامی بود و این را تئوریزه و توجیه کرد.
حالا اینکه آن فاتحه و طلب رحمت اول متن این لعن و نفرین را میشورد یا برعکس، نمیدانم! اما هرچه هست مطمئنم اگر نبود شجاعت و جسارت (والبته شاید تا حدی وقاحت!) هاشمی رفسنجانی در ثبت این خاطرات، ما این روزها به این راحتی نمیتوانستیم از پس نفاق و ظاهرسازی این طبقه مدیران اصولگرا و اصلاحطلب به این شناخت دقیق برسیم.
✍ محمدرضا شهبازی
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ چه کسانی لذت بردند؟!
🔰 حمید رسایی: بله شکی نیست که در این چهل سال، شما از مدیریت بر کشور و فقیر شدن مردم لذت بردید. فقط کافی است خاطرات بابا تورّق شود:
یکشنبه 30 تیر 1370 (تاسوعای حسینی):
«با هلیکوپتر به سد لتیان آمدیم. بچهها هم تا ظهر کمکم رسیدند. مهدی و فاطی نیامدند. هوای خوبی دارد. عصر همراه بچهها، خواستم اسکی روی آب یاد بگیرم. کمی دنبال قایق کشیده شدم. بدنم آمادگی برای چنین ورزشی ندارد. گرچه آسان است. یک نفر چینی پیشبینی کرده است که ساعت 8 امروز زلزلهای به قدرت 8/6 ریشتر در تهران روی خواهد داد. به همین خاطر بسیاری از مردم از تهران سفر کرده یا از خانه بیرون رفتهاند... آمدن ما به لتیان هم بیارتباط با این نیست. گرچه خودم اصلاً قبول ندارم فقط به خاطر بچهها آمدم.»
یازدهم تیر 1372: (یازدهم محرم، فردای عاشورا)
«امروز به سد لتیان رفتیم. بچهها و بستگان هم آمدند. عفت و یاسر نبودند. پیش از ظهر همراه عماد و علیرضا و جلال مدتی قایق پدالی در دریاچه سد راندیم. بعدازظهر نیم ساعتی شنا کردم و بقیه روز را استراحت و قدم زدن و مقداری مطالعه و استماع گزارشها داشتم...»
هفدهم آبان ۱۳۷۱ مهدی هاشمی در چه سنی و چگونه مشغول به کار شد: «از وزیر نفت وقت (زنگنه) خواستم که یک کاری برای مهدی پیدا کند که مزاحم درسش هم نباشد». و مهدی هاشمی در ۲۳ سالگی عضو هیات مدیره سکوهای پارس جنوبی شد.
🔹همین حرفها را میزنید که مردم با روح بابا تسویه حساب میکنند! لطفا سکوت کنید و بذارید مردم فراموش کنند.
🔺برای دیدن یادداشتهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/rasaee
eitaa.com/rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آمریکاییها هم بیدار شدند...
فروردین ۱۴۰۲ در برنامه جهان آرا طی مناظره با آقای مهدی طغیانی نماینده اصفهان، گفته بودم که "فروپاشی آرام آمریکا نیز از دهه ۱۹۸۰ و با اجرای سیاستهای نئولیبرال آغاز شد. درس نئولیبرالیسم این است که میتوانید بزرگترین اقتصاد دنیا هم باشید، اما ۴۲ میلیون نفر از مردمتان غذا برای خوردن نداشته باشند..."
امروز دیدم فرید ذکریا، تحلیلگر سرشناس آمریکایی، در شماره جاری مجله فارین افیرز، به همین بحث پرداخته است. آمریکاییها خودشان هم دارند بیدار میشوند. امیدوارم وقتی ما بیدار میشویم، دیر نشده باشد.
فرید ذکریا در مقاله ابرقدرت مردد: "جیک سولیوان، مشاور امنیت ملی بایدن، طی یکسخنرانی در آوریل ۲۰۲۳ سیاستهای اقتصادی بینالمللی طی چند دهه اخیر را به باد انتقاد گرفت و جهانیسازی و آزادسازی را عامل از بین رفتن پایههای صنعتی آمریکا، صادرات مشاغل آمریکا و تضعیف صنایع حیاتی این کشور دانست.
سولیوان بعدها در همین مجله (فارین افیرز) ابراز نگرانی کرد که "هرچند آمریکا قدرت برتر جهانی باقی مانده، اما تعدادی از بازوهای حیاتی قدرتش فرسوده شده است".
این عبارات، یک انتقاد رایج و آشنا درباره عصر نئولیبرال است، عصری که در آن عده معدودی به نان و نوا رسیدند و اکثریت عقب ماندند".
@syjebraily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ قطعهای دیگر از خدماتی که هاشمی رفسنجانی موفق به انجامش نشد! پاسخ امام به تلاش هاشمی برای حذف بسیج از دانشگاه پس از پایان جنگ تحمیلی...
🔺برای دیدن یادداشتهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
https://eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ از تلاش برای ریاست جمهوری مادام العمر هاشمی رفسنجانی تا دعوت دختر هاشمی رفسنجانی به عدم مشارکت در انتخابات
🔺برای دیدن یادداشتهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
Rubika.ir/rasaee
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
twitter.com/hamidrasaee
.
♻️ همچنان پس از ۹ سال، این سؤال افکار عمومی بدون پاسخ مانده: آخرین وصیتنامه هاشمی کجاست؟ هاشمی در وصیتنامه سال۶۹ به دوستانش مینویسد که در دوره مسئولیتش به دلیل مشغله، در تربیت فرزندانش کوتاهی داشته و از آنها میخواهد تا جبران کنند!
نکات مهمی درباره وصیتنامه هاشمی نوشتم اینجا بخوانید:
eitaa.com/rasaee/12071
.
#بازخوانی #مهم
♻️ وصیتنامه هاشمی رفسنجانی کجاست؟!
🔰حمید رسایی: با گذشت هفت سال از درگذشت هاشمی رفسنجانی، هنوز وصیتنامه این چهره تأثیرگذار سیاسی منتشر نشده است. متأسفانه در این باره از ابتدا هیچ اطلاعرسانی شفافی از سوی خانواده آن مرحوم صورت نمیگیرد بلکه برخی اظهارات نیز قابل تامل است!
به این اخبار که در روزهای ابتدایی پس از فوت هاشمی و سالهای بعد از طرف نزدیکان وی در رسانهها منتشر شده دقت کنید:
1⃣ مرحوم آقای هاشمی رفسنجانی مطابق آنچه در خاطراتش آورده، در سال ۱۳۶۲ وصیتنامه مختصری نوشته است که در آن به قرار دادن اسناد مهم خود - از جمله وصیتنامه امام خمینی (ره) - در گاو صندوق دفترش اشاره میکند. این همان وصیت نامهای است که در آن از دوستان خود، خواسته تا نوشتههای چاپ نشده او را منتشر کنند و نیز به تربیت فرزندانش توجه کنند، چرا که خودش بهواسطه کارهای عمومی که داشته است، نتوانسته این وظیفه را بهخوبی انجام دهد.
2⃣ یک روز پس از درگذشت هاشمی، مدیر کل روابط عمومی مجمع تشخیص در پاسخ به اینکه آیا تا این لحظه وصیتنامه آیت الله قرائت شده، گفت: «وصیتنامه آیت الله هاشمی رفسنجانی، در دست خانواده ایشان است و فعلا از سوی آنان خوانده نشده است.»
3⃣ دفتر مشاوران هاشمی اعلام میکند که سه روز پس از فوت هاشمی، دفتر وی در مجمع پلمب شده و یاسر، فرزند کوچک وی، چند روز بعد از فوت با بیان اینکه محل دفن پدرش "پس از مطالعه وصیت نامه" ایشان اعلام خواهد شد، اظهار داشت: «پدر جایی گفته بودند که علاقه دارند در قم دفن شوند ولی از طرفی هم از علاقه ایشان به امام خمینی (ره) نمیتوان گذشت!»
4⃣ علیزاده طباطبایی، وکیل خانوادگی هاشمی در حاشیه مراسم وداع با هاشمی در حسینیه جماران در پاسخ به این سئوال که آیا آقای هاشمی وصیتنامه سیاسی دارد، گفت: «در رابطه با وصیتنامه ایشان، بهتر است خانوادهشان صحبت کنند.»
5⃣ محسن هاشمی چند روز مس از فوت در برنامه حالا خورشید اعلام کرد: «در این چند روز به دنبال وصیتنامه ایشان میگشتم... آخرین وصیتنامه آیت الله که در اختیار ما بوده، مربوط به سال ۷۹ است و آنجا نوشتهاند که بعدا این وصیتنامه را تکمیل خواهند کرد. ما تاکنون وصیتنامه جدیدی پیدا نکردهایم. در آن تاریخ، با توجه به این که آیت الله هاشمی برای عمل آنژیو قلب عازم بیمارستان بود، این وصیتنامه را تنظیم کرد و بنده را به عنوان وصی اعلام کرد و در اختیار من قرار داد. وصیتنامه با خط خودشان نگاشته شده است اما ممکن است وصیتنامه جدیدی هم باشد که هنوز پیدا نکردهایم!»
6⃣ محسن هاشمی سال ۹۹ در برنامه جهان آرا در پاسخ به سؤالی درباره وصیتنامه، از وجود متنی صحبت میکند که حدود ۱۰۰ صفحه است و تحویل رهبر انقلاب شده. بعد از آن که رسانهها آن متن را وصیتنامه مینامند، محسن هاشمی توضیح میدهد که این متن نامهای ناتمام به رهبری بوده که به رسم امانت تحویل ایشان شده و وصیتنامه نیست.
❗️و اما چند نکته :
👈 مثل بسیاری از شخصیت های دیگر، طبعا آقای هاشمی اسنادش را در گاوصندوق محل کارش نگه میداشته است.
👈 یک روز بعد از درگذشت وی، روابط عمومی مجمع اعلام میکند که وصیتنامه در دست خانواده ایشان قرار دارد.
👈 یکی از فرزندان وی میگوید آخرین وصیت مربوط به سال ۷۹ و دیگری درباره محل دفن میگوید که بعد از قرائت وصیتنامه مشخص میشود، پدر توصیه کرده بود در قم ولی از حرم امام نمیتوانیم بگذریم!
👈 وکیل خانوادگی وی حاضر به اظهار نظر درباره «وصیتنامه سیاسی» هاشمی نیست و موضوع را به خانواده هاشمی حواله میدهد!
❓و اما چند سئوال:
👈 هاشمی از جمله معدود شخصیتهایی بود که به نوشتن خاطرات روزانه اصرار داشت. فردی با این ویژگی، چطور ممکن است آخرین وصیتنامهاش را درسال ۷۹ نگاشته باشد؟!
👈 آیا ممکن است که هاشمی، وصیتنامه را درجایی قرار داده باشد که قابل دسترس ارکان دفتر و اعضای خانوادهاش نباشد؟!
👈 در مواضع اطرافیان در باره سرنوشت وصیتنامه این شخصیت با سابقه اما پر از فراز و نشیب، تشتت دیده میشود!
👈 مرحوم سید احمد خمینی(ره) در وصیتنامه خود، جملهای نوشته بود که فتنه بسیاری از «خناسان» را در نطفه خفه و برای آنهایی که دنبال شیطنت بودند، دردسرساز شد.
وی خطاب به فرزندانش تأکید کرده بود: «به حسن و برادرانش توصيه میکنم هميشه سعی كنند در خط رهبری حركت كنند و از آن منحرف نشوند كه خير دنيا و آخرت در آن است و بدانند كه ايشان موفقيت اسلام و نظام و كشور را میخواهند. هرگز گرفتار تحليلهای گوناگون نشوند كه دشمن در كمين است.»
⁉️ سوالات مهم: آیا هاشمی وصیتنامه نداشته؟ آیا به دلیل وجود نکاتی، بازماندگان از انتشار آن اکراه دارند؟ اگر محتوای وصیتنامه درتأیید جهتگیری فعلی فرزندان پرحاشیه هاشمی بود، از انتشار آن دریغ میکردند؟
🔺عضو کانال حمید رسایی شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با این صحبت های آقا واقعا تن و بدن آدم میلرزه...
ببینید چقدر انتخابات اهمیت داره..
آقا میفرمان برای تبیین این حقایق باید سینه سپر کنید..
واقعا کسانی که چه انقلابی و چه غیر انقلابی کلامی از دهنشون خارج بشه که باعث یاس و نا امیدی مردم و عدم مشارکت شون تو انتخابات بشه قیامت چه جوابی دارن بگن..
اینجور ولی خدا اهمیت این موضوع مهم رو تصویر میکنن،خو حجت تمامه دیگه...
#انتخابات
هدایت شده از ماشااله ارشادمنش
سال 1336 هم شکایت از کشفیات حجاب و لباس هم در دوره طاغوت بوده ولی چرا مثل اروپا ازاد نمی کنند؟؟
استاد مطهری پاسخ میدهد:
🟢 عواقب تحریک و تهییج بیحساب غریزه جنسی
🔸 تحریک و تهییج بیحساب غریزه جنسی عوارض وخیم دیگری نظیر بلوغهای زودرس و پیری و فرسودگی نیز دارد.
از اینجا معلوم میشود که عارفان و نکته سنجان ما که میگویند:
مراد هر که برآری مطیع نفس تو گشت
خلاف نفس که فرمان دهد چو یافت مراد
با روشنبینی و روشن ضمیری عارفانه خود به نکاتی برخورد کردهاند که این آقایان روانشناس روانکاو که در عصر علوم نامشان جهان را پر کرده متوجه نشدهاند.
🔹 اما اینکه میگویند: «الْانْسانُ حَریصٌ عَلی ما مُنعَ مِنْهُ» مطلب صحیحی است ولی نیازمند به توضیح است. انسان به چیزی حرص میورزد که هم از آن ممنوع شود و هم به سوی آن تحریک شود؛ به اصطلاح تمنای چیزی را در وجود شخصی بیدار کنند و آنگاه او را ممنوع سازند. اما اگر امری اصلاً عرضه نشود یا کمتر عرضه شود، حرص و ولع هم نسبت بدان کمتر خواهد بود.
🔸 فروید که طرفدار سرسخت آزادی غریزه جنسی بود، خود متوجه شد که خطا رفته است، لذا پیشنهاد کرد که باید آن را از راه خاص خودش به مسیر دیگری منحرف کرد و به مسائل علمی و هنری نظیر نقاشی و غیره منعطف ساخت و به اصطلاح طرفدار تصعید شد؛ زیرا تجربه و آمار نشان داده بود که با برداشتن قیود اجتماعی، بیماریها و عوارض روانی ناشی از غریزه جنسی بیشتر شده است. من نمیدانم آقای فروید که طرفدار تصعید است از چه راه آن را پیشنهاد میکند. آیا جز از طریق محدود کردن است؟
🔹در گذشته افراد بیخبر به دانشجویان بیخبرتر از خود میگفتند انحراف جنسی،یعنی هم جنس بازی، فقط در میان شرقیها رایج است و علتش هم دسترسی نداشتن به زن بر اثر قیود زیاد و حجاب است. اما طولی نکشید که معلوم شد رواج این عمل زشت در میان اروپاییها صد درجه بیشتر از شرقیهاست.
🔸 ما انکار نمیکنیم که دسترسی نداشتن به زن موجب انحراف میشود و باید شرایط ازدواج قانونی را سهل کرد، ولی بدون شک آن مقدار که تبرّج و خودنمایی زن در اجتماع و معاشرتهای آزاد سبب انحراف جنسی میشود به مراتب بیشتر از آن است که محرومیت و دست نارسی سبب میگردد.
📗 استاد مطهری، مسئله حجاب، ص۱۱۰ - ۱۰۹
🔻 کانال رسمی «بنیاد شهید مطهری» در تلگرام، ایتا و سروش
t.me/motahari_ir
eitaa.com/motahari_ir
sapp.ir/motahari_ir
هدایت شده از دوستانهها💞
✨﷽✨
حکایت پندآموز
✍ حضرت موسی (علیهالسلام) در جایی نشسته بود، ناگاه ابلیس که کلاهی رنگارنگ بر سر داشت نزد موسی آمد. وقتی که نزدیک شد، کلاه خود را برداشت و مؤدبانه نزد موسی (علیهالسلام) ایستاد.
موسی (علیهالسلام) گفت: تو کیستی؟
ابلیس گفت: من ابلیس هستم!
موسی (علیهالسلام) گفت: آیا تو ابلیس هستی؟ خدا تو را از ما و دیگران دور گرداند!
ابلیس گفت: من آمدهام به خاطر مقامی که در پیشگاه خدا داری، بر تو سلام کنم!
موسی (علیهالسلام) گفت: این کلاه چیست که بر سر داری؟
ابلیس گفت: با رنگها و زرق و برقهای این کلاه، دل انسانها را میربایم.
موسی (علیهالسلام) گفت: به من از گناهی خبر ده که اگر انسان آن را انجام دهد، تو بر او چیره میشوی و هر جا که بخواهی، او را میکشی.
ابلیس گفت:
اذا اعجبته نفسه و استکثر عمله، و استصغر فی عیبه ذنبه؛
سه گناه است که اگر انسان گرفتار آن بشود، من بر او چیره میگردم:
1) هنگامیکه او، خودبین شود و از خودش خوشش آید؛
2) هنگامیکه او عمل خود را بسیار بشمارد؛
3) هنگامیکه گناهش در نظرش کوچک گردد.
منبع📚:اصول کافی، ج 2، ص 262
هدایت شده از سردار عباسقلیزاده
📸مجمع عالی بسیج استان به روایت تصاویر
#گزارش_تصویری
☑️@abbasgolizade
🧚🌿🌺🌹🍀🌺🌹🍀🍃🧚
روز خود را با نام و یاد خدا و با آیات الهی شروع کنید باشدکه در کنف حمایت او از الطاف و نعمات بیشتری برخورددار شوید. انشاءالله 🤲🤲
💐💐💐💐💐💐💐
🧚🌺لطفا بامعنی بخوانید🌺🧚
🍀شرکت در ختم قرآن🌿
👇👇👇👇👇👇
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
ﺑﻪ ﻧﺎم ﺧﺪﺍ ﻛﻪ ﺭﺣﻤﺘﺶ ﺑﻲ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻧﻲ ﺍﺵ ﻫﻤﻴﺸﮕﻲ.
هود
وَيَا قَوْمِ لَا أَسْأَلُكُمْ عَلَيْهِ مَالًا إِنْ أَجْرِيَ إِلَّا عَلَى اللَّهِ وَمَا أَنَا بِطَارِدِ الَّذِينَ آمَنُوا إِنَّهُم مُّلَاقُو رَبِّهِمْ وَلَٰكِنِّي أَرَاكُمْ قَوْمًا تَجْهَلُونَ
ﻭ ﺍﻱ ﻗﻮم ﻣﻦ ! ﻣﻦ ﺍﺯ ﺷﻤﺎ [ ﺩﺭ ﺑﺮﺍﺑﺮ ﺍﺑﻠﺎﻍ ﺭﺳﺎﻟﺘﻢ ] ﻫﻴﭻ ﭘﺎﺩﺍﺷﻲ ﻧﻤﻰ ﺧﻮﺍﻫﻢ ; ﭘﺎﺩﺍﺷﻢ ﻓﻘﻂ ﺑﺮ ﻋﻬﺪﻩ ﺧﺪﺍﺳﺖ ، ﻭ ﻣﻦ [ ﺑﺮﺍﻱ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﺁﻭﺭﺩﻥ ﺩﻝ ﺷﻤﺎ ] ﻃﺮﺩ ﻛﻨﻨﺪﻩ ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺍﻳﻤﺎﻥ ﺁﻭﺭﺩﻩ ﺍﻧﺪ [ ﻭ ﺷﻤﺎ ﺁﻧﺎﻥ ﺭﺍ ﻓﺮﻭﻣﺎﻳﻪ ﻣﻰ ﺩﺍﻧﻴﺪ ] ﻧﺨﻮﺍﻫﻢ ﺑﻮﺩ ; ﺯﻳﺮﺍ ﺍﻳﻨﺎﻥ ﺩﻳﺪﺍﺭﻛﻨﻨﺪﮔﺎﻥ [ ﭘﺎﺩﺍﺵ ﻭ ﻣﻘﺎم ﻗﺮﺏ ] ﭘﺮﻭﺭﺩﮔﺎﺭ ﺧﻮﻳﺶ ﺍﻧﺪ . ﻭﻟﻲ ﻣﻦ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﮔﺮﻭﻫﻲ ﻣﻰ ﺑﻴﻨﻢ ﻛﻪ ﺟﻬﺎﻟﺖ ﻣﻰ ﻭﺭﺯﻳﺪ .(٢٩)
وَيَا قَوْمِ مَن يَنصُرُنِي مِنَ اللَّهِ إِن طَرَدتُّهُمْ أَفَلَا تَذَكَّرُونَ
ﻭ ﺍﻱ ﻗﻮم ﻣﻦ ! ﺍﮔﺮ ﺁﻧﺎﻥ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺧﻮﺩ ﻃﺮﺩ ﻛﻨﻢ ، ﭼﻪ ﻛﺴﻲ ﻣﺮﺍ ﺩﺭ ﺑﺮﺍﺑﺮ [ ﻋﺬﺍﺏ ] ﺧﺪﺍ ﻳﺎﺭﻱ ﻣﻰ ﺩﻫﺪ ؟ ﺁﻳﺎ ﻣﺘﺬﻛّﺮ ﻧﻤﻰ ﺷﻮﻳﺪ ؟(٣٠)
وَلَا أَقُولُ لَكُمْ عِندِي خَزَائِنُ اللَّهِ وَلَا أَعْلَمُ الْغَيْبَ وَلَا أَقُولُ إِنِّي مَلَكٌ وَلَا أَقُولُ لِلَّذِينَ تَزْدَرِي أَعْيُنُكُمْ لَن يُؤْتِيَهُمُ اللَّهُ خَيْرًا اللَّهُ أَعْلَمُ بِمَا فِي أَنفُسِهِمْ إِنِّي إِذًا لَّمِنَ الظَّالِمِينَ
ﻭ ﻣﻦ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﻧﻤﻰ ﮔﻮﻳﻢ ﻛﻪ ﮔﻨﺠﻴﻨﻪ ﻫﺎﻱ [ ﻋﻨﺎﻳﺎﺕ ﻭ ﺍﻟﻄﺎﻑ ] ﺧﺪﺍ ﻧﺰﺩ ﻣﻦ ﺍﺳﺖ [ ﺗﺎ ﺑﻪ ﻃﻮﺭ ﻣﺴﺘﻘﻞ ﺑﺘﻮﺍﻧﻢ ﺣﺎﺟﺎﺕ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﺑﺮﺁﻭﺭم ﻭ ﻫﺮ ﺗﺼﺮﻓﻲ ﺭﺍ ﻛﻪ ﻣﺎﻳﻞ ﺑﺎﺷﻢ ﺩﺭ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﻫﺎ ﻭ ﺯﻣﻴﻦ ﺑﻨﻤﺎﻳﻢ ] ، ﻭ ﺍﺩﻋﺎ ﻧﻤﻰ ﻛﻨﻢ ﻛﻪ ﻏﻴﺐ ﻫﻢ ﻣﻰ ﺩﺍﻧﻢ ، ﻭ ﻧﻤﻰ ﮔﻮﻳﻢ ﻛﻪ ﻣﻦ ﻓﺮﺷﺘﻪ ﺍم ﻭ ﺩﺭﺑﺎﺭﻩ ﺁﻧﺎﻥ ﻛﻪ ﭼﺸﻤﺎﻧﺘﺎﻥ ﻓﺮﻭﻣﺎﻳﻪ ﻭ ﺧﻮﺍﺭﺷﺎﻥ ﻣﻰ ﻧﮕﺮﺩ ، ﻧﻤﻰ ﮔﻮﻳﻢ ﻛﻪ ﺧﺪﺍ ﻫﺮﮔﺰ ﺧﻴﺮﻱ ﺑﻪ ﺁﻧﺎﻥ ﻧﺨﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺩ ; ﺧﺪﺍ ﺑﻪ ﺁﻧﭽﻪ ﺩﺭ ﺩﻝ ﺁﻧﺎﻥ ﺍﺳﺖ ﺁﮔﺎﻩ ﺗﺮ ﺍﺳﺖ ; ﺍﮔﺮ ﭼﻨﻴﻦ ﮔﻮﻳﻢ ﺍﺯ ﺳﺘﻤﻜﺎﺭﺍﻥ ﺧﻮﺍﻫﻢ ﺑﻮﺩ .(٣١)
قَالُوا يَا نُوحُ قَدْ جَادَلْتَنَا فَأَكْثَرْتَ جِدَالَنَا فَأْتِنَا بِمَا تَعِدُنَا إِن كُنتَ مِنَ الصَّادِقِينَ
ﮔﻔﺘﻨﺪ : ﺍﻱ ﻧﻮﺡ ! ﺑﺎ ﻣﺎ ﺟﺪﺍﻝ ﻭ ﺳﺘﻴﺰﻩ ﻛﺮﺩﻱ ﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﻫﻢ ﺟﺪﺍﻝ ﻭ ﺳﺘﻴﺰﻩ ﻛﺮﺩﻱ ، ﻧﻬﺎﻳﺘﺎً ﺍﮔﺮ ﺍﺯ ﺭﺍﺳﺘﮕﻮﻳﺎﻧﻲ ﺁﻧﭽﻪ ﺭﺍ [ ﺍﺯ ﻋﺬﺍﺏ ] ﺑﻪ ﻣﺎ ﻭﻋﺪﻩ ﻣﻰ ﺩﻫﻲ ، ﺑﺮﺍﻳﻤﺎﻥ ﺑﻴﺎﻭﺭ .(٣٢)
قَالَ إِنَّمَا يَأْتِيكُم بِهِ اللَّهُ إِن شَاءَ وَمَا أَنتُم بِمُعْجِزِينَ
ﮔﻔﺖ : ﺟﺰ ﺍﻳﻦ ﻧﻴﺴﺖ ﻛﻪ ﺍﮔﺮ ﺧﺪﺍ ﺑﺨﻮﺍﻫﺪ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﻱ ﺷﻤﺎ ﻣﻰ ﺁﻭﺭﺩ ﻭ ﺷﻤﺎ ﻋﺎﺟﺰ ﻛﻨﻨﺪﻩ [ ﺧﺪﺍ ]ﻧﻴﺴﺘﻴﺪ [ ﺗﺎ ﺑﺘﻮﺍﻧﻴﺪ ﺍﺯ ﺩﺳﺘﺮﺱ ﻗﺪﺭﺕ ﺍﻭ ﺑﻴﺮﻭﻥ ﺭﻭﻳﺪ . ](٣٣)