از کنعان تا صهیون _قسمت اول_سید روح الله ستاره حیات.mp3
7.44M
🎙 فایل صوتی قسمت اول
(مربوط به متن دیشب)
[ورود حضرت ابراهیم علیه السلام به سرزمین کنعان ( آغاز سفر )]
این فایل صوتی رو یکی از مخاطبان محترم کانال فرستادند. به نظر بنده که خوب هست.
🍃 کانال رسمی طبیب جان 👇
https://eitaa.com/joinchat/3658612752C778c1803ba
.
🪧"از کنعان تا صهیون: نگاهی گذرا بر تاریخ یهود"
✍ نویسنده: [سید روح الله ستاره حیات]
2⃣ قسمت دوم: اسماعیل و اسحاق؛ دو برادر، دو مسیر. آغاز قطبهای تاریخساز اسلام و یهودیت
متن اصلی پست بعدی⬇️
🍃 کانال رسمی طبیب جان 👇
https://eitaa.com/joinchat/3658612752C778c1803ba
طبیبِ جان
. 🪧"از کنعان تا صهیون: نگاهی گذرا بر تاریخ یهود" ✍ نویسنده: [سید روح الله ستاره حیات] 2⃣ قسمت دوم:
.
در قسمت دوم از بزرگترین شکاف تاریخی و ادیانی پرده برداری میکنیم
شاید بشه گفت ریشه جریان اختلاف بزرگ در تاریخ همین نقطه ست. توصیه میکنم متن امشب رو از دست ندین👌
⏰ ساعت بارگزاری قسمت دوم : ۲۱:۳۰
.
نشر مطالب کانال آزاد هست✅
🔺 در مورد داستان تاریخی یهود هم انتشار بدون لینک مجاز هست ، فقط به اسم نویسنده ش رحم کنید 🥲
#یهود_شناسی
.
🔰 قسمت دوم: اسماعیل و اسحاق؛ دو برادر، دو مسیر. آغاز قطبهای تاریخساز اسلام و یهودیت
باد داغ بیابان، ذرات شن رو به چهره ابراهیم (ع) میزد. هنوز خاطرات بابل (عراق امروزی) و رویارویی با نمرود در ذهنش زنده بود. همون روز که به خاطر یکتاپرستی در میان شعلههای آتش انداخته شد، اما خداوند فرمان داد: «ای آتش! برای ابراهیم سرد و بیخطر باش» (سوره انبیاء، آیه ۶۹). این معجزه باعث شد ابراهیم از آتش سالم بیرون بیاد و مردم از قدرت خداوند حیرتزده بشن. حالا ابراهیم (ع) به همراه همسرش ساره و برادرزادهاش حضرت لوط (ع) به سمت کنعان (فلسطین امروزی) در حرکت بود؛
👈 کنعان، با زمینهای حاصلخیز و طبیعت زیباش، محل مناسبی برای سکونت بود. اما بهزودی شرایط تغییر کرد؛ قحطی شدیدی منطقه رو فرا گرفت. باران نیومد، زمینها خشک شدن و مردم دچار رنج و سختی زیادی شدن.
🔸 قحطی در کنعان باعث شد ابراهیم به فکر کوچ به سرزمینی دیگه بیفته؛ جایی که بتونه از این بحران نجات پیدا کنه. مصر، با رود نیل و زمینهای حاصلخیزش، از خشکسالی و قحطی در امان مونده بود. ابراهیم تصمیم گرفت به همراه ساره راهی مصر بشه. طبق منابع تاریخی، مصر در اون زمان یکی از بزرگترین تمدنهای جهان با اقتصاد قوی و کشاورزی پررونق بود.
🔹 در مصر، ابراهیم و ساره مورد استقبال قرار گرفتن. در همین سفر بود که هاجر، زنی مؤمن از مصر، به عنوان هدیه به ابراهیم و ساره داده شد. هاجر خیلی زود جایی در دل این خانواده پیدا کرد. اما مسئلهای که همیشه ساره رو ناراحت میکرد همچنان باقی بود؛ ساره بعد از سالها زندگی با ابراهیم هنوز فرزندی نداشت. این مسئله همیشه ذهنش رو مشغول میکرد. در نهایت، ساره با بزرگواری پیشنهاد داد که ابراهیم با هاجر ازدواج کنه. این ازدواج به تولد حضرت اسماعیل (ع) منجر شد.
👈 تولد اسماعیل باعث شادی ابراهیم شد، اما این ماجرا باعث شد حسادت و نگرانی ساره هم افزایش پیدا کنه. طبق برخی روایات، تنشهایی بین ساره و هاجر به وجود اومد. در این شرایط، خداوند به ابراهیم (ع) دستور داد که هاجر و اسماعیل رو به سرزمینی دور ببره؛ جایی بیآب و علف که بعدها به مکه معروف شد.
قسمت دوم
بخش اول
ادامه در پست بعدی ⤵️
🍃 کانال رسمی طبیب جان 👇
https://eitaa.com/joinchat/3658612752C778c1803ba
⤴️ ادامه پست قبلی
🔸 مکه در اون زمان یه بیابان خشک و بیحاصل بود. ابراهیم (ع) با دلی پر از ایمان، هاجر و اسماعیل رو به این سرزمین برد. خداوند به ابراهیم وعده داده بود که این سرزمین روزی مرکز یکتاپرستی خواهد شد. ابراهیم، با توکل به خدا، هاجر و اسماعیل رو در اونجا تنها گذاشت و به کنعان برگشت. هاجر که زنی صبور و مؤمن بود، با همه سختیها به خداوند توکل کرد. اما وقتی آب و غذا تموم شد، نگرانی از جان فرزندش دل هاجر رو به تپش انداخت. او در جستجوی آب، بین دو تپه صفا و مروه هفت بار دوید تا راه نجاتی پیدا کنه.
🔹 خداوند در نهایت دعای مادرانه هاجر رو شنید و از کنار پای اسماعیل چشمه زمزم جوشید. این چشمه، منبع حیات در اون سرزمین خشک شد و خیلی زود قبیله جُرهُم که از یمن به اون منطقه مهاجرت کرده بودن، به کنار این چشمه اومدن و در مکه ساکن شدن. به این ترتیب، مکه کمکم تبدیل به یه محل زندگی پررونق شد.
👈 سالها بعد، وقتی اسماعیل بزرگ شد، ابراهیم دوباره به مکه برگشت. خداوند این بار به ابراهیم و اسماعیل دستور داد که خانه خدا رو بنا کنن؛ همون بنایی که امروز به نام کعبه میشناسیم. پدر و پسر دست به دست هم دادن و سنگهای این بنای مقدس رو روی هم گذاشتن (سوره بقره، آیه ۱۲۷). این خونه، بعدها به مرکز یکتاپرستی و محل طواف و قبله میلیونها انسان از سراسر دنیا تبدیل شد. از نسل اسماعیل پیامبر خاتم یعنی محمد ص و بعدش هم دوازده وصی او اومدن. خداوند دین پایانی بشریت و موعود جهان رو تو نسل اسماعیل قرار داد!
🔸 اما این تمام ماجرای وعدههای خدا نبود. در همون زمان خداوند به ساره هم لطف بزرگی کرد. در سن ۹۰ سالگی، در حالی که دیگه امیدی به فرزند نداشت، خداوند به او بشارت داد که فرزندی به دنیا خواهد آورد: حضرت اسحاق (ع) (سوره هود، آیه ۷۱). این معجزه الهی دل ساره رو پر از شکر و سپاس کرد. اسحاق در کنعان رشد کرد همانجا هم مرکز اونها شد که وقتی پسر حضرت اسحاق یعنی حضرت یعقوب و بعدشم فرزندانش بدنیا اومدن، شد مرکز بنی اسرائیل که اسرائیل یعنی بنده خدا و لقب حضرت یعقوب هست که فرزندانش به دوازده قبیله تبدیل شدن.
🔹 نسل اسحاق (ع) پیامبران بزرگی مثل حضرت یعقوب (ع) و حضرت یوسف (ع) رو به دنیا آورد و بعدش هم حضرت داوود و سلیمان و موسی و در آخر هم عیسی علیه السلام که همگی از نسل اسحاق هستند. همچنین در همون فلسطین، بنای مسجدالاقصی ساخته شد؛ همون جایی که بعدها به معبد سلیمان (ع) تبدیل شد و به مرکز پادشاهی و توحید در دوران سلیمان نبی گردید.
به این ترتیب، دو مسیر بزرگ در تاریخ ادیان ابراهیمی شکل گرفت: اسماعیل در مکه و اسحاق در فلسطین، که هر کدوم آغازگر نسلهایی شدن که تاریخ جهان رو تغییر دادن.
قسمت دوم
بخش دوم
✍ [سید روح الله ستاره حیات]
#قسمت_دوم
#تاریخ_یهود
#یهود_شناسی
🍃 کانال رسمی طبیب جان 👇
https://eitaa.com/joinchat/3658612752C778c1803ba
📝
چون مطالب امشب به هم پیوسته بود باید همش باهم گفته میشد، یکم طولانی شد. حتما بخونید چون از این به بعد همه داستان و تاریخ یهود بر اساس همین تاریخ شکل میگیره! و جنگ این هشتاد سالشون هم ریشه ش همین ماجراست.
قسمت بعدی یعنی فردا شب میریم سراغ حضرت اسحاق و یعقوب و فرزندانش☺️
قول میدم کوتاه باشه ، فقط فکرکنم اسم کانال رو کم کم باید عوض کنیم و بجای طبیب جان بگذاریم تاریخِ جان😄🤭
#تاریخ_یهود
طبیبِ جان
🔰 قسمت دوم: اسماعیل و اسحاق؛ دو برادر، دو مسیر. آغاز قطبهای تاریخساز اسلام و یهودیت باد داغ بیابا
.
پ.ن: در قسمت اهدای هاجر به حضرت ابراهیم علیه السلام در سفر مصر اقوال مختلفی هست. تاریخ نویسان یهودی میگن وقتی حضرت ابراهیم علیه السلام رفت مصر، پادشاه مصر از زن حضرت ابراهیم یعنی ساره خوشش اومد😒 و حضرت ابراهیم برای اینکه ساره رو از دست نده (چون فکر کرد اگر بگه شوهرش هست پادشاه ابراهیم رو بکشه و با خیال راحت زنش رو بگیره) به پادشاه گفت ساره خواهرم هست😶.
پادشاه وقتی ساره رو تنهایی برد داخل قصر ، چند بار قصد ساره رو کرد و هر بار عذاب الهی براش نازل میشد. بعدش ساره مجبور شد راستش رو بگه. فرعون مصر هم متنبه شد و بخاطر عذرخواهی ، هاجر که کنیز دربار بود رو به ابراهیم علیه السلام هدیه کرد😐
👆این نقل قول چون نسبت دروغ به پیامبر هست و حضرت ابراهیم رو دروغگو نشون داده ، شخصا قبول ندارم! ضمن اینکه قول یهود هست دیگه. یهود کلا دنبال این هست که پیامبران رو خطا کار و گناه کار نشون بده و بگه درسته گناه کار هستن اما خب خدا میبخشه اونها رو . این که چرا اصرار دارن پیامبران رو گناهکار جلوه بدن ، یک دلیل مهم داره در حد استراتژی تاریخی و بنیادین که تو شبهای آینده دستشونو رو میکنم به فضل الهی 😎
#تاریخ_یهود
🍃 کانال رسمی طبیب جان 👇
https://eitaa.com/joinchat/3658612752C778c1803ba
سلام شبتون بخیر ✨
امروز مسافر هستیم و الان هم اومدیم یکی از شهرهای گیلان ☺️. واقعا با صفا هست و دلنواز
🔅سرشار از تعدیل اخلاط و تصفیه روح.
جای همگی سبز 🍃.
به همین دلیل امروز نتونستم بحث تاریخ یهود رو بنویسم و عذرخواهی میکنم ازتون. اما فایل صوتی جلسه دیشب آماده ست، تقدیمتون میکنیم 👇
از کنعان تا صهیون _قسمت دوم_سید روحالله ستاره حیات.mp3
9.36M
📜
🎙قسمت دوم: اسماعیل و اسحاق؛ دو برادر، دو مسیر. آغاز قطبهای تاریخساز اسلام و یهودیت
متن داستان📝
#صوتی
#تاریخ_یهود
#یهود_شناسی
🍃 کانال رسمی طبیب جان 👇
https://eitaa.com/joinchat/3658612752C778c1803ba
طبیبِ جان
📜 🎙قسمت دوم: اسماعیل و اسحاق؛ دو برادر، دو مسیر. آغاز قطبهای تاریخساز اسلام و یهودیت متن داستان📝
.
🛑یک نکته ای درباره منابع تاریخ یهود عرض کنم که دوستان درخواست کرده بودن بعد از هر پست منابع رو هم بیاریم
📚منابع مورد استفاده در نوشتن تاریخ یهود بسیار بلند بالا هست. طوریکه برای هر قسمت داستان حداقل از ۱۲ الی ۱۵ منبع معتبر استفاده میشه و کل منابع مورد استفاده برای نوشتن تاریخ یهود که استفاده میکنم و مرتب مطالعه میکنم شامل کتب فارسی و عربی و عبری و انگلیسی هست؛ مجموعا ۱۴۰ عنوان کتاب میشود.
👈طبعاً بعد از هر پست نمیشه همه منابع رو بیارم چون خودش یک پست بلند بالا میشه. نظرم این هست که کل منابع مورد استفاده رو به صورت یک فایل پی دی اف بگذارم ☺️
خوبه؟!
@Rahnama_javaher
.
خداروشکر که نگارش تاریخ یهود مورد استقبال قرار گرفته، تو این روزها خیلی پیام تشکر برام فرستادین، خداخیرتون بده ؛ امید دارم که ان شاء الله به امضای امام زمان علیه السلام برسه😔
برای نوشتن هر قسمت از داستان حدود ۵ ساعت وقت میگذارم (چک کردن محتوا و رعایت اصول نگارش و داستان نویسی و... خیلی زمان بر هست) . دعا کنید برکت بگیره کار و توان و قوت مضاعف پیدا کنم😇
#تاریخ_یهود
💥
🪧"از کنعان تا صهیون: نگاهی گذرا بر تاریخ یهود"
3⃣ قسمت سوم: "اسحاق و یعقوب؛ ریشههایی که تاریخ را به لرزه انداختند"
✍ نویسنده: [سید روح الله ستاره حیات]
⚠️ متن داستان: [فردا ساعت ۱۲ ظهر]⏱
🍃 کانال رسمی طبیب جان 👇
https://eitaa.com/joinchat/3658612752C778c1803ba
هدایت شده از طبیبِ جان
حدیث کساء.mp3
11.76M
🎙 حدیث شریف کساء
🔅به نیت سلامتی و فرج
امام زمان علیه السلام
تقبل الله 🍃🌺
@Javaher_alhayat
✨●•▬▬▬▬▬▬
هدایت شده از طبیبِ جان
🥤
🍂از نظر طبِ اصیل، انار سرد و قابض است. آب انار سرد و پوست آن سرد و خشك و بسیار قابض میباشد. ( انار شیرین معتدل رو به گرمی است و سردی کمی دارد)
🍁پوست ریشه درخت انار از بقیه قسمتهای این درخت قابضتر است.
🍂برای مصارف دارویی از گل، برگ، پوست درخت، پوست ریشه و دانه انار استفاده می شود.
❥-۱) انار شیرین، ادرار آور است.
❥-۲) انار با دانه، ملین مزاج است.
❥-۳) آب انار شیرین برای بیماریهای، مجاری ادرار مفید است.
❥-۴) ترشح صفرا را زیاد میكند.
❥-۵) آب انار اسهال را برطرف میكند.
❥-۶) تصفیه کننده کبد و خون است
#درمان
#انار
به طبیبِ جان بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/3658612752C778c1803ba
🍁✿●•۰▬▬▬▬▬▬▬▬
هدایت شده از طبیبِ جان
✴️ انار و خواص آن
🔹انار شیرین غلظت خون را کم می کند، خون را تصفیه می کند، لکنت زبان کودک را خوب می کند. مصرف انار شیرین با دانه اش اگر جویده و مصرف شود برای درمان انواع کولیت مفید است. این کار برای هضم سریع غذا مفید است و نمی گذارد غذا در معده زیاد باقی بماند.
🔸برای رماتیسم مفصلی مفید است. انار برای درمان برای آفت و برفک دهان مفید است.
🛍 برای خرید میوه ی انار باید آن را بلند کرد و وزن آن را در دست احساس کرد. هرقدر سنگین تر باشد بهتر است. دیگر اینکه پوست آن نازک و سفت باشد و براق باشد.
🍃این روزها فصل انار هست. حتما نهایت استفاده را ببرید
#تغذیه #مزاج
#مزاج_شناسی
#حساسیت_های_فصلی
https://eitaa.com/joinchat/3658612752C778c1803ba
࿐❁🍀❒◌🦋◌❒🍀❁࿐
🔺🔺
این دوتا پست درباره انار هست
انار یکی از بهترین میوه هاست. خواص زیادی
داره. در هر سنی هم قابل استفاده ست👌
میدونید انار چند روش مصرف داره؟ یعنی به چه صورت هایی آماده میشه؟! و برای چه بیماریهایی مفید هست؟
🆔 @Rahnama_javaher
.
طبیبِ جان
💥 🪧"از کنعان تا صهیون: نگاهی گذرا بر تاریخ یهود" 3⃣ قسمت سوم: "اسحاق و یعقوب؛ ریشههایی که تاریخ را
.
ببخشید دیر شد. تو مسیر جنگلی هستیم🌳
به اینترنت دسترسی نداشتم.
الان قسمت بعدی رو میگذارم👇
.
🔰 قسمت سوم: "اسحاق و یعقوب؛ ریشههایی که تاریخ را به لرزه انداختند"
🌿 اسحاق ، پسر ابراهیم (ع)، در زمانی به دنیا اومد که ابراهیم و ساره دیگه امیدی به بچهدار شدن نداشتن. خداوند که همیشه برنامههای خاص خودش رو داره، به اونها در پیری بشارت داد که پسری خواهند داشت که پیامبری از صالحان خواهد بود. خداوند در قرآن به این بشارت افتخار کرده و فرموده: "و به ابراهیم بشارت دادیم که اسحاق پیامبری از صالحان خواهد بود." (صافات: ۱۱۲)
در زمانی که اسحاق (ع) به دنیا اومد، کنعان هنوز منطقهای نیمهمتمدن بود، در حالی که در نقاط دیگه دنیا، تمدنهای بزرگی شکل گرفته بودن. در غرب تمدن مصر باستان و در شرق، در منطقه بینالنهرین، تمدنهای بزرگی مثل سومر، بابل و آشور در حال رشد و توسعه بودن. اما خداوند برنامهای خاص برای سرزمین کنعان داشت، چراکه قرار بود نسل پیامبران بزرگ از اینجا آغاز بشه؛ دیگه کار خداست😇
وقتی اسحاق به سن بلوغ رسید، با رِفقه (رِبکا)، زنی از خاندان ابراهیم، ازدواج کرد و خداوند به او دو پسر داد: عیسو و یعقوب (ع). عیسو از همون اول شیفته طبیعت و شکار بود؛ انگار عاشق زندگی تو دل دشت و بیابون بود. ولی یعقوب (ع) اهل فکر و اندیشه بود و همیشه دلبسته به عبادت و خلوت با خداوند. خدا هم نبوت رو به یعقوب سپرد و او رو بهعنوان ادامهدهنده راه ابراهیم و اسحاق انتخاب کرد. البته یهود اینجا رو میگه مادر یعقوب یه حیله ای به خرج داد که نبوت برسه به یعقوب که الکی میگن و قبول نداریم 😒
🔹 یعقوب (ع) برای ازدواج به حران (شهری در شمال بینالنهرین، در نزدیکی ترکیه امروزی) سفر کرد و در اونجا با دو خواهر به نامهای راحیل و لیه ازدواج کرد و دوباره برگشت کنعان؛ یهودی ها میگن راحیل از فامیلاش بوده و خیلی دوستش داشته که پدرزنش اول لیه رو بهش داد بعد چند وقت گفت بیا راحیل رو هم ببر که میری کنعان دخترام تنها نباشن😐.
تو کنعان خداوند به یعقوب دو جین پسر داد اگه الان بود میتونست میلیاردی وام بگیره😅
➖هر کدوم از بچه های یعقوب بنیانگذار یکی از دوازده قبیله بنیاسرائیل شدن. اما در میان این دوازده پسر، سه نفر بیشتر از بقیه در تاریخ نقش برجستهای داشتن: یوسف، لاوی و یهودا. دیگه داستان یوزارسیف جوان رو هم که بلدین انقدر ای فیلم گذاشته که راه مخفی قصر آمنهوتپ رو هم یاد گرفتیم😄
خلاصه که یوسف بعد از رسیدن به مقام بالا، خانوادهاش رو به مصر آورد و اونها رو در منطقه گوشن ساکن کرد. اما این زندگی راحت برای بنیاسرائیل زیاد طول نکشید؛ چراکه بعد از مرگ یوسف، فرعونهای اصلی مصر دوباره به قدرت رسیدن و بنیاسرائیل رو به بردگی گرفتن. این بردگی سالها ادامه داشت تا اینکه...
ادامه ماجرا بمونه برای قسمت بعدی...
✍ [سید روح الله ستاره حیات]
#تاریخ_یهود
#یهود_شناسی
🍃 کانال رسمی طبیب جان 👇
https://eitaa.com/joinchat/3658612752C778c1803ba
طبیبِ جان
🔰 قسمت سوم: "اسحاق و یعقوب؛ ریشههایی که تاریخ را به لرزه انداختند" 🌿 اسحاق ، پسر ابراهیم (ع)، در ز
.
♨️ قسمت چهارم هم آماده ست
بگذارم الان یا بمونه برای فردا ؟؟
@Rahnama_javaher
💥
🪧"از کنعان تا صهیون: نگاهی گذرا بر تاریخ یهود"
4⃣ قسمت چهارم: نبرد با سرنوشت؛ آغاز سفر به سرزمین موعود
✍ نویسنده: [سید روح الله ستاره حیات]
⚠️ متن داستان: پست بعدی
🍃 کانال رسمی طبیب جان 👇
https://eitaa.com/joinchat/3658612752C778c1803ba
🔰قسمت چهارم: نبرد با سرنوشت؛ آغاز سفر به سرزمین موعود
داستان از جایی شروع میشه که حضرت یوسف (ع) به یکی از مقامات بلندپایه مصر تبدیل شده بود. اون تونسته بود با تدبیر و سیاست خودش، مصر رو از قحطی نجات بده و مقامش نزد فرعون بالاتر بره. خب، وقتی آدم یکی از افراد نزدیک به حاکم باشه، طبیعتاً شرایط خانوادهش هم خوب میشه. یعقوب (ع) و خانوادهاش به دعوت یوسف اومدن مصر و تو منطقهای خوشآبوهوا به نام گوشن، کنار نیل، ساکن شدن. اوضاع گلوبلبل بود؛ هرکدوم از دوازده پسر یعقوب رئیس یه قبیله بزرگی شدن و زندگیشون آروم و راحت میگذشت. اما میدونی که، همیشه قرار نیست اوضاع یجور بمونه...
🔺همهچیز وقتی خراب شد که یوسف (ع) از دنیا رفت. بعدش هم که حکومت هیکسوسها تو مصر سقوط کرد و فراعنه اصلی مصر دوباره به قدرت رسیدن. حالا تصور کن؛ فرعونهای جدید نه یوسف رو میشناختن و نه لطفهایی که به مصر کرده بود براشون اهمیتی داشت. فقط میدیدن که بنیاسرائیل تعدادشون و نفوذشون زیاد شده و به فکر افتادن که یه کاری بکنن.
🔹فرعونهای جدید که هیچ خاطره خوشی از بنیاسرائیل نداشتن، تصمیم گرفتن اوضاع رو به نفع خودشون تغییر بدن. وقتی دیدن جمعیت بنیاسرائیل داره مثل یه موج سهمگین بالا میره، به فکر فرو رفتن: «نکنه یه روزی برگردن و قدرت ما رو بگیرن؟» پس اونا رو به بردگی گرفتن. دیگه خبری از زندگی راحت و آزادانه نبود؛ حالا باید بهسختی کار میکردن و برای فرعون شهرها و معابد عظیم میساختن. شهرهای پیتوم و رامسیس که برای فراعنه ساخته شدن، یادگار روزهای سخت کارگری بنیاسرائیل بودن.
همون مردمی که روزگاری آزادانه کنار نیل قدم میزدن، حالا باید روز و شب زیر آفتاب سوزان برای فرعون کار میکردن. اما، با همه این سختیها، امیدشون به خدا از بین نرفت. مردم دست به دعا برداشتن و از خدا (منجی) نجاتدهنده خواستن.
🔸حالا تو همین دوران سخت و ناامیدکننده، خدا تصمیم میگیره که نجاتدهندهای برای این قوم بفرسته. البته برخی منابع تاریخی نوشتن که بخاطر دعای خالصانه همه بنی اسرائیل ظهور منجی شون زودتر اتفاق افتاد. منجی کی بود؟! جناب حضرت موسی علیه السلام. حضرت موسی (ع) تو یکی از همین روزهای تلخ به دنیا اومد. اما شرایط تولدش خیلی سخت بود، چون فرعون دستور داده بود که هر نوزاد پسری که از بنیاسرائیل به دنیا میاد، باید کشته بشه تا جمعیتشون کنترل بشه. خب، مادر موسی که نمیخواست نوزادش به دست سربازان فرعون بیفته، به الهام خداوند اونو توی یه سبد گذاشت و روی آب نیل رها کرد.
قسمت چهارم
بخش اول
ادامه در پست بعدی⬇️
🍃 کانال رسمی طبیب جان 👇
https://eitaa.com/joinchat/3658612752C778c1803ba