🔴 پیام امام خمینی به مناسبت عید قربان و در پی هلاکت انور سادات به دست شهید خالد اسلامبولی:
♦️ در این سال، این عید برای مسلمانان از آن جهت مبارکتر است که در آستانۀ آن فرعون مصر رهسپار کوی فرعونیان گردید، و برای ایران به علاوه از آن جهت که قوای شیطانی صدام رو به زوال و شیاطین پیوستۀ امریکا رو به اضمحلال است.
♦️اینجانب به همۀ مسلمانان و ملت عزیز ایران از پیروزیهای پی در پی تبریک[عرض میکنم]و سعادت و سلامت همگان را خواستارم. و امید است با انتصاب آقای رئیس جمهور(آیت الله خامنه ای) و همت همۀ ارگانها مشکلات ایران رفع گردد.والسلام علی عباد اللّه الصالحین.
روحاللّه الموسوی الخمینی ۱۳۶۰/۰۷/۱۷
🗓 به مناسبت شهادت خالد اسلامبولی در ۲۶ فروردین ۱۳۶۱
کانال جوانان انقلابی
@Javananenghelabi
🔴 محمد انور السّادات، رئیس جمهور سابق مصر در 25 دسامبر سال 1918م به دنیا آمد و به هنگام تحصیل در دانشکده افسری با جمال عبدالناصر آشنا شد. وی در سال 1952 به نهضت افسران آزاد پیوست و پس از پیروزی کودتای ضد سلطنتی سال 1952م، به وزارت کشور دست یافت. سادات از آن پس بارها مناصب مهم کشوری از جمله ریاست مجلس ملی مصر، دبیر کلی حزب اتحادیه ملی مصر و معاونت رئیس جمهوری را به عهده گرفت. پس از درگذشت جمال عبدالناصر، انور سادات در 16 اکتبر 1970م به عنوان رئیس جمهور مصر انتخاب گردید.
♦️سادات در سال 1980 خود را رئیس جمهور مادامالعمر مصر اعلام کرد و در سال 1981 کمکهای شایان تسلیحاتی و نیروی انسانی برای کمک به عراق در جنگ علیه جمهوری اسلامی ایران ارسال نمود. انور سادات با تن دادن به استراتژی امریکا و اعمال سیاستهای درهای باز در کشورش، باعث گسیل سرمایه داران و مستشاران امریکایى به مصر شد. او همچنین پس از انعقاد قرارداد کمپ دیوید، به صهیونیستها اجازه تأسیس سفارتخانه در قاهره را داد. ادامه اعمال ننگین سادات باعث شد تا بسیاری از کشورهای اسلامی با مصر قطع رابطه کنند و حتی عضویت مصر را از اتحادیه عرب لغو نمایند. ادامه این اعتراضات باعث شد تا گروه اسلامی الجهاد، طرح اعدام انقلابی سادات را عملی سازد.
♦️ در روز ششم اکتبر سال 1981م، هنگامی که انور سادات در جریان مراسم سان و رژه، به مناسبت سالگرد جنگ 1973 اعراب و اسرائیل مشغول تماشای پرواز هواپیماهای میراژ فرانسوی بود، سروان خالد شوقی اسلامبولی و دوستانش که برای قتل سادات هم قسم شده بودند، پس از پیاده شدن از زره پوشها و خودروهای نظامی خود، با سرعت عملی که بیشتر به یک فیلم سینمایى شباهت داشت، با شلیک مسلسل و پرتاب نارنجک به طرف جایگاه سادات پیش رفتند. در جریان این عملیات هفت نفر ازکسانی که نزدیک سادات نشسته بودند از پای درآمدند و انور سادات نیز ساعتی بعد در بیمارستانی که محمدرضا پهلوی را در آخرین روزهای حیات در آن بستری کرده بودند، در 63 سالگی به درک واصل شد.
🗓 به مناسبت شهادت خالد اسلامبولی در ۲۶ فروردین ۱۳۶۱
کانال جوانان انقلابی
@Javananenghelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️ من از روزی رهبر شدم شیرینی، میوه و غذای خوب نخوردم❗️
♦️ روایت پدر استاد حسن رحیم پور ازغدی از روزی که رهبرمعظم انقلاب مهمان خانهشان شد:پسرم براش شیرینی بُرد خندید، گفت: من از روزی رهبر شدم شیرینی، میوه و غذای خوب نخوردم❗️
_چرا؟!
کانال جوانان انقلابی
@Javananenghelabi
#به_مددالهی_کرونا_را_شکست_میدهیم
مداحی_آنلاین_عفت_و_مال_حلال_حجت.mp3
1.48M
♨️عفت و مال حلال
#سخنرانی بسیار شنیدنی👌
🎙حجت الاسلام #رفیعی
🌹🍃🌹🍃
کانال جوانان انقلابی
@Javananenghelabi
🔴اگر چینی ها نه روزه بیمارستان ساختند
ما هم توانستیم ۲۳ روزه با اتکا به نیروی انسانی جهادی و دانش بنیان ایرانی هم کارخانه تولید ماسک بسازیم و هم دستگاه تولید ماسک
آن هم در شرایط نیمه تعطیل کشور
خدا قوت به مدیران جهادی و دوستانم در شرکت های دانش بنیان همکار ستاد اجرایی فرمان امام
✍️«حجت نیکی ملکی»
کانال جوانان انقلابی
@Javananenghelabi
🔴این روزها سالگرد عملیات #انفال(قتل عام وسیع کردها توسط رژیم بعثی صدام) است.
یکی از بی سابقه ترین جنایات بشریت برای کشتن بیگناهان فقط به جرم کُرد بودن...
۱۸۳۰۰۰نفر به خاک و خون و اغلب در گورهای دسته جمعی دفن شدند و جمهوری اسلامی ایران تنها کشوری بود که به آوارگان پناه داد...
#کرد
*رسول شکری نیا*
کانال جوانان انقلابی
@Javananenghelabi
5.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴رونمایی از دستاورد جدید سپاه پاسداران در زمینه مقابله با کرونا
♦️فرمانده کل سپاه: این دستگاه هر نقطه ای از محیط تا شعاع 100 متر که آلوده باشد، شناسایی می کند
کانال جوانان انقلابی
@Javananenghelabi
#به_مددالهی_کرونا_را_شکست_میدهیم
🔴 به آتش کشیدن دکل های نسل پنجم تلفن همرا، اینبار در هلند
اگه ایران بود، مردم و حکومت ایران میشدن مخالف تکنولوژی و پیشرفت
اگه ایران بود چه خودتحقیری ازش در میومد
اگه ایران بود ...
🔗 گــلام(من میدونم)🚩
کانال جوانان انقلابی
@Javananenghelabi
8.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴از لشکر صاحب زمان دیروز تا لشکر صاحب زمان امروز
کانال جوانان انقلابی
@Javananenghelabi
🔴 ورود رئیسی به پروندهی ارز ۴۲۰۰
▪️گزارش تفریغ بودجهی سال ۹۷ امروز در صحن علنی مجلس توسط رئیس دیوان محاسبات قرائت شد. بنا بر این گزارش در سال ۹۷ معادل ۳۱ میلیارد و ۴۱۶ میلیون دلار ارز به نرخ دولتی بابت واردات توزیع شد. طبق گزارش دیوان محاسبات با بیش از ۱۵ درصد از این ارز هیچ وارداتی صورت نگرفته است.
▪️گزارش حسابرسی ارز ۴۲۰۰ برای سران قوه ارسال شد و رئیسی در جلسهای با مسئولان دیوان محاسبات دستور رسیدگی به این موضوع و صدور حکم قضایی برای برگرداندن این اموال به بیت المال را صادر کرد. دو شعبه ویژه در قوه قضائیه برای بررسی تخلفات گزارش تفریغ بودجه ۹۷ تعیین شده است.
(آخ که اگر جناب رئیس قوه قضاییه تا آخر سرنخ رو بگیره و بره چه تلفاتی بده پرونده ارز #جهانگیری)
کانال جوانان انقلابی
@Javananenghelabi