«بِسم الله الرحمن الرحیم»
❤️ سلام امام مهربان زمانم
صبحتان بخیر ❤️
به رسم شروع روزهای انتظارمان می خوانیم:
💠يا اللّٰهُ یا رَحْمَانُ یا رَحیم،يَا مُقَلِّبَ القُلُوب ثَبِّتْ قَلبی عَلی دینِک
💠دعای زمان غیبت؛
▫️اللَّهُمَّ عَرِّفْنی نَفْسَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنی نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّك
▫️اللَّهُمَّ عَرِّفْنی رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنی رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَك
▫️اللَّهُمَّ عَرِّفْنی حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنی حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دینی
💠توسل به امام زمان(عج)؛
يا وَصِيَّ الْحَسَن وَ الْخَلَفَ الْحُجَّهَ أَيُّهَا الْقَائِمُ الْمُنْتَظَرُ الْمَهْدِيُّ يَا ابْنَ رَسُولِ اللَّه، يَا حُجَّهَ اللَّهِ عَلَي خَلْقِه يَا سَيِّدَنا وَمَولانا،
إِنَّا تَوَجَّهْنا وَ اسْتَشْفَعْنا وَ تَوَسَّلْنا بِكَ إلَي اللَّه و قَدَّمْنَاكَ بَيْنَ يَدَیْ حَاجَاتِنا،یا وَجِيهاً عِنْدَاللَّهِ اشْفَعْ لَنَا عِنْدَاللَّه
🌀به امید آنکه امروز را آنگونه بگذرانیم که شایسته ی نام "منتظر مهدی(عج)" باشیم🌀
دعایعهد🎼حسینحقیقی 64 .mp3
3.14M
📜 #دعای_عهد🌸
🎙 با صدای حسین حقیقی🍀
#قرار_عاشقی😍
✅تقدیر مقدارت الهی با مداومت برخواندن دعای عهد😍😍😍
ان شالله هر روزه صبح قرار میدیم تو کانال 👌👌👌👌
🦋 #شرح_دعای_عهد(22)
⏪ ادامه فراز:
یا مُحییَ المَوتی وَ مُمیتَ الأحیاء:
✴️همچنین در شرح این فراز می توان گفت که منظور از زنده کردن و میراندن، آشکار کردن باطن های مردم است؛ خواه آنکه منظور ایجاد حیات و مرگ ظاهری، در آنها باشد، که در این صورت به آن حیات، موجود و ممتاز می شوند و در صورت مرگ، درجات و مراتب خود را در عالم برزخ و قیامت می یابند.
و خواه آنکه آشکار ساختن احوالات باطنی آنها در زمان حیات ظاهری آنها باشد، زیرا به وسیله این آشکار کردن شرف و مرتبه بعضی نسبت به بعضی دیگر مشخص می شود و آنچنانکه گویی بعضی زنده اند و بعضی دیگر نسبت به آنها مرده اند.
بنابراین آشکار کردن باطن حالات آنها، به منزله زنده کردن یا میراندن آنهاست.
✴️و یا ممکن است منظور از حیات و موت، در این فراز، ایمان و عدم ایمان باشد؛
زیرا که زندگی حقیقی انسان در حقیقت، به ایمان است و مردگی او به کفر.
🔅و خلاصه آنکه می توان گفت که خدا و یا امام، به واسطه امتحانات، که عمده آن امتحانات به وسیله ظهور امام است، باعث می شود که بعضی از مردم، مؤمن و زنده و بعضی از آنها کافر و مرده باشند.
🔸شرح دعای عهد میرزا محمد هرندی
ادامه دارد...
@onsbaghorankarim
#دعای_عهد 💌
🤔 هدف از خلقت انسان چیست؟
✅قرآن به ما پاسخ می دهد...
🔹خداوند در آیه ۱۱۵ سوره مومنون میفرماید؛ آیا چنین پنداشتید که ما شما را به عبث و بازیچه آفریدهایم و هرگز به سوی ما بازگردانده نمیشوید، که میتوانید تفسیر مرتبط با این آیه و پیامهای آن درباره هدف از خلقت انسان را در متن زیر بخوانید:
👈 آیه ۱۱۵ سوره مومنون:
◽️بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
به نام خداوند رحمتگر مهربان
أَفَحَسِبْتُمْ أَنَّمَا خَلَقْنَاکُمْ عَبَثًا وَأَنَّکُمْ إِلَیْنَا لَا تُرْجَعُونَ
▫️آیا چنین پنداشتید که ما شما را به عبث و بازیچه آفریدهایم و هرگز به سوی ما بازگردانده نمیشوید؟!
💢تفسیر آیه ۱۱۵ سوره مومنون
قرآن برای آفرینش انسان اهدافی را بیان کرده است از جمله:
۱. عبادت. «وَ ما خَلَقْتُ الْجِنَّ وَ الْإِنْسَ إِلاّ لِیَعْبُدُونِ»؛ من جن و انس را نیافریدم جز برای این که عبادتم کنند (و از این راه تکامل یابند و به من نزدیک شوند).
۲. آزمایش. «خَلَقَ الْمَوْتَ وَ الْحَیاهَ لِیَبْلُوَکُمْ أَیُّکُمْ أَحْسَنُ عَمَلاً» (خداوند) مرگ و حیات را آفرید تا شما را بیازماید، که کدام یک از شما بهتر عمل میکنید.
۳. برای دریافت رحمت الهی. «إِلاّ مَنْ رَحِمَ رَبُّکَ وَ لِذلِکَ خَلَقَهُمْ»؛ مگر کسی که پروردگارت به او رحم کند و (خداوند) برای همین (رحمت) مردم را آفرید.
حضرت علی (ع) فرمودند: «رحم الله امرء عرف قدره»؛ خداوند رحمت کند کسی را که ارزش و اعتبار خود را بشناسد و بداند از کجا آمده، اکنون در کجاست وسپس به کجا میرود.
امام حسین (ع) فرمودند: «ان الله ما خلق العباد الا لیعرفوه فاذا عرفوه عبدوه فاذا عبدوه استغنوا بعبادته عن عباده من سواه»؛ خداوند متعال بندگانش را نیافریده است مگر برای این که او را بشناسند آن گاه که او را شناختند، عبادتش کنند و، چون خدا را عبادت کردند با پرستش و عبادت او از پرستش غیر او بی نیاز شوند.
حضرت علی (ع) فرمودند: «الدنیا خلقت لغیرها و لم تخلق لنفسها»؛ دنیا برای دیگری آفریده شده و برای خود آفریده نشده است. (دنیا وسیلهای است برای رسیدن به آخرت) . آری، کسانی که همه هدفهای خود را در درون دنیا جستجو میکنند، زمین گرا و زمین گیر میشوند.
🔽پیامهای آیه ۱۱۵ سوره مومنون:
۱- آفرینش انسان، هدفدار است. «أَ فَحَسِبْتُمْ أَنَّما خَلَقْناکُمْ عَبَثاً»
۲- همه محاسبات انسان، واقع بینانه نیست. «أَ فَحَسِبْتُمْ»
۳- در کار خداوند عبث و بیهودگی راه ندارد. «أَ فَحَسِبْتُمْ ... عَبَثاً»
۴- زندگی دنیا بدون آخرت، بیهوده ولغو است. «عَبَثاً»
۵-انسان مسئول و متعهّد است. (باید خود را برای پاسخ گویی در قیامت آماده کنیم). «أَ فَحَسِبْتُمْ ... لا تُرْجَعُونَ»
۶- هدف آفرینش انسان، در این جهان خلاصه نمیشود. «أَ فَحَسِبْتُمْ ... لا تُرْجَعُونَ»
#قرآن_پاسخ_میدهد
@onsbaghorankarim
🌹قرار جمعه های انتظارمان🌹
قرائت دعای ندبه
جهت قرائت به کتاب مفاتیح،
باب سوم(زیارت ها)مراجعه فرمایید.
با هم زمزمه می کنیم...
#دعای_ندبه
🔰 شرح دعای ندبه
🔸تنها دعای واجب
💠تنها دعایی که بر هر مسلمانی واجب است که آن را در واجب ترین اعمال خود- نماز- روزی ده مرتبه بگوید، دعای «اهدنا الصّراط المستقیم» است؛ بنابراین، درخواست هدایت به راه مستقیم، مهم ترین دعاست.
💠آری، انسان باید در مقابل راههای متعدّدی که در برابر او قرار دارد، (راه هوسهای خود و دیگران، راه وسوسههای شیطان، راه نیاکان و پیشینیان، راه طاغوت ها، راه توقّعات و انتظارات این و آن و راه خدا و اولیای او) هر لحظه و برای هر چیزی از خدا یاری جوید تا او را به راه مستقیم هدایت کند. صراط مستقیم راه کسانی است که خداوند به آنان نعمت ویژه داده است. «صراط الّذین أنعمت علیهم» و آن افراد مشمول نعمت انبیا، صدّیقین، شهدا و صالحان هستند.راه مستقیم، راه خدا و اولیای خداوند و بندگان مخلص خداست.
💠در روایات آمده است که امامان معصوم علیهم السلام میفرمودند: «راه مستقیم، ما هستیم».یعنی نمونه ی عینی و عملی راه مستقیم و اسوه و الگو برای قدم برداشتن در راه، رهبران آسمانی هستند.
💠 آنها در دستورات خود درباره ی تمام مسائل زندگی از قبیل کار، تفریح، تحصیل، تغذیه، انفاق، انتقاد، قهر، صلح، علاقه به فرزند و...، نظر داده و ما را به اعتدال و میانه روی سفارش کرده اند. خلاصه آنکه برای اطمینان به راه خدا، باید پیرو و دنباله رو اولیای خدا باشیم، چنانکه در زیارت جامعه میخوانیم: هرکس به شما (اهل بیت) متوسّل شد، به خدا متوسّل شده است: «مَن اعتصم بکم فقد اعتصَم باللّه».
❓چرایی دعا برای حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف
💠شاید برخی بپرسند که چرا باید برای امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف دعا کنیم؟ پاسخهای زیادی میتوان به این سؤال داد؛ از جمله آنکه:
🔺۱. ایشان یکی از مؤمنین است و پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم فرمود:
مَا مِنْ مُؤْمِنٍ دَعَا لِلْمُؤْمِنِینَ وَ الْمُؤْمِنَاتِ إِلَّا رَدَّ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ عَلَیْهِ مِثْلَ الَّذِی دَعَا لَهُمْ بِهِ مِنْ کُلِّ مُؤْمِنٍ وَ مُؤْمِنَةٍ مَضَی مِنْ أَوَّلِ الدَّهْرِ أَوْ هُوَ آتٍ إِلَی یَوْمِ الْقِیَامَة؛هیچ مؤمنی نیست که برای مردان و زنان مؤمن دعا کند، جز اینکه خدای عزّ و جل به او باز گرداند مانند آنچه را برای ایشان دعا کرده است به شماره هر مرد و زن مؤمنی که از آغاز روزگار درگذشته یا تا روز قیامت به دنیا آید.
🔺۲. امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف فریادرس بیچارگان است، چنانچه خود در این باره فرمود:«إِنَّا غَیْرُ مُهْمَلِینَ لِمُرَاعَاتِکُمْ وَ لَا نَاسِینَ لِذِکْرِکُمْ؛ ما از رعایت حال شما کوتاهی نمی کنیم و همواره به یادتان هستیم».
🔺۳. ایشان احیاگر دین خداست: «أین محیی معالم الدین».
🔺۴. ایشان انتقام گیرنده دشمنان اسلام است. رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم فرمود:«قال الله:و به أنتقم من أعدائی».
🔺۵. ایشان اقامه حدود الهی میکند. امام صادق علیه السلام فرمود:«و یقام حدود الله فی خلقه»
🔺۶. ایشان مضطر است. امام صادق علیه السلام در تفسیر آیه: «أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ» فرمود:این آیه دربارة قائم آل محمد نازل شده است.
💠۷. عامل تألیف دل هاست:«أین مؤلّف شمل الصلاح».
💠۸. ایشان امام مهربان است. امام صادق فرمود:«و الله لأنا أرحم بکم منکم بأنفسکم».
💠۹. مزد رسالت پیامبر، دعا برای حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف مزد رسالت پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم است.مگر نه این است که ایرانیها آتش پرست بودند و عربها بت میپرستیدند؟ پیغمبر ما را از شرک نجات داد و از ما مزد خواست. گفت: مزد من مودت است. پس من برای حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف دعا میکنم تا بگویم: یا رسول الله! من مزد اینکه خدا را به وسیلة تو شناختم، پرداخت میکنم. مزد تو این است که برای نوه ی تو و پیاده کننده احکام تو دعا میکنم. حق نعمت! حق رهبری، حق ارشاد، او ولی نعمت ما است؛ جدش ما را هدایت کرده است؛ رهبر ما است؛ اگر او نبود، ما هم نبودیم.
🔺۱۰. به وسیله ی حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف بلا از ما دور میشود. خداوند در قرآن درباره رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم میفرماید:«وَ ما کانَ اللّهُ لِیُعَذِّبَهُمْ وَ أَنْتَ فِیهِمْ»؛
از امام عصر روایت شده که فرمود:«و بی یدفع الله عز و جل البلاء عن أهلی و شیعتی»؛امام صادق علیه السلام نیز فرموده است:«هو المفرج للکرب عن شیعته بعد ضنک شدید و بلاء طویل و جور».
🔺۱۱. ایشان گسترش دهنده ی عدالت در زمین است: رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم درباره حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه فرمود:«یملا الارض عدلا کما ملئت جوراً».
🔺۱۲. امام زمان از ما شفاعت میکند؛چنانچه رسول اکرم(ص) فرمود:«المهدی شفیعهم یوم
#شرح_دعای_ندبه
شرح دعای ندبه_1.mp3
8.33M
🍃🌸🍃شرح دعای ندبه🍃🌸🍃
💠دعای ندبه با حمد الهی، بر تمام مصیبتهایی که اهل بیت علیهمالسلام متحمل شدند؛ شروع میشود!!
💠این سیر عجیب، حتماً پیام بسیار مهمی را برای ما مخابره میکند!
این حمد، به چه چیزی اشاره دارد؟
#استاد_شجاعی 🎤
#شرح_دعای_ندبه_1
بعضی وقتا ﺑﻪ ﺟون ﺧﻮﺩﺕ ﺑﯿﻔﺖ!! 🤔🤔
ﺧﻮﺩﺕ ﺧﻮﺩتو ﺑﺴﺎﺯ!! 👌
ﻭﮔﺮﻧﻪ بقیه
ﺑﻪ ﺗﻮ «ﺷﮑﻞ» میدن … 😐
#شخصیت_خودتو_بساز ✨😍