1403.09.18-OstadRasekhi.mp3
زمان:
حجم:
4.27M
💠 بررسی و تحلیل آخرین تحولات سوریه
🔰 لایههای متفاوت تحولات و سرعت و غیرقابل پیشبینی بودن و ابهامات آن
🔰 چرا كشورهای جهان نسبت به سوریه طمع دارند؟
🔰 عوامل ریشهدار و شتابزای سقوط نظام سوریه
🔰 نقش اقتصاد و جنگ شناختی و رسانه در سقوط نظام سوریه
🔰 شخصیت جولانی و نقش آن در تصرف سوریه
🔰 اشتباهات راهبردی بشار اسد
🔰 نقش آمریكا و روسیه در سقوط اسد
🔰 تحركات جمهوری اسلامی برای حفظ نظام سوریه
🔰 هشدارهای مقام معظم رهبری به اسد
🔰 چرا سوریه در جبهه مقاومت به اسرائیل حمله نكرد؟
🔰 آیا ایران، سوریه را تنها گذاشت؟
🔰 پیامدهای سقوط نظام سوریه و آینده و تجزیه آن
🔰 استراتژی ایران در شرایط كنونی
🔰 خوابهای پریشان اسرائیل برای سوریه و ایران
🎙 حجت الاسلام راسخی
۱۸ آذر ۱۴۰۳
5.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هاشم الحیدری: از حوادث سوریه ناراحتیم
ولی اینجا فرق حکومت اسلامی با دیگر حکومتها مشخص میشود، در ایران ایمان و ولایت است نه فقط یک حکومت و سلاح و ارتش
دبیرکل جنبش عهدالله عراق در دانشگاه امام حسین (ع):
🔹️انسان از حوادث سوریه ناراحت میشود ولی اینجا فرق حکومت اسلامی با حکومتهای دیگر مشخص میشود،
اینجا (ایران) ایمان هست ولایت است نایب امام زمان هست نه فقط یک حکومت و چند تا سلاح و ارتش و اطلاعات.
🔹️حکومت اسلامی فقط با مقاومت و سپاه و سلاح و چند تا موشک حل نمیشود؛ حکومت یعنی امام و امت.
۱۸ آذر ۱۴۰۳
آنکه فرار میکند آمریکا است،
ما یک خروج عزتمندانه تاکتیکی داشتیم!
🔹خروج جمهوری اسلامی از سوریه یک عملیات تاکتیکی هوشمندانه و آگاهانه بود که در آینده زوایای پنهانش بیشتر مشخص میشود و همگان اهمیت آن را بخوبی درک خواهند کرد
و خواهند فهمید هیچگونه غافلگیری در کار نبوده است؛ ما نیز ان شاالله درباره این رویداد بیشتر خواهیم نوشت!
قدرتها گاهی بر اساس شرایط برای حفظ یک موضعی به شدت هزینه میکنند و گاهی نیز بر اساس شرایط دیگری از آن خارج میشوند، همانطور که آمریکا عرصه افغانستان را پس از سالها هزینه و پافشاری به گروهی چون طالبان سپرد و از آن کشور رفت؛
لیکن خروج تاکتیکی، هوشمندانه و عزتمندانه جمهوری اسلامی از سوریه کجا، و فرار دستپاچه و مفتضحانه آمریکا از افغانستان با آن وضعیت رقت انگیز کجا؟
🔹هر کشوری جای جمهوری اسلامی بود با این همه تهدیدی که علیهش وجود داشته و دارد، اکنون دیگر وجود خارجی نداشت یا اگر خیلی خوش شانس میبود حالا میبایست درون شهرهای خودش با سربازان دشمن میجنگید، اما ایران آنقدر قدرتمند است و با توان بی نظیر خود سطح انتظارات را بالا برده است که منتقدین تازه میگویند چرا از سوریه خارج شده است! کجای این بوی ضعف میدهد؟!
🔹ایران ثابت کرده قدرتی است که از دل تهدیدها فرصت های جدیدی خلق میکند کما اینکه آمریکا صدام را سرنگون و عراق را تصرف کرد، لیکن این ایران بود که توانست با نفوذ خود در آن کشور اتمسفر سیاسی منطقه را تغییر دهد.
حالا هم با اندکی صبوری خواهید فهمید این خروج از سوریه سبب چه تحولاتی خواهد شد؛ کافی است مدتی صبور باشیم و ببینیم استراتژیست های جبهه مقاومت چه شگفتانه جدیدی رو خواهند کرد!
#عبدالرحیم_انصاری
۱۸ آذر ۱۴۰۳
زمان:
حجم:
829.3K
صوت حاجی نصیری که صبح امروز از سوریه برگشتند...
ـــ شهید زنده جانباز مدافع حرم
۱۸ آذر ۱۴۰۳
836.5K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یکی از نزدیکان بشار اسد در دمشق اعدام شد.
برادرزاده اسد را از جرثقیل حلق آویز و اعدام کردن.
۱۸ آذر ۱۴۰۳
3.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ ️ غارت بانک مرکزی سوریه...
۱۸ آذر ۱۴۰۳
۱۸ آذر ۱۴۰۳
واقعیت های بحران سوریه
🔹سوریه همان گونه که برای ما مهم است برای روسها هم مهم است. با سقوط حکومت سوریه ،ارتباط ما با حزب الله قطع می شود و دست روسها هم از مدیترانه کوتاه خواهد شد.
🔹روسها در چند ماه اخیر طرف برتر منازعه اوکراین بودند و با آمدن ترامپ،فشار جنگ اوکراین بیشتر از گذشته بر دوش اروپا خواهد افتاد.
اروپا از مدتی پیش با دادن چراغ سبز به ترکیه و پشتیبانی مخفی از تکفیریهای مقیم ادلب،آنها را روانه جنگ با حکومت سوریه کرد تا از این نقطه بر روسها فشار بیاورد و جبهه جدیدی برای روسیه باز کند.
با آغاز تهاجم"تحریر الشام"،روسیه بر سر دوراهی مورد نظر اروپا قرار گرفت : ادامه تمرکز بر نبرداوکراین می تواند به قیمت از دست رفتن سوریه و کوتاه شدن دست روسیه از دریای مدیترانه تمام شود و پرداختن جدی به سوریه موجب عقب ماندن روسیه از جنگ اوکراین و از دست دادن موقعیت برتر فعلی گردد.
🔹در سالهای اخیر دولت سوریه با تکیه به روسها و توافق ۵ سال پیش آنها با ترکیه،خیال خود را از جانب ادلب و تکفیریهای مقیم آن راحت کرده بود و برای همین دلیلی نمی دید تا ارتش خود را برای برخورد با آنها آماده نگه دارد
و همین امر باعث غافلگیری عجیب ارتش و دولت سوریه در برابر تهاجم انفجاری تحریر الشام شد!
غافلگیری شدیدی که با جنگ روانی پرحجم تکفیریها(در فضای مجازی) و حامیان رسانه ای آنها (از الجزیره تا اغلب شبکه های غربی ضد مقاومت)منجر به تخریب روحیه نظامیان سوری و عدم مقاومت جدی آنها شده است.
🔹اغلب نیروهای ارتش سوریه دلیل محکمی برای مقاومت جدی و فداکاری در مقابل دشمن نداشته و ندارند!نه انگیزه های اعتقادی و ملی و نه مشوقهای مالی و نه هیچ محرّک دیگری برای پایداری آنها در مواجهه با مسلحین تکفیری موجود نیست!
این ارتش به علل مختلف هیچ گاه نتوانسته در برابر دشمنان از سوریه محافظت کند!نه در برابر رژیم صهیونیستی در جنگهای ۱۹۶۷ و ۱۹۷۳ و نه در برابر تروریسم تکفیری طی سال های ۲۰۱۱ تا امروز!
🔹اغلب نیروهای حزب الله که طی سالهای ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۸ از ارکان اصلی مقابله با تروریسم تکفیری در سوریه بودند این روزها ناگزیرند مراقب تهاجم احتمالی رژیم به جنوب لبنان باشند و به علت موقت بودن آتش بس،امکان رها کردن لبنان و حضور در نبردهای سوریه را ندارند.
(علاوه بر این که حضور این نیروها در نبرد یک سال اخیر با صهیونیستها و حوادث تلخ پی در پی چند ماه گذشته،به صورتی طبیعی موجب فرسایش آنها شده و از توان رزمی آنها کاسته است.)
🔹در ۵ سال اخیر و به علل مختلف اغلب نیروهای وابسته به ج.ا.ا سوریه را ترک کردند( فاطمیون و...)و عملا نیروی عمده ای از طرف ج.ا برای مواجهه با موج تهاجمات تکفیریها در سوریه موجود نیست.
(علاوه بر آن ج.ا مسئولیت معینی در قبال حفاظت از استانهای شمالی سوریه نداشته و این مسئولیت را عملا ارتش سوریه و روسها بر عهده گرفته بودند).
از طرف دیگر و به واسطه بروز برخی موانع(از جمله حملات مکرر رژیم به فرودگاه دمشق)،خط ارتباطی اصلی ج.ا به سوریه(پروازهای منظم و پرتعداد هفتگی به سوریه)کاهش یافته و به حداقل ممکن رسیده که به هیچ روی کفاف انتقال نیرو و امکانات کافی به سوریه را نمی دهد.
🔹دولت عراق و برخی مراجع دینی و احزاب و چهره های سیاسی این کشور هم از بیم ورود عراق به جنگ،تمایلی به حضور نیروهای حشد و مقاومت عراق در نبردهای اخیر سوریه ندارند و این درحالی است که طی سالهای ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۸ بخشی از بار مقابله با تکفیریها در سوریه برعهده نیروهای عراقی بود.
🔹لازم به ذکر است که بخشی از حاکمیت سوریه در سالهای ۲۰۲۰ به بعد،فریب وسوسه های مالی مقامات امارات و سعودی و...را خورده و باهدف بهره مندی از کمکهای این کشورها برای بازسازی سوریه،به دنبال کاهش روابط با ج.ا و محور مقاومت بوده و تکیه به روسها برای دفاع از سوریه را کافی می دانستند
و طبیعی است که این نگرش موجب کاهش حرارت سابق روابط ج.ا و سوریه شده باشد.امری که به نوبه خود به کاهش کیفیت و کمیت همکاریهای نظامی دو کشور منجر شده است.
🔹بر این اساس :
▪️بدیهی است ج.ا و روسیه به اندازه سهم خود در دفاع از سوریه مشارکت کنند و منطقی نیست ج.ا جور اعتماد بی جای روسیه به ترکیه را بکشد.
▪️هنوز حضور ج.ا در سوریه، ممکن و مفید است و بدون شرکت مستقیم نیرو در منطقه هم می توان سازمان رزم و پشتیبانی تروریستها را از طریق پهپادهای تهاجمی دوربرد و ضربات موشکی متوسط به هم ریخت و مانع تداوم پیش رویهای آنها شد!(به شرط آن که موانع سیاسی موجود حل و فصل شود)
▪️در صورت سرنگونی احتمالی دولت سوریه،جولانی و گروهش توان اداره سوریه را ندارند و به احتمال زیاد سوریه به سومالی دوم(کشوری از هم پاشیده و بدون دولت مقتدر مرکزی) بدل خواهد شد.امری که به زیان همه همسایگان سوریه و کل غرب آسیا خواهد بود!
▪️بماند که در هر حال اردوغان از این آتش افروزی،جز زیان نخواهد دید.
۱۸ آذر ۱۴۰۳
689.3K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ورود عناصر تروریستی به ساختمان رادیو و تلویزیون سوریه
۱۸ آذر ۱۴۰۳
4.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 خبرنگار صداوسیما:
تروریست های تکفیری وعده داده اند تعرضی به اماکن مقدس(حرم مطهر حضرت زینب و حضرت رقیه) صورت نخواهد گرفت؛
می گویند گروهی که متعرض سفارت ایران شده اند ارتباطی با تحریرالشام ندارند!
۱۸ آذر ۱۴۰۳
2.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سهمخواهی ۳۷ گروه از آینده سوریه
سیدافقهی،
کارشناس مسائل غرب آسیا:
🔸۳۷ گروه در این جنگ شرکت کردند که هرکدام دنبال منافع و برنامۀ خاص خودشان هستند.
🔸یک عده موافق رژیم صهیونیستی هستند و یک عده مخالف؛ عدهای هم دنبال تجزیه سوریه هستند.
۱۸ آذر ۱۴۰۳
۱۸ آذر ۱۴۰۳