کدامیک از هنرهای رزمی بهترین است؟ این یک بحث قدیمی است. متخصصان و رزمی کاران حرفه ای هنرهای رزمی، قرن ها است که در مورد این موضوع بحث می کنند و هرگز به یک نتیجه گیری قطعی نرسیده اند که بهترین هنر رزمی کدام است.
اما چرا؟
برای اینکه این سوال اساسا ناقص است.
بستگی به این دارد که شما واژه "بهترین" را چگونه معنی می کنید.
بهترین برای "چه"؟
رقابت؟ دفاع شخصی؟ تربیت بدنی؟ زد و خورد؟ کاهش وزن؟ پاسخ شما به چند عامل اهداف خود، پتانسیل فیزیکی، در دسترس بودن و طرز فکر بستگی دارد.
به نظر من بهترین هنر رزمی، آن است که از انجام دادن آن لذت می برید و به آن عشق می ورزید.
مهم نیست که آن را چه بنامید.
در مورد من کاراته است. در اینجا دلایلی که به نظر من کاراته بهترین هنر رزمی می باشد را توضیح می دهم:
1- تنوع موازات
تنوع ذاتی موجود در کاراته شگفت انگیز است. مهم نیست که در چه سبکی آموزش می بینید، همیشه چیز جدیدی برای یادگیری وجود دارد. ممکن است کومیته، کاتا، بونکای، کوبودو، kihon یا چیز دیگری باشد. نکته جالب این است که هر چند در ارزش های سنتی ژاپنی / اوکیناوا و سنت ریشه دارد، به راحتی شما می توانید از ترکیب روش های آموزشی مدرن و مفاهیم علمی برای تقویت اثربخشی کاراته در تمام زمینه ها استفاده کنید حتی اگر شما کاراته را فقط برای تفریح، سلامت و یا سرگرمی انتخاب کرده باشید.
در حقیقت کاراته مدرن آنقدر سازگار آست که شما حتی می توانید از آن برای تبدیل شدن به یک قهرمان UFC مانند Lyoto Machida استفاده کنید. مهم نیست که از کدام روش کاراته استفاده می کنید اما این نکته را به یاد داشته باشید که تئوری و عمل دست در دست یکدیگر دارند.
"کاراته هنر رزمی افراد هوشمند است" گیچن فوناکوشی (1868-1957)
2- با کمال تعجب کم خطر، آسان و موثر است
گوش کنید:
کاراته فوق العاده آسان، اما تبدیل شدن به یک کاراته کار خوب فوق العاده سخت است. بر خلاف بسیاری از هنرهای رزمی مدرن با کمال تعجب کاراته ورزشی امن است. شما به ندرت در حین تمرین کاراته دچار صدمات بیشتر از یک کبودی ساده مانند شکستن فک و یا گردن دچار می شوید مگر اینکه در مبارزات آزاد رینگی که سود مهمتر از ایمنی می باشد شرکت کنید. به این دلیل، در سال های اخیر کاراته در میان بچه ها و افراد مسن به شدت محبوب شده است. با این حال می گویم که خودتان را گول نزنید، اگر وارد یک باشگاه واقعی می شوید همیشه باید آماده کار سخت باشید و درد هایی را تجربه خواهید کرد.
کاراته یکی از هنرهای رزمی محبوب و شناخته شده می باشد، فقط به این دلیل ساده که: امن و کم خطر است، یادگیری آن آسان است، به فضای کمی نیاز دارد و اگر درست انجام شود بسیار موثر است. فقط مطمئن شوید که آن را درست انجام می دهید.
"هیچ چیز در دنیای هنرهای رزمی به اندازه ورزشی که در آن نتوانید از خود دفاع کنید مضر نیست" موتوبو چوکی (1870-1944)
3- غنی از نظر میراث و فرهنگ
در آخر به یکی از جنبه های مورد علاقه من در کاراته رسیدیم.
فرهنگ، زبان، تاریخ، فلسفه، مردم.
مطمئنا من عاشق تمرینات فیزیکی هستم اما من چیزی بیشتر از مشت و لگد در یک لباس فرم را دوست دارم. من نیاز به یک ارتباط عمیق تر دارم. به همین دلیل کاراته برای من بسیار زیباست. کاراته مانند عمل جراحی مغز در هنرهای رزمی می باشد.
شما هیچ وقت نمی توانید بگویید که همه چیز کاراته را یاد گرفته اید و دیگر چیزی برای یادگیری وجود ندارد. دنیای کاراته بسیار وسیع و مانند آن که دری از دانش را باز کنید و 10 در دیگر پیش روی خود ببینید. گرچه ترسناک به نظر می رسد و برای برخی از مردم دلهره آور است اما از نظر من: این باعث می شود که بیشتر تشنه یادگیری در مورد استادان قدیمی، مفاهیم، کلمات ژاپنی، فلسفه و دیگر چیزهای تاریخی مربوط به آن شوم. کاراته از یک زمینه فرهنگی و اجتماعی کاملا متفاوت با ما آمده است. این آخرین دلیل من بود که چرا از نظر من کاراته بهترین رشته هنرهای رزمی در جهان می باشد.
"کاراته انجام یک مطالعه مادام العمر هست" مابونی کنوا (1889-1952)
امیدوارم که شما هم در مورد موضوع این مقاله با من موافق باشید. در صورتی که با نظر من مخالف هستید نام رشته ای که از نظر شما در دنیای هنرهای رزمی بهترین می باشد
🥋 در صورتی که شخصی از من بپرسد که انسان باید #زندگی خود را صرف انجام چه چیزی بکند
من به او خواهم گفت که بیش از آنکه بخوابد به #تمرین و ورزش بپردازد.☯
#اویاما
#oyama
#حکمت استاد 🀄️
👊 @HrazmiVpahlvani 💪
#کانال
#هنرهای_رزمی.. #ورزش_پهلوانی🇮🇷
🏹🥊🥋🏋♂🤼♂🤸♂🧗♂🤺🏊♂🏇
(⛩هنرهای رزمی ما را از خواب بیدار می کند و در آن زیبایی بزرگی نهفته است.) ☯武術🀄️
#ذنکوتسو_داچی
#کاراته_اموزش
حرکت ذنکوتسو داچی یکی از داچی(حالت ایستادن) های پر کاربرد در کاراته است که باید از همان ابتدا ان را اصولی یاد گرفت تا در طول اموزش های بعدی دچار مشکل نشویم.
#کیوکوشین #کاراته #کاتا
اوس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هیروکی کوروزاوا (Hiroki Kurosawa) یکی از فایتر های افسانه ای کیوکوشین کاراته بود، کوروزاوا به واسطه ضربات پایین تنه بسیار قدرتمندش مشهور بود او اولین کسی بود که توانست با اولین بار شرکت در مسابقات قهرمانی ژاپن را از آن خود کند. کوروزاوا کسی بود که برای هدفش می جنگید ترکیب ضربات مشت و گدان او حریفان زیادی را از میدان به در کرد. کوروزاوا اکنون خود را از IKO بازنشسته کرده است و سبکی با نام کوروزاوا دوجو را بنیان نهاده است و به آموزش مشغول است.
در این ویدیوی آموزشی هیروکی کوروزاوا، می توانید نحوه ترکیب ضربات دست و پا را در مبارزات کیوکوشین از یکی از استادان این فن یاد بگیرید.کسانی که در رشته های رزمی فول و یا آزاد کار می کنند به خوبی از داشتن ضربات پایین تنه قدرتمند و صحیح آگاهند. کوروزاوا استاد این نوع ضربات است.
کاراته و ذن
در حال حاضر، دنیا کاراته را به عنوان قدرتمندترین هنر های رزمی می شناسد. من شخصا این واقعیت را بارها و بارها طی نبردهای پیروزمندانه ای که با نمایندگان سایر مکاتب هنرهای رزمی از اقصی نقاط دنیا داشته ام، به اثبات رسانده ام. اثبات دیگری از این مطلب، توانایی من در شکستن شاخ های گاو نر وحشی با دست های خالی است. برای آن که بتوانم این کار خارق العاده را انجام دهم، باید از لحاظ سرعت، توانایی و قدرت روانی در شرایط عالی باشم. سایرین که شاهد توانایی من بوده اند و یا قدرت غیر قابل انکار بسیاری از مربیان کاراته را دیده اند که در ژاپن تربیت و به خارج فرستاده شده اند، جذب این هنررزمی خیره کننده شده اند و در نتیجه، موج کاراته تمامی دنیا را فرا گرفته است.
قدرت کاراته انکار ناپذیر است چرا که تمامی بدن در حکم اسلحه ای می شود که قادر به کارهایی است که به چشم فرد مبتدی، باورنکردنی است. اما کاراته تنها در قدرت خلاصه نمی شود. کاراته مانند کوه یخی است که قدرت، تنها نوک آن را تشکیل می دهد و عمق و معنای کاراته بسیار بیش از این هاست.
آمریکایی ها و سایر غربی ها مرتبا از من مورد فلسفه ذن سوال می کنند و پاسخ من به آنها این است که ذن کاراته است و کاراته ذن واقعی است هنگامی که همین افراد درمورد سخنی ذن شکایت می کنند و می گویند که ذن تنها برای ساکنان مشرق زمین قابل فهم است، من در رد صحبت آنان می گویم که ذن تنها مشکل نیست بلکه انجام آن در هر جا و برای هر کس امکان پذیر است. وقتی از من درمورد چگونگی آن می پرسند می گویم : همین الان،تعدادی از فنون کاراته را با ذهنی مصمم و صادق و متمرکز انجام دهید. اگر این کار را انجام دهید، دیگر حریف برایتان وجود نخواهد داشت، فرقی بین دوست و دشمن نخواهد بود.
📚 برگرفته از کتاب طریقت کیوکوشین ماسوتاتسو اویاما، ص، 77، انتشارات : علم و حرکت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥋 ضربه #طوبی ماواشی جودان
طوبی = ضربه پرشی
اول با ضربات ترکیبی شیتا گدان، فشار میاره روی شکم
و بعد جودان رو میزنه☯
#کیوکوشین
@Dojo110
#تکنیک 👊
#مبارزه 👊
👊 @HrazmiVpahlvani 💪
#کانال
#هنرهای_رزمی.. #ورزش_پهلوانی🇮🇷
🏹🥊🥋🏋♂🤼♂🤸♂🧗♂🤺🏊♂🏇
(⛩هنرهای رزمی ما را از خواب بیدار می کند و در آن زیبایی بزرگی نهفته است.) ☯武術🀄️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥋 مبارزه #رینگی #اندی_هوگ
#کیوکوشین کاراته
@kuqusionschoolashkezar
#مبارزه 🥊
👊 @HrazmiVpahlvani 💪
#کانال
#هنرهای_رزمی.. #ورزش_پهلوانی🇮🇷
🏹🥊🥋🏋♂🤼♂🤸♂🧗♂🤺🏊♂🏇
(⛩هنرهای رزمی ما را از خواب بیدار می کند و در آن زیبایی بزرگی نهفته است.) ☯武術🀄️
🥋 کاراته
❇️ زمانی که در حکومت استبدادی #چین در #اوکیناوا سال ۱۶۴۴ قانون منع استفاده از شمشیر اجرا شد، مردم به سمت آموزش هنرهای مبارزه ای با دست خالی روی آوردند و همین مسئله باعث شکوفایی کاراته شد.
🥋 سال ۱۹۲۱ گیچین #فوناکوشی، #استاد بزرگ کاراته اوکیناوا، هنرجویان بزرگی را با تکنیک های کاراته آشنا کرد و سبک های گوناگون کاراته را به ژاپن معرفی کرد.
اما در قدمتی سه هزار ساله #بودیدهاراما که از پیشوایان بودایی هندوستان بود حدود ۵۲۵ سال پیش از میلادمسیح خود را به معبد شائولین چین رساند و جزء مبتکران کاراته محسوب می شود.
🥊 کاراته در سه سبک #کنترلی، #غیرکنترلی و #رینگی دسته بندی می شود.
این ورزش رزمی به معنای روش مبارزه و دفاع با دست خالی (بدون سلاح) است که شامل ضربات سریع دست و پا می شود.
🇮🇷 ورزش رزمی کاراته سال ۱۳۴۲ توسط هرمز میربابایی و فرهاد #وارسته وارد ایران شد و سال ۱۳۴۹ مرتضی #کاتوزیان اولین #کمربند مشکی کاراته ایران را دریافت کرد.☯
#karate
#تاریخچه 📚
👊 @HrazmiVpahlvani 💪
#کانال
#هنرهای_رزمی.. #ورزش_پهلوانی🇮🇷
🏹🥊🥋🏋♂🤼♂🤸♂🧗♂🤺🏇
(⛩هنرهای رزمی ما را از خواب بیدار می کند و در آن زیبایی بزرگی نهفته است.) ☯武術🀄️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥋 #کیوکوشین
#ضربه چرخشی
(🖌 تو مبارزه های دوستانه از برخورد کامل این ضربه استفاده نکنید و فقط نمایشی آن را اجرا کنید.)
@dojo110
#تکنیک 👊
#مبارزه 🥊
👊 @HrazmiVpahlvani 💪
#کانال
#هنرهای_رزمی.. #ورزش_پهلوانی🇮🇷
🏹🥊🥋🏋♂🤼♂🤸♂🧗♂🤺🏇
(⛩هنرهای رزمی ما را از خواب بیدار می کند و در آن زیبایی بزرگی نهفته است.) ☯武術🀄️
ازجمله مهمترین خصوصیت بارز یک کاراته کا داشتن فضایل اخلاقی است که باید داشته باشد و همیشه از درگیری و زد و خورد دوری کند. در واقع با افزایش جمعیت و رشد جوامع متاسفانه هر روزه شاهد خشونت ها و تخلف هایی در جامعه مان هستیم. در صورتی که قادر نیستیم تا در برابر افرادی که به دنبال درگیری و نزاع هستند خونسردی خودمان را حفظ کنیم بهتر است که تکنیک های دفاع شخصی را یاد بگیریم. مطمن باشید در هنگام درگیری تفاوت زیادی بین کسانیکه تکنیک های دفاع شخصی را می دانند و کسانی که آنها را نمی دانند وجود دارد.
افرادی که قادر به دفاع از خود هستند به راحتی می توانند وضعیت روحی شان را در حالت طبیعی حفظ کرده و حتی در زندگی روزمره اش هم تاثیرگذار باشد. به همین جهت فرد، درحالیکه در نهایت خونسردی قرار دارد هیچ وقت به مهاجم این اجازه را نمی دهد که به او حمله کند. همچنین این شخص هیچوقت خود را در موقعیت های خطرناک قرار نمی دهد مگر زمانی که واقعا لازم باشد. احتمال رفتن چنین شخصی به سمت دردسر بسیار کمتر از کسی است که فنون دفاع شخصی را نمی داند. تکنیک های دفاع شخصی در کاراته دارای ارزش حیاتی بسیاری می باشند.
مردم بر این عقیده اند که قدرت جسمی و روانی شان دارای محدودیت هایی می باشد ولی برای غلبه بر این محدودیت ها هیچ تلاش جدی انجام نمی دهند. اما با داشتن آموزش صحیح و تمرینات مداوم می توان بر این موانع جسمی و روحی غلبه کرد.
کاراته یک هنر رزمی ژاپنی می باشد که منجر به آشکارسازی استعدادهای نهفته برای غلبه بر ضعف ها و محدودیت ها طراحی و پیاده سازی شده است.
تفاوت های بین دفاع شخصی در کاراته و مبارزه در کاراته چه هستند؟
شما در دفاع شخصی مصلحت تان را در نظر خواهید گرفت. دلیل دفاع کردن تان حفاظت از جان تان است که البته آن هم غریزی است. ولی در مقابل در مبارزه نه تنها با حریفتان به یک رقابت سالم ذهنی می پردازید بلکه با او رقابت ذهنی و روحی نیز وجود دارد.
اگر قبل از هر چیز به امنیت و سلامت خودتان فکر می کنید امکان دارد دستپاچه شده و ندانید که باید چه کاری را انجام بدهید. بیشتر مردم نمی توانند به سرعت تصمیم درستی بگیرند به همین دلیل امکان دارد که فرصت خود را از دست دهند.
واژه کاراته از mu (خلا) Zin Buddhism مشتق شده است. منظور از این خلا، رهایی از مانع روانی ترس است. هنگامی که توانستید بر این مانع غلبه کنید قدرت شخص جهت بکارگیری تکنیک های جسمی کاراته بهبود خواهد یافت. اساتید برجسته و قدیمی کاراته بر این باورند که تکنیک ها 30 درصد و وضعیت روح و روان 70 درصد در پیروزی شخص موثر می باشند.
بونکای (Bunkai) واژه ای ژاپنی و به معنای "تجذیه و تحلیل" یا "جداسازی بخش ها" می باشد که در هنرهای رزمی ژاپنی از آن به عنوان فرآیند تجزیه و تحلیل کاتا و استخراج تکنیک های مبارزه از حرکات فرم استفاده می شود. به تکنیک های مبارزه با استخراج اویو (Oyo) می گویند.
بونکای معمولا با یک یا چند شریک انجام می شود که حملات از پیش تعیین شده را اجرا می کنند. کسانی که کاتا را انجام می دهند با دفاع، ضد حمله و یا اقداماتی دیگر بر اساس بخشی از کاتا پاسخ می دهند. این اجازه می دهد تا رزمی کار در وسط کاتاها قرار گرفته و درک درستی از حرکات آن داشته باشد. همچنین بونکای نشان می دهد که چگونه تکنیک ها را با تنظیم فاصله ها (Maai)، زمانبندی و ریتم (Ritsudo) به درستی در مبارزه به منظور تطبیق و تنظیم هر تکنیک بسته به اندازه حریف انجام داد.
بعضی از کاتاها لایه های دیگری از برنامه های کاربردی دارند که از بونکای اویو (Oyo Bunkai) در مواردی غیر از بونکای استاندارد استفاده می کنند. تمرین کنندگان مختلف با استفاده از برنامه های جایگزین یاد خواهند گرفت یا کشف خواهند کرد، اما بونکای مانند کاتا بر اساس سبک و استاد متفاوت است.
یک موقعیت یا حرکت کاتا ممکن است به چند تا چند ده بخش کاربردی شکسته شود و همان دنباله از حرکت کاتا ممکن است گاهی به روش هایی مختلف تفسیر شود که چندین بونکای را تفسیر می کند. رزمی کاران تشویق می شوند که هر جنبش و تکنیک را در یک کاتا و در پاسخ به حملات مختلف ممکن در نظر بگیرند، برای مثال، استفاده از یک حرکت خاص در برابر یک ضربه، یک مشت و یا اشکال مختلف ضربات. از طریق تجزیه و تحلیل حرکت رفتار در سناریوهای مختلف، رزمی کار تکنیک های جدید را گشوده و درک خود را از آنها گسترش می دهد.
بونکای بسته به روش مورد نظر، حرکت قبل و بعد از آن و تمرین فردی خوشایند یا ناخوشایند باشد. عموما مراحل عمیق درک بونکای را تنها از طریق گذر زمان بدست می آوریم. اصطلاح toridai یا himitsu برای اشاره به تکنیک هایی که به راحتی دیده نمی شوند و تکنیک های مخفی در کاتا استفاده می شوند. برای مثال، در کاراته Gōjū-ryū آموزش دو نفره کاتا مورد استفاده قرار می گیرد تا بونکای تقویت شده و تکنیک ها به درستی استفاده شوند. اگر تکنیک ها در کاتا به درستی اجرا نشوند در مبارزه دو نفره موثر نخواهد بود.
زندگی نامه سوسای اوياما
« يونگ آی چوی بیدال » كه بعدها « ماسو تاتسو اوياما » نام گرفت، در ۲۷ جولای ۱۹۲۳ در كره جنوبی چشم به جهان گشود. او در نه سالگی ورزش رزمی کمپو را زیر نظر آقای يی كه در مزرعه پدرش كار ميكرد، آغاز نمود. وی در خواندن کتاب بسیار علاقه داشت و به مطالعه در زمینه بزرگانی نظیر بيسمارک صدراعظم آلمان و سامورائی افسانهای مياموتو موساشی می پرداخت. این دو نفر در زندگی اوياما تأثیر بسیاری داشته و زندگی آنها، الگویی برای وی بهشمار می رفت.
بيسمارک کسی بود كه آلمان را بعد از جنگ جهانی اول رهبری كرد و در مدت کوتاهی دوباره آلمان را احیا نمود.
موساشی نیز از مشهورترین شمشير بازان ژاپن بود كه در استفاده از نیروی « كی » و قوای روحی، سرآمد بود.
بيسمارک کسی بود كه آلمان را بعد از جنگ جهانی اول رهبری كرد و در مدت کوتاهی دوباره آلمان را احیا نمود.
موساشی نیز از مشهورترین شمشير بازان ژاپن بود كه در استفاده از نیروی « كی » و قوای روحی، سرآمد بود.
در ۱۵ سالگی پدرش او را بــــه ژاپن فرستاد تا در مؤسسه هواپيمایی جوانان ياماناشی به تعليم بپردازد.
در ژاپن نامش را به نام خانواده ای که سرپرستی او را پذیرفته بودند، تغییر داد.
او در ژاپن به فراگیری شوتوكان، زیر نظر استاد گیچین فوناكوشی (Gichin Funakoshi) كه از پیشگامان كاراته بود پرداخت و در هجده سالگی، دان دو كاراته را اخذ نمود. سپس به یادگیری سبک گوجوریو زیر نظر يک استاد كرهای به نام نی چو (Nei-Chu) پرداخت. او از اساتید به نام و شاگرد استاد گوگن ياماگوچی (Gogen Yamaguchi) بود. استاد « نی چو » همراه با آموختن فنون رزمی در رشد شخصیت و تعالی معنوی اوياما، نقش زیادی داشت. در همان زمان اوياما به يادگيري فنون جودو نیز پرداخته و در عرض چهار سال موفق به اخذ دان چهار جودو گردید.
پس از جنگ جهانی دوم و اشغال ژاپن، توسط نیروهای آمريكايی دستگیر و زندانی می شود. در زندان به مطالعه تاریخ گذشتگان و بهخصوص موساشی سرگرم بود و دوران حبس خود را با تمرینات سخت و تفکر بسیار درباره زندگی بزرگان گذرانده و تصمیم گرفت همانند آنان در فنون رزمی و قوای ذهنی، سرآمد گردد.
استاد نی چو او را راهنمائی كرد كه خلوت گزیده و به تربیت جسم و روح خود بپردازد. بنابراین در سال 1948 برای مدت 18 ماه به کوهستان مينوبو (Minobu) كه محل تمرین استاد موساشی در قرون گذشته بود، می رود. وی فقط كتابها و مقداری لوازم شخصی با خود برداشته و در كلبهای در دل کوه اقامت می نمايد و تنها در آنجا به تمرینات جسمی و ذهنی ذن و مديتيشن می پردازد.
ماسوتاتسو اویاما درسال 1948 تصمیم میگیرد زندگی خود را وقف کاراته نماید.
اوياما پس از كسب مهارتهای لازم، از کوهستان بازگشته و در اولین مسابقات قهرمانی ژاپن كه پس از جنگ جهانی دوم برگذار می شد، شرکت نموده و قهرمان شد. اما او هنوز جوان بود و به این موفقيتها قانع نشد. او فكر می كرد كه هنوز توانایی های زیادی در او وجود دارند كه شکوفا نشده اند. بنابراین برای يک سال دیگر به کوهستان بازگشته و تمرینات طاقتفرسای خود را به مدت پانزده ساعت در روز ، آغاز نمود. سپس تصمیم به مبارزه دست خالی مرگ با زندگی با گاو های خشمگین می گيرد. در این مدت با 52 گاو مبارزه می كند كه 3 گاو را تنها با وارد کردن يک ضربه به پیشانی، درجا کشته و شاخ 49 گاو دیگر را می شكند. این مبارزات برای وی آسان هم نبود. در سال 1957 (سن 34 سالگی ) در مکزیک به مصاف گاوی وحشی رفته و نزدیک بود کشته شود . گاو از پشت به او شاخ زده و او را بلند می كند. اوياما بالاخره در این مبارزه پیروز شده و شاخ گاو را می شكند، اما درمان او 6 ماه طول می كشد.
http://www.aparat.com/v/52eb6
اوياما به آمريكا، اروپا و آمريكای جنوبی سفر كرده و با 270 مدعی صاحب نام مبارزه كرده و همه را مغلوب نمود كه اغلب آنها تنها با يک مشت از پای در آمدند.
سوسای اویاما در شناساندن هنرهای رزمی مشرق زمین به جهان نقش بهسزائی داشت.
هیچ مبارزهای بیش از 3 دقیقه طول نکشیده و اغلب در چند ثانیه حریف ناک دان می شد. شگرد مبارزاتی او بسپار ساده بود. اگر به شما نزدیک می شد، كار تمام بود. وقتی ضربهای به کسی می زد، اگر دفاع می كرد، دستش می شكست و اگر دفاع نمی كرد، دندهاش. او به دست خدا ملقب بود كه برگرفته از يک افسانه ژاپنی كه ضربات مرگ باری داشت، می باشد.
اوياما در خاطرات خود می گويد: روزی يک سرباز تفنگدار دريايی با چاقویی به من حمله كرد و من نیز برای دفاع از خود، ضربهای به بالای لب او زدم و او درجا مرد. از این واقعه به شدت متأثر شدم، چون او دارای زن و يک فرزند بود. من هم به دلیل دفاع از خود بی گناه شناخته شدم. مدت يک سال كاراته را کاملا كنار گذاشته و در مزرعهای در ناحیه « كانتو » مشغول بهكار شدم تا مخارج خانواده آن سرباز را تامین کنم. در این مدت با اشتیاق تمام و به اندازه پنج کارگر عادی كار می كردم و حتی يک بار هم به تمرین كاراته نپرداختم. تا آن كه زن و فرزند او مرا بخشیده و از من خواستند تا راه خود را ادامه دهم.
اوياما در سال ۱۹۶۱ اولین باشگاه خود را به طور رسمی در توکیو افتتاح کرد. كيوكوشين به سبک های كره ای بسیار نزدیک بوده و غير کنترلی می باشد كه در آن، ضربات دست يا پا کنترل نمی شوند، بلکه به هدف اصابت می كنند. تکنیک های پا گسترش یافته و به تنفس صحیح توجه زیادی شده است. او تا زمانی كه زنده بود، درخواست های فدراسیون كاراته ژاپن براي عضویت و فعالیت تحت پوشش آن مرکز را نپذیرفت.
سوسای اویاما در ۲۶ آوریل ۱۹۹۴ در سن ۷۱ سالگی به خاطر بیماری سرطان ریه در گذشت و با مرگ او اتحادیه كيوكوشين كاراته نیز مرد و رویاهای این مرد بزرگ تحقق نیافت. كتابهای كاراته چیست، طریقت كيوكوشين و این است كاراته وی با استقبال زیادی مواجه شد و این مرد بزرگ با تربیت شاگردان و تألیف کتب، یاد خود را برای همیشه در تاریخ جهان زنده نگه داشت.