فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥋 #دفاع و #ضربه و جابجایی هاش خوب بود
و یک #دوبل عالی ☯
@dojo110
#کیوکوشین 💪
👊 @HrazmiVpahlvani 💪
#کانال
#هنرهای_رزمی.. #ورزش_پهلوانی🇮🇷
🏹🥊🥋🏋♂🤼♂🤸♂🧗♂🤺🏇
(⛩هنرهای رزمی ما را از خواب بیدار می کند و در آن زیبایی بزرگی نهفته است.) ☯武術🀄️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥋 بی حساب کتاب جلو نرید
شاید #ضربه ایی کمین کرده باشه☯
#کیوکوشین
@Dojo110
#مبارزه 👊
👊 @HrazmiVpahlvani 💪
#کانال
#هنرهای_رزمی.. #ورزش_پهلوانی🇮🇷
🏹🥊🥋🏋♂🤼♂🤸♂🧗♂🤺🏇
(⛩هنرهای رزمی ما را از خواب بیدار می کند و در آن زیبایی بزرگی نهفته است.) ☯武術🀄️
فرقی نمی کند کمربند مشکی داشته و یا یک کاراته کار مبتدی یا حرفه ای باشید، همیشه پیدا کردن یک باشگاه کاراته مناسب که انتظارات شما را برآورده کند کار آسانی نیست. جدای از هزینه ها ، تخفیف های احتمالی و مزایای دیگری که در اینجا مورد بحث قرار نمی گیرد معیارهای زیادی برای در نظر گرفتن وجود دارد. ممکن است دلایل زیادی برای شما وجود داشته باشد که به دنبال یک باشگاه کاراته در منطقه خود باشید: اراده برای کشف یک هنر رزمی جدید ، تغییر محل کار یا خانه ، تحصیل در یک شهر جدید ، نیاز به باز کردن ذهن شما به سمت چیز جدید یا همان احساس پیشرفت در تمرین و غیره. این مقاله بخصوص برای افرادی مناسب است که تازه کار بوده و مایل به کشف کاراته هستند و به دنبال یک مکان خوب برای آموزش می گردند.
بعضی اوقات شاگردانم که برای درس یا کار به شهر دیگری مهاجرت می کنند از من می پرسند که آیا کلاس یا شخص مناسبی در آن شهر می شناسم که به آنها معرفی کنم؟ بسیاری اوقات پاسخ دادن برایم دشوار است، به همین دلیل نکات زیر را به آنها گوشزد می کنم تا به کمک این نکات بتوانند بهترین گزینه را پیدا کنند.
1- کسب اطلاعات در مورد مربی و پیشینه او
این احتمالا مهمترین نکته است: برای انتقال هنر رزمی ، معلم باید دانش فنی کافی داشته باشد و بتواند کلاسها را با مخاطبان مختلف تطبیق دهد (به عنوان مثال آموزش بچه ها از طریق بازی). در مورد مدرک مربیگری و تعداد دان های او تحقیق کنید، با یک جستجوی ساده در وبسایت فدراسیون کاراته می توانید این اطلاعات را بدست آورید. البته مدرک مربی گری و دان همه چیز نیستند، اما تصور کنید که باشگاهی را پیدا کرده اید که مربی آن دارای دان یک است و شما خود را برای دان 2 آماده می کنید، او چگونه می تواند به شما کمک کند در حالیکه تاکنون آن را پشت سر نگذاشته است.
2- کلاس ها
سازماندهی و محتوای کلاس ها بسیار مهم است: همه چیز باید انجام شود تا دانش آموز بتواند یاد بگیرد ، و به بهترین وجه ممکن کارها را انجام دهد. آموزش به منظور خسته شدن ممکن است خوب باشد ، اما باید از خود بپرسید که آیا به غیر از این تعبیر ، شما در طول کلاس چیزی آموخته اید و پیشرفت کرده اید؟ آیا مربی هر تکنیک را برای یادگیری بهتر چندین بار انجام می دهد تا کاملا آن را درک کرده و بتوانید انجام دهید؟ آیا تمرینات منطبق با رده کاراته کارها بوده نسبت به سطحی که در آن قرار دارند درجه بندی شده اند؟
3- فرهنگ رزمی
مربی شما باید دانش فنی در بخش های مختلف کاراته (کیهون ، کاتا ، بونکای ، کومیته) یا حتی در سایر هنرهای رزمی داشته باشد. همچنین سنسی باید تاکتیک ها و استراتژی های دفاع از خود را آموزش دهد و همچنین اشاره ای به جنبه های تاریخی و فرهنگی آن داشته باشد، چون کاراته تنها یک رشته رزمی نیست. نمی توان تضمین کرد که شخصی که قهرمان کاراته است بتواند مربی خوبی از آب درآید. انتخاب یک باشگاه همچنین به معنای انتخاب یک سنسی است که می تواند چیزی غیر از تکنیک ها و شرایط بدنی را آموزش دهد: مربی شما باید ارزش ها و اصولی را که از طریق هنرهای رزمی به وجود آمده است ، منتقل کند.
4- هنرجویان
به طور معمول شما به یک حریف تمرینی برای یادگیری کاراته نیاز دارید، بنابراین دیدن این که چه کسی در کلاسها شرکت می کند ضروری است زیرا آنها شرکای تمرینی آینده شما خواهند بود! آنها (نوجوان ، بزرگسال ، سالمند) چند سال دارند؟ چند زن و مرد هستند؟ آنها چه رتبه ای دارند و آیا فکر می کنید می توانید در کنار آنها پیشرفت کنید؟ همچنین برای بچه ها بررسی کنید که آیا کلاس ها بر اساس سن آنها تقسیم بندی شده اند یا نه
5- باشگاه
نکته مهم دیگر برای تمرین عالی و ایمن مکانی است که شما در آن آموزش می بینید. آیا سالن تمرین بسته به تعداد تمرین کنندگان به اندازه کافی بزرگ است؟ نوع و کیفیت کف (کفپوش چوبی ، تاتامی ها ، یا تشک هایی که باید در ابتدای / انتهای کلاس تنظیم و برداشته شوند) چیست؟ کدام تجهیزات برای کلاس های بزرگسالان (پدهای ضربه ای ، میله ، چاقوی تمرینی ، ماکیوارا ، پنجه خرس ، کیسه بوکس و غیره) در دسترس است؟ آیا تجهیزات کلاس آموزشی برای بچه ها (بلوک ، حلقه ، کش ها ، اهداف ، توپ و غیره) وجود دارد؟ این ممکن است بی اهمیت به نظر برسد ، اما راحتی و تنوع تمرین با تجهیزات با کیفیت یک امتیاز واقعی است.
6- آزمون کمربند
این که بخواهید با امتحانات کمربندهای رنگی (کیو) در باشگاه یا امتحانات کمربندهای سیاه (دن) با هیئت داوران روبرو شوید ، چندین مورد برای بررسی وجود دارد. در واقع ، من به عنوان یکی از داوران آزمون کمربند ، اغلب تعجب می کنم که می بینم برخی از هنرجویان از نظر آمادگی بسیار ضعیف هستند. علاوه بر این ، اطمینان حاصل کنید که مربی قوانین و آزمایشهای مختلفی را که هنگام امتحانات کمربند اتفاق می افتد می داند و این آموزشها براساس آن ساخته شده اند. در مورد کمربندهای رنگ
ی ، از ارشدهای باشگاه سوال کنید که آیا مربی آنها در ابتدای فصل برنامه کمربند را برای آنها فراهم کرده است یا خیر.
7- سمینارها
تمرین منظم در باشگاه چیز خوبی است، با این وجود شرکت در سمینارها و گردهمایی ها با دیگر مربیان و دست اندرکاران برای پیشرفت شما به عنوان یک کاراته کار بسیار ارزشمند است. اگر باشگاه شما اغلب شما را به شرکت در سمینارهای کاراته تشویق می کند ، نشانه بسیار خوبی است.
8- جو باشگاه
در واقع ، برای به وجود آوردن انگیزه و تشویق شما به آموزش ، فضایی شاد ، که پزشکان گوش فرا دهند و احترام بگذارند ، اساسی است. از رفتن به باشگاههایی که آداب و رسوم کاراته (و به طور کلی هنرهای رزمی) را رعایت نمی کنند ، خودداری کنید. اگر کلاس تان پر سر و صدا است و هر کسی با بغل دستی اش صحبت می کند، اگر سلام سنتی جای خود را به دست دادن داده است و یا هر کسی یک نوع لباس می پوشد فورا از آن کلاس فرار کنید و پشت سرتان را نگاه نکنید.
9- کلاس آزمایشی
به شما توصیه می کنم که قبل از پیوستن به یکی از کلاس ها به چند باشگاه دیگر نیز سر بزنید. بعضی اوقات ارزشش را دارد که چند کیلومتر از خانه تان دورتر شده و به دنبال یک باشگاه مناسب بگردید. پیشنهاد می کنم که قبل از ثبت نام در کلاس باشگاه چند روزی به صورت آزمایشی به آن کلاس بروید تا با وضعیت آنجا بیشتر آشنا شوید. هر یک از نکات فوق را مجدداً مورد بررسی قرار دهید و به مواردی که برای شما مهمتر هستند توجه کنید. امیدوارم برایتان مفید باشد.
بونکای (Bunkai) واژه ای ژاپنی و به معنای "تجذیه و تحلیل" یا "جداسازی بخش ها" می باشد که در هنرهای رزمی ژاپنی از آن به عنوان فرآیند تجزیه و تحلیل کاتا و استخراج تکنیک های مبارزه از حرکات فرم استفاده می شود. به تکنیک های مبارزه با استخراج اویو (Oyo) می گویند.
بونکای معمولا با یک یا چند شریک انجام می شود که حملات از پیش تعیین شده را اجرا می کنند. کسانی که کاتا را انجام می دهند با دفاع، ضد حمله و یا اقداماتی دیگر بر اساس بخشی از کاتا پاسخ می دهند. این اجازه می دهد تا رزمی کار در وسط کاتاها قرار گرفته و درک درستی از حرکات آن داشته باشد. همچنین بونکای نشان می دهد که چگونه تکنیک ها را با تنظیم فاصله ها (Maai)، زمانبندی و ریتم (Ritsudo) به درستی در مبارزه به منظور تطبیق و تنظیم هر تکنیک بسته به اندازه حریف انجام داد.
بعضی از کاتاها لایه های دیگری از برنامه های کاربردی دارند که از بونکای اویو (Oyo Bunkai) در مواردی غیر از بونکای استاندارد استفاده می کنند. تمرین کنندگان مختلف با استفاده از برنامه های جایگزین یاد خواهند گرفت یا کشف خواهند کرد، اما بونکای مانند کاتا بر اساس سبک و استاد متفاوت است.
یک موقعیت یا حرکت کاتا ممکن است به چند تا چند ده بخش کاربردی شکسته شود و همان دنباله از حرکت کاتا ممکن است گاهی به روش هایی مختلف تفسیر شود که چندین بونکای را تفسیر می کند. رزمی کاران تشویق می شوند که هر جنبش و تکنیک را در یک کاتا و در پاسخ به حملات مختلف ممکن در نظر بگیرند، برای مثال، استفاده از یک حرکت خاص در برابر یک ضربه، یک مشت و یا اشکال مختلف ضربات. از طریق تجزیه و تحلیل حرکت رفتار در سناریوهای مختلف، رزمی کار تکنیک های جدید را گشوده و درک خود را از آنها گسترش می دهد.
بونکای بسته به روش مورد نظر، حرکت قبل و بعد از آن و تمرین فردی خوشایند یا ناخوشایند باشد. عموما مراحل عمیق درک بونکای را تنها از طریق گذر زمان بدست می آوریم. اصطلاح toridai یا himitsu برای اشاره به تکنیک هایی که به راحتی دیده نمی شوند و تکنیک های مخفی در کاتا استفاده می شوند. برای مثال، در کاراته Gōjū-ryū آموزش دو نفره کاتا مورد استفاده قرار می گیرد تا بونکای تقویت شده و تکنیک ها به درستی استفاده شوند. اگر تکنیک ها در کاتا به درستی اجرا نشوند در مبارزه دو نفره موثر نخواهد بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیوکوشین_کاراته
#کاراته
#تمشیواری(شکستن اجسام سخت)
#کروساوای_فقید
👀لطفا #تمشواری را با دقت نگاه کنید.
❇️برای رسیدن به پیروزی باید شجاعت شکستخوردن را داشته باشید.
نصف موفقیت این است
که آدم بدانداز زندگی چه میخواهدو نصف دیگرش تلاش برای تحقق هدفهاست
✨💫اوس💫✨
@karatehzanjan