فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽یوسف و زلیخا
زلیخا خودشو به بهترین وجه ممکن آرایش کرد ولی یوسف پیامبر تو اوج جوانی و نیاز خدا رو گرفت..
📝 eitaa.com/Kelasecherahejab
❌ مجله فرانسوی "L'Echo dela Mode " با انتشار عکس هایی، تحلیلی درباره آرایش و ظاهر دختران ایرانی انجام داده که جای تامل دارد
❌ صورت #زنان و #دختران_ایرانی دیگر اصلا دلنشین و خواستی نیست ! آنها سادگی و زیبایی واقعی را پشت نقاب سنگینی از مواد آرایشی و عمل زیبایی مخفی می کنند.
❗️جای تعجب دارد که زنان این کشور علیرغم آموزه های دینیشان خود را شبیه ستاره های فیلم های #پورن آمریکایی آرایش می کنند . اینجور صورت ها فقط در فیلم های غیر اخلاقی دیده می شود .ما در خیابان های اروپا به ندرت با چنین مواردی روبه رو می شویم!
بیش از 100هزار زن ایرانی سالانه عمل زیبایی انجام میدهند. درایران صورت زنان، بیش از آنکه حس خوبی القا کند، حس شهوت را برانگیخته میکند! خرید و فروش کتاب در مقابل لوازم آرایش، بسیار ناچیز است
🌐منبع:
tnews.ir/site/9290135694256.html
📝 eitaa.com/Kelasecherahejab
#چرا_حجاب؟
💬 شاید این سؤال برای شما هم پیش اومده که چرا باید پوشش خانمها از آقایون بیشتر باشه؟!
♻️جالبه بدونید مرکز میل جنسی در مغز مردها دو برابر خانمهاست...
و اونها تو ذهنشون بیشتر از خانمها به #رابطه_جنسی فکر میکنن💭
🔺این فکر با دریافت بوی #عطر و دیدن صحنههای #تحریک_کننده تو فضای واقعی و مجازی و اختلاط با زنان، بیشتر میشه... در حالی که برای خانمها فقط روزهای خاصی بسته به دوران قاعدگیشون و البته بسیار کمتر این اتفاق میافته.
در نتیجه بدپوششی زنان و تحریک مدام مردها در سطح جامعه، و ارضا نشدن مکرر مردها، باعث فشارهای روحی اونها و در نتیجه ایجاد استرس میشه و این استرس میتونه باعث رفتارهای ناهنجار و انواع انحرافات جنسی بشه ...
📖منبع: کتاب «عفاف و حجاب از دیدگاه نوروبیولوژی»، ص ۳۸، ۳۹ و ۵۳
📝 eitaa.com/Kelasecherahejab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ببینید:
❤️روایت عاشقی زوج جنجالی پویش #ما_آدمیم
🔸 مشاهده فیلم کامل این جلسه در آپارات
📝 eitaa.com/Kelasecherahejab
در همین ارتباط👇
1⃣
https://eitaa.com/Kelasecherahejab/2675
2⃣
https://eitaa.com/Kelasecherahejab/2712
3⃣
https://eitaa.com/Kelasecherahejab/2722
4⃣
https://eitaa.com/Kelasecherahejab/2723
5⃣
https://eitaa.com/Kelasecherahejab/2724
6⃣
https://eitaa.com/Kelasecherahejab/2726
7⃣
https://eitaa.com/Kelasecherahejab/2727
8⃣
https://eitaa.com/Kelasecherahejab/2728
⭕️ 14 ساله، مسلمانان تو #فرانسه بزرگترین جامعه مسلمان اروپا، از داشتن #حجاب منع شدن
این با مفاد مربوط به آزادی ادیان که تو اعلامیه جهانی حقوق بشر سازمان ملله و کنوانسیون حفاظت از حقوق بشر و آزادیهای اساسی اروپا، تضاد داره
اونوقت دولت جمهوری اسلامی از یه تذکّر ساده به بی حجابی عاجزه..
🌐 eitaa.com/adyan8
📝 eitaa.com/Kelasecherahejab
وقتی باحجاب ها به میدان می آیند.
یکی از حربه های دشمن در ترویج بی عفتی و ولنگاری، القای کثرت بدحجاب برای ناامیدکردن و از بین بردن حساسیت افراد مذهبی در خصوص این حکم شرعی و قانونی است.
🔺تصاویری که مشاهده می کنید عزاداری بانوان "سعادتآباد" تهران است. این یعنی حتی بالای شهر تهران هم باحجاب زیاد دارد؛ فقط بدحجاب ها چشم ما را پر نکند.
یه چیز خیلی مهم..
توجّه کنید، دختران و بانوان محجّبه دختر کوچه و بازار نیستند!
تا مجبور نشن بیرون نمیرن، مثلآ اگر شاغلن همون مسیر سر کارشون تا منزلشون هست که طی میکنند، اگر خانه دارند، فقط گاهی برای ضروریاتی مثل خرید یا تجمّع مذهبی بیرون میرن، بنابراین حضورشون به شکل محسوس در خیابان ها کمرنگ تره که این به معنای کم بودنشون نیست.
اون دسته از بانوان غیر محجّبه که اخلاق مدار هم نیستند قدم زدن با اوضاع نامناسب در بازار و کوچه و.. جزء برنامه های روزانه یا هفتگیشونه..
البته فقط عدّه ای از خانم های کم حجاب و بد حجاب چنین روندی دارند و عمومیت نداره
مطلوبه بانوان محجّبه هر از گاهی تجمّعی داشته باشند در سطح میادین و خیابان های شهرها ، این کار به خودی خود یک نوع امربه معروفه و زیباست.
البته بپذیریم که در سال های اخیر متاسّفانه در سایه ی غفلت برخی مسوولین همین طور کم کاری برخی از ما..روند بی حجابی روند صعودی داشته است، امّا مطرح کردن و جار زدن این مسائل سیل ناامیدی رو بین محجّبه ها به جریان میندازه و همین طور تبلیغ بد حجابیست..
باید خوبی ها رو منتشر کنیم.
چه طوری؟!
با بازگویی خوبی ها
با تکرار خوبی ها..🍏🍎🍏🍎
📝 eitaa.com/Kelasecherahejab
شناسایی و معرّفی یکی از حامیان اقتصادی جریان #فمینیست در ایران/ قابل توجّه نهادهای اطّلاعاتی و قوه قضائیه
🔹️کانالی با نام ژوان (اسمی کردی) اقدام به ترویج #فمینیسم در فضای مجازی (تلگرام و اینستاگرام) مینماید. منابع مالی فعالیت این کانال، از طریق فروشگاه تولید عروسکهای بیحجاب و همچنین تبلیغات تلگرامی، تامین میشود.
🔹️این کانال در تاریخ ۱۶ شهریور ۹۸ در یک پست خندهدار، تمام فعالیتهای روزمره و طبیعی زنان (مثل درس خواندن یا داشتن حساب بانکی و...) را مدیون تلاشهای شبانهروزیِ فمینیستها دانسته است!
🔹️همچنین در پستهای دیگری، نوشتههای فرناز سیفی (فمینیست) را بازنشر میکند و زنان را به جنگیدن برای رسیدن به پیروزی تحریک کرده است و از دختر آبی (موضوع عملیات روانی و کذب) به عنوان جنگجو برای حق زنان یاد کرده است!
🔹️با توجه به تبلیغ و بازنشر مکرر مطالب کانال فرناز سیفی، به احتمال زیاد، ادمین کانال ژوان، خود فرناز سیفی باشد.
🔹️لازم است تا نهادهای قانونی و امنیتی، با شناسایی ادمین مذکور، از ادامه ترویج فمینیسم و تحریک زنان توسط او پیشگیری نمایند.
📝 eitaa.com/Kelasecherahejab
بیماریهای مقاربتی چهار سال است در ایالات متحده رکوردزنی میکند و در این میان، نوجوانان بیش از بقیه در خطر هستند. یک تحقیق پرده از شبکه روابط جنسی همکلاسیها در یک دبیرستان برداشته است.
سالانه نزدیک ۲.۳ میلیون نفر به جمعیت بیماران مقاربتی در آمریکا اضافه می شود که دختران نوجوان و جوان سهم عمدهای در شایعترینِ این بیماریها یعنی کلامیدیا دارند.
از هر ۱۰ هزار نفر در آمریکا ۵۲۹ نفر به کلامیدیا مبتلا هستند یعنی بیش از ۵% که رقم قابل توجهی برای یک بیماری مقاربتی است. ۴۵% از این موارد به دختران ۱۵ تا ۲۴ ساله برمیگردد. جدا از عوارض بیماری برای شخص، مشکلات بعضاً مادامالعمر بر اثر این بیماری برای بارداری به وجود میآید.
وضع بقیه بیماریهای مقاربتی نیز چندان خوشایند نیست. آخرین گزارش مرکز پیشگیری و کنترل بیماریها در آمریکا (CDC) نشان میدهد بین سال ۲۰۱۶ و ۲۰۱۷ میلادی بیماری سفلیس با جهشی فوقالعاده، ۲۱ درصد در میان زنان و ۴۴ درصد در میان نوزادان افزایش یافته، همزمان مجموع بیماریهای مقاربتی در میان مردان ۹% بیشتر شده است که دو سوم آن به همجنسبازان مربوط است.
تعداد بیماران جدید مقاربتی در سال ۲۰۱۷ میلادی در آمریکا به صورت مجموع و به تفکیک چهار بیماری در نمودار فوق آمده است.
📝 eitaa.com/Kelasecherahejab
رقیه حقّانی، دانشجوی کارشناسی ارشد مکاترونیک در شهر تِرنتو در ایتالیاست؛ امّا چیزی که او را از بقیه دانشجویان ایرانی در #غرب متمایز کرده ، تعهّدی است که با #چادری بودن خود حتّی در خارج از کشور دارد.
ایشان در مصاحبه ای در مورد برخی فعّالیت هایش در خارج از کشور گفت:
بوردهای دانشگاه خیلی غیرمربوط به فضای دانشگاهی است. با مسئول آن صحبت کردم میخواهم تعدادی از مطالب و تصاویر رهیافتگان یا مطالبی درباره امام حسین(ع) را روی برد نصب کنم.
در ورودی خوابگاه هم تابلوهایی است که بچّهها هرچه دوست دارند نصب میکنند. قصد دارم این مطالب را آنجا هم بگذارم تا نگاهها را به #اسلام جذب کنم. متأسّفانه آنها حتّی یکبار هم قرآن نخواندهاند در حالیکه مسلمانان کمی درباره #تورات و #انجیل میدانند. ما حضرت موسی و مسیح را قبول داریم ولی آنها چون قرآن نخواندهاند حضرت محمّد(ص) را قبول ندارند برای همین دوست دارم جرقّههایی در ذهن آنها ایجاد کنم.
✈️ خاطرات مبلّغین خارج از کشور
📝 eitaa.com/Kelasecherahejab
کلاس چرا حجاب
رقیه حقّانی، دانشجوی کارشناسی ارشد مکاترونیک در شهر تِرنتو در ایتالیاست؛ امّا چیزی که او را از بقیه
در روزگاری که #حجاب کامل اسلامی در میان نسل دختران و زنان جوان جامعه ما کمرنگ تر از همیشه شده است، و بهانه ها و توجیه های زیادی برای فرار از حجاب- و نه فقط چادر- وجود دارد، وجود دارند ستاره هایی که خداوند درخشش آنها را در ظلمت جهان امروز مخفی نمی کند.
حکایت این گزارش، حکایت جالب و در عین حال خوشحال کننده ای است که در قلب #مسیحیت کاتولیک جهان، ایتالیا، در جریان است. حکایت دختر دانشجوی ایرانی که در دانشگاه تِرنتوی ایتالیا در حال تحصیل است.
خانم حقانی، دانشجوی دانشگاه تِرنتوی ایتالیا، در گفتگو با “میبدما” از حجاب برتر و پوشش چادر خود در قلب مسیحیت #کاتولیک جهان می گوید:
لطفا خودتان را معرفی و از فعّالیت های درسی خود بگویید؟
حقانی و اهل کرج هستم. تحصیلاتم در دبیرستان ریاضی فیزیک بود و در رشته برق دانشگاه آزاد اسلامی کرج قبول شدم، و گرایش الکترونیک خواندم. برای ارشد هم یک دانشگاه را انتخاب کردم که در شهر “تِرنتو” در ایتالیا می باشد و اکنون در مهندسی مکاترونیک گرایش روباتیک و الکترونیک در این شهر در حال تحصیلم.
چه شد که برای ادامه تحصیل راهی ایتالیا شدید؟
قبل از کارشناسی به خارج از کشور حتی فکر هم نمی کردم. بعد از قبولی، یکی از بستگان که خارج از کشور زندگی می کرد، پیشنهاد داد برای کارشناسی به ایتالیا بروم، در ایتالیا نیز در مورد برخی از دانشگاه ها تحقیق کردم که شرایط هر کدام به نوعی به من نخورد، و فقط “ترنتو” را اتنخاب کردم.
در مورد زندگی خارج از کشور هیچ پیش زمینه فکری داشتید؟
هیچ پیش زمینه فکری در مورد زندگی در خارج نداشتم، در مورد ایتالیا نیز هیچ پیش زمینه فکری نداشتم. در مورد صنعتشان فقط می دانستم هفتمین کشور صنعتی دنیا می باشد و در محور ورزش نیز فوتبال و والیبال خوبی دارد و در مباحث اثار باستانی نیز نمود تبلیغاتی قابل توجهی دارد.
البته اینکه این قدر در مورد اثار باستانی ان تبلیغات می کنند، باید بگویم نسبت به مشاهدات خودم، معماری شهری اینجا بسیار ساده هست و تقریبا فرم خاصی ندارد. مثل ایران نماسازی خاصی ندارند. ولی به محیط طبیعی خودشان بسیار می رسند. البته در برخی از مکان ها معماری باستانی دارند، ولی در اکثر جاها به گرد پای ما هم نمی رسند.
محیط آنجا از لحاظ مذهبی و دینی چگونه است؟
البته غیر از مکان تحصیلی خود جای دیگری نرفته ام چون به خاطر مشغله تحصیلی، زیاد وقتش را نداشته ام. باید گفت؛ دین غالب انها که مسیحیت است و با نگاهی به #واتیکان که به نوعی مرکز رهبری کاتولیک ها نیز می باشد این موضوع را به خوبی می توان فهمید.
مردم محل تحصیل شما چگونه رفتار و اخلاقی دارند؟
مردم آنها نیز مهربان و خونگرمند ولی متاسّفانه سواد خبری و رسانه ای خوبی ندارند و حتّی چیز زیادی در مورد #اسلام هم نمی دانند، با اینکه مسلمان نیز کم ندارند، البته اکثر مسلمانان اینجا سنی مذهب هستند، جالب هست که بدانید حتی سنی های اینجا معنویت خوبی ندارند، باید بگویم سطح معنویت مردم سنی مذهب کشور خودمان بسیار بالاتر و متفاوت تر از مردم سنی مذهب اینجاست.
سبک زندگی آنها البته خیلی روی قانون و اصول است. هر چیزی ساعت و زمان خود را دارد. از نظام اداری بسیار خوب و قوی نیز بهره می برند.
دلایل قانون مندی و نظم آنها به نظرتان چیست؟
اینجا جریمه کردن و اعمال قانون به صورت جدی، موجب نظم بیشتری نسبت به ما هست. مثلا یک بار زباله ای را به جای انداختن در سطل مخصوص خودش که سبز پررنگ که برای زباله قابل بازیافت بود، به سطل سبز روشنرتر که مخصوص زباله های غیر قابل بازیافت بود، انداختم، ماهی یکبار بازرسی اتاق داریم که متوجه این موضوع شده بودند و برای من ایمیل ارسال شد، که تفکیک زباله نکردید و در صورت تکرار ۵۰ یورو جریمه می شوید، حال با این میزان جریمه که پرداختش برای من بسیار سخت است، مسلما بیشتر حواسم را جمع می کنم. و این موضوع در کل این جامعه اعمال می شود. البته در ایران شاید نتوان اینگونه برخورد کرد، ولی قانونمندی و نظم اینجا را دوست دارم در ایران هم ببینم.
در ایتالیا ماندگار خواهید بود؟
اینجا برایم جذابیتی ندارد و اصلا اینگونه نیست این جا را برای همیشه تحمل کنم، آمده ام که برای موفقیتم تلاش کنم و بعد از اتمام تحصیلات قطعا به #ایران بر می گردم.
📝 eitaa.com/Kelasecherahejab
کلاس چرا حجاب
در روزگاری که #حجاب کامل اسلامی در میان نسل دختران و زنان جوان جامعه ما کمرنگ تر از همیشه شده است، و
با #حجاب کامل در این جامعه زندگی می کنید، یعنی یک پوشش خاص برای جامعه ای خاص، رفتارها با شما چگونه است؟
باید بگویم اصولا برخورد دیگران با من، برخوردی از سر تعجب و البته بعد از فهمیدن اصل موضوع، بازخوردی خوشحال کننده است. من اصولا از چادر عربی استفاده می کنم که البته برای حمل کولهپشتی دانشگاه، بسیار مناسب است و وقتی نیازی به کوله پشتی نداشته باشم از چادر قجری استفاده می کنم که دامندار و در عین حجاب کامل راحت هم هست.
به عنوان مثال وقتی به فروشگاه پاکستانی ها برای خرید می روم فکر می کنند من عرب هستم، چون به نوعی حجابم به آن ها شبیهام کرده است. وقتی می گویم ایرانی هستم متعجب و خوشحال می شوند، چون آنجا ایرانی ها را به حجاب اینجوری نمی شناسند.
شروع چادری شدن شما از کجا بوده؟
خانواده مذهبی داریم و همه اقوام تقریبا محجبه و چادری هستند ولی من دائما چادری نبودم. مثلا در دوران راهنمایی دو سال #چادری بودم، دبیرستان یک سال چادری بودم و در دانشگاه از سال آخر چادری شدم و آن را نگه داشتم و نیاز دیدم این چادر را داشته باشم و عهد کردم که دیگر زمین نگذارم. البته هر سال که چادری هم نبودم دهه اول محرم را چادر سر می کردم. در آخر به خود گفتم که اگر قرار است چادری باشم، ادامه بدهم…
خانواده برخوردی نداشتند؟
همیشه انتخاب خودم بوده و خانواده اجباری نداشتند. البته وقتی #چادر داشتم به من حتّی تبریک می گفتند و اخلاقشان فرق می کرد؛ مثلا خاله ام به من تبریک می گفت.
📝 eitaa.com/Kelasecherahejab
کلاس چرا حجاب
با #حجاب کامل در این جامعه زندگی می کنید، یعنی یک پوشش خاص برای جامعه ای خاص، رفتارها با شما چگونه ا
دیدگاه شما نسبت به #حجاب چگونه است؟
دیدگاهم نسبت به حجاب این است که مانع اصلی فروپاشی #خانوادهها می شود، البته نه تنها زنان، بلکه مردان نیز باید حدود حجاب را رعایت کنند، که مسلماً منظورم همه مدل های حجاب از حجاب چشم و تن گرفته تا حجاب رفتار است، آنچه برای من خیلی واقعی و ملموس هست، حجاب تن است که پوشش برخی از زنان و مردان واقعا باعث تاسف است.
در مورد حجاب خودم نیز، باعث حس امنیتم شده است و وقتی در جمع هستم و یا در خیابان و فروشگاه و … راه می روم، حریمی برایم ساخته که موجب رعایت از طرف دیگران هم می شود.
دیدگاه شما درباره دین نسبت به زمانی که به ایتالیا نرفته بودید، تفاوتی کرده است؟
بله، در این مدت که اینجا هستم نگاهم به #دین کمی تفاوت پیدا کرده است، به نوعی حس می کنم بیشتر به خدا نزدیکتر شده ام، تنها زندگی کردن شاید یکی از دلایل مهم آن باشد، حس می کنم به ایران که بر می گردم انگار چیزهایی را از دست می دهم.
بی بند و باری #زنان و #دختران آنجا شما را آزار نمی دهد؟
زندگی بی بند و باری مردم اینجا، جزء جدایی ناپذیر سبک زندگی انهاست، ولی باور کنید وقتی به ایران می آیم بیشتر تاسّف می خورم، که چرا برخی از جوانان ما این قدر نسبت به دین بی انگیزگی دارند، و اینکه کشور اسلامی با محیطی امن و مهیا برای رسیدن به خدا چرا مورد استفاده درست برخی قرار نمی گیرد.
📝 eitaa.com/Kelasecherahejab
کلاس چرا حجاب
دیدگاه شما نسبت به #حجاب چگونه است؟ دیدگاهم نسبت به حجاب این است که مانع اصلی فروپاشی #خانوادهها می
#آزادی زنان آنجا نسبت به زنان ما چگونه است؟
به نظرم زن های ایرانی بسیار آزادتر از زن های اینجا هستند و حتّی سوای از حجاب داشتن یا نداشتن، زن ایرانی را مثل شعارهایی که می دهیم، واقعا آزاد می دانم. اینجا نه ذهنشان ازاد است و نه جسمشان، آزادی روان اینجا وجود ندارد و اصولا می توان اینگونه گفت که مسابقه برای دیده شدن حرف اول را می زند، برای همین نیز سن ازدواج اینجا بسیار بالاست و فرد وقتی سراغ زندگی مشترک می رود که لذت جویی خود را در جامعه تمام کرده باشد.
در برخورد با زنان آنجا سوالی در مورد پوشش شما می کنند؟
بله، اتفاق می افتد و بیشتر سوالات آنها در این محور است که؛ در تابستان با این لباس گرم نیست؟ یا اینکه اهل کجا هستم؟ کنجکاو می شوند که این لباس، لباس سنتی مکانی خاص است یا خیر؟ ولی در گفتگویی که اتفاق می افتد تعجب می کنند که این لباس یک پوشش و حجابی هست که ریشه در اعتقاد دارد، حتی اتفاق افتاده که باور نمی کردند این موضوع از ریشه اعتقادی نشئت گرفته باشد.
اکثرا کسانی که مسن تر هستند و سنت های پیشین جامعه مسیحیت؛ که در آن حفظ حجاب موج میزده و همه زنان پیراهن های بلند و کاملی می پوشیدند و مذهبی تر ها حتی روسری داشتند، را فراموش نکرده اند، فکر میکنند من راهبه ام و از اینکه در جوانی راهبگی را انتخاب کرده ام، خوشحال و متعجب می شوند.
یکی از ایرادهایی که برخی در داخل ایران می گیرند این است که حجاب را محدودیتی برای فعالیت اجتماعی زن می دانند، شما در ایتالیا که طبیعتاً حجاب باید بیش از ایران محدودیت داشته باشد، دچار آن هستید؟
حجاب مانعی برای پیشرفت نیست، اصلا؛ یک نمونه اینکه من اینجا در حال تحصیل هستم و از دید بسیاری آمدنم به اینجا پیشرفت خوبی هست؛ برای برخی آمدن به اینجا یعنی کنار گذاشتن حجاب، ولی خود من کسی هستم که با حجاب و بدون محدودیت در همه حوزه های تحصیلی ام ورود دارم. البته ممکن است در برخی از موارد به نظر بیاید دست و پا گیر باشد، برای همین با پوشیدن چادر عربی به راحتی می توانم کوله پشتی با خودم بردارم و در موارد دیگر هم مدل های متنوع چادر گره گشاست.
توصیه شما به کسانی که نگاه مناسبی به حجاب مناسبی ندارند چیست؟
باید در مورد حجاب تحقیق کنند و بیشتر بدانند. این موضوع را اصلا سلیقه ای و احساسی نگاه نکنند. وجود این نوع پوشش و تاکیدات دین اسلام، را به نظرم نمی توان با یک حرف احساسی که می خواهم آزاد باشم، کنار گذاشت. باید در مورد فلسفه آن فکر کنند و به راحتی آن را نفی نکنند.
آزادی نیز تعبیر متفاوتی از آنچه برخی فقط آزادی از لباس و پوشش می دانند، است. حس امنیت و آرامشی که در حجاب هست نیز سوای امنیتی که نصیب زن می کند مورد توجه است.
توصیه ام به محجبه ها هم این است که بدانند این حجاب چیست. محجبه ها هم باید درست فکر کنند. اینکه با زور تحملش کنند و یا با هفت قلم آرایش چادری باشند که درست نیست. کسی که حجاب را انتخاب کرده باید بداند خیلی وسوسه های شیطانی می آید سراغش. مثلا توجیه های خود را یادم می آید؛ و وقتی قوی چادر را انتخاب کنند کمتر اذیت می شوند. باید با باور قلبی این چادر را انتخاب کنیم و پای آن هم با ایستیم.
نمی توانم بگویم یک نفر الگوی من است. مخصوصا در حجاب، برای من حضرت زهرا(س)، حضرت زینب(س) یا حضرت معصومه(س) ابنها الگوی دینی ما برای حجابند، برای ادم معتقد به نظرم اولین الگوها پیامبر و اهلبیت هستند و این راجع به تمام مسلمانان صدق می کند چه قوی باشند چه ضعیف. به هر حال غیر از این خاندان نمی توانند الگوی خوبی باشند. باید برای الگو داشتن، دنبال کاملترین ها باشیم که خدا این راه را برای ما به واسطه اهلبیت نشان داده است. هر کجا زندگی کنیم در هر جای دنیا به هر حال صدای هدایت و تلنگر خدا به انسان می رسد، و اگر این را بفهمد و لبیک بگوید زرنگی کرده وگرنه بعدا تاسف می خورد.
نه تنها سعی می کنم رابطه خوبی با دوستانم داشته باشم، بلکه تلاش می کنم اداب اخلاقی و اجتماعی را به عنوان یک نماینده مسلمان ایرانی و با حجاب، خوب رعایت کنم، تا اولاً اسم اسلام با رفتار من لکه دار نشود و بعد به عنوان کوچکترین عضو جامعه ایرانی، کشورم را سربلند کنم.
من حتی تمام قوانین راهنمایی رانندگی هم سعی میکنم رعایت کنم تا کسی نباشم که در لباس اسلام حتی یک چراغ قرمز را رد میکند، و حواسم کاملا جمع است که یک مسلمان محجبه به عنوان یک بی فرهنگ نامیده نشود.
حتی اتفاق افتاده که دوستانم مرا دعوت کرده اند به کلوپ شبانه برویم؛ حتی به عنوان تماشاچی هم حاضر نشدم به آنجا بروم و عذرخواهی محترمانه کردم، با خودم فکر می کنم که نباید با حضور در این مکان ها ارزش حجاب رو پایین بیاورم؛ در کل فقط از خدا میخوام که کمکم کند تا ابروی چادری که سرم هست را نگه دارم.
📝 eitaa.com/Kelasecherahejab
کلاس چرا حجاب
#آزادی زنان آنجا نسبت به زنان ما چگونه است؟ به نظرم زن های ایرانی بسیار آزادتر از زن های اینجا هستند
مطالعه این چند پست پنج دقیقه وقت شریف شما رو میگیره👆
نکات بسیار جالبی داره.
هدایت شده از شبکه ادیان
✡ دختران و زنان جامعه #یهودیان «لِو طاهور» (قلب پاک) از پوششی سیاه که شبیه #چادر است، استفاده میکنند و تنها صورتشان دیده میشود و برخیشون صورتشون رو هم میپوشونن، آنها وظیفه زن را در آموزش فرزندان میدانند.
قبلآ مبسوط راجع به لوطاهور در #شبکه_ادیان صحبت کردیم و تصاویر زیادی از پوشش و.. این فرقه برای شما نمایش داده ایم.
📝 eitaa.com/Kelasecherahejab
🌐 eitaa.com/adyan8
🔸 آفرین به این غیرت و شجاعت
🔹 مخالفت نمایندگان احزاب ایرانی با سند ۲۰۳۰ در اجلاس احزاب آسیایی
🔹نماینده تشکّلهای ایرانی در اجلاس احزاب آسیایی از مخالفت احزاب ایرانی با گنجانده شدن سند ۲۰۳۰ در قطعنامه پایانی این اجلاس خبر داد.
میرفواد محسنی که به نمایندگی از جوانان و تشکلها در اجلاس احزاب آسیایی در باکو حضور یافته است، از گنجانده شدن الزام پذیریش سند 2030 در قطعنامه پایانی این اجلاس خبر داد و گفت که تشکلهای ایرانی حاضر در این اجلاس در اعترض محتوای سند 2030 این قطعنامه را نپذیرفتند. https://www.tasnimnews.com/fa/news/1398/06/16/2092258
📝 eitaa.com/Kelasecherahejab
میگم خب چرا نمیذارین اینا که دنبال ورزشگاه رفتنن برن؟!
برن ⁉️تساوی حقوق زن و مرد⁉️رو عملآ با سنگ و ترقّه و چوب بچشن قشنگ متوجّه بشن چقدر ورزشگاه خوبه برای زن ها😉
🍏 @S_talebi
📝 eitaa.com/Kelasecherahejab
کلاس چرا حجاب
میگم خب چرا نمیذارین اینا که دنبال ورزشگاه رفتنن برن؟! برن ⁉️تساوی حقوق زن و مرد⁉️رو عملآ با سنگ و ت
بقّالی سر کوچه مون تا دیروز میگفت چرا زنها رو راه نمیدن استادیوم.😏
الان که رفتم ماست بگیرم اول یه صحنه نشون داد که تماشاگرهای یک تیم تیم مقابل رو با الفاظ رکیک مورد عنایت قرار میدن بعد گفت والا حقّمونه زنها که هیچ مردها رو هم راه ندن!
بعد یه صحنه از سنگ پرانی نشون داد گفت حاجی اگه اینا میرفتن فلسطین تا حالا کار اسراییل تموم بود بعد چشمش یه برق پیروزمندانه ای زد...
و اینجوری بود که استعداد طنازیشو به رخم کشید و منو سه هیچ برد:)
📝 eitaa.com/Kelasecherahejab
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
صبحتون نورانی به گنبد و بارگاه حسین(ع)🌞
آخر هفته عازم کربلای معلّی هستم.
اگر قصوری داشته ام حلال کنید.
اگر کسی فکر میکنند، ناخواسته ازشون حقّی زائل کردم، تمنّا میکنم ببخشید.🌺
بارها عدم پاسخگویی به شکل همیشگی به پیام ها داشته ام،،، که به خاطر انبوه پیام ها بوده و مجال نشده پاسخگو باشم.
گاهی فقط مجال شده باز کنم که از این دست زیاد داشته ام.
به هر حال واقعآ ببخشید، خیلی حجم پیام ها زیاد هست، مشغله کاری و.. هم زیاد منهم یک نفر عملآ نمیتوانم و توفیق نیست و مجال نمیشه بتوانم پاسخگو باشم همیشه.
لطفآ منو دعا کنین.. خیلی خیلی محتاجم به دعا در حالات خوش معنوی تون منو یاد کنیدها
پوزش فراوان به خاطر مشغله ی کاری، تدریس و الانم که سفر یه چند وقتی توفیق فعّالیت در کانال هایم، شبکه ادیان، اینجا و.. نداشته و ندارم.
البته چند روز پیش در شبکه اطّلاع دادم ، چون برخی از اعضای این کانال در شبکه ادیان حضور ندارند به حسب وظیفه این پیام رو مینویسم.
ان شاء الله اگر خدا خواست و برگشتم بعد از چند روز دوباره در خدمت هستم.
اون جا نائب الزیاره تون هستم.
حاجتتون روا ان شاء الله و روزی همه تون به زودی زود
از همراهی تون کمال تشکّر رو دارم.🙏
کلاس چرا حجاب
بسم الله الرحمن الرحیم سلام علیکم صبحتون نورانی به گنبد و بارگاه حسین(ع)🌞 آخر هفته عازم کربلای معل
یه تجربه ی بامزه ی جالب داشتم دیروز👆
از بس این چند روز نوشتم در عرض دو سه روز خودکارم تمام شد.
تا حالا برام اتّفاق نیفتاده بود و خیلی برام دلچسب بود.
برای تحقیقاتم پنج شنبه جمعه حدود چهارده ساعت مشغول نوشتن بودم.
تا میتونین بنویسین.
هم بهتر تو ذهنتون میمونه، هم آرشیو غنی پیدا میکنین، هم مهارت خلاصه نویسی و یادداشت برداری تون بالا میره، هم اگر معلّم یا استاد یا مربّی و مبلّغید بسیار به دردتون میخوره و میتونید به کرّات به یادداشت هاتون رجوع کنید، هم اگر مقاله نویسین و.. میتونید استفاده کنین از نوشته هاتون، هم گاهی یک مطلبیو فراموش میکنین یا سندش رو میخواهین میتونین به گنجینه ی یادداشت هاتون رجوع کنید.
یه طوری برنامه بریزین اوقاتی که منزل هستید یا سر کار حتّی، اوقات بیکاریتون که کارتون هم زائل نشه یک وقت و حقّ النّاس نشه.. تایم استراحتون و.. حین انجام کار مطالعاتتون رو پیاده سازی کنید.
من معمولآ روزی یک تا چند صفحه بسته به میزان مطالعه ی اون روزم یادداشت برداری میکنم.
حتّی وقتی در سفر هستید مطالعه کنید.
اردوی جهادی بودم اخیرآ با تمام مشغله ام روزی سی چهل صفحه آخر شب ها و صبح زود مطالعه داشتم
روزی بین پنج تا صد و بیست صفحه مطالعه دارم.
گاهی کارم زیادتر هست ، پنج تا بیست صفحه، تایم کاریم کمتره پنجاه تا صد و بیست صفحه.
لذّت مطالعه رو با هیچ چیزی در دنیا عوض نکنید و اگر تا الان خیلی اهمّیت ندادین به مطالعه از امروز یه دوست خوب و کار درست برای خودتون انتخاب کنین: کتاب..
خیلی خیلی روح آدم رو طراوت میده، به شرط اینکه رو اصول باشه که قبلآ راجع بهش باهاتون صحبت کردم.