بقائی: ایران آماده کمک برای حل مسالمتآمیز مسائل بین عربستان و یمن است
سخنگوی وزارت امور خارجه :
🔹جمهوری اسلامی ایران همواره آماده بهکارگیری مساعی جمیله خود برای کمک به خاتمه درگیریها بوده و همچنان نیز آمادگی دارد در صورت تقاضای طرفین از تمامی ظرفیتهای خود بدین منظور استفاده کند.
🔹تحولات ۱۲ سال اخیر نشان داد که مداخله خارجی، رویکرد نظامی و محاصره راه حل مشکل یمن نیست. مردم یمن بیش از یک دهه است که در برابر محاصره دریایی و هوایی این کشور استقامت ورزیده و با صبوری مثالزدنی پیامدهای این محاصره ظالمانه را - که توسط بازیگران خارج از منطقه بهویژه انگلیس و آمریکا طراحی شده است - تحمل کردهاند، اما انتظار میرود که کشورهای منطقه و جهان اسلام برای پایان دادن به این وضعیت اهتمام ورزند.
🔹جمهوری اسلامی ایران هرگونه ادعایی مبنی بر نقش ایران در عملیاتهای یمنیها را مردود میداند و تاکید دارد که حل موضوع یمن مستلزم احترام به حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی این کشور و توقف هرگونه مداخله در امور داخلی این کشور و مهمتر از همه پایان محاصره هوایی و دریایی این کشور است.
🔹نیروهای مسلح یمن بر اساس منافع و ارزیابیهای خود عمل میکنند و چنین ادعاهایی برای افرادی که با روابط ایران و دوستانش آشنایی دارند، باورپذیر نیست. با این حال، ایران تشدید تنشها را به سود هیچ طرفی نمیداند.
#انتقام
#شهدا
کانال خبری-تحلیلی نحن عمار
╭━═━⊰🍃🌸🍃⊱━═━╮
@Keynoo
╰━═━⊰🍃🌸🍃⊱━═━╯
آکسیوس مدعی شد: آمریکا حملات به مواضع ایران در هرمز را تعلیق کرده است
🔹 وبگاه ضدایرانی آکسیوس به نقل از یک مقام آمریکایی مدعی شد کاخ سفید برای جلوگیری از تشدید تنشها پیش از انتخابات، حمله به موشکها و پهپادهای ایران در تنگه هرمز را به حالت تعلیق درآورده است.
#انتقام
#شهدا
کانال خبری-تحلیلی نحن عمار
╭━═━⊰🍃🌸🍃⊱━═━╮
@Keynoo
╰━═━⊰🍃🌸🍃⊱━═━╯
کانال خبری_تحلیلی نَحنُ عمار
آکسیوس مدعی شد: آمریکا حملات به مواضع ایران در هرمز را تعلیق کرده است 🔹 وبگاه ضدایرانی آکسیوس به نق
وقتی بهای نفت سیر صعودی در پیش گرفته و امروز با جهش ۳ درصدی به ۱۱۰ دلار رسیده
گویای قریبالوقوع بودن جنگ است...
برخی از مخاطبین سوال پرسیدند که آیا جنگ میشه
یا
نمیشه⁉️
و اگه جنگ بشه
آیا امکان پیروزی ما وجود داره
یا نه⁉️
ببینید بچهها
قبل از اینکه بگیم جنگ بین آمریکا و ایران است
باید عرض بکنم که
جنگ فعلی
فراتر از این حرفاست که بخوایم بگیم جنگ صرفا مربوط میشه به ایران و آمریکا
در رابطه با طوفانالاقصی
امام شهیدمان فرمودند که جنگ
بین جبهه حق و باطل است
که خب با توجه به فرمایش امام شهیدمان
الان جنگ
گستردهتر شده
در جریان جنگ آمریکا علیه ایران
جهان کفر
با تمام توان و قوا و تجهیزات فوقپیشرفته
به نبرد علیه حق اومدند
یعنی صدشونُ به نمایش گذاشتند
ولی نتیجه چی شد⁉️⁉️
تا اینجای کار
طبق فرمایش امام رشیدمان
ما پیروز میدانیم
مطمئن باشید
همان خدایی که
خرمشهر رو آزادکرد
فتوحات دیگری رو نصیب جبهه حق خواهد کرد
در جریان جنگ ۸ ساله
ایران تسلیحات خاصی نداشت
چه برسه به تجهیزات خاص
ولی در جریان جنگ ۸ ساله ثابت شد که
قدرت اصلی ایران
امدادهای الهی و نگاه ویژه امام زمان بود که باعث شد ما پیروز بشیم