با سلام و عرض خداقوّت
خادمین عزیزی که قصد عزیمت به مناطق جنوب دارند موارد زیر را مد نظر داشته باشند.
💥همراه داشتن:
١. مدارک هویتی
٢.شارژر و هندزفری
٣.لباس گرم
۴. لوازم شخصی
💥با توجه به خط دهی بهتر و سرویس اینترنت اپراتور #ایرانسل در یادمان ها، در صورت امکان سیمکارت ایرانسل به همراه داشته باشید.
💥اگر #داروی خاصی مصرف مینمایید، همراه داشته باشید.
💥 با توجه به شلوغی ایام قبل از عید نوروز حتما در اسرع وقت نسبت به #تهیه_بلیط رفت (به مقصد اهواز) اقدام نمایید.
💥خادمین عزیزی که انتخاب دوره نموده اند #نام_و_نام_خانوادگی خود را به همراه #کد_ملی به شماره 09945637607 (آقای شفیعی مسؤل نیروی انسانی کمیته) پیامک نمایید.
🌹 کمیته خادم الشهدا جرقویه 🌹
@khademin_jarghooye_esf
46.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹نیمه شعبان در شهرستان جرقویه🌹
در نیمه شعبان با استقبال پرشور مردم در هر شهر و روستایی از کاروان شادی.🚗
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
و اجرای زیبای گروه سرود یاوران سردار مسابقات فوقالعاده و جذاب🌸
#عید_امید
#رزمنده_امید_آفرین
شهرداری که رفتگر شد!!
🔹️در گرگ و میش سحر برای خرید نان از خانه خارج شدم. چشمم به رفتگر محله افتاد که مثل همیشه در حال کار بود. دیدم امروز صورت خود را با پارچهای پوشانده است. نزدیکتر رفتم، او رفتگر همیشگی محلهی ما نبود. کنجکاوم شدم، سلام دادم و دیدم رفتگر امروز آقا مهدی است. آقا مهدی، شما اینجا چیکار میکنی؟ آقا مهدی علاقهای به جواب دادن نداشت. ادامه دادم، آقا مهدی شما شهرداری، اینجا چیکار میکنی؟ رفتگر همیشگی چرا نیست؟ شما رو چه به این کارا؟ جارو رو بدین به من، شما آخه چرا؟
🔹️خیلی تلاش کردم تا بالاخره زیر زبون آقا مهدی رو کشیدم. گفت: زن رفتگر محله، مریض شده بود؛ اداری بهش مرخصی نمیدادند و گفتند: اگر شما بری، نفر جایگزین نداریم؛ رفته بود پیش شهردار، آقا مهدی بهش مرخصی داده بود و خودشم اومده جاش.
🔹️اشک تو چشمام حلقه زد. هر چی اصرار و قسم دادم، آقا مهدی جارو رو بهم نداد؛ ازم خواهش کرد که هر چه سریعتر برم تا دیگران متوجه نشنوند. رفتگر آن روز محله ما، شهردار اورمیه مهدی باکری بود.
🔹️مسئولین گرامی بعد از شهدا شما چه کردید؟! آیا همانند شهدا بودید؟!
🌹 کمیته خادم الشهدا جرقویه 🌹
@khademin_jarghooye_esf
#اطلاعیه
#ویژه_برادران
#اردوگاه_شهید_باکری
قابل توجه :
آندسته از خادمینی که تمایل دارند در اردوگاه شهید باکری خرمشهر بعنوان خادم افتخاری به کار گرفته شوند هر چه سریعتر به صفحه شخصی خود مراجعه و انتخاب دوره نمایند
شروع دوره: ۲۴ اسفند ماه الی ۳فروردین ماه
🌹 کمیته خادم الشهدا جرقویه 🌹
@khademin_jarghooye_esf
11.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۲۲ اسفندماه روز بزرگداشت شهدا گرامی باد
◾️ما را ریشه در خون است، چو بنگری، در دشتهای ما لاله واژگون است.🕊
این رازِ سر به مُهر از آنجا آغاز شد که روزی بر روی تپهای پوشیده از حریر نرم، قطرهی خونی گرم چکید؛ آری شهدا هویت ما هستند🥀.
◾️دعا کنید که ان شاء الله که ادامه دهنده واقعی راه شهدا باشیم.
🌹 کمیته خادم الشهدا جرقویه 🌹
@khademin_jarghooye_esf
اردوی زیارتی سرزمین های نور (راهیان نور)
🔹 تاریخ اعزام : ۲۵ اسفند ۱۴۰۱
🔹 زمان ثبت نام : از هم اکنون تا ۲۳ اسفند
🔹 محل ثبت نام : حوزه های مقاومت بسیج حضرت زینب (س) و امام سجاد (ع)
🔹 لطفاً جهت اطلاعات بیشتر با شماره ۰۹۱۳۳۷۰۴۹۳۵ تماس بگیرید .
✔️با عضویت خود صفحه شهرستان را حمایت کنید
ارتباط با ما:
💠 @Gshargh
https://eitaa.com/joinchat/878903591C322a031f85
10.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امروز روز شهید بود
بهترین کلیپی که برای روز شهید بهذهنم رسید این کلیپ بود...
حتما ببینید
🌹 کمیته خادم الشهدا جرقویه 🌹
@khademin_jarghooye_esf
🔰لوگوی شعار راهیان نور منتشر شد
🖊لوگوی شعار سال ۱۴۰۲ کاروانهای راهیان نور با عنوان «ما متحدیم» منتشر شد.
🔸راهیان نور را بزرگترین مانور فرهنگی کشور میدادند. اتفاقی که در سالهای پس از دفاع مقدس با حضور رزمندگان در مناطق عملیاتی، جایی که روزی میعادگاه و معراج عاشقان حسینی شد و خاک سرزمینهایش آغشته به خون هزاران شهید بود رقم خورد و به دنبال آن جوانان و نوجوانان، نسلی که دفاع مقدس را ندیده بودند به سرزمینهای غرب و جنوب کشاند.
🔸رفته رفته یادمانهای عملیاتی و سفر به این مناطق میزبان جمعیت زیادی از مردم شدند که به عشق شهدا و قدم گذاردن در معراج شهدا به این مناطق سفر میکردند. هر ساله بر تعداد مسافران راهیان نور افزوده شد تا جایی که در آخرین آمار تعداد هفت میلیون نفر در نوروز سال ۱۳۹۸ از این مناطق بازدید کردند. گروههای دانشجویی و دانش آموز، اقشار و صنوف مختلف سفرهای مخصوصی را آغاز کردند که با استقبال خوبی رو به رو شد.
🌹 کمیته خادم الشهدا جرقویه 🌹
@khademin_jarghooye_esf
9.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روضه آخر سال
سر سال است مرد مسکینم
🎙سید امیر حسینی
کربلا میخوایم آقا جان
5.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دارم میچینم سفره ی هفت سین اما