eitaa logo
Khaneomid
110 دنبال‌کننده
970 عکس
482 ویدیو
101 فایل
قرارگاه جهادی خانه امید ▫️این سامانه بصورت خودجوش و مردمی، جهت پژوهش در پاسخگویی به شبهات و تبادل نظر تخصصی با همه گروه های جهادیِ فعال در حوزه "جهاد تبیین" میباشد... .
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 آقای شورای عالی امنیت ملی؛ صهیونیستِ غاصبِ جنایتکار، با استفاده از مواد منفجره، "روستایِ مُحِیبیب" در جنوِب لبنان را در جلوی چشمِ شما، بطور کامل با خاک یکسان کرد!!! ▪️وزارت خارجه آلمان گفت: ما هیچ نشانه ای از نسل کشی، توسطِ اسرائیل در غزه و لبنان نمی بینیم!!! ▪️وزارت خارجه آمریکا گفت: اسرائیل حق هدف‌ قرار دادن حزب‌ الله و زیرساخت های آن را دارد، ولی ما از دلایل اسرائیل در منفجر کردن یک روستا در جنوب لبنان مطلع نیستیم!!! 🔺شما چه گفتید؟!!! 🔺خداوند دو بار، لوازم و امکاناتِ کافی برای محوِ اسرائیل را در دستِ شورای عالی امنیت ملی ایران قرارداد، متاسفانه شما ناشُکری کردید و با عقب نشینی از نابودکردنِ اسرائیل و سرگرم شدن به سیلی زدن به اسرائیل، این دو فرصتِ طلایی را از دست دادید، که به زودی گرفتار عواقبِ سنگینش خواهید شد!!! 🔺اگر در فرصت باقی مانده، با تصمیم هایِ شجاعانه و کوبنده، هرچه سریعتر اسرائیل از صفحه روزگار حذف نشود، طبقِ آیین‌هایِ جنایتکارانهِ صهیونیستِ غاصب، حتی یک نفر مسلمان، در منطقه غرب آسیا، زنده نخواهد ماند!!! .
🔴 آقای شورای عالی امنیت ملی؛ اردوغانِ شیطان پرست و جنایتکار، صادرات کالا را به نام فلسطین برچسب میزند ولی برایِ کمک کردن به برادرِ خونخوارش به اسرائیل می‌فرستد!!! 🔺اردوغانِ خائن و خونخوار، برای نجات برادرِ صهیوست و کودک کشِ خود، از ترسِ حمله گستردهِ محور مقاومت، گروه های شیطان پرستِ تحریرالشام و سایر گروه هایِ جنایتکارِ مخالفِ با دولت سوریه را برای درگیریِ جدید با محور مقاومت، آماده و تحریک میکند!!! 🔺گروه های داعشی و جنایتکارِ تحریر الشام، در حال حملۀ شدید به "منطقهِ حِوارٌ كِلسِ حَلَب" هستند!!! 🔺نیروهای خبیثِ و احمقِ گاردِ مرزیِ ترکیه، به سمت سوریه شلیک میکنند!!! 🔺بیچاره مردمِ نادانِ ترکیه، که به خیالِ اینکهِ اردوغان دیندار و مسلمان است، این "لاتِ بی سروپا" و این "شیطان پرستِ صهیونیست" را بعنوانِ رئیس جمهورِ کشورِ مسلمانِ ترکیه، انتخاب کردند!!! .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 آقای شورای عالی امنیت ملی؛ آن رزمندهِ مجاهدِ محورِ مقاومت، که یک تنه درمقابلِ لشگرِ تانکِ مرکاوا، لشکرِ پهپادِ هِرمس و لشکرِ جنگنده F35 و لشکر سربازانِ خونخوارِ اسرائیل ایستاده است، بعد از خدا امیدش به تصمیمِ شجاعانهِ شورایِ عالیِ امنیتِ ملیِ ایران است، که قرار است خط اولِ جنگِ ایران با اسرائیل را در غزه و لبنان طراحی و برنامه ریزی کند!!! 🔺غافل از اینکه، فکرِ شما و کارشناسانتان از اساس غلط است و تصمیم گرفته اید، فقط درصورتی که صهیونیستِ غاصبِ کودک کش، مستقیما به قلبِ خاک ایران حمله کرد، فقط در زمان و مکان مناسب و البته فقط در همان سطحی که دشمن حمله کرده، طوری پاسخ او را بدهید که جنگ نشود و خجالت نمیکشید!!! 🔺چقدر غریب و مظلوم هستند، تکاورانِ حزب الله و حماس، که به امیدِ حمایتِ موشک هایِ ایرانی، در زیرِ رَصَدِ همزمانِ پهپادِ دیدبان و شلیکِ جنگنده هایِ صهیونیستی، فقط با یک آرپی چی، جلویِ پیش روی ارتشِ خونخوارِ اسرائیل را گرفته است!!! ‌‌‌🔺چقدر احساسِ ننگ میکنیم از اینکه با ترسوهایِ زمان نشناسیِ مانند شما معاصریم!!! .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 آقای پزشکیان؛ اگر شما و کارشناسانِ میکروفن پرتکنت، میخواهید صدای تندروها را بشنوید، با دقت به بیاناتِ رهبری(مدظله) گوش کنید، چرا که صدایِ ایشان، برای حفظِ نظام و انقلاب اسلامی، از همه تندرو تر است!!! 🔺شما و کارشناسانِ میکروفن پرتکنت، حق دارید که خود را نقطه مقابلِ تندرو بدانید، چون نقطه مقابل افرادِ تُندرُو، افرادِ مُنحَرِف است!!! .
🔴 آقای شورای عالی امنیت ملی؛ مجاهد بزرگ، شهید یحیی سنوار، ستارهِ درخشانِ طوفان الاقصی، در میدان نبرد به شهادت رسید و شما و کارشناسانتان در پشت میزهایتان، هنوز در سکوتِ مرگ به سر میبرید!!! 🔺طوفان الأقصی، ابتکار عملِ مجاهدانِ فلسطینی بود و یک سال طول کشید تا صهیونیست جنایتکار، با دومینویِ ترورِ رهبرانِ مقاومت و سکوتِ مرگِ دولتِ بی برنامهِ ایران، مجدد و در ظاهر، ابتکارِ عمل را به دست گیرد!!! 🔺صهیونیست خونخوار، دومینویِ ترورِ رهبران مقاومت را «از تهران» شروع کرد و قصد دارد آن را «در تهران» نیز ختم کند، مگر این که برای سالِ دومِ طوفان الأقصی، «از تهران» ‎ابتکارِ عملِ جدیدی صادر شود!!! 🔺شیوهِ حذفِ رهبران مقاومت بر دو اصلِ مهم، طراحی شده است: ▪️اول، ترورِ شخصیتی!!! ▪️دوم، ترورِ فیزیکی!!! 🔺دیروز، دلقک های رسانه ای شایعه کردند، یحیی سنوار، جاسوس است، امروز ارتش خونخوارِ صهیونیستی او را حذف کرد!!! 🔺امروز، دلقک های رسانه ای شایعه کردند، سردار قاآنی، جاسوس است، بنظر شما، ارتش خونخوارِ صهیونیستی، فردا چه خواهد کرد؟!!! 🔺شورایِ عالیِ امنیتِ ملی و کارشناسانش، دُچارِ خطایِ محاسباتی شدند، وقتی که گفتند: "دشمن با طرحِ شایعات دربارهِ سردار قاآنی، می‌خواهد خلاءِ اطلاعاتیِ خود را پر کند"، واقعیت این است که دشمن با دقت و حوصله، درحالِ عملی کردن. ادامهِ دومینویِ ترورِ رهبرانِ مقاومت، «در تهران» است!!! 🔺بیدار شوید که فردا خیلی دیر است... .
🔴 آقای قوه قضائیه؛ بر اساسِ قانون، هرگونه تبلیغ و همکاری با رژیمِ غاصبِ صهیونیستی، جرم است... 🔺اگر شما و دادستانِ محترم، از به حراج گذاشتن کاسه بشقاب مردمِ بدهکار، فارغ شدید، وقتش نرسیده که برای صدها پستِ ضد امنیت ملی، که کانال «امریه دانش بنیان» وابسته به «معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوریِ پزشکیان»، که با بودجه بیت المال، در حمایت از اسرائیل و در ضدیت با ایران و رهبران مقاومت منتشر میشود، فکری اساسی بکنید؟!!! .
🔴 آقای شورای عالی امنیت ملی؛ ‌در تاریخ نوشته شد، شهید یحیی سنوار، بعنوانِ رهبرِ حماس در فلسطین، فقط با یک اسلحهِ چسبکاری شده، در خط مقدم با صهیونیستِ غاصبِ جنایتکار، جنگید و هرگز سازش نکرد!!! 🔺ولی در تاریخ خواهند نوشت، پزشکیان بعنوانِ رئیسِ شورایِ عالیِ امنیتِ ملی در ایران، با داشتنِ هزاران موشکِ مافوق صوت، در پشتِ میزِ ریاست، ذلیلانه، به دنبالِ گداییِ بَرادَری و سازش با پِدرخواندهِ باندِ صهیونیستِ غاصبِ جنایتکار بود و خجالت نکشید!!! ‌‌‌🔺چقدر احساسِ ننگ میکنیم از اینکه با ترسوهایِ زمان نشناسیِ مانند شما معاصریم!!! .