امروز در یکی از خیابانهای شمال شهر تهران (خ دولت) صف طولانی شکل گرفته بود که انتهای آن به یک مغازه که #مرغ دولتی توزیع میکرد میرسید.
دقت کردید؟ بعد 8 سال مذاکره با امریکا و امتیاز دادن به غرب، آنچنان رونق اقتصادی ایجاد کرد که صفهای حاشیه و جنوب تهران را به شمال تهران هم رساند!
امیرحسین ثابتی
🌏☞→ @KhanevadehMontazeran ❄️
᪥ ⃟●═════᪥᪥᪥●⃟ ᪥ ⃟●᪥᪥᪥════●⃟᪥
التماس دعای فرج 🤝.
🎥شوک شدید کاهش جمعیت ایران، نرخ باروری به ۶ دهم درصد رسید!
👤صالح قاسمی، دبیر مرکز مطالعات راهبردی جمعیت:
🔹میزان رشد زادوولد در کشور در پایان سال ۹۹ متاسفانه به حدود ۶ دهم درصد رسید که این عدد در تاریخ ایران، بی سابقه و به منزله زنگ خطر و یک شوک تاثیرگذار در جامعه است.
🌏☞→ @KhanevadehMontazeran ❄️
᪥ ⃟●═════᪥᪥᪥●⃟ ᪥ ⃟●᪥᪥᪥════●⃟᪥
التماس دعای فرج 🤝.
⭕️چه کسانی باید شرم کنند؟
🔹تمایل داشتن به یک زندگی «شرافتمندانه» و عقیده به ضرورت حفظ «یک زندگی آبرومندانه» در فرهنگ خاورمیانه ای پایه درک مردم از عدالت است... برای حفظ یک زندگی آبرومندانه، یک خانواده ناچار است توانایی های فرهنگی و مادی معینی داشته باشد... برای سرپرست یک خانواده نه تنها شکست در تامین مایحتاج خانواده بقای خانواده اش را به مخاطره می اندازد بلکه به مثابه ضربه ای به حیثیت و احترام او نیز محسوب میشود... سیاست های خیابانی/ آصف بیات؛ جامعه شناس ایرانی
🔹آن مردمی که در این گزارش تلویزیونی در صف مرغ دولتی با دیدن دوربین تلویزیون شرمگین و از ترس آبرو، رویشان را به دیوار بر می گردانند همان هایی هستند که در 35 سال پیش در صف های مشابه رو به همین دوربین ها لبخند می زدند و علامت پیروزی نشان می دادند. این ها همان مردم اند اما خیلی چیزها دیگر همان نیست که بود یا قرار بود باشد.
🔹افتخار نکردن به صف های مرغ از سوی مدیران کافی نیست، باید سر به همین دیوارها بکوبند و بگریند، پیش و بیش از همه هم بر حال خودشان، که چه بودند و از چه می گفتند و حال چه می کنند و چه می خواهند !
🔹چرا مردم در صف های طولانی دهه شصت لبخند می زدند و مصاحبه می کردند اما امروز مغموم و فسرده و نگران از دیده شدن توسط دیگران هستند؟!
🔹این پرسشی ساده است که هر چند شاید پاسخی پیچیده و دردناک داشته باشد اما در ذات خود به اندازه کافی روشن و قابل درک است: آنچه مردم را در این سال ها می آزارد نفس کمبودها نیست بلکه تبعیض ها و اجبار به شرکت در مسابقه ای است (با نتیجه ای معلوم) که ماهیتش را رقابتی نابرابر شکل داده است. روحیه ای است که از سه دهه پیش به این سو یعنی درست از فردای جنگ، «داشتن» بیشتر را جایگزین فرهنگ «بودن» کرد و گردانندکان جامعه را نیز علمدار خود!، جمع گرایی و تعاون و عطوفت را که ریشه ای دراز در فرهنگ ما داشت به نفع چیزی که برخی فیلسوفان سیاسی از آن به عنوان « فردگرایی و جامعه بازاری ملکی» *یاد کرده اند روز به روز ضعیف تر کرد.
🔹بخش قابل توجهی از مردم در آن زمان ذره هایی جدا از هم نبودند. هم شهروندان و هم گردانندگان جامعه و سیاستمداران در وحدتی مثال زدنی یگانه شده بودند. قیمت ارز و طلا در دل اغلب مردمان آن روز چنین لرزه نمی افکند و ترس و به خصوص طمع چنین در رفتارها جاری نبود. اما حتی دلیل این آرامش را نیز باید در جهت دهی های اقتصادی حاکم در آن زمان سراغ گرفت که هنوز پروای «مستضعفان» را داشت و سبک زندگی گردانندگان جامعه نیز همنوایی عمیق مردم را بر می انگیخت.
🔹کاش دیواری هم بود که مدیران اقتصادی همه این سال ها به خصوص آنان که دوران مسوولیت بیشتری را هم سپری کرده اند در مواجهه با دوربین ها دستکم گاهی چهره هایشان را به سوی آن بر می گرداندند. کاش!. /الف
🌏☞→ @KhanevadehMontazeran ❄️
᪥ ⃟●═════᪥᪥᪥●⃟ ᪥ ⃟●᪥᪥᪥════●⃟᪥
التماس دعای فرج 🤝.
پدر و مادرهایی که با مانعتراشی جلوی ازدواج بهنگام بچههاشون رو میگیرن، در گناههای بچهشون شریکن!
اینو بهشون بگید.
🌏☞→ @KhanevadehMontazeran ❄️
᪥ ⃟●═════᪥᪥᪥●⃟ ᪥ ⃟●᪥᪥᪥════●⃟᪥
التماس دعای فرج 🤝.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اعصاب نسل جدید😂
🌏☞→ @KhanevadehMontazeran ❄️
᪥ ⃟●═════᪥᪥᪥●⃟ ᪥ ⃟●᪥᪥᪥════●⃟᪥
التماس دعای فرج 🤝.
🔴 قضاوت ریاضی امیرالمؤمنین علیه السلام
در زمان حکومت حضرت امیرالمؤمنین علی علیه السلام، دو نفر با هم همسفر شدند. هنگام غذا، یکی از آنها پنج قرص نان و دیگری سه قرص نان در سفره گذاشت. آنها به مردی که از کنارشان میگذشت تعارف کردند و او هم همراه آنها مشغول خوردن شد. پس از پایان غذا، مرد هشت درهم به آنها داد و گفت «این به جای غذایی است که خوردم.» دو همسفر بنا کردند به اختلاف. صاحب سه قرص نان میگفت: «این پول باید میان ما نصف شود.» ولی دیگری میگفت: « پنج درهم برای من است و سه درهم برای تو.»
برای قضاوت به حضور امیر المؤمنین علیه السلام رسیدند و ماجرا را تعریف کردند
امام فرمود: « نزاع در چنین موردی شایسته نیست. بهتر است با هم کنار بیایید.» صاحب سه قرص نان گفت:« جز به قضاوت حق و خالص راضی نمیشوم.» امام فرمود: «حال که چنین است، یک درهم مال توست و هفت درهم مال همسفرت.»😳
هر دو تعجب کردند.
امام فرمود: «مجموعاً هشت قرص نان بوده که سه نفر آن را بطور مساوی خورده اند. ٨ قرص نان را هرکدام به سه قسمت تقسیم کنیم روی هم ٢۴ قسمت میشود.
تو که صاحب سه قرص نان بودی، ٨ قسمت خوردی
رفیقت که ۵ قرص نان داشت هم ٨قسمت خورد
مهمان نیز ٨ قسمت
تویی که ٣ قرص نان داشتی، درحقیقت ابتدا ٩تکه نان وسط گذاشتی و ٨ قسمت نان را خودت خوردی و تنها #یک_قسمت نانت را به مهمان دادی
اما کسی که ۵قرص نان داشت، ١۵ تکه نان وسط گذاشت که ٨ قسمتش را خودش خورد و #هفت_قسمتش را به مهمان داد
پس تو که یک تکه نان دادی، یک درهم و رفیقت که ٧ تکه نان داد، هفت درهم
منابع: فروع الكافي 7:327. تهذيب 6:260. وسائل الشيعه 18:209. عجائب أحكام أميرالمؤمنين عليهالسلام: 84-87.
🌏☞→ @KhanevadehMontazeran ❄️
᪥ ⃟●═════᪥᪥᪥●⃟ ᪥ ⃟●᪥᪥᪥════●⃟᪥
التماس دعای فرج 🤝.
🤲 #سلام_بر_تو
❤️ سلام بر تو ای فرزند امیرمؤمنان
📚 دعای الکامل التام
📱 #صبح_بخیر_مهدوی ویژهٔ #استوری
[ تعجیل در #ظهور ۳ صلوات ]
🌏☞→ @KhanevadehMontazeran ❄️
᪥ ⃟●═════᪥᪥᪥●⃟ ᪥ ⃟●᪥᪥᪥════●⃟᪥
التماس دعای فرج 🤝.
⭕️پیامهای پایتخت 6:
-دروغ بگو
-احترام نگه ندار
-فقط خودت مهمی
-پدر کیلو چند
-افکار بقیه رو مسخره کن
-همیشه بقیه مقصرن
⭕️ پیامهای نون خ 3:
-همزبان مهمه
-دروغگو رو سیاهه
-اول خانواده بعد بقیه
-اول خاک بعد جان
-غیرت و ناموس خط قرمزه
-نذار کسی ازت ناراحت باشه
حالا تنابنده یا آقاخانی؟
🌏☞→ @KhanevadehMontazeran ❄️
᪥ ⃟●═════᪥᪥᪥●⃟ ᪥ ⃟●᪥᪥᪥════●⃟᪥
التماس دعای فرج 🤝.
هدایت شده از موسسه مصاف
جان مردم بازیچه اختلاف مسئولین
🔺 با وجود درخواست وزیر بهداشت مبنی بر توقف پروازهای ترکیه و بسته شدن مرز هوایی ترکیه به دلیل شیوع شدید کرونا در این کشور، رئیس جمهور پیشنهاد وزیر کشور مبنی بر باز ماندن مرز هوایی با ترکیه را پذیرفت.
🆔 @Masaf