فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠لزوم حمایت دولت از مستضعفین
🎥 بخشی از سخنرانی آیتالله خامنهای در نماز جمعه تهران
✔️شهید رجایی نیز در بین صفوف نمازگزاران دیده میشود
eitaa.com/joinchat/470286336C5a1bc85809
هدایت شده از تریبون مستضعفین
🔷 برخورد علی مطهری با یک جوان گلپایگانی را حتما دیدهاید. پیرامون وی نمیخواهم بنویسم. صرفا در یک کلام، میتوان گفت علی مطهری «مردیست برای تمام فصول! ». شایسته است که در وقت مقتضی، مدالی به شکل نعل ساخته و با میخ به سینهاش کوبید تا بشود نماد «یکی به نعل زدن و یکی به میخ کوفتن» در سپهر سیاسی ایران.
🔷 به نظر نگارنده، بُغرنجتر از واکنش مطهری که برای اهالی رسانه و سیاست تازگی نداشت، واکنش روحانی کاسهلیسی بود که مطهری را همراهی میکرد.
"عید غدیر، امیرالمومنین(ع) و عدالت"، "مطهری و نهاد روحانیت"، چه تصادفی! نیاز به نوشتن نیست، اتفاق امروز به خوبی نشان داد که وقتی از مهجوریت علی(ع) حرف زده میشود یا که وقتی منتقدانی همچون رحیمپور از نهاد روحانیت مینالند، دقیقا منظورشان چیست.
🔷 لابد هجمهای که بعد از فیضیه به حسن رحیمپور شد را به خاطر دارید. بهراستی آن سخنرانی برای نهاد روحانیت و اسلام خطر است یا برخورد امروز روحانی گلپایگانی؟ *اگر آن مستحق تعداد زیادی بیانیه و اعلام برائت بود، این مستحق چیست؟*
🔻 پ.ن: «اینها را باید رسوا کرد، تا اگر آبرو دارند در بین مردم رسوا شوند، ساقط شوند. اگر اینها در اجتماع ساقط نشوند امام زمان را ساقط مىکنند، اسلام را ساقط مىکنند. باید جوانهاى ما عمامه اینها را بردارند. عمامه این آخوندهایى که به نام فقهاى اسلام، به اسم علماء اسلام این طور مفسده در جامعه مسلمین ایجاد مىکنند باید برداشته شود. من نمىدانم جوانهاى ما در ایران مردهاند؟ کجا هستند؟ ما که بودیم این طور نبود. چرا عمامههاى اینها را برنمىدارند؟ من نمىگویم بکشند. اینها قابل کشتن نیستند، لکن عمامه از سرشان بردارند. مردم موظف هستند، جوانهاى غیور ما در ایران موظف هستند که نگذارند این نوع آخوندها (جل جلاله گوها) معمم در جوامع ظاهر شوند و با عمامه در بین مردم بیایند.»/ولایت فقیه ص148
✍ #سجاد_محمدی
🔹 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
🔹 t.me/teribon
13.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 سلاخی تاریخ
تجربه سیاسی از مشروطه تا به حال به نسل جوان ما منتقل نشده است.
🎥گزیده ای از کلاس دکتر یوسف اباذری دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران، دی۹۶
@Kolbe_Andishe_Farhang
💠امام کاظم علیهالسلام و سازماندهی مبارزان مسلمان
«ما خیال مىکنیم موسىبنجعفر علیه السلام، یک آقاى مظلوم بى سر و صداى سر به زیرى در مدینه بود و رفتند او را زندانى کردند و بعد مسموم کردند، از دنیا رفت، همین و بس، قضیه این نبود.
قضیه یک مبارزهى طولانى #تشکیلاتى، یک مبارزهاى با داشتن افراد زیاد در تمام آفاق اسلامى بود. یک آدمى که فقط مسأله مىگوید، کارى به #حکومت و #مبارزه_سیاسى ندارد که زیر چنین فشارهایى قرار نمىگیرد.»
✍رهبر معظم انقلاب، ۶۴/۰۱/۲۳
eitaa.com/joinchat/470286336C5a1bc85809
🔰رویداد آموزشی جهاد کبیر
✔نشست های یک روزه، هر ماه یکبار به صورت مستمر با حضور اساتید جبهه فکری و فرهنگی
✔با هدف:
1⃣معرفت افزایی و توانمندسازی فعالان فرهنگی
2⃣هم جوشی و شبکه سازی مجموعه های خودجوش فرهنگی استان زنجان
3⃣شناسایی و معرفی ظرفیت های جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی
••••••••••••••••••••••••••••••
🔻نشست دوم: مواجهه تمدنی انقلاب اسلامی با غرب
🔹با حضور: حجت الاسلام دکتر رهدار
پژوهشگر، نویسنده، استاد حوزه و دانشگاه
🔹ثبت نام تا ۱۴شهریور۹۷، با ارسال پیامک نام و نام خانوادگی به شماره09915758291
🔸تاریخ برگزاری: پنج شنبه(۱۵ شهریورماه۹۷) از ساعت۱۵ الی۲۰
🔸مکان برگزاری: متعاقبا از طریق پیامک اطلاع رسانی خواهد شد.
✔ثبت نام #رایگان
🔗کانال ارتباطی
sapp.ir/Kolbe_Andishe_Farhang
eitaa.com/joinchat/470286336C5a1bc85809
#رسانه_باشید
هدایت شده از خبرگزاری فارس
رحیمپور ازغدی: فضاسازی اخیر از تهران هدایت و در قم اجرا شد/مخاطب بنده آیات مکارم و نوری نبودند
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی:
🔹من احتمال قوی میدهم تمام سخنانی که بنده در مدرسه فیضیه داشتم مطالعه نشده و تمام فیلم سخنرانی را ندیدند.
🔹آنچه به عنوان پاسخ داده شد، اصلا چیزهایی نبود که ربطی به آنچه که من گفتم داشته باشد.
🔹من سوالی پرسیدم که آیا اگر کسی چهارتا حاشیه و شرح بخواند مرجع میشود؟ ولی دیدم دوستان آن را به صورت خبری نقل کردهاند، اینگونه که فلانی گفته کسی که چندتا حاشیه و شرح بخواند مرجع می شود!
🔹من راجع به اینها بحث کردم و اصلا من سوالی گفتم نه خبری! ما راجع به اینها بحث کردیم نه راجع به مراجع موجود، بعد اینکه من سؤالی مطرح کردم نه اینکه خبری، ولی متأسفانه اینگونه برداشت شده که این سخنان توهین به فلان چیز است.
🔹من اصلا معتقدم آنچه که گفتم و به آن معتقدم مبنای انقلاب اسلامی بوده و حرفهای صریح و تعابیری است که امام(ره) در سخنرانیهای مختلف و حتی در وصیتنامه خود گفته و سخنانی که امام در این باره داشته یکی دو تا نیست.
🔹امام حرفهایی را زده که من اصلا جرأت نمیکنم بگویم! امام میگوید افعیهای خوش خط و خال حوزه! چه کسی جرأت میکند این حرفها را بزند؟ خوب شد من این حرف را نزدم، وگرنه میگفتند فلانی گفته در حوزه افعی داریم.
🔹خیلی جالب است، اینها حرفهای امام است و ما جرأت نمیکنیم آنها را بگوییم! برخی از انتقادهایی که شهید بهشتی و شهید مطهری کرده را ما جرأت نمیکنیم بگوییم، ممکن است بگویند اینها توهین به حوزه، روحانیت و مراجع است.
🔹اصلا موضوع آن جلسه در مورد مبارزه با مفاسد اقتصادی بود، در مورد اینکه میگویند این طلبهها و آخوندها بردند و خوردند! در صورتی که شما میدانید این طلبهها همه با ۴۰۰ - ۵۰۰ هزار تومان در ماه زندگی میکنند.
🔹آنجا بحث عدالتخواهی بود، اینکه مسئولان فاسد باید مجازات شوند، دهها پلاکارد بود که هیچکدام از این پلاکاردها را هیچکس نشان نداد، یک پلاکارد که نمیدانم چه کسی بود و اصلا من هم آن را ندیدم و گفتند که قبل از جلسه شما بوده و جمع شده است، شد تمام جلسه و مابقی جلسه همه حذف شد.
🔹 سکولاریسم در حوزه را رهبری دو یا سه بار مطرح میکنند. اصلا مخاطب بنده آقایان نوری همدانی، آیت الله مکارم و اینها نبودند، کسان دیگری بودند، ولی یک عده با شیطنت خود و انتقال نادرست مطالب به آقایان طوری رفتار کردند که انگار ما به اینها داریم میگوییم.
🔹مخاطب من این آقایانی که میگویند نبودند، اصلا این آقایان در حوزههای خود به اندازه خودشان کار کردهاند، مخاطب من کسان دیگری بودند.
📝مشروح این مطلب را در لینک زیر بخوانید👇
fna.ir/boee6t
@Farsna
15.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠حوزه باید نقد بشود
🎥بخشی از برنامه زاویه با موضوع "حوزه علمیه، نظاره گر یا تصمیم ساز"
با حضور حجت الاسلام رهدار و حجت الاسلام مهاجرنیا
eitaa.com/joinchat/470286336C5a1bc85809
💠"آقای روحانی بخشی از مشکل است نه راه حل"
🔸یادتان هست در همان اولین سالهای ریاست آقای روحانی، موقعی که ترامپ هم نبود وقتی میخواستند یک سبد کالا حاوی چندتا مرغ و تخم مرغ و روغن ناقابل را توزیع کنند توان مدیریتی در حدی بود که چندین نفر کشته و تلفات دادیم و صدا و سیما پخش تصاویر آن فاجعه در بخشهای مختلف خبری و برنامههای تلویزیونی را ممنوع کرد؟
🔹حالا وقتی آقای روحانی بخواهد در شرایط تحریم، سکه و ارز توزیع کند که دیگر معلوم است چه گندهایی بالا میآید. یک جوان بدون سقف ۸۰۰ میلیارد سکه خریده، رسانه ملی ارز دولتی گرفته خوراک دام وارد کرده، یک نماینده مجلس گفته ۹ میلیارد دلار ارز دولتی گم شده است و قس علیهذا.
🔸برای اینکه بفهمید این #پیرمردهای_پولدار چقدر کشورداری بلدند یک سر بازار میوه و تره بار تشریف ببرید. سیب و گلابی و هلو و گیلاس که ربطی هم به تحریم ندارد با میانگین زیر ۱۵ هزارتومان پیدا کردید سلام ما را هم برسانید. دولتی که عاجز بودنش برای تامین پوشک بر سر زبانها افتاده میخواهد برای ما در شرایط جنگی کشور را مدیریت بکنند؟
🔹اینقدر آقایان در اداره امور ضعیفند که به لطف خدا امروز هیچ جنسی نیست که در کشور احتکار نشده باشد. تازه اینها فقط از منظر ناکارآمدی و بی کفایتی دولت مستقر است، از منظر مفاسد و رانت و منافع خودشان و آقازادهبازیهای شان که دیگر پیشکش.
🔸با این وضعیت بلبشو من فکر میکنم اگر تهدیدات و فشارهای خارجی در چندماه آینده برای جمهوری اسلامی را جدی بدانیم لاجرم اولین کار و فوری ترین نیاز کشور خداحافظی با آقای روحانی و تیم خسته و بی برنامه همراهش است.
✍وحید اشتری
eitaa.com/joinchat/470286336C5a1bc85809
هدایت شده از بیسیمچی مدیا 🎬
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاسخ کامل استاد ازغدی به حواشی فیضیه قم و بیانیه دفتر آیت الله مکارم شیرازی
@BisimchiMedia
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 متن بیانات صبح امروز رهبرانقلاب در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری منتشر شد. ۹۷/۶/۱۵
📝 بخوانید👇
http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=40421
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠سلام به دستهای پینه بسته کارگرها
سلام به محرومین ومستضعفین
سلام به همه الابه محتکرین،سلام به همه الابه مسئولین برج عاج نشین
سلام به همه الابه انقلاب فروش
🎥سلام ویژه مجری ثریا
@Kolbe_Andishe_Farhang
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠سنگرساز بي سنگر
خوب نگاه کن!
چه اشتیاقی در گرفتن پست و صندلی برادرش بلافاصله بعد از شهادت دارد!
ذخایر نظام اینهایند
نه به قول آقا مسئولانی که مثل حیوان می چرند و می غلطند!
@Kolbe_Andishe_Farhang
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 چهارده راهکار عملی برای حل مشکل اقتصاد
🔺️ مطرح شده توسط رهبرانقلاب در دو دیدار اخیر دولت در فاصلهی کمتر از ۴۵ روز
💻 @Khamenei_ir
💠دعوا کردن با دولت یا ایجاد تشکیلات موازی با دولت راه اصلاح نیست
حالا به بنده گاهی میگویند شما چرا به دولت تشر نمیزنید؛ مرادشان لابد تشر در معرض عام است، وَالّا از جلسات خصوصی ما که خبر ندارند! بنده اقلّاً ده برابر آن مقداری که در رسانهها بعضی جلسات ما منعکس میشود، جلسات دیگر داریم با مسئولین مختلف -نظامی، غیرنظامی، دولتی، قضائی و غیره- خب از آنها که مطّلع نیستند، دلشان میخواهد که بنده در معرض عام تشر بزنم. خب فایدهی این تشر چیست؟ فایدهی این تشر این است که دلِ شما خنک میشود، همین! یعنی بیش از این فایدهای ندارد؛ امّا ضررهای بزرگی دارد؛ این ضررها را باید بسنجید. دعوا کردن راه اصلاح نیست، همچنانکه ایجاد تشکیلات موازی با دولت هم راه اصلاح نیست.
اینکه آقای جنّتی فرمودند کار جهادی، کاملاً حرف درستی است؛ کار جهادی باید انجام بگیرد، امّا بهوسیلهی چهکسی؟ بهوسیلهی خود مسئولین؛ در مجاری قانونی باید این کار انجام بگیرد. بله، یک موردی ممکن است باشد که [به] مسئول دستگاه دولتی، قانون جواب ندهد، احتیاج باشد یک کار برخلاف قانون انجام بدهد، احتیاج باشد از ما اجازه بگیرد که ما حتماً همراهی و کمک خواهیم کرد؛ این مشکلی ندارد -مثل کاری که رئیس محترم قوّهی قضائیّه کردند_ امّا کار را باید خود مسئولین مربوطه انجام بدهند. کار موازی در کنار دستگاه دولتی کار موفّقی نیست؛ این تجربهی قطعی این حقیر است در طول این سالها. بله، بایست کار را جهادی انجام داد، منتها جهادی را چهکسی انجام بدهد؟ مسئولین مربوطه بایستی این را انجام بدهند
✍رهبرانقلاب، دیدار اعضای مجلس خبرگان ۹۷/۶/۱۵
http://eitaa.com/joinchat/470286336C5a1bc85809
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📣 اگر امام حسین(علیهالسلام) امام تو است باید راه او را بروی
◾ متأسّفانه مسئلهى پيشوایی و پيشروى در مورد امام، امروز در معارف فرهنگ شيعى ما هيچ مطرح نيست. تا میگویی امام حسين (علیهالسّلام) در فلان موقعيّت يک چنين عملى انجام داد، اميرالمؤمنين (علیهالسّلام) چنان و... ميگويد: آقا! اينها امام بودند. خب، به دلیل اینکه اینها امام بودند، بايد تو پيروى كنى.
يعنى چه که بگویی او چون امام است، پس من نميتوانم پسِ كار او و دنبال راه او را بگيرم؟ در حالى كه اين خطاى خيلى بزرگى است، وقتى كه ما امام را به امامت شناختيم، بايد راه امام و خطّسير زندگى او را هم بفهميم و بدانيم؛ تا بتوانيم دنبال اين خطّسير را بگيريم و عمل كنيم.
▫️اميرالمؤمنين (صلواتاللهعليه) فرمود: «ألا وَ إنَّ لِكُلِّ مَأمومٍ إماماً يَقتَدِى بِه»؛ هر مأمومى امامى دارد كه به آن امام اقتدا ميكند، دنبالهرو آن امام است و بايد دنبال آن امام برود؛ والّا امامِ او نيست و او هم مأموم او نيست. پس مسئلهى اقتدا كردن و دنبال خطّسير و زندگى امام رفتن، مطلبى است لازم و مقتضاى لفظ امام و مأموم.
📚 کتاب #همرزمان_حسین(علیهالسلام)؛ سخنرانیهای آیتالله خامنهای در محرم الحرام ۱۳۵۱ در هیات انصارالحسین تهران
🏴 @Khamenei_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠شب عاشورای سال گذشته،اين جوان بصیرعراقی،جواب ياوهگوييهای اين روزهای رسانههای صهيونيستی سعودی كه برای تخريب رابطه عاطفی وايمانی ملتهای عراق وايران وولايت تلاش ميكنند را داد؛
@Kolbe_Andishe_Farhang
4_5927217570431107838.pdf
611.2K
💠درسی که از حسین(ع) باید آموخت
🔻بحثی پیرامون اینکه امام حسین(ع) چرا قیام کرد؟
✍سخنرانی رهبر انقلاب در عاشورای سال۷۴
eitaa.com/joinchat/470286336C5a1bc85809
💠مساله گریه نیست... مساله سیاسی است
🔸امام حسين با عده كم همه چيزش را فداى اسلام كرد؛ مقابل يك امپراتورى بزرگ ايستاد و «نه» گفت؛ هر روز بايد در هر جا اين «نه» محفوظ بماند. و اين مجالسى كه هست مجالسى است كه دنبال همين است كه اين «نه» را محفوظ بدارد.
💬 بچه ها و جوان هاى ما خيال نكنند كه مسأله، مسأله «ملتِ گريه» است! اين را ديگران القا كردند به شماها كه بگوييد «ملتِ گريه»! آنها از همين گريه ها مى ترسند، براى اينكه گريه اى است كه گريه بر مظلوم است؛ #فرياد_مقابل_ظالم است. دسته هايى كه بيرون مى آيند، مقابل ظالم قيام كرده اند. اين ها را بايد حفظ كنيد. اين ها شعائر مذهبى ماست كه بايد حفظ بشود. اينها يك شعائر سياسى است كه بايد حفظ بشود. بازيتان ندهند اين #قلم_فرساها!
🔸مسأله، مسأله گريه نيست. مسأله، مسأله تباكى نيست. مسأله، مسئله سياسى است كه ائمه ما با همان ديد الهى كه داشتند، مى خواستند كه اين ملتها را با هم بسيج كنند، اينها را يكپارچه كنند تا آسيب پذير نباشند.
✍ امام خمینی(ره)
📚صحيفه امام، ج۱۰، ص۳۱۶ و ج۱۳، ص ۳۲۳
eitaa.com/joinchat/470286336C5a1bc85809
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠هیئتِ امام حسینِ سكولار نداریم
🎥#رهبر_انقلاب: اینكه کسی در هیئت عزاداری مراقب باشد كه نبادا وارد مباحث اسلام سیاسی بشود، غلط است.
eitaa.com/joinchat/470286336C5a1bc85809
💠 اباعبدالله راسیاسی نکن!
میگویند زمانی که روسها آذربایجان را گرفته بودند، روز عاشورا که بیست تا سی هزار قمه زن در خیابانهای تبریز آمده بود، همانروز روسها عالم مشروطه خواه و مجاهد تبریز-میرزاعلی ثقه الاسلام تبریزی- را گرفته بودند و میخواستند اعدامش کنند، در میدان مرکزی شهر این آخوند مجاهد را آوردند به دار بکشند، بیست هزار مرد هم در خیابانها، قمه میزدند، یکی رفت پیش قمهزنها. گفت شما که اینها را توی سر خودتان میزنید، من نمیگویم توی سر روسها بزنید ولی لااقل با همین قمهها بیایید به میدان اعدام و پای چوبه دار که اینها ببینند بیست هزار آدم قمه به دست آمده و بترسند و ایشان را به دار نکشند، قمهزنها گفتند:
برو خجالت بکش، اباعبدالله را #سیاسی نکن!
امام حسین را بگذار برای ما، امروز ما آمدیم با امام حسین حال کنیم و قمه بزنیم ...خب این نوع امام حسین را، انگلیس و روس قمه هایش را میخرند و هدیه میدهند...!
✍استاد رحیم پور ازغدی
eitaa.com/joinchat/470286336C5a1bc85809
4_5819023916860965770.mp3
6.85M
💠 قســـمتى از كتاب فتــــح خـــــون
مراســم عـزادارى شـب اوّل محرّم
هيأت راية العباس (ع)
🎙با مـداحى حــاج محمــود كريمى
دوشنبه ١٩ شهـريور ١٣٩٧
eitaa.com/joinchat/470286336C5a1bc85809
💠قافله عشق در سفر تاریخ
... و تو، ای آن كه در سال شصت و یكم هجری هنوز در ذخایر تقدیر نهفته بوده ای و اكنون، در این دوران جاهلیت ثانی و عصر توبه بشریت ، پای به سیاره زمین نهاده ای، نومید مشو، كه تو را نیز عاشورایی است و كربلایی كه تشنه خون توست و انتظار می كشد تا تو زنجیر خاك از پای اراده ات بگشایی و از خود و دلبستگی هایش هجرت كنی و به كهف حَصینِ لازمان و لامكان ولایت ملحق شوی و فراتر از زمان و مكان، خود را به قافله سال شصت و یكم هجری برسانی و در ركاب امام عشق به شهادت رسی...
یاران! شتاب كنید، قافله در راه است. می گویند كه گناهكاران را نمی پذیرند؟ آری، گناهكاران را در این قافله راهی نیست... اما پشیمانان را می پذیرند. آدم نیز در این قافله ملازم ركاب حسین است، كه او سرسلسله خیل پشیمانان است، و اگر نبود باب توبه ای كه خداوند با خون حسین میان زمین و آسمان گشوده است، آدم نیز دهشت زده و رها شده و سرگردان، در این برهوت گمگشتگی وا می ماند.
اكنون هنگام آن است كه در قافله امام، صف اصحاب عاشورایی از فرصت طلبان ابن الوقت و بادگرایان جدا شود، چرا كه دیگر همه می دانند كوفه در تسخیر ابن زیاد است. از كوفه نسیم مرگ می وزد، نسیمی كه بوی خون گرفته است... اما هنوز راه های بازگشت مسدود نیست و بیابان، وادی حیرتی است كه از اختیار انسان تا جبروت حق گسترده است. برای آنان كه دل به امام نسپرده اند، این وادی، عرصه بی فردای دهشتی طاقت فرساست. اما برای اصحاب عاشورایی امام عشق ... آنها دركوی دوست منزل گرفته اند واینچنین، از زمان و مكان و جبر واختیار گذشته اند... این باد نیست كه بر آنان می وزد؛ آنها هستند كه برباد می وزند. آنها از اختیار خویش گذشته اند تا جز آنچه او می فرماید اراده ای نكنند و چون اینچنین شد، جبروت حق از آیینه اختیار تو ساطع می شود. آیینه را رسم این است كه « انا الشمس » بگوید، اما تو او را اذن مده تا این « انا » را حجاب «هو» كند.
ای دل! تو چه می كنی؟ می مانی یا می روی؟ داد از آن اختیار كه تو را از حسین جدا كند! این چه اختیاری است كه برای روی آوردن بدان باید پشت به اراده حق نهاد؟ ای دل! نیك بنگر تا قلاّده دنیا را برگردنشان ببینی و سررشته قلاّده را، كه در دست شیطان است. آنان می انگارند كه این راه را به اختیار خویش می روند، غافل كه شیطان اصحاب دنیا را با همان غرایزی كه در نفس خویش دارند می فریبد.
راستی را كه تحلیل وقایع تاریخ سخت دشوار است. سرّ دشواری كار، در پیچیدگی های روح آدمی است. وقتی كه مه در عمق دره ها فرو می نشیند، اگر چه تاریكی كامل نیست، اما آفتاب پنهان است و چشم انسان جز پیش پای خویش را نمی بیند. اگر نباشد اینكه آفریدگار، ما را در كشاكش ابتلائات می آزماید، عاداتمان را متبدّل می سازد و شیاطین پنهان در زوایای تاریك درون را در پیشگاه عقل رسوا می دارد، چه بسا كه دراین غفلت پنهان همه عمر را سر می كردیم و حتی لحظه ای به خود نمی آمدیم.
هر انسانی را لیله القدری هست كه در آن ناگزیر از انتخاب می شود و حُر رانیز شب قدری اینچنین پیش آمد ... «عمربن سعد » را نیز ... من و تو را هم پیش خواهد آمد. اگر باب یا لیتنی كنت معكم هنوز گشوده است، چرا آن باب دیگر باز نباشد كه: لعن الله امه سمعت بذلك فرضیت به؟
اگر كسی بینگارد كه جدایی دین از سیاست تفكری است خاص این عصر، دراشتباه است. بیاید و ببیند كه اینجا نیز، نیم قرنی پس از حجه الوداع، همان انگار باطل حاكم است. حكام جور را در همه طول تاریخ چاره ای نیست جز آنكه داعیه دار این اندیشه باشند، اگر نه، مردم فطرتاً پیشوایان دین را به حكومت می پذیرند و حق هم همین است. اما در اینجا نكته ظریف دیگری نیز هست. ظاهرِ دین ، منفكّ ازحقیقت آن، هرگز ابا ندارد كه با كفر و شرك نیز جمع شود و اصلاً وقتی كه دین از باطن خویش جدا شود، لاجرم به راهی اینچنین خواهد رفت.
✍شهید سیدمرتضی آوینی
📗فتح خون
eitaa.com/joinchat/470286336C5a1bc85809
هدایت شده از تریبون مستضعفین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️افشاگری پشت پرده خیانت شرکت پوشک مولفیکس
🔺به اندازه نیاز 1 سال کل کشور مواد اولیه وارد کرده(50میلیون دلار)،دلار 4200 هم گرفته،قیمت رو هم هر روز زیاد میکنه
#تحریم_ظالمان_اقتصادی
🔹t.me/teribon
💠آن امر به معروف و نهی ازمنکری که امام حسین(ع) میگوید...
🔸 عاشورا یک حرکت بنیادین و بزرگ جامعه سازی است، که حضرت امام حسین(ع) در بیان هدف خود از این حرکت می فرماید: «ای خدا! تو خوب می دانی که ما برای قدرت طلبی، یا دنیا خواری قیام نکردیم، بلکه خواستیم احکام روشن دین تو را به کار بندیم، و کشور اسلامی را اصلاح کنیم، و مظلومان و ستم دیدگان را از زیر بار ستم نجات دهیم.» (تحف العقول، ص ۱۷۰)
🔸 پس ملاحظه میکنید، که آن امر به معروف و نهی ازمنکری که امام حسین، در سخنی دیگر میفرمایند که «ما قیام کردیم برای اصلاح جامعه اسلامی و اقامه امر به معروف و نهی از منکر» مقصود چسبیدن به یقه چهار تا محروم و بدبخت، یا چند جوان بی پناه نیست، بلکه حرکت امر به معروف و نهی از منکر در صورت اصلی خود، قیام در برابر ظلم و ستم است، و خروش برداشتن در برابر سران حاکم و سروران اقتصادی و دیکتاتوری مال (که جامعه ما امروز در چنگ آن گرفتار است!) و هر حاکمیتی که مجری عدالت نباشد.
🔸 پس بنا بر منطق عاشورا امر به معروف و نهی از منکر، باید از بالاترین طبقات شروع شود، تا فساد از ریشه بر افتد، و توانگرانی که قرآن می فرماید مایه فسادند (مفسد فی الارض اند) و به هیچ گونه در برابر اصلاحات تسلیم نمی شوند. حتی در خود پیکره دولت - تکلیف شان با قرآن و عاشورا معلوم گردد.
🔸 در سخنان آفتاب آفرین عاشورا خوب دقت کنید، که بههنگام اظهار امر به معروف و نهی از منکر، دم از مبارزهی با ظالمان و گرفتن حقوق مظلومان میزند؛ چه ظالمان و مظلومان اقتصادی و معیشتی و گرفتار انواع فقر و تورم و گرانی و بیپناهی و فرزندان بیآتیه، و... و چه ظالمان و مظلومان قضایی، و اسیر در چنگال اختاپوسی شکستناپذیر، و گروهی متکی به توانگرانی مفسد فی الارض.
✍استاد محمدرضا حکیمی
📚 برشی از کتاب «عاشورا و عدالت»
eitaa.com/joinchat/470286336C5a1bc85809
Aghl-e Ashegh,Eshgh-e Aghel.pdf
444.1K
💠عقل عاشقو عشق عاقل
🔻بحثیدرمعرفت شناسیحسینی
✍گفتاریازحسنرحیم پورازغدی
eitaa.com/joinchat/470286336C5a1bc85809
💠دوره یک ساله معارف زندگی ساز
🔻حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان زنجان
eitaa.com/joinchat/470286336C5a1bc85809
💠ایرانی با انقلاب از خواب بیدار شد
یک مغازهدار معمولی از میان شما اگر ببیند که شاگرد مغازهاش بعد از سالها جدا شدن از او، موفقتر و زبدهتر و محبوبتر و پرمشتری تر از خودش شده، احتمالا خشمگین شود و اگر تقوا نداشته باشد بدنبال نابود کردنش برود.
🔹 خوب از غرب چه توقعی دارید؟ ما که شاگرد مغازه هم نبودیم. رسما نوکر و غلام غرب بودیم. گاو دوشیدنی غرب بودیم، که البته جای شیر، نفت میدادیم.
🔸 مسلم است غربیها از ما خشمگین باشند. مسلم است غربیها دنبال ضربه زدن به ما باشند. مسلم است با تحریمهایشان عملا به اقتصادمان حمله تروریستی کنند.
🔹 مسلم است غربیها با رسانههای یک چشمی شان، فقط عقب ماندگیها و ضعفهایمان را نشان بدهند. تازه انهم با ضریب ده و صد، و با افزودن دروغ.
🔸 چرا که از نظر غربیها، از نظر مردان و زنان چشم آبی و مو زرد غربی، ما هنوز واکسی های ایرانی هستیم که در آبادان دنبالشان میدویدیم و برای چند ریال میگفتیم مستر مستر. از نظر انها ما هنوز سیاستمداران قاجار و پهلوی هستیم که در سفارت انگلیس و روسیه تزاری و امریکا، دستهایشان را میبوسیدیم و در مقابل خیانت کردن، حقوقمان را میگرفتیم.
🔹 اربابان سابق تاب این را نمیاورند که مردمان غرب آسیا، ایرانیهایی که در بهترین حالت قبل از انقلاب با تمسخر از انها بعنوان تازه بدوران رسیدههای نفتی یاد میشد، برای خودشان کسی شده باشند. انها باور نمیکنند که پرشینهای پهلوی که در بهترین حالت میتوانستند کازینوهای امریکایی را پر کنند و مثل شیوخ دوبی و ابوظبی پول ببازند، حالا ایرانیانی شده باشند که امپراطوری غرب را با تیپا و اردنگ از منطقه بیرون کنند.
🔸 مسلم است تلویزیون سلطنتی انگلیس، بیبیسی، که میتوانست در عرض چند ماه یک کودتا در ایران راه سازماندهی و یک دولت محبوب را منفور و ساقط کند، در مقابل این عظمت ملت ایران، تمام تلاشش را به کار بیاندازد. معلوم است مومیاییهای نقاشی شده سلطنت طلب در «مهدکودک منوتو» مستقیم به چشمهای مخاطب نگاه کنند و دروغ بگویند.
🔹 اما این واقعیت را نمیتوانند بپوشانند که ایرانی با انقلاب از خواب بیدار شد و سرنوشت خودش را در دست گرفت. و ایرانی به بقیه منطقه هم راز بیدار شدن از خواب جزمی مسخ شدگی و بی هویتی را آموخت. و ایرانی با همین بیداری میتواند بر فساد و ضعفهای دیگرش هم غلبه کند. وخواهد کرد. که این وعده تاریخ برای همه انهایی است که زنجیر بردگی را پاره کردهاند.
✍علی علیزاده
eitaa.com/joinchat/470286336C5a1bc85809
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 قهرمان اول کربلا، امام حسن(علیهالسلام) بود
◾کسانی که در جبههبندی میان امام مجتبیٰ و معاویه نتوانسته بودند یک جمعیّت پُرشور قابلاطمینانی را برای امام حسن درست کنند، اینقدر اینها فرق کردند که ده، دوازده سال بعد، تکتک در مقابل معاویه بلند شدند.
▫️ اینها همه فرآوردههای کارخانهی آدمسازی امام حسن هستند.
◾ آخرین نفری که امام حسن مثل گلولهای منفجر کرد و از آن ترکش الهی، تیری بیرون انداخت و به سینهی دشمن زد، برادرش حسینبنعلی است؛ یعنی #قهرمان_کربلا.
▫️ شیخ آلیاسین (رضوان اللّه علیه) یا سیّد شرفالدّین میگوید که امام حسن(علیهالسّلام) مثل آن سرداری که سربازان خود را یکییکی فرامیخواند و مسئولیّت هرکدام را به آنها محوّل میکند، دانهدانه مسئولیّتها را به زبان بیزبانی، با زبان قرآن و با زبان تاریخ به یارانش حالی کرد.
◾ و در آخر حسینبنعلی را مورد اشاره قرار داد و گفت «لا یَوم کَیَومِكَ یا اَباعَبدِالله!»؛ مسئولیّت تو از همه سنگینتر است و کار بزرگ و کار آخر را تو باید انجام بدهی، و حسین انجام داد.
▫️ اینجا است که به نظر شیخ آلیاسین و به نظر سیّد شرفالدّین، قهرمان اوّل کربلا امام مجتبیٰ است و قهرمان دوّم امام حسینبنعلی است (علیهماالسّلام)؛ او بود که صحنهی کربلا را درست کرد.
📚 کتاب #همرزمان_حسین(علیهالسلام)؛ ص۱۳۲-۱۳۴| سخنرانیهای آیتالله خامنهای در محرم الحرام ۱۳۵۱ در هیات انصارالحسین تهران
👈 در ایام محرم، هر شب بخشی از کتاب همرزمان حسین (علیهالسلام)، در این حساب منتشر خواهد شد
🏴 @Khamenei_ir
💠جامعهشناسی عدالتخواهی: «اشرافیت ساختاری»
🔸 ما با یک اشرافیت نهادینه شده در دانشگاهها و حوزهها مواجیهم. البته در اینجا اشرافیت را به عنوان یک برچسب یا مفهوم سیاسی به کار نمیبرم و مقصودم هم انتساب آن به افراد خاصی نیست؛ بلکه از یک وضعیت ساختاری حرف میزنم. از اشرافیت معنای دقیق آن را مراد میکنم که در برابر جمهوریت و مردم است. اشرافیت یعنی نگاه استعلایی به مردم. همان «علو» که در قرآن هست: «تلک الدّار الاخرة نجعلها للّذین لایریدون علوّا فی الارض و لا فسادا»؛ علو و برتری طلبی یعنی از بالا نگاه کردن به مردم و مردم، مردم عادی را به حساب نیاوردن. این نگاه استعلایی میتواند با عقبهای از سرمایهی اقتصادی باشد ولی لزوماً و همیشه این طور نیست. سرمایهی علمی و مذهبی هم میتواند اشرافیت تولید کند.
🔸 امام میگفتند «شما دانشجویان موظف هستید که از قیام حق طلبانه و مردانه قشرهاى کارگر و کارمندان محروم و مسلمان ایران که به اعتصاب کشیده شده است پشتیبانى کنید»، میگفتند «روحانیت در خدمت کارگر است»؛ چرا امروز این حمایت و خدمت را از دانشجویان و روحانیت نمیبینیم؟ انقلابیگری و خط امام اینهاست، نه یک مشت بحثهای سیاسی.
🔸 چه باعث میشود حتی کسانی که به امام و انقلاب علاقهمند هستند این حرفها و استراتژیهای روشن امام خمینی را کنار بگذارند؟ یک نوع اشرافیت و متعاقب آن محافظهکاری نهادینه شده؛ اشرافیت در این جا وصف ساختار است و نه لزوماً یک نفر یا یک طیف از کنشگران. یعنی دانشجویان سراسر کشور روزانه دهها نشریه و نشست و غیره دارند، کلی درباره مسائل روز حرف میزنند ولی آن چنان که باید از درد کارگران و رانندگان و معلمان و ... حرفی نمیزنند؛ همین طور هم حوزهها. بالاخره نمیشود حقوقهایی با تبعیضهای ظالمانهی هفت و ده برابری و بیشتر تصویب شود، یعنی حقوق یک کارگر هفت بار، ده بار، بیست بار کمتر از حقوق یک مدیر باشد، و هیچ صدایی از حوزه در نیاید.
🔸 بعد میپرسیم آقایان دقیقاً دارید چه کاری میکنید که به این وظایف ذاتیتان نمیرسید؟ به پیمانی که خدا از علما گرفته نمیرسید؟ به «اخذ الله علی العلماء الایقاروا علی کظة ظالم، ولا سغب مظلوم» نمیرسید؟ در بهترین حالتها میگویند در حال تولید علوم انسانی اسلامی هستیم! در حال تفکر و نظریهپردازی دربارهی تمدن اسلامی و مراحل آن هستیم. خیلی هم خوب! فقط احیاناً این علوم انسانی اسلامیتان ارتباطی هم با انسان دارد یا نه؟ این کارگرهایی که شلاق میخورند هم «انسان» هستند یا نه؟ چرا به اینها نمیپردازید؟ پاسخ روشن است چون از یک موضع استعلایی به انسان نگاه میشود: بحثهای مهمتری هست. ما نخبگان هستیم و باید درباره مسائل کلان حرف بزنیم، درباره مبانی همه چیز حرف بزنیم؛ ما باید دربارهی تمدنسازی و مباحث تمدنی حرف بزنیم، این مردم مستضعف که اصلا اهمیتی ندارند! این تمدنبازی است نه تمدنسازی.
🔸 رهبر انقلاب نگفتند تمدن نوین اسلامی که برویم سرگرم بازیهای ذهنی و نظری بشویم؛ نگفتن مراحل تمدن اسلامی که بروید مشغول دایره کشیدن و مرحلهبازی بشویم. رهبر انقلاب از مراحل تمدن اسلامی گفتند، درست؛ از این گفتند که ما در ادامه میخواهیم به تمدن برسیم؛ درست؛ اما همهی اینها برای این بود که بدانیم مرحلهی تمدن اسلامی از رفع و رجوع همین مسائل جاری انقلاب میگذرد. آیا پرداختن به «امر تمدنی» مستلزم نسیان «امر انسانی» است؟ آیا میشود عدهای به اسم مباحث اجتماعی فقط با کلیات و کلمات تمدنی بازی کنند و متن مسائل اجتماع را فراموش کنند؟
🔸 البته همواره کسانی بودند که به خاطر تنزهطلبی و راحتطلبیشان از مواجهه با مسائل عینی پرهیز داشتند و به مباحث ذهنی و «دقایق» نظری میپرداختند. قبلا هم بودند؛ حالا هم هستند. فقط قبلا بحثهای سنتیتر بود؛ الان یک به روز رسانی کردهاند خودشان را. امام خمینی در مباحث ولایت فقیهشان در سال 1348 میفرمایند: «شما نسل جوان حوزه هاى روحانیت باید زنده باشید، و امر خدا را زنده نگه دارید. شما نسل جوانید؛ فکرتان را رشد و تکامل دهید. افکارى را که همه در اطراف حقایق و دقایق علوم دور مىزند کنار بگذارید؛ چون این ریزبینیها بسیارى از ما را از انجام مسئولیت هاى خطیرمان دور نگه داشته است.» حالا هم همین تفکر دقایقی است که رشد کرده و در صورتی جدید گریبانگیر ما شد؛ مشغول ریزبینیها شدهایم و مسئلهای به آشکاری مشکلات کارگران و رانندگان و پرستاران و معلمان را نمیبینیم. از انسان غافل شدیم و به علوم انسانی مشغول شده ایم؛ غافل از اینکه علوم انسانی یعنی علمی که به انسان، به مسائل و مصائب همین انسان بپردازد. حوزه و دانشگاه ما دچار یک اشرافیت معرفتی است. به واسطهی این اشرافیت، «مردم» مسئلهشان نیست.
✍ مجتبی نامخواه
eitaa.com/joinchat/470286336C5a1bc85809
4_5927217570431107837.pdf
876.2K
💠کتاب حسین(ع) عقل سرخ
✍سه گفتار از استاد حسن رحیم پور
eitaa.com/joinchat/470286336C5a1bc85809