نفوذ هکری گسترده ایران به دوربینهای مداربسته اسرائیل
🔹روزنامه استریت ژورنال به نقل از سازمان امنیت سایبری اسرائیل از نفوذ (هک) ایران به حدود ۵۰ دوربین مداربسته اسرائیل از ابتدای جنگ خبر داد.
🔹این روزنامه آمریکایی به نقل از سازمان امنیت سایبری اسرائیل نوشت، هدف از این نفوذ، ارزیابی خسارات ناشی از حملات موشکی و ردیابی نیروها بوده است.
@KvBFars
اخبار کهگیلویه و بویراحمد
سردار قاآنی: به نظم جدید منطقه عادت کنید 🔹سردار قاآنی: نتانیاهو خواب توسعه کمربند امنیتی را در منطق
حتی از حضور نرم ژنرال جبههٔ مقاومت در عرصه جنگ شناختی و روایتها واهمه دارند
🔹پس از انتشار اولین پیام سردار اسماعیل قاآنی در شبکه اجتماعی ایکس، سردمداران این شبکه به دلیل واهمه از حضور این مرد جبهه مقاومت در این فضا و گشوده شدن جبهه جدید، سریعا به مسدود نمودن صفحه او روی آوردند.
@KvBFars
توزیع ۷۵ هزار وعده غذا و ۷۱۰ بسته حمایتی در کهگیلویه و بویراحمد
🔹معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد: طی یک ماه گذشته، قرارگاه اجتماعی حمایتی «ایران همدل» در استان ۷۵ هزار وعده غذای گرم و ساده و همچنین ۷۱۰ بسته معیشتی میان خانوارهای کمبرخوردار توزیع کرد.
🔹این مجموعه با هدف تقویت حمایتهای معیشتی از اقشار آسیبپذیر، به خصوص در این شرایط بحرانی و جنگی در کشور، مجموعهای از اقدامات عملیاتی، پشتیبانی و مشارکتی را در سراسر استان اجرا کرده است.
@KvBFars - Link
اخبار کهگیلویه و بویراحمد
مراکز کنترل فرماندهی، آشیانه های پهپادی و سوله های پشتیبانی تسلیحاتی و مراکز اختفای نظامیان تروریست
🔴 روابط عمومی سپاه: ۴ عملیات موفق و برق آسای نیروی دریایی سپاه علیه اهداف آمریکایی و صهیونیستی در ادامه موج ۸۷ عملیات وعده صادق ۴ با رمز یا "اباعبدالله الحسین (ع)" انجام شد.
🔹رزمندگان نیروی دریایی سپاه پاسداران در صبح امروز طی اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی موفق شدند ۴ نقطه تجمع فرماندهان و امکانات دشمنان آمریکایی و صهیونیستی را با ضربات قدرتمند و برق آسا منهدم سازند.
@KvBFars
اخبار کهگیلویه و بویراحمد
🔴 روابط عمومی سپاه: ۴ عملیات موفق و برق آسای نیروی دریایی سپاه علیه اهداف آمریکایی و صهیونیستی در
🔴 سپاه: محل اسکان مخفی فرماندهان ناوگان پنجم امریکا در بیرون از محل پادگان اصلی در بحرین در زمان تشکیل جلسه فرماندهان با پهپاد مورد اصابت دقیق قرار گرفت که حضور و ترافیک آمبولانسها گویای نتیجه عملیات بوده است.
@KvBFars
اخبار کهگیلویه و بویراحمد
🔴 سپاه: محل اسکان مخفی فرماندهان ناوگان پنجم امریکا در بیرون از محل پادگان اصلی در بحرین در زمان ت
🔴سپاه: یک کشتی کانتینربر با مالکیت رژیم صهیونیستی با نام تجاری (express room) با پرچم کشوری ثالث مورد اصابت دقیق و مؤثر موشکی رزمندگان نیروی دریایی سپاه قرار گرفت.
@KvBFars
اخبار کهگیلویه و بویراحمد
🔴سپاه: یک کشتی کانتینربر با مالکیت رژیم صهیونیستی با نام تجاری (express room) با پرچم کشوری ثالث م
🔴 سپاه: رادار هشدار هوایی متعلق به تروریستهای امریکایی برای هدایت جنگندههای اف ۱۶ که در خارج از پایگاه و در سواحل منطقه دزهران عربستان مستقر شده بود مورد اصابت دقیق قرار گرفت.
@KvBFars
تصویب طرح اعمال عوارض برای تنگه هرمز در کمیسیون امنیت مجلس
🔹عضو کمیسیون امنیت ملی از تصویب طرح مدیریت تنگه هرمز در این کمیسیون خبر داد.
محورهای کلیدی این طرح به شرح زیر است:
🔹ترتیبات امنیتی تنگه
🔹ایمنی ناو بری
🔹مسائل زیست محیطی
🔹ترتیبات مالی و نظامات عوارض ریالی
🔹ممنوعیت آمریکایی ها و رژیم صهیونی برای عبور و مرور
🔹اِعمال نقش حاکمیتی ایران و نیروهای مسلح
🔹همکاری کشور محترم عمان در ساختار رژیم حقوقی
🔹ممنوعیت کشورهای مشارکت کننده در تحریم های یکجانبه علیه ایران
@KvBFars
966.9K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کنستِ رژیم صهیونیستی قانون اعدام اسرای فلسطینی را تصویب کرد.
@KvBFars
ایستگاه پمپاژ آبریز دوباره وارد مدار شد
🔹مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کهگیلویه: با انجام عملیات فنی و همکاری شرکت برق، آسیب های وارد شده به ایستگاه پمپاژ شماره یک آبریز بر اثر بارندگی های اخیر برطرف شد.
🔹در این عملیات، تأمین ترانس توسط شرکت برق، نصب ترانس آبفا با همکاری شرکت برق، اجرای حفاظت فیزیکی و برقی ترانس، نصب تابلو دیماند، تعویض قطعات برقی تابلو راه انداز و همچنین تعویض الکتروپمپ انجام گرفت که در نتیجه آن، آب شرب ۲۸ روستا مجدداً وارد مدار شد.
@KvBFars - Link