از مدیر، معاون ، تعدادی معلم، اکثر همکلاسی ها، فضای مدرسه، محتوای مدرسه، فشار روانی درسی و غیر درسی که بهمون وارد میکنن، رفتاری که باهامون دارن انگار اسیر گرفتن ، پارتی بازی میکنن و هوای بعضی دانش آموزا رو خیلی بیشتر از بقیه دارن و بقیه رو تحقیر میکنن که به اونا نکن بالا چشمت ابرو و هزاران چیز دیگه متنفرم
مدرسه قرار بود جایی باشه که درس میخونیم و بهترین دوران زندگیمون رو میگذرونیم ولی فعلا محل شکنجه دانش آموزا توسط آدمای عقده ای شده. امیدورام تا حد ممکن زودتر بگذره و کمتر با روانیایی که بدجور اذیتمون میکنن وقت بگذرونیم.
𝀥PIN
از مدیر، معاون ، تعدادی معلم، اکثر همکلاسی ها، فضای مدرسه، محتوای مدرسه، فشار روانی درسی و غیر درسی
و مخصوصا اون دبیرایی که ادعا دارن که تدریسشون خیلی خوبه و مشکل از مغز معیوب دانش آموزه ولی با گذشته هفت- هشت ماه از مدرسه بالاترین نمره ای که از امتحاناش دانش اموز گرفته ۱۸ بوده و کل مدیر و معاون و مادر مدرسه پشتشن و همشون معتقدن که مشکل از پایه ضعیف دانش آموزه و تحقیرتون میکنن و اعتماد بنفس دانش آموز رو تو اون درس گرفتن.
*اشاره خیلی خیلی غیر مستقیم به دبیر ریاضی*
𝀥PIN
از مدیر، معاون ، تعدادی معلم، اکثر همکلاسی ها، فضای مدرسه، محتوای مدرسه، فشار روانی درسی و غیر درسی
دوستای مدرسه هیچوقت دوستای واقعیت نیستن..
نقلِ قول:پینترست امنترین و آرومترین سوشالمدیای دنیاست! نه دعوا، نه هیت، نه بحثِ سیاسی و مذهبی، فقط عکسای نازنازی.