هدایت شده از استاد محمدحسین فرجنژاد
🔸در یکی دیگر از سکانسها، آداب معاشرت صحیح با بانوان چنین عنوان میشود: «یه آقای محترم هیچ وقت از یه خانم سوال نمیپرسه، فقط میگه چشم!»
🔹یا در سکانسی دیگر وقتی دوستِ ماهی(کاندید ریاست جمهوری) از او میپرسد چرا اصلا باید مردها بخواهند شما رئیس جمهور شوید، در پاسخ میگوید: «باید بِخوان!»، همینقدر رادیکال و بدون استدلال صحیح!
🔸صرف نظر از اینکه این فیلم در عمل بهعلت عدم استدلال صحیح به ضد شعار خود تبدیل میشود، این رویکرد که زنان را برتر از مردان به حساب میآورد و مرد را غلام حلقه به گوش زن میخواهد؛ کاملا نگاهی رادیکال و نتیجه تفکر عاری از عقلانیت است.
🔹زن و مرد باید بنابر وظیفه الهی و اجتماعی و عقلانی خود با مشارکت سازنده و با رعایت احکام شرعی به تعامل سازنده بپردازند و نه مرد با چشم گفتن تسلیم خواستههای نامعقول زن شود، چنانچه فیلم انتظار دارد و نه بالعکس.
#یادداشت
🎓 مؤسسه فرهنگی رسانهای استاد محمدحسین فرجنژاد
📲 سایت | آپارات | اینستاگرام | ویراستی | ایتا
🌕تاملی در باب قصاص در سینمای ایران
🔦 مدتهای مدیدی است که سالانه فیلمهای زیادی در باب قصاص ساخته میشود که در بسیاری از موارد مذکور، اصل قصاص در گیرودار احساسات مادر_پسری(مانند فیلم جاندار) و یا روابط عاشقانه تحت الشعاع قرار میگیرد.
🔦 این درحالی است که در کشور ما مسئله قتل عمدی آمار پایینی نسبت به سایر کشورها دارد و پرداخت زیاد به این مسئله چند علت دارد؛ ابتدا اینکه بخاطر ضعف در ایدهپردازی های جدید و عدم توانایی ساخت فیلمنامه های قوی، افراد اکثرا به سمت ساخت کلیشه های تکراری اما پر سود میروند.
🔦 و علت دیگر هم خطی است که مدتهاست در خارج از کشور برای غربزدگان ایرانی ترسیم می شود.
🔦 سوال اینجاست در کشوری مثل آمریکا که فاجعه هایی مثل کشته شدن دانش آموزان و کادر آموزشی توسط کودکان و نوجوانان رخ می دهد چرا هیچگاه فیلمی در این مضمون ساخته نشده تا با این چنین سیاه نمایی هایی خاطر مردم مکدر شود؟ ولی در ایران انگار افسرده کردن مردم برای برخی ها امر واجب است!
📌 لایتهَاوس || نقد فیلم و سریال
🔆 @lighthouse2
🌕 تکذیبیه
سلام و عرض ادب خدمت مخاطبین عزیز! این عکس رو ما پست کردیم و از یکی از کانال های پرمخاطب ایتا برداشته بودیم اما جعلیه و اصلا نه فالو کردن و نه لایک کردن.
📌 لایتهَاوس || نقد فیلم و سریال
🔆 @lighthouse2
🌕 ناتویِ فرهنگی در سینمایِ ایران و روسیه!
قسمت اول بررسی دو فیلم اسرافیل و مشت های از هم گشوده:
🔦 در ایران فیلمی ساخته میشود به نام اسرافیل که در آن به تو القاء میکند؛ برای خوشبخت شدن باید وطن و مردم عقب مانده اش را ترک کنی و به خارج بروی و عین همان فیلم، برای مردم روسیه ساخته میشود به نام مشتهای از هم گشوده.
🔦 داستان هر دو فیلم مشتهای از هم گشوده و اسرافیل ماجرای زنان جوانی است که در دام خانوادهای فقیر و فلکزده گرفتار شدهاند و در هر دو فیلم مردی خارج رفته به وطن بازمیگردد تا آن زن جوان را با خودش به دنیای متمدن ببرد همچون فرشتهی نجات.
💡دقیقا یک جریان مشترک در سینمای غربزدهی کشورهایی که با آمریکا همسو نیستند وجود دارد؛ در سلسله پست هایی این موضوع بررسی خواهد شد.
#نقد_فیلم
#ناتوی_فرهنگی
#تحلیل_سینما
📌 لایتهَاوس || نقد فیلم و سریال
🔆 @lighthouse2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💔 نوایی از ملکوت
دهقان سالخورده چه خوش گفت با پسر
کِای نور دیده به جز از کشته ندروی!
استاد علی صفایی حائری (رحمة الله علیه)
📌 لایتهَاوس || نقد فیلم و سریال
🔆 @lighthouse2
🌕 کاراکترپردازی اسطورهزده در نسخه موبایلی بازی ندای وظیفه (call of duty mobile)
🔦 کاراکترهای بازی شوتر کال آف دیوتی در نسخه موبایلی وجوه اسطورهزده ای داره و بخاطر حس همذاتپنداری مخاطب با آواتاری که باهاش بازی میکنه؛ یواش یواش دید مثبتی از این آواتارها در ذهن بازیکن(گیمر) ایجاد میشه.
🔦 طراحی کاراکتری مثل فرعون که توی انیمیشنِ معرفی؛ بسیار قدرتمند و مخوف جلوه میکنه و بازیکن دوست داره این آواتار رو انتخاب کنه، ناخودآگاه دید مثبتی از چنین شخصیت منفوری در ذهن بازیکن بوجود میاره.
💡بقیه آواتار های بازی هم تعریفی ندارن، مخصوصا آواتارهای دختر که نوع پوششون و برجسته کردن قسمتی هایی از بدنشون با هدف سوار شدن روی شهوت مخاطب برای جذبش هست. خشونت بازی هم که محرزه.
📌 لایتهَاوس || نقد فیلم و سریال
🔆 @lighthouse2
🌕 معرفی فیلم
🔦 یکی دیگه از فیلم هایی که نسبتا تونست در انتقال مفاهیم اخلاقی موفق باشه فیلم طلا و مس هستش.
🔦 فراز و فرود های زیبای فیلمنامه و چالش هایی که قهرمان در درون و بیرون خودش با اون ها مواجه میشه شما رو به فیلم جذب میکنه!
🇮🇷 راستی یلداتون هم مبارک باشه ان شاءالله
📌 لایتهَاوس || نقد فیلم و سریال
🔆 @lighthouse2
🌕 حلقه وصل زنجیره تبلیغاتی صهیونیسم بینالملل به فضای رسانه ای کشور
🔦 بازی کال آف دیوتی موبایل که اقتباس های زیادی هم از شخصیت ها و هم از نقشه های نسخه های کامپیوتری و کنسولی خودش داره و بنوعی داستان بازی های قبلی خودش رو تداعی میکنه، براحتی توسط رسانه های داخلی پروموت شده.
🔦 نسخه های کامپیوتری این بازی مشخصا شما رو با لطایف الحیل با امپریالیسم آمریکایی و این همه قتل و غارت نیروهای آمریکایی در منطقه همراه میکنه و داستان روان بازی با قوس احساسیش شما رو متقاعد میکنه که ارتش آمریکا داره با تروریسم مبارزه میکنه و شما هم دلتون به شخصیت های کاپیتان پرایس یا مکتاویش میسوزه و باهاش همراه میشید!
(نقد کامل از آی نقد)
🔦 درحالیکه این ارتش تروریستی آمریکا است که مردم بیگناه منطقه رو میکشه و سالهاست مرتکب جنایت های فراوان میشه و نه تنها با تروریسم مبارزه نمیکنه حتی اونو بوجود آورده تا منافعشو حفظ کنه!
💡سال هاست که محصولات رسانه ای دشمنان که اهداف و اغراضشون مشخصه براحتی در داخل کشور با پرداخت هزینه هایی تبلیغ میشن و نمیدونیم چرا به این راحتی میتونن پروموت بشن؟
💡راستی چجوری نقد جنبه تبلیغاتی میتونه داشته باشه؟😳 این نویسنده صادقانه حداقل گفته پول گرفتم تبلیغشون کنم اما برخی مثلاً مراجع نقد نمیگن پول گرفتن و به اسم نقد فقط تبلیغ میکنن.
📌 لایتهَاوس || نقد فیلم و سریال
🔆 @lighthouse2
🌕 سینمای هنری و مستقل و غیرسیاسی یعنی پشم!
[خطاب به] شیفتگان #کریستوفر_نولان و سینمای به اصطلاح مستقل!
🔦 یعنی فیلمساز دولتی و حکومتی و سفارشی فقط در ایران پیدا می شود؟ این هم فیلمی که برایش آنقدر سر و دست شکستید و پشتک و وارو زدید و قیل و قال به راه انداختید! نشان شوالیههای صلیبی برای کریستوفر نولان مستقل!
🔦 نشانی که از قرون وسطی برای خدمتگزاران پادشاهی بریتانیا بوده است!! یعنی فیلم برتر فصل جوایز ۲۰۲۴(اوپنهایمر)، سفارش کانون های صلیبی/صهیونی بود که همین نشان صلیبی قرون وسطایی را بدان اهدا کردهاند!
🔦 و همه دهها انجمن نقد فیلم و اتحادیه های هنری و مراسم سینمایی سال بر همین اساس "اوپنهایمر" را انتخاب کرده اند. تا جنایت هولناک بمباران هیروشیما و ناکازاکی و قتل عام هزاران نفر را توجیه کنند.
🔦 این هم نشان صلیبی شوالیهگری به عنوان دستخوش! نشان حکومتی که عقبه ۴-۵ قرن استعمار سیاه و غارت حَرث و نسل ملتها را در کارنامه اش ثبت شده
💡و نشان صلیبیونی که حتی بنا به تصریح تواریخ غربی، فجیع ترین جنایات را در دوران ۲۰۰ ساله جنگهای صلیبی مرتکب شدند. پس سینمای مستقل و هنری و غیر سیاسی یعنی کشک! و افه مخالفت با فیلم سیاسی و حکومتی و سفارشی یعنی پشم!
✍ پست اینستاگرامی استاد سعید مستغاثی
📌 لایتهَاوس || نقد فیلم و سریال
🔆 @lighthouse2
14.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌕 نقد و بررسی فیلم فرشتگان کثیف؛ فمنیست های جنگجو وارد میشوند!
🔦 داستان فیلم فرشتگان کثیف با الگوی همیشگی سفر قهرمان بر همان پلتفرم نجات چند زن از دست داعش بنا شده تا ضمن خلق مثلاً صحنههای هیجانی نو حرفهایی تازهتر زده شود.
🔦 از جمله نکات قابل توجه فیلم فرشتگان کثیف اعتراف غرب در استفاده از بنیادهای بینالمللی برای ماموریتهای تروریستی میباشد و در این فیلم تیم زنانه ترور در قالب واکسیناسیون با ملیتهای مختلف برای آزادسازی گروگانها به افغانستانی که اکنون در اختیار طالبان است، گسیل میشوند.
💡این همان ترفندی است که گویا آمریکا برای شناسایی محل اختفای بنلادن به کار گرفته بود: ترفند واکسیناسیون خانه به خانه. و در آن پلان که واکسنها در انباری در مرکز نظامی آمریکایی تخلیه میشود این سؤال برای مخاطب هوشمند پیش میآید که نکند خود واکسیناسیون یک تهاجم نظامی باشد.
📎 برای مطالعه نقد کامل اینجا کلیک کنید
📌 لایتهَاوس || نقد فیلم و سریال
🔆 @lighthouse2
هدایت شده از آی نقد | inaghd.ir
⭕️نقد کمیک ایلیا؛ جبهه شر اسطورهای
🔸در کمیک ایلیا، جبههی شیطانی به نمایندگی فردی به نام قائن معرفی میشه. حالا قائن کیه؟ در نگاه اسلامی اثری از محوریت شخصی به نام قائن در جبههی شیطان نیست. پس قائن از کجا اومده؟
🔸قائن در کتاب مقدس مسیحی/یهودی که یه عده آدم معمولی و حتی شیطانصفت نوشتن و عملا تحریفشده هستن، همون کسیه که هابیل رو میکشه. درواقع هابیل و قابیل در نگاه اسلامی، در ادیان تحریف شده تبدیل شده به هابیل و قائن
🔸حالا عجیب اینه که در کمیک ایلیا بهجای استفاده از اسامی و اعتقادات اسلامی، یه اسم مجعول و اسطورهای آورده شده! ما با غربیا فرق داریم و نباید در آثارمون واقعیت رو با توهمات ترکیب کنیم
🔸متاسفانه در بخشهای مختلفی از اثر، ترکیب نگاه اسطورهای، غیرواقعی و توهمی با واقعیتهای متافیزیکی، دیده میشه. بزودی نقد مفصل کمیک رو در ساحات مختلفی منتشر میکنیم تا آثار بعدی هم قویتر باشه و هم این اشکالات رو نداشته باشه
🆔@inaghd_ir
#آی_نقد #نقد_کمیک #ایلیا
LightHouse | نقد فیلم
⭕️نقد کمیک ایلیا؛ جبهه شر اسطورهای 🔸در کمیک ایلیا، جبههی شیطانی به نمایندگی فردی به نام قائن معرف
🌕 کمیک ایلیا خیلی پرفروش و معروفه و من مدتها بود خوشحال بودم که کمیک ایرانی با کیفیتی داریم که خلق تصاویر جذابی داشتن اما انگار خیلی ایرادات محتوایی داره!
💡کاش کارهای محتوایی به تکنسین ها سپرده نشه و بالاسرش ایدئولوگ ها و تئوریسین های قوی و متعهد باشند!
📌 لایتهَاوس || نقد فیلم و سریال
🔆 @lighthouse2
20.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌕 سمفونی حماسه و اقتدار
🔦 سمفونی شنیدنی خرمشهر؛ اثر استاد مجید انتظامی؛ در زمینه موسیقی فیلم امثال آقای انتظامی زحمات شایسته تقدیری کشیده اند. ولی جا داره عده ای از موسیقیدان های معاصر نیز به خودشان زحمت بدهند و آثار ماندگار خلق کنند.
📌 لایتهَاوس || نقد فیلم و سریال
🔆 @lighthouse2
🌕 سربازان ترکیه در خط مقدم فرهنگی ایران! (ناتوی فرهنگی)
شاید برایتان عجیب باشد اما این تصاویر نقدهایی است که در سایت های فیلیمو منتشر شده! در نقد فیلم ترکها درباره داعش نوشته: "اثری در ستایش جوانمردی ... " و درباره فیلم به وقت شام نوشته اند: "اکشن خشن و عصبانی درباره داعش"! یا درباره فیلم قلب رقه تعدادی نقدهای منفی را مغرضانه منتشر میکند.
🔦 حال کاری با اسلوبهای نقدشان ندارم چون اصلا این رویکرد نقد نیست؛ تعریف و تمجید از فیلمی که برای سفیدشویی جنایات دولت تروریستی ترکیه که نه تنها در غائله داعش بلکه هم اکنون نیز با جولانی به سوریه و مردم ضربه زده و میزند(منبع)؛ برخاسته از چه انگیزهای است؟
💡خطاب به دستگاه های امنیتی میگویم به نظرتان مشکوک نیست؟ فیلیمو نباید پاسخگوی ادعایش درباره حمایت ترکیه از مردم منطقه باشد؟ نباید توضیح دهد چرا به وقت شام درباره داعش خشن است؟ دیگر باید چه کار کنند تا امنیت فکری و روانی جامعه خدشه دار شود؟
#نفوذ
#خیانت
📌 لایتهَاوس || نقد فیلم و سریال
🔆 @lighthouse2
هدایت شده از * مبنا فیلم *
52.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👈 مبنا (مجمع بررسی و نقد آثار سینمایی) تقدیم میکند:
نقد جامع فیلم سینمایی
* ایف *
از منظر
تکنیک و فرم هنری
پیام کلی فیلم
پیش زمینه ذهنی فیلمساز
و نقاط قوت و ضعف فیلمنامه و کارگردانی
#بخش_اول 1/2
WWW.MABNAFILM.COM
https://eitaa.com/mabnafilm
https://aparat.com/v/ydp6j4j
در عصر رسانه و ارتباطات، نقد جامع فیلم یاد بگیریم👌🌹
LightHouse | نقد فیلم
👈 مبنا (مجمع بررسی و نقد آثار سینمایی) تقدیم میکند: نقد جامع فیلم سینمایی * ایف * از منظر
🌕 سلام خدمت همراهان عزیز
🌙 دوستان نقد های جامعی که سایت فخیم مبنافیلم منتشر میکنند رو حتما نگاه کنید، مخصوصا کسانی که دوست دارند نقد فرمی و محتوایی رو باهم یادبگیرند!
🌙 با این مجموعه هم بلطف خدا همکاری هایی داریم. ان شاءالله خبرهای خوبی از مبنا فیلم خواهیم شنید🙏
🌙به امید روزی که گفتمان شهید فرجنژاد که برخاسته از مبانی حقیقت مدار اسلامی است جهانی شود!
📌 لایتهَاوس || نقد فیلم و سریال
🔆 @lighthouse2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌕 رویکرد رسانه ای غیرکارشناسی در حوزه کودک به روایت تصویر(۱)
🌙 در این ویدیو یک شخصی والدین و کودکان را ترغیب به ساخت انیمیشن میکند. تا آنان از مصرفکنندگان رسانه به تولیدکننده تبدیل شوند. اما آیا این کار صحیح است؟
🌙 کارشناس ها معتقدند باید حتی الامکان کودک را از فضای رسانه دور کرد. و این امر با چه فرآیندی میسر خواهد بود؟ با «وقت گذاشتن پدر و مادر» راهکار دیگر چیست؟ با «تعدد اولاد» ...
🌙 اینها غیر از مسالهای هست که دکتر شاه حسینی می فرمودند پیرو اینکه؛
رسانه را از «فن» نباید شروع کرد. باید از محتوا و مبنا شروع کرد وگرنه نتیجه اش تکنیک گرایی خواهد شد.
ادامه دارد ...
✍خیاطینژاد
📌 لایتهَاوس || نقد فیلم و سریال
🔆 @lighthouse2
🌕 رویکرد رسانه ای غیرکارشناسی در حوزه کودک به روایت تصویر(۲)
🌙 چه کسی گفته اصلِ کلیِ «تبدیل مصرف کننده رسانه» به «تولید کننده رسانه» صحیح است؟ اصلا مگر وقتی مبانی فکری و تاملات کودک شکل نگرفته و او با پارادایم های فکری و ابزارهای معرفتشناسی مناسب آشنا نیست مگر میتواند تولیدکننده باشد؟ او صرفا به یک تکنسین بیسواد و مقلد تبدیل خواهد شد.
🌙 اینکه یک گوشی بدهید دست بچه به او بگویید انیمیشن بساز رویکرد تربیتی نیست بلکه رویکردی «رسانهزده» است. والدینی در تربیت موفق هستند که بتوانند کودک را در فضای واقعی درگیر کنند.
🌙 اینکه با یک آبوتابی از گسترش رسانه در خانواده صحبت کنیم و تازه «راهکارمان» این باشد؟!؛ رویکرد تربیتی صحیح نیست. بخاطر همین استاد فرج نژاد برای ورود به کار رسانهای شروط و مقدمات فراوانی را لازم میدانست.
💡در پایان توصیه میکنیم: نباید بسان «بلاگرها» فعالیت کنیم؛ «کنشگری» ما باید «جریان ساز» ؛ «تحولی» ؛ و «تمدنی» باشد.
✍خیاطی نژاد
📌 لایتهَاوس || نقد فیلم و سریال
🔆 @lighthouse2
هدایت شده از سینا جاهد
✍ رمان های باطل نخوانید...🔻
🔸 مرحوم علامه رحمة الله علیه:
🔹قصه ها و رمان های باطل نخوانید.
"یکى از عهدهاى شیخُ الرئیس(ابن سینا )در رساله عهدش این است که رمان و قصه هاى باطل نخواند. حرفها و افسانه هاى باطل ذهن را کج و معوج مى کند و نفس را از درست اندیشى و درست یابى عدول مى دهد و منحرف مى گرداند."
📚ولایت تکوینی
_______________________________________
💠کانال علامه حسنزاده💠
♦️●@alame_Hasanzade●♦️
_______________________________________
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌕 چگونه شِرک باعث فساد در زمین شد؟
🔦 فیلم آپوکالیپتو (۲۰۱۶) یکی از آثار مهم مل گیبسون است که جنجال های فراوانی بپا کرد. او در این اثر به تشریح چگونگی سرنگونی حکومت مایاها میپردازد.
🔦 وی تصویری واضح از دینداری شرکآلود و خرافی اقوام مایا میسازد و نشان میدهد که این خرافات چگونه باعث کشتار زنان و کودکان و مردم بیگناه شد.
🔦 خداوند در قرآن کریم در آیه ۱۳۶ و ۱۳۷ سوره انعام شریک قائل شدن برای خداوند و سهم قائل شدن برای چنین شریکانی را عامل قربانی شدن فرزندان مشرکین در پیشگاه بُتان معرفی میکند.
💡هرچند در این فیلم قربانی از اقوام شکستخورده و مستضعف است اما اصل قضیه همان میباشد که قرآنِ کریم به ظرافت و زیبایی به آن اشاره کرده؛ یک عامل مهم در ایجاد فسادها و خونریزیها؛ عقاید مشرکانه و خرافی انسان هاست.
🔞تصاویر خشونتبار است و برای تماشای افراد زیر هجده سال مناسب نیست.
#نقد_فیلم
📌 لایتهَاوس || نقد فیلم و سریال
🔆 @lighthouse2