هدایت شده از ولای ولایت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
داشتم کنج حرم، جامعه میخواندم
ناگهانی آمد، باز هم آن باران...
💠السلام علیک یا علی بن موسی الرضا علیه السلام
@aqr_ir
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
✍️ نامه ۱۰ نهاد حقوقی فعال در زمینه معماری و شهرسازی اسلامی ایرانی به رئیسجمهور
◻️در حالیکه مساحت مجموع شهرها و روستاهای کشور فقط حدود یک درصد از مساحت کشور را تشکیل میدهد، خساست مدیران مربوطه در آزادسازی بخش ناچیزی از اراضی ملی برای شکستن احتکار زمین و تمرکززدایی از کلانشهرها محل سوال جدی دلسوزان است؛ زیرا طبق تحقیقات مختلف، میان تراکم افزایی و تشدید مسائلی نظیر آسیبهای اجتماعی و مسائل زیست محیطیِ کلانشهرها رابطه معناداری وجود دارد و لذا تداوم سیاست های اشتباه قبلی، هیچ توجیهی ندارد.
در کنار آمایش سرزمین و توزیع عادلانه امکانات کشور، یکی دیگر از الزامات حل مسئله مسکن در ایران، تنظیم گری بازار مسکن و مستغلات با انواع سیاست های مالیاتی است؛ اما متأسفانه اراده جدی برای اجرای هیچ یک از این الزامات از سوی مدیران مربوطه دیده نمی شود و این سبب شده است که همچون دهه های گذشته، زمین و مسکن، کالایی سرمایه ای باشد که عده ای سودجو و سوداگر، با سوء استفاده از آن، بر افزایش اختلاف طبقاتی بدمند.
📎 متن کامل
@HawzahNews | خبرگزاریحوزه
☀️ به نام حضرت دوست که هر چه داریم از اوست
سلام
دل را بد نام نکنیم
یادمان باشد که
همه ی قراردادها را روی کاغذ های بی جان نمی نویسند.
بعضی از عهدها را روی قلب هایمان می نویسیم.
حواسمان به این عهدهای غیر کاغذی باشد
🌺(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)🌺
▫️اعوُذُ بِاللهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیمِ
▫️بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
☘️ ولَا تَشْتَرُوا بِعَهْدِ اللَّهِ ثَمَنًا قَلِيلًا ۚ إِنَّمَا عِنْدَ اللَّهِ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ إِنْ كُنْتُمْ تَعْلَمُونَ
[آن] پیمان [که با] خدا [بسته اید] را به بهایی اندک نفروشید! زیرا آنچه [از بهشت و رضوان] نزد خداست اگر بفهمید برای شما بهتر است،
—------------------
👈 (قرآن کریم؛ سوره نحل، آیه ۹۵)
💠🌺(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)🌺 التماس دعای خیر...🌹
https://t.me/yekayequranو
🌺🌷🥀🌷🌺
هدایت شده از قرآنی طه
بسم الله الرحمن الرحیم 🔸سهم روز دوشنبه🔸
موضوع: شرح نهج البلاغه ۱۴۰۱/۱۰/۵
خطبه ۱۵۱- آیت الله مکارم ،دشتی، فیض الاسلام ،لاهیجی
خطبه ۱۵۰ - ابن میثم، زمانی
خطبه۳۱ - شرقی
🔸خطبه ۱۵۱🔸(بخش اول) هشدار از وقوع فتنه
پيام امام اميرالمؤمنين عليه السلام، ج 6، ص: 22-17
از خطبه هاى امام عليه السلام كه در آن مردم را از فتنه ها بر حذر مى دارد.
خطبه در يك نگاه:
🍁عمده اين خطبه از دو بخش تشكيل شده است: بخش اوّل را حمد و ثناى الهى و سپس شهادت به رسالت پيغمبر اكرم صلى الله عليه و آله و اوصاف مهمى از آن حضرت را در بر مى گيرد.
🍁در اين بخش، امام عليه السلام به وضع نابسامان عصر جاهليّت اشاره كرده تا مسلمانان ضمن مقايسه با آن، نعمت هاى عظيمى را كه خداوند به بركت اسلام به آنان ارزانى داشت، درك كنند.
🍁در بخش دوّم از ظهور و بروز فتنه ها در آينده و بازگشت هايى به افكار و رفتار عصر جاهليّت خبر مى دهد. فتنه هايى كه ستمكاران آن را رهبرى مى كنند و يكى پس از ديگرى نقش محورى آن را دارند.
🍁و در پايان خطبه، به مردم سفارش مى كند كه فريب فتنه گران را نخورند و آلت دست آن ها نشوند، در راه هاى شيطان گام نگذارند، و از لقمه حرام بپرهيزند و خود را در همه حال در محضر خداوند بدانند.
***
🍁اين خطبه از خطبه هاى ملاحم است که بخشى از حوادث خطرناک آينده را بازگو مى کند و به مردم هشدار مى دهد که مراقب خويش باشند و آلوده فتنه ها و ظلم و فسادها نشوند. امام(عليه السلام) اين خطبه را با حمد و ثناى الهى و پناه بردن به ذات پاک او از شر شياطين آغاز مى کند و مى فرمايد:
🍁«خداى را ستايش مى کنم و از او براى کارهايى که موجب طرد و منع شيطان است کمک مى جويم و براى مصون ماندن از گرفتار شدن در دام ها و فريب هاى شيطان يارى مى طلبم» (وَ أَحْمَدُ اللّهَ وَ أَسْتَعِينُهُ عَلَى مَدَاحِرِ(1) الشَّيْطَانِ وَ مَزَاجِرِهِ(2) وَالاِعْتِصَامِ مِنْ حَبَائِلِهِ وَ مَخَاتِلِهِ(3)).
🍁امام(عليه السلام) در اين دو جمله از خداوند، توفيق اطاعت و عبادت و پرهيز از گناه و معصيت مى طلبد; زيرا «مداحر» و «مزاجر» شيطان و به تعبير ديگر، امورى که او را از انسان دور مى سازد، چيزى جز اطاعت فرمان خدا نيست و «حبائل» و «مخاتل» (دام ها و فريب هاى) شيطان چيزى جز گناهان و معاصى نيست و به يقين بدون يارى خداوند و امدادهاى الهى نه اطاعت ممکن است و نه پرهيز از گناه; چرا که راه اين دو بسيار سخت است و پر پيچ و خم.
پی نوشت:
1. «مداحر» جمع «مدحر» به معناى امرى است که سبب طرد و دورى چيزى مى شود و از ماده «دحور» به معناى راندن و دورساختن آمده است.
2. «مزاجر» جمع «مزجر» به معناى بازدارنده از چيزى است و از ماده «زجر» به معناى بازداشتن است.
3. «مخاتل» جمع «مختل» به معناى کارى است که به وسيله آن فريب مى دهند، از ماده «ختل» (بر وزن قتل)، به معناى خدعه و نيرنگ است.
موفق باشید
Sa🌿