10.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♻️ پزشکیان: مقصر ماییم؛ مقصر آمریکا و بیگانگان نیستند
مردم امروز از ما شاکی هستند، مقصر ماییم؛ مقصر آمریکا و بیگانگان نیستند!
بله آقای پزشکیان مقصر ماییم ولی کدام ما
مقصر کسانی هستند که اعتقادی به شعارهای انقلاب ندارند اما مسئولیت قبول کردهاند،
مقصر کسانی هستند که از گذشته انقلابیشان خسته شدهاند،
مقصر کسانی هستند که به اسم انقلاب، در زندگی شخصیشان عکس انقلاب عمل میکند...
لطفا این ماها را از هم جدا کنید.
✍ حجت الاسلام حمید رسایی
.....
....
۲۸ مرداد ۱۴۰۳
6.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♨️ زنگنه نماینده مخالف وزیر پیشنهادی اقتصاد
🔹تورم در سال ۹۶ حدود ۹ درصد بود و آقای همتی تورم را با ۴۶.۵ درصد تحویل نفر بعدی داد و در بند پ ماده ۱۱ قانون برنامه هفتم مسئولیت کنترل تورم بر عهده بانک مرکزی است و رئیس بانک مرکزی وقت نمیتواند از آن شانه خالی کند.
.....
....
۲۸ مرداد ۱۴۰۳
🔻علامۀ انقلابی -۴
🖊مهدی جمشیدی
۸. نکتۀ دیگری که علامه طهرانی در مقام پاسخ به دشواریهای و گرههای حاکمیّتی مطرح میکنند، این است که ایشان میفرمایند این حکومت که شما مىگویید فلان ضعف را دارد، در برابر باید گفت آیتالله خمینى که حکومت را به دست گرفته است نمىتواند یک مُشت «فرشتۀ آسمانى» بیاورد تا مردم را اداره کنند؛ بلکه این حکومت به دست «خودِ ما» باید اداره شود؛ این حکومت به دست خود ماست و این خیانتهایى که به آنها انتقاد داریم، خودمان داریم به دست خودمان انجام مىدهیم(نور مجرّد، ج۳، ص۲۰۳). ما به عنوان مردم، دچار فرافکنی هستیم و از مدخلیّت خود در امور، غافلیم یا تجاهل میکنیم، درحالیکه ما نیز بیشوکم در کاستیها و خللهای وضع موجود، مؤثّر هستیم. «جامعه»، خود را از محاسبه کنار کشیده و تصوّر میکند تنها باید منتقد و مخالف باشد و اعتراض کند، درحالیکه نظام اجتماعی، مرکّب از همین عناصر و اجزاء است و ما چه بخواهیم و چه نخواهیم، در برآیند کلّی و نهایی، مؤثّر هستیم. نتیجۀ پایانی، حاصل تجمیع همین کارنامههای کوچک و موردی است و روشن است که اگر ما به تکالیف خویش عمل نکنیم، برآیند نیز مطلوب نخواهد بود. اینگونه نیست که اگر ما در قدرت رسمی قرار نداریم، پس مسئولیّتی نیز متوجّه ما نیست، بلکه نیروهای درونِ قدرت رسمی نیر حاصل انتخابهای خودِ ما هستند و این ما هستیم که با «انتخابهای فردی»مان، تقدیر خودمان را به دست گرفتهایم، اما آنجا که باید در برابر انتخابهای نادرست و ناروای خویش، پاسخگو باشیم، همچنان مواجهۀ طلبکارانه داریم و به گونهای سخن میگوییم که گویا، هیچ نقش و سهمی در شکلگیری نظم و وضع کنونی نداشتهایم. در نظام مبتنی بر «مردمسالاری دینی»، مردم نمیتوانند خود را از مؤاخذه و پاسخگویی برکنار بدانند و همواره در موضع مدّعی قرار بگیرند، بلکه باید به کارنامههای سیاسی و اجتماعی خویش بنگرند و ببینند آیا در انتخابهایشان، بهدرستی عمل کردهاند و یا در مرحلۀ مردمسالاری پساانتخاباتی، به عملکردها نظارت داشتهاند و امربهمعروف و نهیازمنکر کردهاند؟ این پرسشها، معطوف به «جامعه» هستند؛ چراکه جامعه، قدرت دارد و حاکمیّت را صورتبندی میکند. حاکمان نیز، ملائکۀ آسمانی نیستند که تدبیر انقلاب را به دست گرفته باشند، بلکه از همین جامعه برخاستهاند و انقلاب، چارهای ندارد جز اینکه به همین بضاعتهای انسانی که اغلب نیز متوسط هستند، تکیه کند. میگویند جامعه، بازتاب «باطن حاکمیّت» است، اما حقیقت این است که حاکمیّت نیز آنگاه که مبتنی بر مردمسالاری باشد، نمایانگر «ضمیر جامعه» است. ازآنجاکه نقد حاکمیّت، سکۀ رایج هست و همگان میکوشند در قامت منتقد نسبت به حاکمیّت ظاهر شوند و همواره، جانب مردم را بگیرند، به این واقعیّت اعتنا نمیکنیم که چهبسا برخی از لغزشها و خطاها، ریشۀ اجتماعی دارند.
۹. در حکومت اسلام، متخصصان و مجتهدان در مقام «فکر» و «نظر» برای خودشان آزادند و باید آزاد باشند، چون تقلید بر مجتهد، حرام است؛ ولی در مقام «عمل» در مسائل اجتماعی که تصادم با رأی ولیّفقیه حاصل میشود، مطلقاً حق «اظهارنظر عمومی» – بهطوریکه موجب تضعیف شود - ندارند و باید در عمل، تابع باشند؛ خواه مسأله از مسائل ساده و عادی باشد و خواه از مسائل مهم و اساسی و خطیر چون جنگ و جهاد(نور مجرّد، ج۳، ص۲۰۷). در این بیان، دو مقام از یکدیگر تفکیک شدهاند؛ یکی مقام «تفکّر» و دیگری مقام «عمل». در مقام تفکّر، روشن است که ولیّفقیه نمیتواند از مجتهدان و متخصصان توقع داشته باشد که همانند او فکر کنند؛ چون این سخن به معنی تجویز فکر نکردن است. نظام ولایتفقیه، مبتنی بر استبداد نیست و نمیخواهد با زور و تحمیل، همگان را ذیل یک نظام اندیشهگی قرار بدهد و باب نقادی و نظرورزی و خلّاقیّت فکری را مسدود کند؛ چون رشد اجتماعی، حاصل همین تضارب آراء و عقول است. فلسفۀ وجودیِ ولیّفقیه، نفی اندیشۀ دیگران نیست و بنا نیست با حضور وی، دیگران حق تفکّر را از دست بدهند و او به جای همه، اندیشه کند و دیگران فقط مطیع و منقاد نظرات وی باشند. معنا ندارد کسیکه خودش مجتهد و کارشناس است، تابع و مقلّد باشد و امکان تفکّر را از خودش بزداید، اما از آن سو، اگر سخن و برداشت ولیّفقیه در مقام عمل رسمی و قانونی، «حجّیّت» نداشته باشد و تفسیرهای دیگر از دین، طالب اعتبار رسمی و عمومی باشند، «اختلال نظام» لازم میآید؛ یعنی شیرازۀ امر اجتماعی از هم میپاشد و هرجومرج ایجاد میشود. منتقدان قرائت رسمی از دین، به این واقعیّت توجّه ندارند که گذشته از دین، حتی از قانون عرفی نیز باید یک روایت، حاکم باشد.
.....
.....
۲۸ مرداد ۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نقطهزنی یمنیها با این تمرینها شروع شد :)
.....
....
۲۸ مرداد ۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دو کودک فلسطینی دمپاییهایشان را به هم قرض میدهند تا بتوانند از داغی زمین بکاهند و آب را ببرند....
.....
....
۲۸ مرداد ۱۴۰۳
حاج اسماعیل دولابی (ره) :
🔹 هر وقت خوشحال شدید بر محمد و آل محمد #صلوات بفرستید
🔹 و هر وقت غمناک شدید #استغفار کنید، خداوند در را باز می کند.
#حاج_اسماعیل_دولابی
#صلوات
#استغفار
#بصیرباشیم_تاگمراه_نشویم.
https://eitaa.com/harffe_hesab
🍃🌸🌿🌸🍃🌸🌿🌸
۲۸ مرداد ۱۴۰۳
6.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 به صحبتهای شیرین این حاج آقا گوش کنید.
.....
....
۲۸ مرداد ۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 چشم برزخی آیت الله سید جمال الدین گلپایگانی
🌐 زندگی پس از مرگ
.....
....
۲۸ مرداد ۱۴۰۳
همتی در مجلس: در زمان ما درآمد نفتی به یک میلیارد دلار رسید. مقایسه کنید با 35 میلیارد دلار سال 1402
آقای همتی این اعتراف نشان دهنده ضعف شماست نه قوت شما!
مگر از زمان شما تا سال 1402 چه چیزی به جز نبودن شما و بودن دولت شهید رئیسی تغییر کرد؟!
این فاصله 34 میلیارد دلاری نتیجه ی تغییر دولت بود نه شرایط!
✍ حسین عباسی فر ، اقتصاد دان
......
.....
۲۸ مرداد ۱۴۰۳
🔰 آقای پزشکیان! برنامه ندهید، برنامه میدهند!
🔸آقای دکتر پزشکیان، رئیسجمهور محترم کشورمان بارها در جریان مناظرهها و پس از آن در مصاحبهها و سخنرانیها و از جمله در جلسه علنی دیروز مجلس شورای اسلامی اعلام کردهاند که برنامه ایشان برای دولت چهاردهم همان «برنامه هفتم توسعه» است و از ارائه یک برنامه مشخص برای دولت خویش خودداری کردهاند.
🔸تاکید آقای پزشکیان بر اجرای برنامه هفتم توسعه، قابل تقدیر است ولی برنامههای ۵ ساله توسعه «اسناد بالا دستی» هستند که با عنوان «چشمانداز ۵ سال پیشروی» تهیه و تدوین و به تصویب میرسند. هریک از این برنامههای توسعه اهدافی را نشانه میروند. این اهداف «کلی» هستند و دولتها موظفند برنامه اختصاصی خود را برای تحقق اهداف یاد شده، ارائه کنند.
🔸انتظار آن بود که برخی از مدعیان اصلاحات و مخصوصاً شورای راهبری، این نکته تعیینکننده و سرنوشتساز را به رئیسجمهور محترم یادآوری میکردند که تهیه و تدوین و ارائه برنامه رئیسجمهور برای دولت چهاردهم یک ضرورت اجتنابناپذیر است و باید تاکید میکردند که «برنامه هفتم توسعه» یک سند «بالادستی و چشمانداز» است که اهداف کلی را بیان کرده است و نمیتواند جایگزین برنامهای باشد که جناب رئيس جمهور بایستی برای دولت خود تهیه و ارائه کند. اما، چنین نکردند، چرا؟
🔸مدعیان اصلاحات نه فقط از یادآوری این نکته ضروری به جناب پزشکیان خودداری کردند، بلکه در اقدامی به شدت مشکوک و مرموز از «بیبرنامگی» رئیسجمهور به عنوان یک خصوصیت برجسته! و قابل تقدیر ! یاد کرده و در یادداشتها و توئیتها و مصاحبههای خود برای آن کف و سوت هم زدند.
🔸اکنون سخنی دوستانه و دلسوزانه با برادر عزیزمان جناب آقای پزشکیان، رئیسجمهور محترم کشورمان در میان است و آن، این که به سابقه و کارنامه طیف یادشده و جای خوش کرده در اطراف خود نگاهی بیندازید! دفاع و تقدیر آنها از این که برنامهای ارائه ندادهاید را چگونه ارزیابی میکنید؟! آیا در پی آن نیستند که با لطایفالحیل، برنامههای بارها شکست خورده خود را به دولت شما تحمیل کنند؟! برنامههایی که در برخی از فتنهها به میدان آوردند و با حرکت حماسی مردم ناکام ماند!
#نکته
https://kayhan.ir/001EUH
✍ حاج حسین شریعتمداری
......
.....
۲۸ مرداد ۱۴۰۳
8.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زیباترین و جالب ترین استدلال برای اثبات وجود خدا در سوره طور
#حجت_الاسلام_رفیعی
.....
.....
۲۸ مرداد ۱۴۰۳
12.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥احمدیسنگر: عراقچی برجام را احساسی تصویب کرد/قلب رآکتور اراک را بتن ریختید/ ما به چه جراتی به شما رای دهیم تا سیاست التماسی و لبخند ادامه پیدا نکند؟
مخالف برنامههای وزیر پیشنهادی امورخارجه:
🔹دقت لازم در متن برجام نشد و احساسی تصویب کردید. عزت ملی در مذاکرات رعایت نکردید یکطرفه رفتید تعهد نوشتید و اجرا کردید.
🔹اگر شما تحت تأثیر قرار گرفتید، به عنوان یک فرد مسلمان به عنوان کسی که پیرو خط انبیاء و مسیر شهدا هستید باید انصراف میدادید.
🔹قلب رآکتور اراک را بتن ریختید. چقدر دانشجویان و اندیشمندان آمدند اعتراض کردند و شروط رهبری را نادیده گرفتید. چرا به داخل کشور ایمان نداشتید.
🔹شما در مقام سرپرست تیم مذاکره کننده به نیروهای داخلی ایمان نداشتید. شما بسیاری از مشکلات را به مسائل خارجی گره میزدید.شما گفتید تحریمها در برجام برداشته میشوند دستاورد برجام چه بود؟ شما گفتید زیرساخت تحریمها برداشته شد و سوئیفت برقرار شد آقای سیف در آن زمان گفتند که دستاورد برجام تقریباً هیچ است. توافق برجام توافق پرخسارت برای کشور بود.
🔹ما به چه جراتی به شما رای دهیم تا سیاست التماسی و لبخند ادامه پیدا نکند؟
.....
....
۲۸ مرداد ۱۴۰۳