⭕️ یک بار برای همیشه تو دهن پروژهبگیرهای اصلاحطلب بزنید و اجازه ندید فاجعه دولت روحانی رو مالهکشی کنن!
خیانتهای دولت روحانی یه لیست بیپایانه که یکی از مهمترینهاش همین عدم نوسازی و عدم ساخت نیروگاهها و خطوط انتقال برق و عدم توسعه ظرفیت سالانه برقه.
۸ سال دولت احمدینژاد بیش از ۶۰ درصد افزایش ظرفیت شبکه نیروگاهی کشور (به گفته سایت دولت حدود ۶۸درصد!) داشتیم؛
۸ سال دولت خاتمی حدود ۶۰ درصد؛
۸ سال دولت رفسنجانی حدود ۶۰ درصد؛
و ۸ سال فاجعه وحشتناک دولت روحانی فقط حدود ۲۰ درصد افزایش!
شروع دولت هاشمی ظرفیت شبکه برق کشور ۱۴ هزار مگاوات
شروع دولت خاتمی ۲۲ هزار مگاوات
شروع دولت احمدینژاد ۳۷ هزار مگاوات
شروع دولت روحانی ۶۹ هزار مگاوات
و پایان دولت روحانی به حدود ۸۵ هزار مگاوات رسید.
و این درحالیه که سال اول دولت شهید رئیسی برای عبور از این فاجعه یک کار بزرگ جهادی انجام شد و نزدیک به ۶ هزار مگاوات به ظرفیت برق کشور اضافه شد که یک رکورد در تاریخ ایران بود.
و تا پایان سه سال دولت شهید رئیسی هم مجموعا ۹ هزار و ۳۶۰ مگاوات به ظرفیت برق اضافه شد.
اما مهمتر از همه اینا #برنامهریزی دولت رئیسی بود که طی ۳سال چیزی به اسم قطعی مکرر شبکه برق خانگی نداشتیم.
حالا با شروع دولت پزشکیان مجدداً این اتفاق در حال رخ دادنه!
قطعاً دولت پزشکیان نمیتونسته طی این مدت کوتاه برای افزایش ظرفیت برق معجزه کنه اما این قطعیهای مکرر و نامنظم برق خانگی نشونه بیبرنامگیه🤌
اجازه ندید تاریخ رو تحریف کنن و خیانتهای دولت روحانی فراموش بشه!..
.....
.....
💠 اصلا" تعجب نکنید.
🔹 این جماعت به کسی که دلار ۱۰ تومنی رو کرد ۳۰ تومن میگن گلادیاتور
🔹 به کسی که برجام رو نخونده امضاء کرد میگن امیرکبیر 😄
🔹به کسانی که به کاندیدای اونا رای ندادن؛ میگن طالبان.
🔹به کسی که حقوق نجومی میگرفته؛ میگن سرمایه های نظام.
🔹به کسی که دهها فساد در عملکردش بوده؛ میگن : شناسنامه انقلاب.
🔹به کسی که رقیب اونها بوده؛ میگن خشک مغز.
🔹به کسی که ۸۰۰ میلیارد اختلاس کرده؛ میگن : جابجایی بودجه.
🔹به کسانی که پرچم امام حسین رو آتیش زدن؛ میگن: مردمان خداجو.
🔹 به فتنه گرانی که با هدایت دشمن دنبال براندازی بودن؛ میگن: عده ای معترض.
🔹به استکبار جهانی میگن: نظام سلطه.
🔹به مستضعفین میگن: اقشار آسیب پذیر.
🔹به مرفهان بی درد و زالوهای کاخ نشین؛ میگن: اقشار برخوردار.
🔹به منافقین میگن: گروهای مسلح معترض.
🔹 به عقب نشینی در برابر دشمن و ترس از دشمن میگن: عقلانیت و خرد جمعی.
🔹به ساختن پالایشگاه در کشور میگن: کثافت کاری.
🔹به رسمیت دادن به روسپی گری میگن: کار فرهنگی.
🔹به مزدوران در استخدام دشمن میگن: ایرانیان وطنخواه
و....
#بازیکثیفباالفاظ
.....
....
🔴 آمارهایی مهم از نفرات برتر کنکور سهم مدارس دولتی، فقط ۷ درصد/ میان ۳۰ نفر نخست گروههای ریاضی، تجربی و انسانی ۲۲ نفر سمپادیاند/ ۱۰ نفر نخست تجربی در مدارس سمپاد تحصیل کردهاند/ ۲۷ درصد برترها پایتختنشین هستند/ یک سوم رتبههای برتر به دختران رسید
.....
....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 سروصدای شبه علم خیلی بلند است
♻️ عدهای می گفتند ما به کرونا اعتقاد نداریم، مگر کرونا امری عقیدتی است؟
🔹کسانی که علمی فکر نمی کنند به راحتی تن به خرافه، خیالات و توهمات میدهند.
🔊 سیماییصراف، وزیر علوم
.....
.....
کانال خبر و تحلیل
🔴 سروصدای شبه علم خیلی بلند است ♻️ عدهای می گفتند ما به کرونا اعتقاد نداریم، مگر کرونا امری عقیدتی
🔴 جناب آقای وزیر!
♻️ بزرگترین مانع بر سر راه علم، جیب گشاد شرکتهای داروسازی و تولید کنندههای بزرگ مواد غذایی است! شرکتهایی که پول اکثر تحقیقات، آزمایشگاهها و محققین از جیب آنها تأمین میشود و بارها و بارها نتایج تحقیقات را مخفی یا دستکاری کردهاند، چون با منافع مالیشان همراستا نبوده! مثل مافیای شکر که ۵۰ سال حقایق ارتباط شکر با چاقی را پنهان کرد و چربیها را مقصر عنوان کرد!
🔻آقای وزیر!
ما هم معتقدیم جملهء «من اعتقادی به کرونا ندارم» غلط و جایگزین بهتر آن «من اعتقادی به مزخرفات غیر علمی دورهء کرونا ندارم» است؛
✔️مثل جدول ماندگاری ویروس بر روی سطوح مختلف؛
✔️مثل نابود کردن ریهء جامعه با وایتکس؛
✔️مثل ماسک پیژامهای جناب حریرچی؛
✔️مثل «بهترین واکسن در دسترس ترین واکسن است»؛
❌در حالی که مشخص شد واکسنهایی چون آسترازنکا بهقدری زیانبار بودند که مصرفشان در اروپا و آمریکا متوقف و به کشورهای آفریقایی و ایران هدیه شدند!
🔺آقای علم دوست!
مگر نمیگویید واکسن کرونا بسیار مفید و ایمن بود!؟ اینبار تزریق واکسن را اجباری نکنید و به زندگی مردم گره نزنید تا به شما ثابت شود مردم خیر و شر خودشان را بهتر از شما میفهمند!
❓راستی چرا هیچکدام از واکسنهایی که در کشورهای دیگر عوارض داشت، در ایران عارضه نداشت؟
.....
....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥جناب آقای همتی یقینا بیسواد یا بی اطلاع نیستید پس حتما دروغگو هستید.
🔹میگوید تورم ۴۰% و نرخ بیکاری ۱۳% است تا دولت قبل را بکوبد.
🔹گزارش رسمی مرکز آمار: تورم ۳۴% نرخ بیکاری بهار:۷,۷% (که یک رکورد تاریخی محسوب میشود.)
🔹درست است که تازه وزیر شدهاید اما انتظار است بدیهیات اقتصاد کشور را در جریان باشید و یا اینکه کمتر دروغ بگویید جناب همتی!
.....
.....
9.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸 روش #تربیتی
🎥 #دکتر_سعید_عزیزی
⁉️ دوره #تربیت_فرزند شرکت کردم و روش های درست رو یاد گرفتم.
اما توی خونه با مخالفت همسرم روبه رو میشم و اکثر اوقات #دعوا میشه.
.....
.....
.
ناترازی وزیر اقتصاد
🔻وزیر اقتصاد دولت پزشکیان، دیشب چند دقیقه در تلویزیون حرف زد، اما آن قدر آمار جا به جا داد، یا موضع نادرست گرفت که می توان گفت رکورد حجم خلاف گویی در یک زمان محدود را هم جا به جا کرد!
🔹آقای همتی دیشب گفت: "کدام اسب زین شده را تحویل دولت دادهاید؟ تورم ۴۰ درصدی؟ دلار ۶۰ تومنی؟ کسری بودجه ۳۰ درصدی؟ نرخ بیکاری ۱۳ درصد؟". بر خلاف این ادعا، نرخ بیکاری در فصل اول امسال به ۷,۷ درصد کاهش یافته که اتفاقی مثبت و پایین ترین نرخ بیکاری ظرف دو دهه اخیر است.
🔻وزیر اقتصاد تازه کار، در کمتر از یک هفته، به میزان ۵ درصد بر نرخ تورم تحویل گرفته از دولت شهید رئیسی اضافه کرد و ۳۵ درصد را ۴۰ درصد عنوان کرد! این در حالی است که وی به هنگام ریاست بانک مرکزی در دولت روحانی، بالاترین نرخ تورم را به میزان ۴۶ درصد به ثبت رسانده است.
🔹 نرخ دلار در آغاز ریاست همتی بر بانک مرکزی ۹۱۵۵ تومان بود و سه سال بعد در پایان دولت روحانی به ۲۳۸۵۰ تومان رسید.
🔻از سوی دیگر، آقای همتی، نرخ رشد ۵ درصدی در دولت سیزدهم را مورد انتقاد قرار داده و رشد اقتصادی مطلوب را ۸ درصد عنوان کرد تا از دولت رئیسی خرده گیری کرده باشد.
🔹اما او این واقعیت مهم را نگفت و کتمان کرد که معدل رشد اقتصادی در ۸ سال دولت روحانی، نزدیک به صفر (۶ دهم درصد) بود . نرخ رشد اقتصادی مقارن با ریاست همتی بر بانک مرکزی ، منفی ۲ درصد بود بود که در پایان دولت رئیسی به بالای ۵ درصد (۷ درصد افزایش) رسیده است. در همین دوره، کسری تراز عملیاتی بودجه، از ۴۰ درصد به ۳۵ درصد کاهش یافته است.
🔻آقای همتی دیشب در ابتدای اولین گفت و گوی تلویزیونی بعد از وزارت، گله کرد که سه سال به تلویزیون دعوت نشده بود. اما در همین شروع مجدد، کلی شاخص و رکورد و آمار اقتصادی را جا به جا کرد تا نشان دهد چقدر آماده مدیریت و پاسخگویی است!
🔹او در عین حال با دفاع از وام های ویژه بانکها به کارمندان شان گفت: "کارمندان بانکها از ۶ صبح سر کار میروند و با سختی کار میکنند، در سالهای گذشته هم علیرغم تورم ۴۰درصدی، حقوقشان ۲۰درصد ۲۰درصد بالا رفته است، پس مستحق دریافت وام هستند".
🔻آیا سایر اقشار کارمندی و کارگری ساعات کاری کمتری دارند یا حقوق بیشتری دریافت می کنند که نباید از تسهیلات آن چنانی برخوردار باشند؟ و آیا تسهیلات اعطایی بی ضابطه نمی تواند در مسیر حمایت از تولید و اشتغال و ازدواج جوانان هزینه شود؟ چرا وزیر اقتصاد ماجرا را وارونه نگاه می کند؟
ایمانی
.....
....
.
خرابکاری بنزینی روحانی
گریبانگیر دولت پزشکیان
🔻سخنان آقای پزشکیان درباره قیمت بنزین حاشیهساز شد تا جایی که محمدرضا عارف مجبور به واکنش و توضیح شد.
🔹پزشکیان هفته قبل گفت: ؛هیچ منطقی وجود ندارد که بنزین را با دلار آزاد بخریم و با سوبسید به مردم بفروشیم. آیا اصلا باید به بنزین سوبسید داد؟ اقتصاددانان و کارشناسان ما باید به این سیاستهای نادرست اعتراض کنند. برای خرید حاملهای انرژی، ۸ میلیارد دلار پول میدهیم مثلا بنزین را ۳۰ یا ۴۰ هزار تومان میخریم، بعد ۱۵۰۰ تومان میفروشیم! تا کجا میتوانیم این کار را بکنیم؟ زمانی که پول گندم، نهاده و حقوق بازنشسته را نداریم، بنزین را دلار ۵۰ هزار تومان میخریم و پایینتر میفروشیم".
🔻این سخنان موجب گمانهزنیهایی درباره افزایش قیمت شد. برخی نشریات حامی دولت مانند هممیهن هم نوشته بودند: «بهترین راه حل مسئله بنزین این است که قیمت واقعی شود و دولت یک بار برای همیشه خود را از قیمتگذاری خلاص کند»!
🔹افزایش ابهامات موجب شد تا معاون اول رئیسجمهور در سازمان برنامه و بودجه بگوید: دولت درباره بنزین، هیچ تصمیم عجولانهای نخواهد گرفت. به مردم اطمینان میدهیم که دولت، در هر تصمیمی، تمام پیوستهای اجتماعی، فرهنگی و عدالت را مد نظر قرار میدهد.
🔻یادآور میشود قبل از تصمیم عجیب دولت روحانی در سال ۱۳۹۴ (ثابت ماندن قیمت بنزین تا چهار سال بعدی)، افزایش قیمت به شکل تدریجی اتفاق میافتاد و همین موجب میشد هم به مردم فشار چندانی وارد نشود و هم فاصله قیمت بنزین با قیمت واقعی، زیاد نباشد.
🔹بدین ترتیب، مشکل قاچاق و مصرف بیرویه نیز کمتر میشد. آنچه به موفقیت در مدیریت مصرف (و به ویژه مهار قاچاق) کمک میکرد، استفاده از کارتهای سوخت و موضوع سهمیهبندی بنزین بود.
🔻اما تیم روحانی و زنگنه برای این که به جامعه القا کنند بعد از برجام وضعیت اقتصادی خوب شده، اقدام به حذف کارت سوخت و سهمیه از یکسو و ثابت نگه داشتن قیمت از سوی دیگر کردند.
🔹این تصمیم سیاستبازانه و ضد کارشناسی، موجب افزایش سرسامآور قاچاق و مصرف شد تا جایی که دولت را به بنبست رساند و موجب شد روحانی، آن تصمیم فاجعهبار را در آبان ۱۳۹۸ (سه برابر کردن قیمت بدون اعلام قبلی) بگیرد و فرصت موجسواری کشور را در آشوب کذایی فراهم کند.
🔻بدین ترتیب، قیمت برای پنج سال دست نخورده ماند و کشور را مجددا به واردکننده بنزین تبدیل کرد، در حالی که برخی خبرها از قاچاق چند میلیارد دلاری بنزین در سال حکایت میکند. این همان فاجعهای است که پزشکیان درباره آن هشدار میدهد.
🔹مصرف بنزین در سال ۱۴۰۰ به ۹۱ میلیون لیتر، سال ۱۴۰۱ به ۱۰۴ میلیون لیتر و سال ۱۴۰۲ نیز به ۱۱۱ میلیون لیتر رسید. امسال هم، مصرف روزانه بین ۱۲۰ تا ۱۴۰ میلیون لیتر در نوسان بوده است. مصرف بنزین در ۳ سال گذشته، شاهد رشد بیش از ۳۰ درصدی داشته است
🔻در سال ۹۹ که اوج شیوع کرونا و کاهش محسوس ترددها و مسافرتها بودیم، به همت قرارگاه خاتم الانبیا (ص) و راه اندازی پالایشگاه ستاره خلیج فارس توانستیم حدود ۳ میلیارد دلار بنزین صادر کنیم. اما پنج سال ثابت ماندن قیمت (با فاجعهای که روحانی آفرید)، موجب افزایش مصرف (و قاچاق) شده است. قیمت ۳۰۰۰ تومانی بنزین را میتوان با قیمت بطریهای نیم لیتری آب (دستکم ۵هزار تومان) مقایسه کرد و به عمق فاجعه پی برد.
🔹این که از درآمد سه میلیارد دلاری صادرات، به هزینه سه میلیارد دلاری واردات بنزین (تفاضل شش میلیارد دلاری) عقبگرد کردیم و این که سه میلیارد دلار هزینه واردات، معادل یک ماه درآمد نفت است، نشان میدهد که خسارات سوءتدبیرهای دولت روحانی و شخص وی، یکی دو تا نیست.
🔻مدیریت مصرف حتما نیازمند هوشمندسازی یارانه پرداختی است؛ تا هم مردم فرودست از این یارانه ملی محروم نشوند، هم مسیر مصرف و هدررفت بیرویه محدود شود و هم فرصتهای مهم سرمایهگذاری، برای واردات بیرویه هزینه نشود.
💢روزنامه کیهان
.....
.....
آرزواندیشی محافل غربی
و سیاست قطعی ایران
🔻در حالی که آمریکا، طرف بدهکار برجام است و حاضر به ارائه تضمین معتبر برای لغو تحریمها و عدم تکرار عهدشکنی برجامی نشده، رسانههای آمریکایی آرزوی خود درباره مذاکره مجدد را جای خبر منتشر میکنند.
🔹این رسانهها تاکید رهبر انقلاب بر عدم اعتماد به دشمن و معطل نگذاشتن مسئولیتها به خاطر تعامل خارجی را تحریف کردند.
🔻رهبر انقلاب اخیر به عنوان یکی از ۱۳ توصیه به دولت جدید فرمودند: «به دشمن هم امید نبندید. حالا ایشان [رئیسجمهور] هم اشاره کردند، دیروز پریروز هم ظاهراً وزیر خارجه محترم یک اشارهای کرده بودند. ما به دشمن امید نبندیم؛ برای برنامههایمان منتظر موافقت دشمنان و کسانی که با ما [دشمنند نباشیم]؛ این منافات ندارد با اینکه آدم با همان دشمن در یک جایی تعامل هم بکند؛ مانعی ندارد؛ اما امید به او نبندید، اعتماد به دشمن نداشته باشید.»
🔹روشن است، این بیانات ناظر به اعتماد نکردن به دشمنان و معطل نگذاشتن برنامه هاست و نه موضوع تعامل در سیاست خارجی که همواره مسیر آن باز بوده و ضمنا شرط آن، بازگشت آمریکا به تعهدات نقضشدهاش اعلام شده است.
🔻اما نیویورکتایمز با تحریف و مصادره به مطلوب نوشت: «رهبر ایران مجوز تلویحی در مورد مذاکرات را صادر و تلویحا پیشنهاد کرد که کشورش مذاکرات هستهای را دنبال کند. این در حالی است که برخی مسائل همچون گفتوگو با ایالاتمتحده آمریکا توسط سران عالی نظام تعیین میشود و مشخص نیست پزشکیان تا چه حد میتواند سیاست خارجی را هدایت کند.»
🔹وبسایت رادیو فردا هم نوشت: «تنها چند روز پس از آنکه رهبر جمهوری اسلامی، از عقبنشینی تاکتیکی سخن گفت، در جمع اعضای کابینه پزشکیان «تعامل با دشمن» را تحت شرایطی «بلامانع» خواند.
🔻[برخلاف ادعای تحریفآمیز رادیو فردا، رهبر انقلاب در دیدار دستاندرکاران ستاد کنگره ملی شهدای استان کهگیلویه و بویراحمد، هدف دشمن از جنگ روانی در عرصه نظامی را ایجاد ترس و عقبنشینی خواندند و گفتند: به تعبیر قرآن کریم، عقبنشینی غیرتاکتیکی در هر میدانی چه عرصه نظامی و چه میدانهای سیاسی، تبلیغاتی و اقتصادی، غضب الهی را به دنبال دارد].
🔹رادیو فردا میافزاید: «رهبر جمهوری اسلامی در دیدار با دولت خواستار تعامل با دشمن شد. او در حالی چنین اظهاراتی را به زبان آورد که عراقچی وزیر خارجه، از تمایل برای آغاز گفتوگوهای هستهای گفته است.ظریف هم پس از یک رفتوآمد، مجدداً کار خود را به عنوان «معاون راهبردی رئيسجمهور» آغاز کرده است. به نظر میرسد جمهوری اسلامی به این نتیجه رسیده که فرصتی را برای گفتوگو فراهم سازد.
🔻مجموعه تحولات میتواند اثرات مهمی روی ایران داشته باشد. احتمال گستردهتر شدن جنگ، چشمانداز بازگشت ترامپ و در پیش بودن تاریخ انقضای بندهای غروب برجام که اعضای باقیمانده برجام می توانند به سمت فعال کردن مکانیسم ماشه بروند
🔹هرچند خیلی ها به سخنان رهبر جمهوری اسلامی در قالب «نرمش قهرمانانه» اشاره میکنند که به برجام انجامید، اما او حتی در دولت رئیسی هم از تعامل گفته بود، ولی در در رویکردهای جمهوری اسلامی تغییری ایجاد نشد.
🔻هرچند حضور عراقچی، ظریف و پزشکیان به جای دولت رئيسی میتواند روزنههایی را بگشاید اما به نظر نمیرسد فضای بینالملل دستکم در کوتاهمدت از آمادگی برخوردار باشد. در شرایطی که شرایط نسبت به سالهای ۲۰۱۳ و ۲۰۱۴ تغییر کرده، مذاکرات چه آوردهای میتواند برای کمپین انتخاباتی کامِلا هریس داشته باشد؟
🔹اتفاقات سالهای اخیر، باعث شده ایران به عنوان یکی از مقصران برهم خوردن نظم و امنیت منطقه شناخته شود. پاسخ به ترور هنیه میتواند یکی از این نشانهها باشد؛ اگر عملیاتی به گستردگی ماه آوریل انجام شود، اوضاع را پیچیدهتر خواهد کرد».
🔻برای اطلاع تحلیلگران آمریکایی باید گفت که ایران، میدان نظامی و امنیتی و قدرت بازدارندگی را با میدان دیپلماسی اشتباه نمیگیرد. مجازات پشیمانکننده ایران در قبال اقدامات تروریستی رژیم صهیونیستی قطعی است و با خیال تعامل با غرب، مشمول مرور زمان نخواهد شد.
🔹ضمنا در موضوع برجام، روشن است که علت بنبست مذاکرات شش سال گذشته چه بوده و گره آن صرفا با لغو تحریمها و ارائه تضمین معتبر گشوده میشود.
🔻رهبر انقلاب بهمن ۱۳۹۹ در بیان سیاست قطعی نظام فرمودند:
🔹«آمریکاییها و اروپاییها حق هیچگونه شرطگذاری ندارند زیرا تعهدات برجامی خود را نقض کردند و آن طرفی که باید شرط بگذارد جمهوری اسلامی است زیرا به تعهدات خود پایبند بود. بنابراین ایران هنگامی به تعهدات برجامی خود بازخواهد گشت که آمریکا همه تحریمها را در عمل و نه در حرف یا بر روی کاغذ، لغو کند و این لغو تحریمها مورد راستیآزمایی ایران قرار گیرد. این، سیاست قطعی و غیرقابل برگشت جمهوری اسلامی و مورد اتفاق همه مسئولان است و هیچکس از آن عدول نخواهد کرد».
ایمانی
....
....