هشدار: انتخاب استاندار یا انتقام از مردم شریف قم؟!
🔹متاسفانه در آستانه انتخاب استاندار جدید قم، گاها اسامی به عنوان گزینههای استانداری برای این استان مهم در حال مطرح شدن است که به جز حیرت، آورده دیگری برای ما ندارد! خدمت دولت محترم عرض میشود که انتصابات در قم، به عنوان مهد و مادر انقلاب اسلامی و پایگاه مرجعیت، حساسیتهای ویژهای را میطلبد که اگر لحاظ نشود قطعا هم خود استاندار جدید و هم کل دولت محترم را درگیر حواشی اجتناب ناپذیر خواهد نمود. اینکه اقلیتی چند نفره با رویکردهای تند جناحی و سیاسی و بدون لحاظ کردن حساسیتها و ذائقههای فرهنگی اجتماعی قم، برای این استان استراتژیک تعیین تکلیف نمایند بدعتی بسیار خطرناک است که اگر واقع شود بیم آن میرود که آتش بیتدبیریهای حاصل از آن، زودتر از آنچه تصور میرود دامنگیر دولت محترم شود.
🔹در کمال تاسف، برخی گزینهها آنقدر از ذهنیت مردم شریف قم و بافت اجتماعی فرهنگی این استان ولایتمدار به دور هستند که حتی مناسب اداره دهیاریهای قم هم نیستند تا چه رسد به استانداری! به نحوی که با جدی شدن اسامی بعضی از این گزینههای نامتناسب، این شائبه در ذهن برخی دوستداران انقلاب اسلامی ایجاد شده است که شاید خدای نکرده عدهای قلیل که تعدادشان حتی کمتر از تعداد انگشتان یک دست است قصد دارند با خودکامگی و تحمیل این گزینهها (فیالواقع ناگزینهها)، از مردم قم بابت کیفیت رایشان در انتخابات ریاست جمهوری انتقام بگیرند!
🔹لذا لازم میدانم به عنوان وکیل مردم بینظیر قم به صراحت عرض نمایم که اینکه بنده و سایر نمایندگان مردم شریف قم قصد تعیین مصداق و دخالت در عزل و نصبها را نداریم هرگز به معنای آن نیست که در مقابل تحمیل هر ناگزینهای به مردم شریف قم سکوت نماییم! فلذا برادرانه به دولت محترم توصیه میکنم که در انتخاب استاندار قم (به عنوان یکی از مهمترین و حساسترین استانها) مصلحت خود را در نظر بگیرند و به جای آنکه در این انتخاب حساس، رضایت عدهای بسیار قلیل با مطامع صرفا سیاسی را مبنا قرار دهند، مصلحت عامه مردم شریف قم را لحاظ بفرمایند. بدیهی است که در غیر این صورت اولا، شروع به کار چنین ناگزینههای نامتناسبی، پایانی است بر داستان وفاق در این استان استراتژیک و مفسدههای احتمالی پس از آن؛ و ثانیا، مسئولیت تمام تبعات احتمالی تحمیل چنین ناگزینههایی متوجه دولت محترم است.
والسلام علی من اتبع الهدی
محمدمنان رئیسی، خادم مردم شریف قم در مجلس شورای اسلامی
سه شنبه مورخ ۱۴۰۳/۷/۲۴
.....
.....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شوخی سنگین با دانشجوی اسرائیلی
دم سلبریتیهای خارجی گرم که از مظلوم دفاع میکنن، حالا با هرتوانی که دارن. تو ایران سلبریتیها میترسن دوتا دنبالکننده بیشرفشون کم بشه. کسی که قراره بخاطر دفاع از مظلوم بذاره بره، همون بهتر بره...
......
.....
🔻ملّت یا امّت؟ -۲
(معقولیّت طراحی تمدّنی)
🖊مهدی جمشیدی
[سوم]. اصطلاح ملّت در معنای تجدّدیاش، بر مرزهای جغرافیای سیاسی دلالت دارد که یک دولت، مقوّم آن است. این معنا، بر عنصر قدرت سیاسی تکیه کرده و به این واسطه، به ملّت، هویّت متمایز بخشیده است. این در حالی است که در اصطلاح قرآنی، تعبیر ملّت به یک اجتماع انسانیِ همعقیده و هممسلک نسبت داده میشود که ذیل یک رسول، استقرار یافتهاند. بنابراین، چنین نیست که بتوان این اصطلاح قرآنی را به ساحت سیاست، تقلیل داد و قوام و شیرازهاش را یک دولت دانست. ملّت، از حقیقت باطنی حکایت میکند که در آن، جمعی از انسانها در یک افق معناییِ مشترک قرار گرفتهاند و عالَم انفسیِ واحد دارند. چنین کاری نیز از عهدۀ دین برمیآید که آدمیان را ذیل تاریخهای رسولانه، گرد هم میآورد و به آنها، جهت و غایت واحد میبخشد. این یکسانی و همگونی، باطنی و درونی است و حتی به فکر و اندیشه نیز محدود نمیشود، چه رسد به اینکه به دولت نسبت داده شود. چنانچه دولت بخواهد در این قلمرو وارد شود، باید خودش را در نسبتِ با دین، بازتعریف کند و خویش را برآمده از عالَم دینی بنمایاند تا چنین منزلتی بیابد. در غیر این صورت، دولت در اصطلاح رایجش که جز بر سیاست روزمرّه و مناسبات مبتنی بر قدرت ظاهری دلالت ندارد، نمیتواند مکانتی در این عرصه بیابد. اینکه در عالَم تجدّد، همهچیز به دولت نسبت داده میشود و حتی هویّت، خود را در سایۀ دولت مییابد، نشاندهندۀ این حقیقت است که در تمدّن تجدّدی، قدرت به گرانیگاه تبدیل شده و همهویّتی و اتّحاد معنایی، به حاشیه رفتهاند و اگر اشترک و همبستگیای وجود دارد، ریشه در منفعت و مادّیّت دارد که دولت، برآورندۀ آن است.
[چهارم]. بدین سبب است که علامۀ طباطبایی مینویسد مرز کشور اسلامی، عقیده است. این عبارت، نشانگر آن است که مرزهای ناظر به سیاست و توافقات اینجهانی و مادّی و قدرتمآبانه، جملگی اعتباری و بیریشه هستند و از تکوین و حقایق معنوی حکایت نمیکنند؛ چنانکه قرار گرفتن انسانها در اصناف و سنخهای نژادی و قومی نیز، غایتی جز بازشناسی متقابل ندارد و حاکی از فضیلت و کرامت نیستند. آن خطکشیهای قومی و قبیلهای، همان اندازه مایۀ ملامت هستند که تفکیکهای مبتنی بر دولت ملّی. به همان دلیلی که آن تعصّبات پیشاتجدّدی، بهرهای از عقلانیّت نداشتهاند، این تعصّبات تجدّدی نیز حاصل عقل نیستند. تجدّد، جاهلیّت تازهای را تولید کرده و نوزاییِ جاهلیّت در صورت و هندسۀ متفاوت است. البته دربارۀ مرزهای ملّی میتوان از ضرورت بازشناسی سخن گفت، ولی مسأله این است که بهتدریج، این مرزبندهای اعتباری و بیاساس، جنبۀ هویّتی نیز یافتهاند و ملاک تفاخر و شرافت شمرده شدهاند. این در حالی است که نگاه قرآنی، مرزبندیِ مبتنی بر هویّت ایمانی و معنوی را میپذیرد و برای مرزبندیهای دیگر، هیچ اصالتی در نظر نمیگیرد. اگر چنین چهارچوبی پذیرفته شود، روشن است که مرز ما، امّت اسلامی است و خودی و غیرخودی، بر پایۀ این هویّت، صورتبندی میشوند. ملّت و امّت، هر دو حاکی از باورمندی به یک تاریخِ قدسی هستند و این امر، وحدت اصیل و انسانی میبخشد و منِ حقیقیِ ما را پدید میآورد. منِ ما، ساختۀ دولت نیست، همچنانکه ساختۀ نژاد و قومیّت نیست. توقف در منهای طبیعی و مادّی، توقف در روایتهای بدوی و ابتدایی است که در شکل جدید، بازتولید شدهاند. این قبیل تفاوتها، غیراکتسابی و غیرارادی هستند و ازاینرو، متعلّقِ ارزشگذاری نیز واقع نمیشوند.
[پنجم]. اگر مرز کشور اسلامی، عقیده است، پس نباید منهای نژادی و قومی را برجسته کرد و یا دولت را عامل تعیینکننده انگاشت، بلکه باید تعلّقات ایمانی را اصل و اساس انگاشت و عرب و ترک و افغان و غربی و شرقی را دیگری تصوّر نکرد. آنچه مهم است، اقلیم ایمانی است و نه اقلیم مادّی. ملاکِ اخوت و همبستگی، ایمان دینی است و بس. خدای متعال در میان مؤمنان، ولایت قرار داده و این ولایت، به معنای همبستگی درونیِ آنهاست. مؤمنان، در حکم پیکر واحد هستند که باید منسجم و همبسته باشند و میان خویش، فاصلهای احساس نکنند. قرآن به جز ایمان، هیچ معیار دیگری را برای مرزبندی و تعریف خودی و غیرخودی و اینجایی و آنجایی مطرح نمیکند. مایه و ملاک یکیبودن، نسبتی است که انسانها با آسمان برقرار میکنند و نه زمینی که در آن متولّد میشوند. این در حالی است که ما تصوّر میکنیم مرزهای سیاسی و نژادی، اصیل هستند و باید آنها را مبنای تمایز هویّتی انگاشت. آنان که ملّیّت در معنای تجدّدیاش را اصیل و حقیقی قلمداد میکنند، پارهای از سکولاریسم را طلب کردهاند.
.....
.....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
ایران در جنگ جهانی اول و دوم
خود را به حالت تسلیم درآورد،
تلفاتش در
جنگ جهانی اول 👈 ۹ میلیون کشته
جنگ جهانی دوم 👈 ۵ میلیون کشته
اما در ۸ سال دفاع مقدس 👈 ۲۰۰ هزار شهید
فراموش نکنیم هزینه مقاومت کمتر از تسلیم و دستاوردهای آن خیلی بیشتر از تسلیم است...
......
.....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔞 غزة و ما ادراک ما غزة
.....
.....
6.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📞 021-4327
🔹قابل توجه همه بازنشستگان محترم
✅حتما حتما حتما اطلاع رسانی کنید
تا اطرافیان از این امکانات آگاه شوند! خیلی ها بی خبرند! پخش کردنش ثواب دارد!
.....
.....
۷/۲۳✍🏻
🕊 #توییت استاد رائفی پور
مدیرکل TRT (ترکیه رادیو تلویزیون کورپوراسی) سازمان رادیو و تلویزیون دولتی ترکیه، پروفسور دکتر زهید سوباجی، در مراسم افتتاحیه سال تحصیلی ۲۰۲۴-۲۰۲۵ دانشگاه اولوداغ بورسا با اشاره مستقیم به ایران گفت:
🔺تا پایان امسال TRT فارسی راهاندازی خواهد شد. باید ایران را نگران و اذیت کنیم. ما مجبوریم که ایران را نگران کنیم.
🔺در تمام چهلویک زبان و لهجهای که برنامههای تلویزیونی و رادیویی تولید میکنیم، باید کیفیت پخشهای خارجی را به سطح بالاتری برسانیم.
💢 پن: عنایت داشته باشید سیاستهای رسانهای ترکیه، تماموکمال توسط ناتو و صهیونیستها طراحی میشود.
.....
....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ذکر جریان نفاق و نفوذ برای تبیین و برای یادآوری امت اسلامی واجب است.
5.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 سردار ابراهیم رستمی، مسئول سابق مناسبات و روابط بین الملل سپاه: ما سلاح هایی قوی تر از بمب هسته ای در اختیار داریم
🔻نه امارات و نه غرب هنوز نفهمیده اند چطور نفتکش ها در دریای عمان و بندر فجیره هدف قرار گرفت
🔻با ساخت سلاح هسته ای می توانیم به بازدارندگی برسیم
🔻چون اسرائیل سلاح هسته ای دارد ما هم باید داشته باشیم
🔻اقدام نمایندگان مجلس برای تغییر دکترین هسته ای ایران کار درستی است
🔻ما در آستانه ساخت سلاح هسته ای هستیم، حکم شرعی رهبری می تواند برای ساخت سلاح هسته ای تغییر کند/ دیده بان ایران
.....
....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کسانی که فهم سیاست خارجیشان در حد مرعشی باشه باید هم به #ثابتی تیکه بندازند...
#سرطان_احزاب
.....
.....