May 11
38.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺چرا دغدغه دولتمردان رفع فیلترینگ و حجاب است، نه نجات معیشت مردم؟
مهدی کوچک زاده در صحن علنی مجلس
.....
.....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کار رسانهای تمیز و عالی
دست مریزاد 👍
.....
.....
🔺️ نظر زارعپور در مورد احتمال رفع فیلترینگ: افرادی که تصمیم میگیرند پاسخگوی عواقب تصمیمشان هم باشند
عیسی زارعپور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت سیزدهم:
🔸فیلترینگ و مسدودسازی ابزاری است که در کشورهای دیگر هم از آن استفاده میشود.
🔸در این تصمیم باید منافع مردم، بحث امنیت و پلتفرمهای داخلی را در نظر داشته باشیم. فیلترینگ مسئله صفر و یکی نیست. مسدودسازی ابزار است. شما تیکتاک را در آمریکا ببینید. این پلتفرم محبوبترین شبکه اجتماعی در آمریکا است اما به آن گفتهاند اگر سهام خود را واگذار نکند، مسدود میشود.
🔸آقایانی که مسئول هستند و در شورایعالی فضای مجازی تصمیمگیری میکنند، باید تصمیم بگیرند چگونه میخواهند قوانین فضای مجازی را پیاده کنند. آنها باید درباره اتفاقاتی که برای مردم میافتد، پاسخگو باشند. امیدوارم دوستان تصمیم درستی درمورد فیلترینگ بگیرند./دیجیاتو
......
.....
به برکت دولت وفاق در راستای رفع مشکلات معیشتی مردم *واتس آپ و گوگل پلی* رفع فیلتر می شود
علی برکت ا...
کانال خبر و تحلیل
به برکت دولت وفاق در راستای رفع مشکلات معیشتی مردم *واتس آپ و گوگل پلی* رفع فیلتر می شود علی برکت ا.
سلام
این دولت متأسفانه یک دولت حاشیه_محور است.
از کرامات شیخ ما این است
شیره را خورد و گفت شیرین است...
برنامه گوگل پلی خودش به دلیل تحریمها با فیلتر شکن باز میشود آنوقت #فرقه_اصلاحات و #لشکر_سایبری_اصلاحات از رفع فیلتر آن به گونه ای دستاوردسازی میکند که تو گویی پزشکیان بعد ٢٣ سال همه چیز را رفع فیلتر کرد !
🖋️هنگامه شهیدی
.....
.....
*🔻شهید رئیسی چگونه توانست ناترازی شدید به ارث رسیده از دولت های قبل در حوزه برق و گاز را مدیریت کند* ؟
سپهر خلجی، رئیس شورای اطلاع رسانی دولت سیزدهم:
🔹️شهید رئیسی چند اقدام برای مدیریت ناترازی «برق در تابستان» و «گاز در زمستان» داشت تا نه برق در تابستان که اوج مصرف را داریم قطع شود نه گاز در زمستان.
1⃣ ساخت انواع نیروگاهها اعم از گازی و خورشیدی و بادی و ... را هم توسط دولت هم بخش خصوصی در اولویت قرار داد به نحوی که در دو سال و نیم دوره مدیریت ایشان رکورد ساخت نیروگاه در کشور شکسته شد و مجموعا حدود ۹ هزار مگاوات به ظرفیت تولید برق کشور اضافه شد.
2⃣ صنایع را الزام کرد که برای تامین برق خودشان نیروگاه بسازند و در همین راستا چند نیروگاه هم در دوره ایشان ساخته شد و افتتاح گردید از جمله نیروگاه بوتیا در کرمان و نیروگاه فولاد مبارکه اصفهان و ... .
3⃣ زمان توزیع برق بین صنایع را مدیریت کرد. مثلا با هماهنگی برخی صنایع، شیفت کاری خطوط تولیدی آنها بعضا به روزهای تعطیل و ... جابجا شد.
4⃣اصلاح الگوی مصرف برق خانگی را هم با سیاستهای تشویقی در دستور کار قرار داد.
🔹️ *بطور همزمان از همان روزهای اول که دولت را هنوز تحویل نگرفته بود، از ناترازی گاز مطلع شد و همکاران متخصص خود در این زمینه را مأمور کرد برای حل بحران احتمالی گاز در زمستان چاره جویی کنند در این زمینه هم چند اقدام انجام شد:
*
۱- از فرصت شهریور تا آبان ماه که زمان طلایی ذخیره سوخت مایع برای نیروگاه هاست را کاملا استفاده کردند و توانستند در همان سال اول ذخایر را از حدود یک میلیارد مترمکعب در اوایل شهریور به حدود دو ونیم میلیارد متر مکعب در آبان ماه برسانند.
۲- نسبت به تامین سوخت مایع برای نیروگاههای استانهای شمالی، شمال شرق و شمال غرب کشور با اولویت اقدام کردند.
۳- هماهنگی دو وزارت خانه نفت و نیرو برای عدم ایجاد چالش را شخصا مدیریت کرد.
۴- در همان تابستان نسبت به حل چالش فی مابین با ترکمنستان بابت بدهی و جریمه قرارداد گازی با ترکمنستان اقدام کرد و بدهی حدود ۳ میلیارد دلاری را قسط بندی و پرداخت کرد و در پاییز ۱۴۰۰ قرارداد سه جانبه سوآپ گازی بین ایران و ترکمنستان و آذربایجان امضا شد که در رفع ناترازی استانهای شمالی بسیار موثر است.
🔹️شاه بیت همه این اقدامات مدیریت مدبرانه و فرابخشی شخص رئیس جمهور در هماهنگی های بین وزارت خانه ای و مطالبه و پیگیری حل مسأله و البته مدیریت جهادی وزرای مربوطه بود که اجازه بحران را نمیداد. مثلا در زمستان سال ۱۴۰۲ که یک روز در تربت جام افت فشار اتفاق افتاد تمام وزارت نفت و سایر دستگاهها را بسیج کرد برای حل مشکل آنجا با انواع روش های مکمل.
🔹️همه میدانستند رییس جمهور شهید شخصا هم تلفنی هم بعضا با حضور در اتاق کنترل وزارتخانه ها پیگیری میکرد و همین موضوع برای حل مسأله، انرژی و انگیزه مضاعف در بدنه مدیریتی کشور تولید میکرد و آنها را هوشیار میکرد تا به موقع اقدامات لازم را بعمل آوردند و مثلا در زمستان غافلگیر نشوند.
🔹️ لازم به ذکر است که میزان ذخایر سوخت مایع تحویلی در نیروگاهها در مرداد ماه ۱۴۰۳ بیشتر از میزان ذخایر سوخت مایع در مرداد ماه سال های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ بوده ولذا با مدیریت صحیح میبینیم که در زمستان های آن سال ها قطعی برق و گاز نداشته ایم.
🔹️ در حالیکه اگر تدابیر درست مدیریتی در آن سالها نبود، در نتیجه ی «هم افزایی ناترازی برق و گاز» همین اتفاقی که الان رخ داده است میفتاد یعنی قطعی همزمان برق و گاز در زمستان!
#حسین_دارابی
......
.....
🔵 می گفتن اگر اسرائیل رو بزنیم دلار ۸۰ تومن می شه
کاش حداقل بهانه ۸۰ تومنی شدن دلار زدن اسرائیل بود
نه جمله ی همتی که دلار قیمت واقعیش ۷۲ تومنه
😔😔😔
.....
....
،،،،
شورایعالی فضای مجازی با مصوبهاش دربارهی رفع فیلتر، به دولت متخاصم آمریکا اجازه داد که بهآسانی و بیمانع، از دو سکوی مجازی برای «اغتشاشسازی در ایران» استفاده کند. در اغتشاش سال ۱۴۰۱ نیز امریکا در همین بسترها، شبکهسازی و تهییج نمود و کشف حجاب را مستقر کرد.
گویا «حاکمیت، علیه حاکمیت» است ...
.....
.....