سال۶۰
رئیس جمهور خائن فرار کرد
رئیس جمهور جدید ترور شد
رئیس قوه قضائیه ترور شد
نخست وزیر ترور شد
رجوی جنگ مسلحانه شهری راه اندخت
تجزیهطلبها چهار گوشه جنگ راه انداختن
خرمشهر در اشغال صدام بود
اما نظام سقوط نکرد، اونوقت ۱۴۰۱ میخوان با لیدری علی کریمی و فحش و هشتگ براندازی کنن!
پروفسور مهدی گلشنی، استاد تمام فیزیک کوانتوم در ایران:
🔹اتفاقات شریف ریشه در فقر فرهنگی داشت.
🔸بارها به وزارت اطلاعات گزارش دادم که فلان معاون دانشگاه شریف جاسوس غرب است، ولی توجهی نشد.
🔺 در سفری که به چین داشتم از نزدیک شاهد بودم که وقتی نگاهها به داخل شد نه امریکا و نه روسیه هیچکدام نمیتواند آنها را زمین بزند
🔸 دانشجو را مجبور میکنند دنبال جو بروند؛ مد در هر چیزی در کشور ما حاکم است
محمد کاسبی: آمریکا شلوغیها را برپا کرد و عدهای متأسفانه بر موجش سوار شدند
بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون:
🔹دختر عزیزی (مهسا امینی) درگذشت و امیدواریم اگر کسی مسبب فوتش بوده محاکمه شود، امّا این شلوغیها موجی بود که آمریکاییها آغاز کردند و متاسفانه عدهای بر آن موج سوار شدند.
🔹اینهمه خانم محترم در سینما داریم؛ بسیار انسانهای محترمی هستند؛ کشف حجاب نکردند، به غیر از چند نفر محدود.
🔹چند نفر از سربازان میهن در مرزها شهید شدند؟ چرا برای درگذشت این سربازها کسی آهنگی نخواند؟ چرا برنامه تلویزیونیاش را تعطیل نکرد؟ چرا برای آنها داغدار نشدند؟
🔹روشن است که برنامه آمریکا اغتشاش در ایران است و این را بارها نشان داده.
#بازیگر
✅اولین نشست از سلسله نشستهای گفتگوی انتقادی با عنوان «تحلیل نظریهپردازانه وقایع اخیر ایران (ریشهها و روایتها)» روز سهشنبه 12 مهرماه 1401 با حضور جمعی از پژوهشگران و دانشجویان رشتههای مختلف حوزه علوم انسانی در سالن اندیشه پژوهشگاه برگزار شد. در این نشست دکتر موسی نجفی، استاد علوم سیاسی و رئیس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی؛ دکتر محمّدعلی فتحالهی، استادیار علوم سیاسی و رئیس پژوهشکده مطالعات سیاسی، بینالمللی و حقوقی؛ دکتر محمدسالار کسرایی، دانشیار جامعهشناسی و رئیس پژوهشکده مطالعات اجتماعی؛ دکتر سیده زهرا اجاق، استادیار علوم ارتباطات و رئیس پژوهشکده مطالعات فرهنگی و ارتباطات؛ و دکتر سید جواد میری، دانشیار جامعهشناسی تطبیقی به سخنرانی پرداختد و دیدگاهها و نظرات خود را دربارۀ وقایع اخیر کشور مطرح کردند.
🔵دکتر موسی نجفی: نسبت به استقلال کشور و حرکت در چارچوب قانون اساسی تعصب داریم
🔴برای مطالعه مشروح این نشست تخصصی رجوع شود به :
https://www.ihcs.ac.ir/fa/news/22866/%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%B4-%D9%86%D8%B4%D8%B3%D8%AA-%D8%AA%D8%AD%D9%84%DB%8C%D9%84-%D9%86%D8%B8%D8%B1%DB%8C%D9%87-%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D9%86%D9%87-%D9%88%D9%82%D8%A7%DB%8C%D8%B9-%D8%A7%D8%AE%DB%8C%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%B1%DB%8C%D8%B4%D9%87-%D9%87%D8%A7-%D9%88-%D8%B1%D9%88%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D9%87%D8%A7-%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%B4-%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1%DB%8C
#زن_عفت_افتخار
#مرد_غیرت_اقتدار
....
....
@MASHOUF401
✅ادامه 👆
🔰دکتر موسی نجفی:
✅عقلانیت، معنویت و عدالت¬خواهی سه ویژگی جامعه ایرانی است
🔴دکتر موسی نجفی، استاد علوم سیاسی و رئیس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، به عنوان پنجمین و آخرین سخنران این نشست، با تأکید بر رویکرد خود در تحلیل وقایع اخیر با تکیه بر تاریخ سیاسی و فلسفه سیاسی به منظور شناخت ریشه خشونتها و وقایع اخیر و نقطه کور این حوادث، گفت: البته به نظر من خشونت از طرف کسانی است که در حاکمیت نیستند و درواقع در جریان انقلاب اسلامی نیز ما شاهد آتش زدن و تخریب اموال شخصی یا آسیب زدن به افراد مخالف انقلاب نبودیم. وی با اشاره به تمایز میان تحلیل بر مبنای نظریههای سیاسی، که در آنها به حل بحرانها پرداخته میشود، با تحلیل براساس تاریخ و فلسفه سیاسی بر اهمیت ارائه نظریههای سیاسی بر مبنای تاریخ و فلسفه سیاسی کشور که یک نظام دینی است، تأکید و اظهار کرد: در مباحث مرتبط با نظامهای سیاسی، هر نظامی گفتمان خود را دارد و در تحلیل اینکه ریشه این خشونتها از کجاست نیز باید با تحلیل جامعه ایرانی انطباق داشته باشد. جامعه ایرانی دارای سه محور و ویژگی عقلانیت، معنویت و عدالتخواهی است و برخلاف برخی روایتها از نحوۀ پذیرش اسلام در ایران با شمشیر، وجود همین عناصر در اسلام بود که موجب پذیرش اسلام از سوی ایرانیان شد.
🔵وی ادامه داد: ورود مدرنیزاسیون به ایران، دارای سه لایه و قسمت ابزاری، سیاسی و فرهنگی بود که دو قسمت اول پذیرفته شد ولی قسمت فرهنگی که از اجزاء اخلاقی، اعتقادی و... تشکیل شده است، پذیرفته نشد. در دوره مشروطه بین سه قسمت مدرنیزاسیون تفکیک شد و در انقلاب اسلامی، فرهنگ و تمدن برتری پدید آمد و میتوان گفت ذات و پیرامون به یکدیگر رسیدند، اما نقطۀ کور نزدیک شدن فرهنگ مدرن به ذات جامعه ایرانی بود. این پژوهشگر حوزه مسائل سیاسی تأکید کرد: این قسمت سوم (فرهنگی) از مدرنیزاسیون با مخفی شدن در پشت دو قسمت ابزاری و سیاسی، منجر به شکلگیری نقطه کوری در ارتباط میان ذات جامعه ایرانی با فرهنگ مدرن بود. عدم موفقیت کامل حرکتهای انقلابی دیگر همچون لیبرالها، سوسیالیستها یا ناسیونالیستها و تقابل آنها با انقلاب اسلامی که تمدن و فرهنگی برتر پدید آورده است، منجر به تقابل آنها با انقلاب و سعی در به انحراف کشیدن مسیر این انقلاب دارند و با تبلیغات گسترده در شبکههای مختلف ماهوارهای و مجازی سعی در دعوت به خشونت و به آشوب کشاندن اعتراضها دارند. دکتر نجفی با اشاره به فقر واژگانی حرکتهای غربی ذکر شده در مقابل انقلاب اسلامی و سعی در شکست این انقلاب که در مقابل فرهنگ غرب ایستاده، توسل به حرکتهای افراطی و خشونت را ناشی از فقری دانست که غربیها در مقابل انقلاب به آن دچار هستند دانست.
🔴دکتر نجفی در پایان سخنان خود با برشمردن صورتبندیها و دوقطبیهای ممکن میان دیدگاههای خود با مخالفان انقلاب، گفت: میتوان تقابلهایی را به شکل زیر میان این دو دیدگاه برشمرد:
- از نظر مخالفان انقلاب اسلامی واقعهای روی داده که قرار است باعث شکلگیری یک جریان و موج خواهد شد و در نهایت به تغییر منجر میشود اما از دیدگاه بنده چنین نیست.
- در این واقعه و اعتراضات، دوگانه آزادی و استبداد از سوی مخالفان انقلاب برجسته و مطرح میشود درحالیکه بحث دربارۀ آزادی و استقلال است.
- مخالفان انقلاب از ارتباط انقلاب ملی و بنیادگرایی مذهبی صحبت میکنند در حالیکه در ایران و با تشیع، بنیادگرایی معنایی ندارد.
- در مقابل دعوت انقلاب اسلامی به عقلانیت و اعتدال، مخالفان انقلاب به خشونت و غارتگری دعوت میکنند. درواقع مباحث ناظر به انقلاب یا اصلاح در میان دیدگاههای غربی کمونیستی و لیبرالیستی مطرح است و نه در انقلاب اسلامی.
- در وقایع اخیر بحثی به عنوان ملت مجازی در مقابل آنچه واقعی است، پدید آمده اما این ملت مجازی، غیرواقعی و ساختگی است.
🔶 در پدید آمدن این وقایع و اتفاقات، توصیه بنده این است که ملت و اقوام مختلف کشور از جمله کردها باید به حافظه تاریخی خود رجوع کنند که چه کسانی فجایع حلبچه و کشتار 5 هزار نفر را رقم زدند و اکنون نقش دلسوزان آنها را بازی میکنند؟ مردم کرد عراق نیز باید متذکر ماجرای سقوط شهرهای اربیل در مقابل داعش باشند که چه کسی آنها را از شر داعشیها نجات داد و حفظ کرد و اکنون مناطق و زمینهای آنها در اختیار مخالفان این انقلاب قرار گرفته است؟
همچنین در داخل کشور ضرورت دارد مسئولان کشور و دولتمردان به جوانان توجه داشته باشند و در جهت رفع مشکلات و مسائل آنان تلاشی مضاعف داشته باشند و جوانان نیز از سطحیاندیشی پرهیز کرده و قدر استقلال، آزادی و اقتدار و امنیت کشور را بدانند.
....
....
کانال خبر و تحلیل
✅اولین نشست از سلسله نشستهای گفتگوی انتقادی با عنوان «تحلیل نظریهپردازانه وقایع اخیر ایران (ریشه
به دوستان توصیه میشود مطالب ارائه شده این نشست را با دقت مطالعه فرمایند
علی کریمی تحت تعقیب قضائی قرار گرفت
🔹 علی کریمی، یکی از لیدرهای اصلی اغتشاشات اخیر در کشور، بهدلیل «همصدایی با دشمن» و «تشویق به اغتشاش» تحت تعقیب قضائی قرار گرفت و در حال حاضر تحقیقات قضائی در خصوص اقدامات علی کریمی در جریان اغتشاشات اخیر تحت نظر مقام قضائی در حال انجام است.
🔹محسنی اژهای پیش از این در جلسه شورای عالی قوه قضائیه با اشاره به اقداماتی که از جانب برخی چهرههای مشهور برای تحریک جوانان به اغتشاشآفرینی صورت میگیرد، گفته بود: کسانی با حمایت این نظام مشهور شدند و به جای اینکه در روز سختی در کنار مردم باشند با دشمن هم صدا شدند./مهر
....
....
آخوندی
بنطر میرسد مولوی عبدالحمید متهم اصلی ماجرای سیستان بلوچستان است.
نباید از تحریکات او گذشت
چه دلیلی داشته در خطبه های نماز جمعه یک اتهام به یک درجه دار ناجا را مطرح کند؟
و طوری که مردم علیه ناجا دست به شورش بزنند؟
بیانیه های اوهم رد گم کنی بوده یعنی اینکه من دستی ندارم تو ماجرا
شایعه کشته شدن پسرش هم ریختن بنزین بر آتش بوده برا شعله ورتر شدن آتش
مولوی نگاهی مثبت به آل سعود دارد و رفیق گرمابه و گلستان اصلاح طلبان است بظاهر دم از وحدت میزند اما یک سنی افراطی است
🛑 زلزله ۵.۴ ریشتری در خوی ، ۱۷۰ مصدوم داشت
🔹ساعت ۳:۵۱ بامداد امروز، زمین لرزهای به قدرت ۵.۴ ریشتر در عمق ۱۰ کیلومتری سطح زمین در شهرستان خوی به وقوع پیوست.
🔹مدیرکل مدیریت بحران آذربایجان غربی: تاکنون این زمینلرزه تلفات جانی نداشته است اما حدود ۱۷۰ نفر حین فرار از ترس زلزله در این شهرستان مصدوم شدهاند.