eitaa logo
کانال خبر و تحلیل
365 دنبال‌کننده
14.1هزار عکس
12.7هزار ویدیو
133 فایل
شهید حاج قاسم سلیمانی: «والله والله والله از مهمترین شئون عاقبت بخیری رابطه قلبی و دلی و حقیقی ما با این حکیمی(رهبر معظم انقلاب)است که امروز سکان انقلاب را به دست دارد. در قیامت خواهیم دید مهمترین محور محاسبه این است.»
مشاهده در ایتا
دانلود
8.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️خاطره علی لاریجانی (دبیر شورای‌عالی امنیت ملی وقت) از روزهای ابتدایی جنگ ۳۳ روزه خبـــرهای فـــوࢪی‌ مهم⇩⇩
سرما در افغانستان ۱۵۷ نفر را به‌کام مرگ کشاند 🔹سخنگوی وزارت مدیریت بحران طالبان گفته بر اثر سردی هوا در افغانستان دست‌کم ۱۵۷ نفر جان خود را از دست داده‌اند و ارتباط با بسیاری از مناطق به‌دلیل برف سنگین کاملا قطع شده است. 🔸دمای این کشور در برخی مناطق تا منفی ۳۵ درجه هم کاهش یافت.
روایت متخصص واکسن از خیانت‌های «فایزر»/ فناوری mRNA برای درمان سرطان بود نه ساخت واکسن! 🔹کرمی، متخصص بیوتکنولوژی پزشکی و فوق تخصص مهندسی ژنتیک: ۲۰ سال قبل که مقالاتم درباره واکسن‌های ژنی را در کنفرانس‌های بین‌المللی ارائه می‌کردم دانشمندان غربی به شدت موضع می‌گرفتند و می‌گفتند: «با چه جرأتی ژن ویروس را به بدن انسان تزریق می‌کنی؟ چطور نمی‌ترسید از اینکه این DNA وارد ساختار ژنتیکی سلول آن فرد شود و در آینده بلایی سرش بیاورد؟ مثلاً سلول را سرطانی کند...» 🔹حدود ۲۵ سال از ظهور فناوری mRNA می‌گذرد. قرار بود از این فناوری برای درمان بیماری‌های خطرناک مثل سرطان‌ها استفاده شود. همین الان ما هم در ایران داریم این کار را انجام می‌دهیم. پس اصلاً فناوری mRNA با هدف تولید واکسن ساخته نشده بود. 🔹اما آمریکا از فرصت کرونا استفاده کرد و وقتی دید آن همه تعداد کشته‌ها زیاد است و همه دنبال واکسن هستند واکسن mRNA را تولید و عرضه کرد. اینجا از عوارض واکسن‌های mRNA و خیانت‌های فایزر بخوانید @Farsna
🚨 حسن فیروزی در حال فرار از مرزهای آبی کشور بازداشت شد 🔹 فردی که رسانه‌های ضد انقلاب در هفته‌های گذشته با انتشار تصاویر و فایل‌ صوتی منتسب به او مدعی شده بودند در آستانه اعدام قرار داد و براثر شکنجه به کما رفته است، در جنوب کشور و حین فرار از مرزهای آبی دستگیر شد.
کانال خبر و تحلیل
🚨 حسن فیروزی در حال فرار از مرزهای آبی کشور بازداشت شد 🔹 فردی که رسانه‌های ضد انقلاب در هفته‌های گذ
🔻جنگ رسانه ای و حجم دروغ پردازی های رسانه‌های مزدور متصل به دستگاه‌های امنیتی سعودی اسرائیل و آمریکا در این اغتشاشات اخیر واقعا باور نکردنی بود. 🔸بعید است چنین چیزی تا حالا در هیچ کجای جهان در این حجم و ابعاد تجربه شده باشد. 🔹هر کس که گم شد، هر کس که از خانه اش فرار کرد، هر مورد خودکشی و قتل خیابانی را به حاکمیت ایران مرتبط کردند. 🔸سناریو همین بود. هر گمشده ای در بازداشت نیروهای حکومتی ایران بوده، شکنجه شده و بعد جسدش هم مفقود شده. برای خودکشی و قتل هم عینا سناریوی مشابه داشتند.
🔴 حمایت نکردن سوئد از افزودن سپاه پاسداران در لیست تروریسم ♦️توبیاس بیلستروم، وزیر خارجه سوئد:نمی‌توان سپاه را «تنها به دلیل نقض حقوق بشر در ایران» در فهرست ترور گذاشت. باید شرایط خاصی باشد و ارتباطی با ترور وجود داشته باشد. ♦️اعلام سپاه به عنوان یک سازمان تروریستی رفتاری منطقی نیست و پیچیدگی‌های حقوقی دارد.
رکوردشکنی افزایش شرکت‌های دانش‌بنیان ▪️تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان از مرز ۸۰۰۰ گذشت رئیس مرکز شرکت‌های دانش بنیان معاونت علمی: 🔹تا ساعت ۱۲ امروز بیش از ۸۰۱۲ شرکت دانش بنیان تأیید شدند و در سال ۱۴۰۱ در افزایش تعداد شرکت‌ها رکوردشکنی داشتیم. 🔹در هر ماه ۶۰۰ شرکت جدید و ۲۰۰ شرکت که در فرایند تمدید هستند را ارزیابی کرده که جمعاً ۸۰۰ شرکت ارزیابی می‌شوند.
🔴 تفاوت عالم، متفکّر، عاقل و حکیم! 🔵 کسی که حکیمی برای راهنمایی‌اش نداشته باشد ... داشتم روایت زیر رو دوباره نگاه می‌کردم که یاد یک تقسیم‌بندی زیبا از استاد خسروپناه افتادم. اول روایت را بخوانیم: الإمامُ زينُ العابدينَ (ع): هَلَكَ مَن لَيس لَهُ حَكيمٌ يُرشِدُهُ «كسى كه براى خود حكيمى نداشته باشد تا راهنمايى‌اش كند، به نابودى در افتد.» (بحارالانوار، ج 75، ص 159) چندین بار از استاد خسروپناه در مورد «تفاوت بین عالم، متفکر، عاقل و حکیم در ادبیات دینی و قرآنی» شنیده بودم. شاید خواندنش برای همه مفید باشد. (امیدوارم حرف را درست منتقل کنم) ؛ عالِم یا همان انسانِ آگاه؛ کسی است که به وسیله علم، جهلش را برطرف می‌کند و واقعیت را می‌یابد و نسبت به واقعیت شناخت پیدا می‌کند. در حقیقت عالِم کسی است که رافع جهل است. ؛ متفکر کسی است که در معلومات پیشین سیر می‌کند و با کمک این معلومات، مجهولات را معلوم می‌کند. البته در قرآن علاوه بر این ویژگی، داشتنِ نگاه توحیدی هم شرط متفکر بودن ذکر شده. در واقع تفکرِ قرآنی یک نتیجه توحیدی دارد. ؛ عاقل، عالمِ متفکری است که کنترل‌کننده اَمیال خود باشد، لذا اگر کسی فیلسوفِ دهر هم باشد ولی نتواند امیال، شهوات و غضب خود را کنترل کند از نظر اسلام عاقل محسوب نمی‌شود. عالِم هست ولی عاقل نیست. خود عقل نیز چهار ساحت دارد: 1️⃣ عقل نظری که کارش درک هست و نیست مسائل است. (برخی می‌گویند این عقل، عقلِ درک‌کننده است) 2️⃣ عقلِ عملی که کارش درک باید و نباید مسائل است. (برخی می‌گویند این عقل، عقلِ عامل است) 3️⃣ عقلِ معاش که عقل برنامه‌ریز و تدبیرگرِ ما در امور این جهانی است. 4️⃣ عقلِ معاد که عقل آخرت‌اندیش می‌باشد. یعنی هر کاری که می‌کنیم بررسی کنیم ثمره آخرتی آن چیست؟ این کارِ عقلِ معاد است. اگر این چهار عقل با هم جمع شوند، قرآن از آن تعبیر به می‌کند. یعنی صاحبان لُب، یعنی صاحبان خرد خالص (خرد ناب) اما ؛ حکیم؛ انسانِ عاقلِ عالمِ متفکری است که فضائل در او جمع شده است. در واقع استوار و محکم است. (حکیم هیچ معادلی در فارسی ندارد) 👈 آیا برای رهایی از هلاکت، حکیمی در زندگی ما وجود دارد؟! ساده نگذریم ... پی‌نوشت: استاد خسروپناه به تازگی به دبیری شورای عالی انقلاب فرهنگی منصوب شدند. کانال ایشون هم اینه
✅ آیا رژیم صهیونیستی بار دیگر هشتاد سالگی اش را نخواهد دید!؟ ◀️ با روی کار آمدن دولت افراطیون صهیونیست در سرزمین‌های اشغالی فلسطین، اوضاع و احوال این رژیم به شدت متشنج شده و بحران اختلاف و انشقاق از عمق جامعه یهودیان اشغالگر بیرون زده است. قدرت یابی نتانیاهو و احزاب افراطی مؤتلف با او که جالب است اعراب سازشکار و اروپایی ها و حتی آمریکایی ها هم دل خوشی از او ندارند تبدیل به عنصر و عامل درگیری میان صهیونیست ها شده است و به نظر می رسد با شدت یافتن اختلافات، دولت او نیز عمر طولانی نخواهد داشت و قدرت مرکزی این رژیم بازهم ضعيف تر خواهد شد. رژیم اشغالگر امروز نیازی به دشمن بیرونی ندارد و قدرت طلبی، اختلاف و بحران های درونی زوال این رژیم را سرعت بخشیده است. شواهد حاکی از آن است که رژیم غاصب صهیونیستی اینبار نیز هشتاد سالگی اش را نخواهد دید..
خبرهای جعلی را چگونه بشناسیم؟ 🔺سیل اخبار جعلی، نادرست، سرشار از اغراق در شبکه‌های اجتماعی بیداد می‌کند. شمار کاربرانی که در دام این اخبار جعلی می‌افتند، اصلا کم نیست. شمار آن‌ها هم که بر مبنای این اخبار، تصمیم می‌گیرند و شروع به تاختن به آدم‌های واقعی می‌کنند، هیچ کم نیست. این‌جا بعضی راهکارهای شناسایی این اخبار و شناسه‌های جعلی است که مدرسه‌ها و نهادهای آموزش  روزنامه‌نگاری توصیه می‌کنند. 💎 همیشه اول منبع خبر را چک کنید. اگر سایت یا کاربر ناگهان سروکله‌اش پیدا شده، به او اعتماد نکنید. اگر سایتی «درباره ما» ندارد یا اسامی نویسندگان‌اش همه نام مستعار است، منبع قابل اطمینانی نیست. کاربری که اصلا معلوم نیست چه کسی است، هرگز منبع خبری معتبری نیست. 💎 در دام تیترهای جنجالی و غلط‌انداز نیفتید. بسیاری مواقع تیتر دارد مدعی چیزی می‌شود که با واقعیت آن‌چه رخ داده، تفاوت دارد. رسانه‌ها و کاربران جنجالی که از کلیک تغذیه می‌کنند، عادت دارند تیترهای جنجالی بزنند که سرشار از اغراق یا قلب واقعیت یا کوه از کاه ساختن است. همیشه متن خبر را بخوانید و بعد قضاوت کنید. 💎 به خبری که فقط یک سایت خبری/ یک خبرنگار/ یک کاربر نوشته و مدعی شده، هیچ‌وقت اعتماد نکنید. قاعده قدیمی روزنامه‌نگاری همیشه معتبر است: هر خبر باید دست‌کم ۲ منبع معتبر داشته باشد.  و یادتان باشد کاربری با نام مستعار، هرگز منبع خبری نیست. 💎 به نحوه‌ی نگارش دقت کنید. اگر خبری غلط املایی دارد، غلط نگارشی فاحش دارد، در متن خبر یا در تیتر از علامت تعجب استفاده کرده، در متن چندین علامت سوال ردیف کرده و … خبر و منبع معتبری نیست. از این دست نوشته‌ها بگذرید و آن‌ها را تبلیغ و بازنشر نکنید. 💎 به نقل‌قول‌ها توجه کنید. یک ویژگی ژورنالیسم معتبر، نقل قول‌ از منابع و افراد معتبر و شناخته‌شده است. اگر کسی یا سایتی خبری را به نقل از «منابع محرمانه» نشر دادند و کس دیگری چنین خبری را کار نکرده، به آن‌ها شک کنید و این دست اخبار را بازنشر نکنید. اگر کاربری و سایتی مدعی است خودش به «شواهدی» دست یافته که هیچ‌کس دیگری درباره‌ی آن چیزی نمی‌داند، همیشه ابتدا شک کنید. 💎 به منبعی که می‌خواهد با تحریک احساسات شما، توجه جلب کند، اعتماد نکنید. تحقیقات نشان می‌دهد انسان‌ها مطلقا آن‌قدرها منطقی نیستند و به راحتی می‌شود آن‌ها را احساساتی و از این مساله سوء‌استفاده کرد. جهان اخبار جعلی، بیش از هرچیز رو این ویژگی مخاطب مانور می‌دهند.  واقعیت این است که خبرنویسی حرفه‌ای هیچ سنخیتی با احساسی‌نویسی ندارد. خبر حرفه‌ای خشک، سرد و مطلقا درباره واقعیت است و بس.  💎 مهم‌ترین نکته اما این است که حواستان به سوگیری‌های خودتان باشد. همه ما انسان‌ها سوگیری داریم. هرچقدر بیشتر این سوگیری‌ها را درباره‌ی خودمان بشناسیم و بدانیم، بهتر می‌توانیم حواس‌جمع باشیم. عقاید و باورهای ما، معادل «واقعیت» نیستند. واقعیت گاه کاملا در تضاد با باور و عقیده ماست. نگذاریم سوگیری باعث شود هر چیزی را باور کنیم. ✍ فرناز سیفی
نشست دستگاه‌های اطلاعاتی دشمن درباره ایران 🔺سردار محمد تولایی- معاون هماهنگ‌کننده سازمان اطلاعات سپاه پاسداران: 🔹چشم‌های تیزبین نیروهای اطلاعاتی جمهوری اسلامی ایران همواره تحرکات دشمنان را رصد می‌کند. 🔹چندی پیش نیروهای اطلاعاتی برخی کشورهای مخالف نظام اسلامی در منطقه نشستی داشتند که آن‌ها علی‌رغم اینکه تمامی جوانب را در اغتشاشات اخیر سنجیده بودند، ولی در این جلسه به شدت آشفته بودند؛ زیرا شرکت‌کنندگان در این نشست اعتراض داشتند که برآوردهای غلطی درخصوص ایران ارائه و این موضوع باعث شد که به واسطه دخالت‌هایی که در قالب حمایت از اغتشاشات انجام دادیم، اکنون باید منتظر اقدام تلافی‌جویانه ایران باشیم.