eitaa logo
کانال خبر و تحلیل
358 دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
12.5هزار ویدیو
132 فایل
شهید حاج قاسم سلیمانی: «والله والله والله از مهمترین شئون عاقبت بخیری رابطه قلبی و دلی و حقیقی ما با این حکیمی(رهبر معظم انقلاب)است که امروز سکان انقلاب را به دست دارد. در قیامت خواهیم دید مهمترین محور محاسبه این است.»
مشاهده در ایتا
دانلود
باسمه تعالی جناب آقای مهندس ضرغامی وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی چند روز پس از آنکه رهبر معظم انقلاب تاکید کردند: «دستگاهها و عناصر فرهنگی-تبلیغی باید کاملاً مراقب باشند که حرف خدا در هیچ شرایطی زمین نماند و در این زمینه نباید از جنجال و هوچی گری و اتهامات ترسید» در حاشیه یکی از سفرهایتان اتفاقی رخ داد که منجر به انتقادات درستی از شما شد ولی در پاسخ به انتقادات گفتید: «دیگر نمی‌شود، آنقدر سختگیری کرد و من به آن آقایی که اشکال می‌گیرد و رفتارها و برخوردهای تند می‌کند می‌گویم که اگر تحریک می‌شود، نگاه نکند.» چندی قبل هم درباره مساله امر به معروف و نهی از منکر که یک فریضه دینی است سخنانی گفته بودید که جنجال به پا کرد و پیام آن برای قشر خاکستری جامعه مشخص بود. اگر نیت شما از طرح این مباحث جنجالی این است تا مثلا با حفظ مرز گذاری با گفتمان حاکمیت و دولت سیزدهم، بعدا در انتخابات شرکت کنید و رای قشر به اصطلاح خاکستری را جمع کنید، دلسوزانه عرض می کنم که چنین اتفاقی نخواهد افتاد، چرا که این قشر از جامعه به جای شما و امثال شما به کسانی اعتماد می کنند که در "همه عرصه ها" گفتمان آنها را نمایندگی کنند و تا وقتی گزینه های اصلی باشند، به گزینه های فیک رای نخواهند داد. لذا این مدل حرفهای شما فقط بستر را برای کسانی فراهم می کند که وقتی در قدرت باشند همین یک وزارتخانه را هم به شما نمیدهند. اگر هم واقعا نیت انتخاباتی ندارید و هدف تان از طرح این مباحث خیر است، توجه داشته باشید که  خیر دنیا و آخرت نه در جمع کردن لایک و آفرین گفتن های بخشی از جامعه به قیمت زمین ماندن دستورات دینی بلکه تلاش برای اقامه احکام شرع است. این چند خط را بر حسب احساس دغدغه نوشتم؛ چون شما را فردی متشرع و با نیت خیر شناخته ام. و البته دایره امر به معروف و نهی از منکر نیز فقط حجاب و پوشش نیست؛ امر و نهی مسئولان بخش مهمی از این فریضه دینی است. یک نفر از هشتاد و پنج میلیون نفر؛ امیرحسین ثابتی
انسان امروزی اصلاً متوجه نیست، ندارد. شاید بزرگ‌ترین مشکل انسان امروز این باشد که حتی بلد نیست چگونه خلوت داشته باشد. فقط یکی از عوارض خلوت نداشتن این است که فرصت تفکر را از دست می‌دهیم. وقتی تفکر نکنیم، کم‌کم ذهن مصرفی بار می‌آید و قدرت تحلیل و پردازش خود را از دست می‌دهد. 👈 چند روز قبل یکی از رفقا برنامه مجموعه‌شان برای را برایم فرستاده بود. برای نیم ساعت به نیم ساعت برنامه داشتند! اساساً با فلسفه اعتکاف در تضاد بود. اعتکاف فرصتی است برای دور شدن و کنده شدن از دنیا و مظاهر دنیا، فرصتی است برای خلوت کردن، فرصتی است برای در خود فرو رفتن. فرصتی است که در باقی اوقات زندگی از خودمان سلب کرده‌ایم. نباید به بهانه جذاب شدن اعتکاف، فلسفه‌ی آن را زیر سوال ببریم ...
🌎🌎🌎 قاضی شهریاری: انگیزه فرد مهاجم شخصی بوده است سرپرست دادسرای امور جنایی تهران: 🔹فرد مهاجم به سفارت آذربایجان در تحقیقات اولیه مدعی است انگیزه‌اش از حمله به سفارت جمهوری آذربایجان در تهران کاملا شخصی بوده است. 🔹در تحقیقات اولیه متهم مدعی شده است: فروردین ماه امسال همسرم به سفارت آذربایجان به تهران مراجعه کرده و دیگر به منزل مراجعه نکرده است. 🔹وی انگیزه خود به سفارت جمهوری آذربایجان را اینگونه بیان می‌کند که در مراجعات مکرر به سفارت جمهوری آذربایجان در تهران هیچ پاسخی از آنها دریافت نمی‌کردم و تصور می‌کردم همسرم در سفارت جمهوری آذربایجان در تهران حاضر است و حاضر به دیدار با من نیست. 🔹امروز صبح تصمیم گرفتم با اسلحه کلاشینکفی که از قبل تهیه کرده بودم به سفارت مراجعه کنم. 🔹حرف حساب.
⭕️ همسر ضارب سفارت جمهوری آذربایجان هم‌اکنون در کشور جمهوری آذربایجان حضور دارد! 🔹مهاجم سفارت به دلیل اینکه نتوانسته بود همسر آذربایجانی اش (گلنار علیووا) را به ایران بازگرداند دست به حمله به سفارت جمهوری آذربایجان در تهران زد.
کانال خبر و تحلیل
🎥 اعتراف اولیه ضارب حمله به سفارت جمهوری آذربایجان
🚨باکو به دنبال جنگ است ✍دکتر تقوی نیا 1️⃣اسرائیل مدت هاست در جمهوری باکو لانه کرده و به دنبال لبنانیزه کردن این جمهوری و شوراندن آن علیه ایران است تا جمهوری اسلامی را درگیر یک چالش مرزی کند و با توجه به جمعیت بالای آذری زبانان ایران بتواند بر عمق و دامنه بحران بیفزاید . 2️⃣ الهام علیف در ماههای اخیر به پشتوانه ترکیه و اسرائیل، چند رزمایش با هدف چنگ و دندان نشان دادن به ایران انجام داده است . 3️⃣ علیف به دنبال اشغال استان سیونیک ارمنستان و اتصال زمینی به نخجوان است و تنها مانع این هدف جاه طلبانه و غیر قانونی ، جمهوری اسلامی ایران است . 4️⃣ اتفاق امروز در سفارت باکو ، یک اقدام جنایی و غیرتروریستی بود که از قضا مسبب آن خود مسئولان سفارت بودند که باید در جایگاه پاسخگویی قرار بگیرند نه این که اینگونه فضاسازی نمایند. 5️⃣ تعطیل کردن کامل سفارت باکو در تهران اقدامی متناسب با قتل یک مامور دون پایه حراستی نیست و مطمئنا اهدافی فراتر از اعتراض به این حادثه در پشت پرده این تصمیم وجود دارد . 6️⃣ سخنان تند رئیس جمهور باکو و مسئولان وزارت خارجه این جمهوری ، حاکی از برنامه خطرناک این جمهوری برای افزایش تنش با ایران است ؛ البته این جمهوری به لحاظ توازن قوا اصلا قابل مقایسه با جمهوری اسلامی نیست اما با تحریکات اسرائیل و پشتوانه ترکیه دست به اقدامات اینچنینی می زند. 7️⃣ قبلا هم نگارنده نوشته بود که باکو ، اسرائیلی ترین تهدید در پیرامون مرزهای ایران است و تل آویو با اهداف امنیتی و نظامی و ترکیه با اهداف ژئوپلیتیکی سعی دارد آن را ترغیب به تصرف جنوب ارمنستان کند . تصرف استان سیونیک ارمنستان بی شک به رویارویی با تهران منتهی خواهد شد و این همان آرزوی اسرائیل است. 8️⃣ تعطیل کردن سفارت باکو در تهران احتمالا مقدمه تنش های بیشتر میان ۲ کشور است.
6.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 🎥کارمندان سفارت ایران در باکو پایتخت آذربایجان به سرعت سفارت را ترک کردند.
🔺رویترز: روسیه مخفیانه 10 تا 20 کلاهک هسته ای را در ازای موشک های بالستیک و هواپیماهای بدون سرنشین به ایران فروخت.
☑️سخنگوی وزارت خارجه: 🔸️ حادثه سفارت آذربایجان با حساسیت بالا در حال بررسی است 🔹 رسانه‌ها از گمانه زنی بپرهیزند
✅ دستور «رئیسی» برای بررسی حمله مسلحانه به سفارت آذربایجان در تهران معاون سیاسی رئیس‌جمهوری: 🔹حادثه تلخ حمله به سفارت کشور برادر و همسایه جمهوری آذربایجان را محکوم می‌کنیم. 🔹رئیس‌جمهوری بلافاصله پس از شنیدن این خبر ناگوار دستور بررسی همه جانبه موضوع را صادر و مراتب تسلیت و همدردی خود را با دولت، ملت و بازماندگان دیپلمات جانباخته اعلام و برای مجروحان آرزوی شفای عاجل کردند.
13.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 توضیحات یکی از نیروهای حفاظت سفارت در حضور فرمانده انتظامی 🔹وی با اقدام به موقع مانع کشته شدن افراد بیشتر شد
ابعاد پیچیده یک حادثه! ◀️ فردی آذری زبان که همسرش اصالتا باکویی است با سلاح به سفارت رژیم باکو حمله می کند. بدون کمترین مقاومتی وارد سفارت شده و یک نفر را به قتل می رساند. بلافاصله موج سنگین رسانه ای توسط رژیم آذربایجان و متهم کردن رسمی ج.ا به تروریسم کلید می خورد. 🔹🔸دستیار رئیس جمهور باکو بلافاصله با سفیر رژیم صهیونیستی دیدار می کند و تعطیلی سفارت به سرعت رسانه ای می شود. هجوم فوری و سنگین توله های رژیم صهیونیستی به جمهوری اسلامی در زمانی که اروپایی ها سپاه پاسداران را متهم به تروریسم کرده اند حکایت از طراحی سناریوی جدید علیه ج.ا دارد! 🔹🔸درست در همین زمانی که توجهات به حمله صهیونیست ها به جنین و کشتار جوانان فلسطینی جلب شده، این حادثه بیشتر سوال انگیز به نظر می رسد. به نظر می رسد باید اتاق هدایت این حادثه را در تلآویو جستجو کرد. سناریوی جدیدی علیه جمهوری اسلامی به راه افتاده است. 🔹🔸 ما عرضه استفاده از فرصت پیوند نامیمون باکو و تلآویو را نداشتیم و آنها از این فرصت علیه ما استفاده کردند!بینات