#مقام_معظم_رهبری
توقع ما از حوزه چیست؟ (1)
اول این است که نظامی بر اساس اسلام تحقق پیدا کرده است و موفقیت و عدم موفقیت آن در دنیا و تاریخ، به حساب اسلام گذاشته خواهدشد؛ چه من و شما بخواهیم و چه نخواهیم. این نظام، بر محور تفکرات اسلامی بنا شده و بایستی برمحور مقررات و بینشهای اسلامی اداره بشود. این تفکرات و بینشها و مقررات، در کجا بایستی تحقیق و تنقیح بشود؟ این استفهامها، در کجا باید پاسخ داده بشود؟ اگر حوزه علمیه قم که امروز در کشور ما و بلکه در عالم تشیع، مادر و محور حوزههای علمیه است و در درجه بعد بقیه حوزهها، تنقیح و تبیین مقررات و احکام و معارف اسلامی را - که نظام با آنها حرکت خواهد کرد - به عهده نگیرند، چه کسی باید به عهده بگیرد؟ حوزهها بایستی این مسؤولیت را احساس بکنند.
در حوزهها کسانی هستند که کار و تلاش میکنند و از لحاظ فکری، مشکلات و گرههای نظام را با مباحث خود باز میکنند.
اما حوزه - به ماهی حوزه - هنوز تنظیم و تدوین مقررات اسلامی و نظام ارزشی اسلام و اخلاق عمومییی را که ما میخواهیم ملت داشته باشند و متکی به مدارک قطعی شرع باشد و دیگر جای بحث و لَیت و لعلّ ولِمَ و بِمَ نداشته باشد، متکفل نشده و الگوی زندگی اسلامی را ارایه نداده است. هی به ما میگویند: الگوی زندگی اسلامی را بدهید. چه کسی باید این کار را بکند؟ طبیعی است که حوزه باید در این جهت گام بردارد.
ادامه دارد...
بیانات در دیدار مجمع نمایندگان طلّاب
۱۳۶۸/۰۹/۰۷
#حوزه_انقلابی
#پژوهش_و_حوزه
#پژوهش_مدرسه_علمیه_سلیمانیهـمشهدـمقدس
#پژوهش_مدرسه_تخصصیـفقاهتـمشهدـمقدس
هدایت شده از پژوهش مدرسه تخصصی فقاهت سلیمانیه
#مقام_معظم_رهبری
مسئلهی برنامهریزی و سرمایهگذاری بر روی پژوهش، بر روی کارهای اساسی و بنیانی، چه در علوم انسانی، چه در علوم تجربی، جزو دغدغههای ماست و باید حتماً انجام بگیرد.۱۳۹۱/۰۵/۲۲
پژوهش مدرسه علمیه سلیمانیه مشهد مقدس برگزار میکند:
وبینار پژوهشی «حوزه و پژوهش؛ اهمیت، جایگاه و چالشها»
با ارائه حجت الاسلام و المسلمین دکتر علی جلائیان
(عضو هیئت علمی در دانشگاه علوم اسلامی رضوی و معاون پژوهشی بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی)
زمان: سهشنبه ۲۵ آذر ۹۹ ساعت ۱۲
نشانی وبینار: https://soleimanie.lms2.hozehkh.com/ws/igwsu49t9qe
#وبینار
#پژوهش_و_حوزه
#پژوهش_مدرسه_علمیه_سلیمانیه_مشهد_مقدس
هدایت شده از پژوهش مدرسه تخصصی فقاهت سلیمانیه
#معرفی_استاد
حجت الاسلام و المسلمین دکتر علی جلائیان، استادیار و عضو هیئت علمی در دانشگاه علوم اسلامی رضوی است.
تاکنون از ایشان بیش از ۲۰ عنوان کتاب و مقاله چاپ و منتشر شده است. ایشان راهنما، مشاور و داورِ دهها عنوان پایاننامه حوزوی و دانشگاهی بودهاند. همچنین در کارنامه علمی خود چندین عنوان و مقام برتر پژوهشی را ثبت کردهاند.
مدیریت مرکز پژوهش دانشگاه علوم اسلامی رضوی به مدت ده سال، معاونت پژوهش حوزه علمیه خراسان، معاون پژوهشی بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی و... برخی از سوابق مدیریتی و اجرایی ایشان است.
ایشان در وبیناری که به مناسبت «روز پژوهش» توسط پژوهش مدرسه علمیه سلیمانیه برگزار میشود به تببین وضعیت پژوهش در حوزههای علمیه خواهند پرداخت.
زمان: ساعت ۱۲ روز ۲۵ آذر
نشانی: https://soleimanie.lms2.hozehkh.com/ws/igwsu49t9qe
#وبینار
استاد #علی_جلائیان
#پژوهش_مدرسه_علمیه_سلیمانیه_مشهد_مقدس