May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️فردی سوار تلهکابین شمال تهران شده و تصاویری ضبط کرده از ساختمانی که #شهید_هنیه در آنجا به شهادت رسیده!
✍مشاهده میکنید که سیبل کردن و زدن چنین ساختمانی، حتی با یک پرتابه هدایتشونده که قابلیت قفل کردن روی چهره یا گوشی هوشمند سوژه را داشته باشد، اصلا کار و جای افتخاری ندارد!
اسرائیل با این ترور بزدلانه و ناجوانمردانه میخواست به حیثیت ایران امن ما خدشه وارد کند؛ اشتباه کرد چون یقینا پاسخ این خباثت، تهمانده حیثیتش را بر باد خواهد داد، انشاءالله
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اگر ایران میزبان المپیک بود و مثل فرانسه میزبانی میکرد آنگاه واکنش برخیها به این موضوع چه بود؟
هوش مصنوعی پاسخ میدهد
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️تعریف مضحک از «دیپلمات ورزیده» و جابجایی مرزهای وقاحت و حماقت توسط عباس مقتدایی(نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس)
✍ببینید چطور میخواهند با داستانبافی، #عراقچی را قهرمان دیپلماسی جا بزنند و دوباره #کاسبان_برجام را به وزارت مهم خارجه برگردانند؛ آنهایی که بابت آن #خسارت_محض صدها سکه طلا گرفتند و آتش به جان ملت انداختند!
📌اصل ماجرای پرتاب خودکار توسط جانکری، دل دادن و قلوه گرفتنهای عراقچی با پیرزنی مثل وندیشرمن(دیپلمات آمریکایی) در حین مذاکرات و عقبنشینی او با حربه اشکهای زنانه را بخوانید👇
snn.ir/003KES
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️پیشگویی یک جانباز #روشن_دل نزد رهبرمعظمانقلاب در سال۹۴ درباره برجام و آینده مذاکرات با آمریکا
📌رهبری: این حرفها را به من نگید، به مجلسیها بگید که متوجه نیستند!
✍ببینید خدا چه نور بصیرتی در دل این جانباز قرار داده است که بسیاری از بزرگان و مدعیان سیاست، از درک آن عاجزند...
.
⭕️ چه کسی در پشت پرده ترکیب نهایی کابینه پزشکیان هست؟
1️⃣ اولین واکنش توییتری دکتر پزشکیان به برخی انتقادات درباره ترکیب کابینه او، اصلیترین خبر درباره پشت پرده چینش و انتخاب وزاری دولت جدید است. بر اساس پیام توییتری او سه مولفه شکلدهنده کابینه دولت جدید بوده است؛ مشورت از صاحب نظران متعدد، رویکرد وفاق و همدلی و ظرفیتهای موجود
2️⃣ پزشکیان در پیام توییتری خود تاکید میکند که با توجه به ظرفیتهای موجود بهترین وضعیت ممکن را رقم زده و در پایان تاکید کرده است: «صبر کنید کابینه کار کند و آنرا از روی عملکردش نقد کنید». مجموع فرامتن توییت پزشکیان این است که او هم مسئولیت چینش کابینه را پذیرفته و هم معتقد است که با توجه به ظرفیتها از نگاه او این ترکیب بهترین ترکیب برای کارآمدی و آغاز کار دولت او و همچنین ایجاد وفاق و همدلی به ظن وی هست.
3️⃣ با توجه به دو بند بالا تکلیف برخی نحلههای سیاسی و به خصوص آن طیف تندرو اصلاحات که مدعی هستند همه کابینه را در اختیار ندارند و از ترکیب کلی کابینه انتقاد می کنند چیست؟ به تعبیر دیگر چرا این طیفهای سیاسی منتقد، همه کابینه را در اختیار ندارند؟ جواب در پیام توییتری رئیس جمهور مشخص است؛ آقای پزشکیان در اختیار گذاشتن همه اختیار و کابینه دولت را به این طیف و نحله سیاسی خلاف کارآمدی و صد البته وفاق و همدلی در کشور و همچنین خلاف میانگین خروجی صاحب نظران میداند.
✍ مهدی جهان تیغی
.
🔰 ارزیابیهای مثبت و منفی درباره وزرای پیشنهادی کابینه
🔸در میان وزرای معرفیشده به مجلس علاوه بر اشخاصی که کارنامه قابل دفاعی دارند، افرادی با سابقه فتنهگری دیده میشوند. مسئلهای که خط قرمز نظام است. از این رو، مجلس شورای اسلامی میبایست از اعتماد به فتنهگرانی که در آستانه نفوذ به دولت هستند، پرهیز کند.
🔸 به گفته حجتالاسلام علیرضا سلیمی، سخنگوی هیئترئیسه مجلس شورای اسلامی تاکنون ۷۰ جلسه در کمیسیونهای مجلس برای بررسی سوابق و برنامههای وزرای پیشنهادی برگزار شده است. وی میگوید: برنامههای وزرای پیشنهادی دولت در یک فضای فنی و تخصصی مورد بررسی قرار میگیرد و با اسناد بالادستی تطبیق داده میشود. سنجههایی برای ارزیابی وزرای پیشنهادی وجود دارد و مطابق با آن، توانایی و تجربه آنان از سوی نمایندگان مجلس شورای اسلامی بررسی میشود.
🔸یکی از وزرای پیشنهادی رئیسجمهور برای اخذ رای اعتماد، دکتر محمدرضا ظفرقندی برای تصدی وزارت بهداشت است. فردی که نگاهی به سوابق و مواضع او چهرهای سیاستباز با مواضع افراطی را نمایان میسازد.
دیروز انجمن اسلامی پزشکان ایران، در واکنش معرفی ظفرقندی برای وزارت بهداشت؛ در نامهای سرگشاده خطاب به مردم اعلام کردند:
🔻جناب آقای دکتر ظفرقندی شخصیتی متدین، علمی و پاکدست و مورد احترام هستند اما با توجه به عملکرد ایشان در مناصب قبلی و بهکارگیری افراد و همکاران خود با نگاه صرفا جناحی و سیاسی و بعضا با سابقه ناصواب متاسفانه سبب ایجاد دودستگی و جدل در قسمتی از بدنه نیروهای سلامت کشور میشدند. از طرفی عدم ارتباط ایشان با بدنه جوان جامعه پزشکی، عدم تعامل با سایر گروهها و تفکرات حوزه سلامت، عدم ارتباط با نهادها و جریانات فرهنگی از جمله ایرادات مطروحه در خصوص ایشان است.
🔸روز گذشته مالک شریعتی، نماینده مجلس در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشت: «امروز به آقای ظفرقندی گفتم در تخصص شما تردید نیست، اما وزارت با رياست بیمارستان متفاوت است. وزیر باید از بن دندان به مبانی انقلاب معتقد باشد. سوابق شما حمایت از فتنه ۸۸ بوده؛ همه سالیان انقلاب را ظلم خواندید و شورش «ز.ز.آ» را جنبش پاک! دانستید. از پاسخ صریح طفره رفت.»
🔸گفتنی است، مجلس شورای اسلامی در شرایط حساسی قرار گرفته است و میبایست ضمن بررسی دقیق سوابق و عملکرد وزرای پیشنهادی و حمایت از افراد کارآمد و انقلابی، از رخنه عناصر فتنهگر به دولت ممانعت کند.
https://kayhan.ir/001EPO
.
🔰 فشار موازی تمامیتخواهان به رئیسجمهور و نمایندگان مجلس
🔸 روزنامه زنجیرهای اعتماد در یادداشتی القا کرد چون فهرست پیشنهادی کابینه در جای دیگری نهائی شده، بنابراین نباید در مجلس مورد بررسی قرار بگیرد!
🔸نویسنده اعتماد (محکوم پرونده فروش اطلاعات به بیگانگان) به حضورش در «شورای راهبری کابینه» اشاره میکند و سپس مینویسد: «آيا فهرست کابینه پیشنهادی آقای پزشکیان، نهايي است، يا بايد در مجلس نيز فيلتر جديدي گذاشته شود؟ اگر نهايي نيست، لطفاً در همين مرحله، همه را پس بگيريد و ۱۹ وزيري را پيشنهاد كنيد كه خودتان قبول داريد، بگذاريد مجلس هركاري ميخواهند انجام بدهند. اينكه نميشود در فرآيند ديگري توافق شود، بعد مجلس هم در ميانه ميدان دنبال سهمگيري شود.
🔸نویسنده میافزاید: سخن اصلي خطاب به ساختار سياسي ايران است. معتقدم كه دستمزد صد برابر كوششي كه طي يك ماه ۲۰ خرداد تا ۱۵ تير انجام شد را دريافت كردهايم.
🔻مردم در همان ۱۵ تير پيروز شدند، بدون ترديد يكماه فعاليت با نشاط، گفتوگوهاي خوب، حيات سياسي را به جامعه ايران بازگرداند. بنابراين در پيروزي اين مردم هيچ ترديدي نيست.
🔻ولي پيروز ديگر اين ميدان هم مجموعه سياست حاكم در ايران بود. اتفاقاً شخصاً به اين علت در اين انتخابات فعال شدم كه انتظار بازي برد- برد را داشتم. يك بازي آگاهانه و نه از روي خطاي حكومت. هنوز هم گمان ميكنم كه ساختار سياسي به سياستي كه در پيش گرفته التزام دارد.
🔻سياستي كه پيروزي پزشكيان را پيروزي خود ميداند. چنين سياستي، قطعاً دنبال شكست پزشكيان نيست، چون شكست او نيز شكست خود است.
🔸درباره این نوشته گفتنی است که اولاً فرآیند تعیین وزرا، دارای فرآیندی کاملاً روشن قانونی است. در این فرآیند، پیشنهاد با رئیسجمهور و بررسی و احراز صلاحیت سیاسی و تخصصی و سوابق و برنامه با نمایندگان مجلس است. و جایی در قانون گفته نشده که اگر شورای مشورتی مثلاً به اسم شورای راهبری کابینه راهاندازی شد، پیشنهادهایش وحی منزل است و اگر رئیسجمهور به جای قبول ۱۰۰ درصد پیشنهادها ۶۰ درصد آنها را پذیرفت و ۴۰ درصد دیگر را خود با مشورتهای دیگر انتخاب کرد، باید رئیس شورا و برخی اعضای که تا دیروز قائل به شأن مشورتی بودند، سر به شورش و التهابافکنی و تهدید به استعفا و... بگذارند!
🔸ثانیاً شورایی که اساساً برخی اعضای آن مجرم/ محکوم امنیتی و فاقد صلاحیت بودهاند، فهرستی پیشنهاد کردهاند که میگویند ۶۰ درصدش عیناً در لیست نهائی وزرا پذیرفته شده، و نیز میگویند با احتساب معاونین رئیسجمهور، این درصد بیشتر هم هست. آیا به خاطر شانتاژ همین افزونخواهان برای تبدیل سهم خواهی به تمامیت خواهی، میشود نص صریح قانون را کنار گذاشت و اجتهاد مقابل نص کرد؟!
https://kayhan.ir/001EQL
.
رهبر انقلاب: بزرگداشت شهدا، زنده نگه داشتن ایستادگی در مقابل جنگ روانی دشمن است
🔹رهبر انقلاب ظهر امروز در دیدار دستاندرکاران ستاد کنگرهٔ ملیِ شهدای استان کهگیلویهوبویراحمد با اشاره به ترفند بدخواهان ایران در ایجاد جنگ روانی و ترس برای به عقبنشینی واداشتن ملت ایران در عرصههای گوناگون، شناخت تواناییهای خود و پرهیز از بزرگنماییِ توان بدخواهان را راه مقابله با این ترفند خواندند و گفتند: شهیدان با فداکاری و مجاهدت خود در مقابل این جنگ روانی ایستادگی کردند و آن را خنثی کردند. در بزرگداشت آنها هم باید این حقیقت را برجسته کرد و زنده نگه داشت.
🔹حضرت آیتالله خامنهای یکی از پایههای اصلیِ جنگ روانی علیه ملت عزیز و ایران اسلامی را بزرگنمایی از تواناییهای دشمنان خواندند و گفتند: از ابتدای پیروزیِ انقلاب آنها به شیوههای مختلف به ملت ما تفهیم و القا میکردند که «باید از آمریکا، انگلیس و صهیونیستها بترسید!»
🔹ایشان هنر بزرگ امام(ره) را بیرونراندن ترس از دلهای ملت و خودباوری و اعتمادبهنفس دادن به آنها دانستند و افزودند: ملت ما احساس کرد که با اتکا به نیرو و توان درونیِ خود قادر به انجام کارهای بزرگ است و دست دشمن آنچنان که وانمود میکند، پُر نیست.
🔹رهبر انقلاب هدف دشمن از جنگ روانی در عرصهٔ نظامی را ایجاد ترس و عقبنشینی خواندند و گفتند: به تعبیر قرآن کریم، عقبنشینیِ غیرتاکتیکی در هر میدانی، چه عرصهٔ نظامی و چه میدانهای سیاسی، تبلیغاتی و اقتصادی، غضب الهی را بهدنبال دارد.
🔹ایشان احساس ضعف و انزوا و تسلیمشدن در مقابل خواستههای دشمن را از آثار بزرگنماییِ...
توان آن در عرصهٔ سیاسی دانستند و افزودند: دولتهایی که با ملتهای بزرگ و کوچک امروز در مقابل خواستههای مستکبران تسلیم هستند، اگر به ملتها و تواناییهای خود تکیه کنند و واقعیت توان دشمن را بهدور از بزرگنمایی بشناسند، میتوانند به خواستههای آنها «چَشم» نگویند.
🔹حضرت آیتالله خامنهای نتیجهٔ بزرگنماییِ دشمن در میدان فرهنگ را هم احساس انفعال، مجذوب فرهنگ دشمن شدن و تحقیر فرهنگ خود خواندند و گفتند: نتیجهٔ چنین انفعالی قبول سبک زندگیِ طرف مقابل و حتی استفاده از واژگان و تعابیر بیگانه است.
🔹رهبر انقلاب شهدا و مجاهدان را عناصر ایستاده در مقابل جنگ روانیِ دشمن برشمردند و افزودند: باید از جوانانی که بدون احساس ترس و تأثیرپذیری از سخنان دیگران در مقابل جنگ روانی ایستادند، قدردانی کرد و این حقیقت را باید در آثار و تولیدات هنری و بزرگداشتها، مجسم کرد و زنده نگاه داشت.
🔹ایشان با تأکید بر تولید آثار فرهنگی و هنری دربارهٔ شهدا و دفاع مقدس از جمله کتاب و فیلم بهگونهای که تأثیرات ماندگار بهخصوص در سبک زندگیِ مخاطبان و جوانان ایجاد کند، از دستاندرکاران برگزاریِ این کنگره تقدیر کردند و گفتند: شهادت و فداکاریِ جوانان یک ملت، ذخیره و پشتوانهٔ بزرگی برای پیشرفت کشور است که باید حفظ و از تحریف یا فراموشیِ آن جلوگیری شود.
.