eitaa logo
حبل‌المتین
164 دنبال‌کننده
11.9هزار عکس
10.5هزار ویدیو
121 فایل
از اصول مراقبت کنید، اصول یعنی ولیّ‌فقیه، خصوصاً این حکیمِ مظلومِ وارسته در دین، فقه، عرفان و معرفت؛ خامنه‌ای عزیز را جان خود بدانید، حرمت او را مقدسات بدانید. «سردار شهید سپهبد حاج‌قاسم‌سلیمانی»
مشاهده در ایتا
دانلود
📸 ‌سر پیری و معرکه‌گیری!/ الگوی تکرارشونده ازکارافتادگی و لگدزنی به جمهوری اسلامی پخش مصاحبه اخیر ترانه علیدوستی با BBCفارسی در چهارشنبه گذشته، موج گسترده‌ای از واکنش‌ها را به‌دنبال داشت.‌ این بازیگر سابق سینما که بواسطه فعالیت مجازی خود در ایام بلوای۱۴۰۱ به چهره‌‌های پربازدید ضدانقلاب بدل شده بود، پس از حدود سه سال، برای اولین‌بار در یک مصاحبه تصویری حاضر شده است. پگاه آهنگرانی، کارگردان این مصاحبه و کارچاق‌کن هنری بی‌بی‌سی، تلاش کرده تا علیرغم نقش مجازی و دورکاری ترانه علیدوستی از میدان اغتشاشات سال ۱۴۰۱، دوست قدیمی خود را در قامت یک فعال از جان‌گذشته و شخصیتی محوری به‌تصویر بکشد. علیدوستی در این مصاحبه وظیفه داشت تا از روزهای سخت مبارزات خود در اینستاگرام و توییتر بگوید و از نبود آزادی در ایران انتقاد کند. اما نکته قابل توجه برای نهادهای نظارتی و قوه قضائیه این‌جاست که علیدوستی از شهر تهران برای ضدانقلاب لندن‌نشین نوار پر می‌کند و با حضور آزادانه و بدون حجاب در خیابان‌های پایتخت، بر علیه جمهوری اسلامی دست به تولید محتوا می‌‌زند.
حبل‌المتین
📸 ‌سر پیری و معرکه‌گیری!/ الگوی تکرارشونده ازکارافتادگی و لگدزنی به جمهوری اسلامی پخش مصاحبه اخیر
این بازیگر سابق همچنین در بخشی از مصاحبه خود، بدون توجه به مفاهیم علمی کلمات، شورش محدود و اقلیت‌محور سال ۱۴۰۱ را یک انقلاب گسترده معرفی کرده و خود را جزوی از اکثریت ادعایی حاضر در آن فعالیت‌ها معرفی می‌کند. اما علیدوستی در این اظهارات، از سیاست همیشگی سلبریتی‌های هم‌قماش خود پرده برمی‌دارد و استراتژی موج‌سواری بر ترند‌های سیاسی و فرهنگی را تشریح می‌کند. اشاره او به لزوم عقب‌نماندن از جامعه؛ در واقع توضیح همان برنامه‌ای است که قشر سلبریتی فاسد را ملزم به بهره‌برداری از هر کمپین رسانه‌ای پربازدید می‌کند. تاریخ نشان می‌دهد که علیدوستی بخشی از همان گروهی است که روزی از خاتمی حمایت می‌کردند و روزی دیگر شریک در کمپین انتخاباتی حسن روحانی بودند و حتی از حضور در مراسم ختم مادر زن میرحسین موسوی هم عقب نمی‌ماندند و به مجرد پیش‌آمد امکانی جدید برای شوآف دوباره، بر موج‌های رسانه‌ای همسو با اغتشاشات ۹۸ و ۱۴۰۱ هم سوار می‌شدند. لازم به ذکر است که در کارنامه علیدوستی حتی مجری‌گری برای مصاحبه معاون امور زنان دولت یازدهم نیز به چشم می‌خورد. اما قسمت اصلی و قابل تامل این بحث، توجه به الگوی تکرارشونده «شروع عناد با جمهوری اسلامی به موازات کم شدن پیشنهادات شغلی» است! علیدوستی هم مانند کتایون ریاحی، فاطمه معتمدآریا و بسیاری دیگر، از بازیگرانی هستند که پس از مشخص شدن نشانه‌های کارافتادگی، به‌یاد گرایشات سیاسی و آرمان‌های مخفی خود افتاده‌ و حالا تبدیل به فعالان اپوزیسیون شده اند. در جریان این مصاحبه نیز روشن می‌شود که ترانه علیدوستی پس از ۲۵سال بازیگری و مال‌اندوزی از سفره سینمای جمهوری اسلامی هم به‌یک‌باره و پس از بروز علائم پیری، ریزش مو، بیماری ژنتیکی و کاهش پیشنهادات برای بازیگری، تصمیم به علنی کردن مواضع سیاسی خود می‌گیرد. در صورتی که مطابق این مصاحبه، تا زمانی که امکان بازیگری و کسب درآمد از طریق سینمای جمهوری اسلامی وجود داشت؛ علیدوستی هیچ میلی به اقدام رادیکال از خود نشان نمی‌داد و همان راه عافیت‌طلبانه و پرسود «پیش‌روی تدریجی و اعتراض یواشکی» را در دستور کار قرار داده بود!
📹 آن یکی می‌گوید من مسوول تخصیص ارز هستم نه تامین ارز؛ پس قیمت ارز به من ربط ندارد! این یکی می‌گوید من مسوول تخصیص بودجه هستم نه تامین بودجه؛ پس حقوق کارمندان را بیش از ۲۰ درصد افزایش نمیدهم! رییس همه‌شان هم می‌گوید از من انتظاری نداشته باشید! پس دولت میخواهیم برای چه؟!
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
Mohsen Qaraat4_5785074506783532861.mp3
زمان: حجم: 5.7M
🎧تفسیر نور آیه دوازده سوره # توبه : وَإِنْ نَكَثُوا = و اگر شکستند أَيْمَانَهُمْ = قسم ها ، پیمان های خودشان را مِنْ بَعْدِ = بعد از عَهْدِهِمْ = عهدشان وَطَعَنُوا = و طعنه زدند فِي دِينِكُمْ = در دینتان فَقَاتِلُوا = پس پیکار کنید ، بجنگید أَئِمَّةَ = با پیشوایان الْكُفْرِ = کفر إِنَّهُمْ = به درستی که ایشان لَا أَيْمَانَ = عهدی نیست لَهُمْ = بر ايشان لَعَلَّهُمْ = شاید آنها يَنْتَهُونَ = دست بردارند آیه سیزده سوره # توبه : أَلَا تُقَاتِلُونَ = آيا پیکار نمی کنید قَوْمًا = با قومی که نَكَثُوا = شکستند أَيْمَانَهُمْ = پیمانشان را وَهَمُّوا = و تصمیم گرفتند بِإِخْرَاجِ = به اخراج الرَّسُولِ = رسول ، پیامبر ؟ وَهُمْ = در حالی که آنها بَدَءُوكُمْ = آغاز کردند با شما  أَوَّلَ مَرَّةٍ = نخستین بار أَتَخْشَوْنَهُمْ = آيا مي ترسید از آنها ؟ فَاللَّهُ = پس خداوند أَحَقُّ = سزاوار تر است أَنْ تَخْشَوْهُ = از این که بترسيد از او إِنْ كُنْتُمْ = اگر هستيد از مُؤْمِنِينَ = مومنان 🎙حجت‌الاسلام‌والمسلمین‌ محسن‌قرائتی
Mohsen Qaraat4_5787326306597224873.mp3
زمان: حجم: 3.5M
🎧تفسیر نور آیه پانزده سوره # توبه : وَيُذْهِبْ = و می برد غَيْظَ = خشم قُلُوبِهِمْ = دل هایشان را وَيَتُوبُ = و توبه می پذیرد اللَّهُ = خداوند عَلَى مَنْ = بر هر کس که يَشَاءُ = بخواهد وَاللَّهُ = و خداوند عَلِيمٌ = دانای حَكِيمٌ = حکیم است 🎙حجت‌الاسلام‌والمسلمین‌ محسن‌قرائتی
قالَ الإمامُ الهادى عليه السلام:اِنَّ اللّه َ جَعَلَ الدُّنيا دارَ بَلْوى وَالاْخِرَةَ دارَ عُقْبى وَجَـعَلَ بَـلوَى الدُّنيا لِثَـوابِ الاْخِـرَةِ سَبَبَا وَثَوابَ الاْخِرَةِ مِنْ بَلوَى الدُّنيا عِوَضا. امام هادى عليه السلام فرمودند: خداوند، دنيا را جاى گرفتارى قرار داده و آخــرت را سـراى پـاداش، گرفتارى دنيا را سبب ثواب آخرت قرار داده و ثـواب آخـرت را عـوض گرفتـارى دنـيا. 📚(تحف العقول)
20.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅شرح حدیث زندگی ۳ 📍قسمت بیستم 🔹شرح حدیث ابتدای درس خارج فقه مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) موضوع: دو خصلتی که بسیاری از مردم با آن آزمایش می شوند 🗓۱۳۹۱/۰۳/۰۱
رهبر انقلاب اسلامی در پیامی به نشست سالانه اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان در اروپا: 🔹 نیاز مهم امروز جهان، نظام عادلانه ملّی و بین‌المللی اسلامی است 🔸 تهاجم سنگین ارتش آمریکا و زائده‌ی ننگین آن در این منطقه، مغلوب ابتکار و شجاعت و فداکاری جوانان ایران اسلامی شد 🔹️ حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در پیامی به نشست سالانه‌ی اتّحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان در اروپا با اشاره به شکست تهاجم سنگین ارتش آمریکا و زائده ننگین آن در منطقه، به دلیل ابتکار و شجاعت و فداکاری جوانان ایران اسلامی، تأکید کردند: علّت اصلی آشفتگی زورگویان فاسد و مفسد، نه بحث هسته‌ای، بلکه برافراشته شدن پرچم مقابله با نظم ناعادلانه و تحکّم نظام سلطه در جهان و روی آوردن به نظام عادلانه ملی و بین‌المللی اسلامی از جانب ایران اسلامی است. ✍ متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است: بسم الله الرّحمن الرّحیم 🌷 جوانان عزیز! 🔸 امسال کشور شما، به برکت ایمان و اتّحاد و اعتماد به نفس، در دنیا اعتبار و وزانتی تازه یافت. تهاجم سنگین ارتش آمریکا و زائده‌ی ننگین آن در این منطقه، مغلوب ابتکار و شجاعت و فداکاری جوانان ایران اسلامی شد. ثابت شد که ملّت ایران با بهره‌گیری از توانائیهای خود، در سایه‌ی ایمان و عمل صالح، و در رویاروئی با مستکبران فاسد و ظالم، میتواند بایستد و دعوت به ارزشهای اسلامی را با صدائی رساتر از همیشه به دنیا برساند. 🔸 اندوه عمیق بخاطر شهادت تعدادی از دانشمندان و سرداران و جمعی از مردم عزیزمان نتوانسته و نخواهد توانست جوانان باهمّت ایرانی را متوقف کند. خانواده‌های آن شهیدان، خود در شمار پیشروان حرکتند. 🔸 سخن از بحث هسته‌ئی و چیزهائی از قبیل آن نیست. سخن از مقابله با نظم ناعادلانه و تحکّم نظام سلطه در جهان کنونی، و روی آوردن به نظام عادلانه‌ی ملّی و بین‌المللی اسلامی است. این است دعویِ بزرگی که ایران اسلامی پرچم آن را برافراشته و زورگویان فاسد و مفسد را برآشفته است. 🔸 شما دانشجویان بویژه در خارج کشور سهمی از این وظیفه‌ی بزرگ بر دوش دارید. دلها را به خدا بسپارید، توانائیهای خود را شناسائی کنید، و انجمن‌ها را به این سمت حرکت دهید. 🔸 خدا با شما و پیروزی کامل در انتظار شما است ان‌شاء‌الله. سیّدعلی خامنه‌ای
اسکای نیوز: ادعای ترامپ درباره «قتل‌عام مسیحیان در نیجریه» صحت ندارد ✍وبگاه شبکه اسکای نیوز در تحلیلی آورده است: 🔹آمریکا حملاتی را در شمال غربی نیجریه آغاز کرده و ادعا می‌کند که برای دفاع از مسیحیان این کشور که مورد قتل‌عام قرار گرفته‌اند، به داعش حمله کرده است. اما آیا فقط مسیحیان در نیجریه مورد آزار و اذیت قرار می‌گیرند؟ داده‌ها این‌طور نمی‌گویند. 🔹اگرچه جوامع مسیحی در این کشور از حملات گروه‌های مسلح رنج برده‌اند، اما داده‌ها حکایت از آن دارد که خشونت علیه مسلمانان نیز با نرخ مشابهی رخ داده است. نقشه حملات صورت‌گرفته نشان می‌دهد که این حوادث به طور مساوی در مناطق مسلمان‌نشین و مسیحی‌نشین پراکنده شده‌اند. 🔹حتی در خصوص حملات به اماکن مذهبی نیز مساجد در سال گذشته بیش از کلیساها مورد حمله قرار گرفته‌اند.
8.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥شهید رئیسی در اوج بحران دولت را در دست گرفت 🔸بالاترین نرخ تورم به شهید رئیسی تحویل داده شد