19.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟡 #موشن_گرافیک
♦️بخش رسانه مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی، موشن گرافیکی با عنوان «قطره» تولید و منتشر کرد.
💢 مشاهده سایر تولیدات موشن گرافیک مرتبط با احکام ماه مبارک رمضان در صفحه آپارات مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
mmps.ir/aparat 👈👈👈
_______
#حبلالمتین
@MJ_Agahi
📢 شب معراج مؤمن
✏️ امام خامنهای مدظله العالی: شب قدر معراج مؤمن است. کاری کنیم عروج کنیم و از مزبله مادی که بسیاری از انسانها در سراسر دنیا اسیر و دچار آن هستند، هرچه میتوانیم، خود را دور کنیم. دلبستگیها، بدخلقیها، روحیات تجاوزگرانه، افزون خواهانه و فساد و فحشا و ظلم، مزبلههای روح انسانی است. این شبها باید بتواند ما را هرچه بیشتر از اینها دور و جدا کند.
🌙 #بهار_معنویت
_______
#حبلالمتین
@MJ_Agahi
دلیل عظمت ماه مبارک رمضان چیست.mp3
5.4M
🎧 دلیل عظمت ماه مبارک رمضان چیست؟
نجوای دلتنگی - قسمت هفدهم، ۱۳۹۴/۰۴/۱۱
🎙علامه مصباح یزدی (ره)
🔺مجموعه «نجوای دلتنگی»، برش هایی از سلسله جلسات شرح دعای چهل و پنجم صحیفه سجادیه در وداع با ماه مبارک رمضان در سال ۱۴۳۶
متن و صوت کامل جلسه
#درس_اخلاق
#نجوای_دلتنگی
_______
#حبلالمتین
@MJ_Agahi
🔺کتاب شکوه نهج البلاغه رو اگر بدون توجه به اسم نویسنده اش بخونید اصلا باورتون نمیشه نویسنده اش یه فرد مسیحی هست. بسکه جرج جرداق تعابیر لطیف و کلمات فوق العاده قشنگی رو با احساسات پاک خودش درآمیخته و به رشته تحریر در آورده. ما بعنوان مسلمان شیعه چقدر امام اولمون رو میشناسیم؟!
✅ @Ansari_rahim
_______
#حبلالمتین
@MJ_Agahi
✅درباره جهش تولید با مشارکت مردم
🔹در رابطه با مردمی سازی و جهش تولید صحبت فراوان است اما اینجا به اختصار چند نکته کوتاه مرقوم میشود، اول اینکه این موضوع از دو منظر قابلیت پیگیری و تقویت دارد. یکی از منظر راهبردی و یکی از منظر تاکتیکی.
🔸منظر راهبردی منظر بلند مدت است و نیاز به تغییر نگرش سیاستگذار دارد. ما باید در منظر راهبردی تلاش کنیم #شرایط و سازوکاری فراهم شود که مردم مشارکتشان در اقتصاد واقعی بیشتر شود.
🔹منظور از مشارکت، نرخ مشارکت فعالیت اقتصادی مرسوم نیست، منظور این است که مردم سهامدار کسب و کار محل فعالیت خود باشند، البته منظور چیزی شبیه به سهام عدالت هم نیست، چون مردم در سهام عدالت با اینکه از طریق یک دبیرخانه و به صورت غیر مستقیم تاثیراتی از جنس انتصابات و ... دارند اما همچنان تاثیر موثری بر عملکرد شرکتها ندارند، ما فکر میکنیم از طریق توسعه بخش #تعاون میتوان و باید مردم را در تصمیمات کسب و کارهای محل فعالیت خود شریک کرد.
🔸مردم باید کسب و کار را از خود بدانند، تا سرنوشت کسب و کار برای آنها مهم باشد و سرنوشت آنها هم برای کسب و کار مهم باشد.
🔹در سرمايه داری همین مدل فعلی کسب و کارهایمان، تکریم انسانها اتفاقی است، اما در تعاون ما با فرایندی مواجه هستیم که انسان و کارگر در آن تکریم میشود، بنابراین از منظر راهبردی فکر میکنیم مشارکت مردم اینگونه در اقتصاد بیشتر شود و منجر به تقویت تولید و #علقه به تولید و اقتصاد کشور شود.
🔸اما از منظر تاکتیکی که از منظر نتیجه، منظر اقدامات کوتاه مدت ماست و باید بر این اساس دولت اقداماتی را در اولویت بگذارد که مردم بیشتری به سرمایه گذاری رغبت داشته باشند. مهمترین این اقدامات تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار است که انصافا در دولت، وزارت اقتصاد به سختی برای تسهیل این مجوزها جنگیده است و امسال لازم است همه دستگاههای اجرایی تا حد ممکن تعارض منافع را کنار بگذارند و دسترسی مردم به مجوزها را تسهیل کنند.
🔸برخی اقدامات دیگر مانند امتناع از تصمیمات خلق الساعه در بخشنامه ها و... یا غیر جذاب کردن بازارهای موازی تولید که بدیهی هستند و الان نیاز به پرداختن ندارد.
🔹اما اقدامات دیگری که در کوتاه مدت میتوان انجام داد این است که دولت اگر یک کیکی در اختیار دارد تلاش کند این کیک به افراد بیشتری اصابت کند. برخی اینجا یک دوگان درست میکنند که ما منابع را بدهیم به یک بخش خصوصی قوی و بزرگ بهتر نیست تا اینکه بدهیم به هزار تولید کننده خرد؟ منظور بنده ایستادن میان این دوگان نیست.
🔸منظور این است که در وهله اول باید سازوکاری پیش بینی کرد که زنجیره های تولید در کشور تکمیل شود (جایی که ارزش افزوده و ظرفیت اشتغال فراوانی دارد) و در مرحله این کیک به گستره بیشتری از کسب و کارهای کوچک و متوسط رسانده شود.
🔹بعنوان مثال اگر دولت قرار است تسهیلاتی به تولیدکنندگان بدهد باید مقرراتی وضع شود که هر کسب و کار بیش از یکبار از تسهیلات دولت استفاده نکند، مقرراتی وضع شود که بخشی از این تسهیلات حتما به مجوز اولی ها داده شود، یا کارمندان دولت و بانکها خود از اخذ این تسهیلات ممنوع شوند تا این تسهیلات به کسب و کارهای بیشتری برسد و مردم بیشتری رغبت به حضور در تولید کشور پیدا کنند.
🔸البته همچنان تاکید میشود حرف اصلی در میان مدت همان اصلاح رویکرد راهبردی است و حتی اگر پیشنهادی اجرایی در این خصوص وجود داشته باشد، میتوان با استفاده از ظرفیت های موجود آن را به اطلاع مسولان ذیربط رساند تا تعاون نه به عنوان ضلع سوم بلکه به عنوان ضلع اصلی اقتصاد کشور بتواند جای خود را بین مردم باز کند.
@sspadam
_______
#حبلالمتین
@MJ_Agahi
🌺 ۱۲ فروردین روز انتخاب اسلامیت توسط جمهور مبارک
در روزهای ۱۰ و ۱۱ فروردین ۵۸ _ در حالی که هنوز ۵۰ روز از پیروزی انقلاب اسلامی نگذشته بود با پیشنهاد حضرت امام خمینی ره اولین همه پرسی ( رفراندم) در کشور برگزار شد و از مجموع ۲۰۸۵۷۳۹۱ نفر واجدین شرایط شرکت در رأی گیری ۲۰۴۴۰۱۰۸ نفر یعنی ۹۸٪ رأی دادند و از این تعداد ۲۰۴۴۰۱۰۸ نفر معادل ۹۹/۲٪ به جمهوری اسلامی آری گفتند.و نتایج روز ۱۲ فروردین اعلام شد.
جالب است که بدانید این انتخابات هیچ رأی باطله و هیچ رأی سفیدی نداد.
❗️ به اشتباه مشهور شده که ۹۸/۲٪ مردم به جمهوری اسلامی رأی دادند در حالی که این صحیح نیست، بلکه ۹۹/۲٪ از شرکت کنندگان به این نظام اسلامی رآی مثبت دادند.
همه چیز استثنایی بود. فاصله بسیار کم بین پیروزی تا همه پرسی
اصرار شجاعانه امام بر جمهوری اسلامی
مشارکت ۹۸ درصدی مردم در همه پرسی
رأی ۹۹/۲ درصدی مردم به جمهوری اسلامی
👌 اما ۴۵ سال هنوز عدهای بومهای شوم سخن از رفراندم میزنند به این آلودگان به CIA و MI6 می گویم اولین نفری که در جهان اسلام پس از رفراندم عاشقانه و داوطلبانه مردم در بیعت با امیرالمومنین علیه السلام، سخن از تکرار رفراندم میزد معاویه بود .....
🖌 #مهدوی_ارفع
_______
#حبلالمتین
@MJ_Agahi
13.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 بی توجهی و تخطی از تذکر و در واقع
دستور رهبر حکیم انقلاب در دیدار با ائمه
جمعه در تاریخ ۵ مرداد ۱۴۰۱ موجب شد،
ضربه سنگینی به نظام، روحانیت، انقلاب
و باورهای مردم وارد آید:
"مطلقاً سراغ کار اقتصادی نروید"
🖌#مهدوی_ارفع
_______
#حبلالمتین
@MJ_Agahi