❗️ جماعتی که تا دیروز از #کربلا درس مذاکره میگرفتند امروز از عدل علی(ع)درس بخشش قاتل میگیرند!
🔸مولا علی علیهالسلام قاتلش را نبخشید، بلکه فرمود قاتلم یک ضربه زده شما نیز یک ضربه بزنید. با همان یک ضربه، ابن ملجم به جهنم واصل شد.
🔹خوارج به محض اینکه دست به سلاح برده و در کوفه ناامنی و اغتشاش براه انداختند تازه ده نفر را نکشته بودند که حضرت به آنها بحث کرد تا دست از سلاح بردارند 8000 هزار نفر دست از سلاح برداشتند ولی 4000 نفر باقی مانده را به جرم عزم براندازی حکومت اسلامی و ایجاد اغتشاش و ناأمنی به درک واصل کرد.(البته ده نفر از این 4000 نفر گریختند.)
🔸وقتی معاویه افرادی را برای ایجاد اغتشاش و ناامنی و قتل و غارت در کوفه و اطرافش فرستاد حضرت علی(ع) حجر بن عدی را با 4000 نیرو فرستاد و 15 نفرشان را در همان خیابان به درک واصل کرد.
🔹امروز هم خوارج برطبل جنگ کوبیدند و با شعار #مسلح_شوید به خیابان ها آمدند اگر علی ع بودند ابتدا آن ها را نصیحت می کردند و سپس در همان معرکه خیابان از دم تیغشان می گذراندند. نظام اسلامی ایران بیش از دوماه صبر و تحمل در برابر اغتشاش گران و کسانی که دست به سلاح برده، عده ای را کشته و عده زیادی را مجروح کرده و مردم کوچه و بازار را ترسانده اند با حکم قضایی نه در وسط معرکه به جوخه مرگ می فرستد. اکنون حامیان محاربه به حمایت از محاربین برخاسته، اعدام آن ها را خلاف مشی امیر المومنین می دانند!!
⚠️ قبلأ گفته بودیم که اگر اعدام و قصاص این جنایتکاران دیر انجام شود حامیان داخلی و خارجی آنها با راه اندازی هشتک اعدام نکنید به مقابله بر خواهند خواست.
✅ تنها راه علاج این است که دستگاه قضایی اعلام کند حامیان محاربه حکم محاربین خواهند داشت.
✍ استاد قاسم#روانبخش
_______________
#حبلالمتین
https://eitaa.com/MJ_Agahi
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🖌 #یادداشت_روز
🔹 مگر ما ملت امام حسین(ع) نیستیم؟!
#حسین_شریعتمداری
🔸 ۱- در خبرها آمده است که وزارت امور خارجه کشورمان با صدور اطلاعیهای
چند مرکز حقیقی و حقوقی و تعدادی از مسئولان اتحادیه اروپا را تحریم کرده است. این اقدام وزارت امور خارجه علیه کشورهای اروپایی و یا احضار سفیران این کشورها و اعتراض به آنها اگرچه اقداماتی قابل تقدیر است ولی در بحبوحه جنگ ترکیبی
تمام عیاری که دشمنان بیرونی علیه کشورمان به راه انداخته و مدیریت میکنند و در حالی که تمامی قوانین شناخته شده بینالمللی را زیر پا گذاشته و آشکارا به حمایت مالی، تسلیحاتی و تبلیغاتی از جنایات وحشیانه آشوبگران تروریست مشغولند،
تا آنجا که رسماً از افرادی نام برده و برای ترور آنها جایزه تعیین میکنند! تحریم فلان مسئول اروپایی و آمریکایی و یا احضار سفرای آنها به وزارت خارجه در مقایسه با کینهتوزیهای بیوقفه و پیوسته کشورهای یاد شده نه فقط از توازن لازم برخوردار نیست بلکه ضریب بازدارندگی آن نیز به سختی میتواند بالاتر از «صفر» تلقی شود! البته اقدامات یاد شده تقریباً حداکثر اقدامی است که با توجه به شرح وظایف وزارت خارجه قابل انتظار است و از این نظر اقدام وزارت خارجه درخور تقدیر نیز هست ولی در مثلها آمده است که «برای حرکت باید هر چهار چرخ کالسکه با هم بچرخند» و از این روی باید گفت که جمهوری اسلامی ایران برای پشیمان کردن آمریکا و اروپای تروریست از حمایت تروریستها، ظرفیتها و اهرمهای فراوان دیگری در اختیار دارد که تاکنون بیاستفاده مانده و یا کمتر از آن استفاده شده است. اهرمهایی که در قوانین بینالمللی نیز مشروع و قانونی شمرده شدهاند. در یادداشت پیشروی فقط به یکی از اهرمهای قدرتمندی که در اختیار ایران است اشاره میشود و سخن درباره سایر اهرمها را به فرصتی دیگر موکول میکنیم. بخوانید!
۲- تنگه هرمز، دومین تنگه پرترافیک دنیاست که روزانه نزدیک به 18 میلیون بشکه نفت که معادل 42 درصد نفتخام حمل شده جهان توسط نفتکشهاست، از آن عبور میکند...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/255794
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔰 #توئیت | اعدام مامور نیروی انتظامی!
💢 توئیت #حجت_الاسلام_راجی درباره عدالت جمهوری اسلامی
خب علی کریمی هم مزد جنایتهاشو گرفت و ویزای آمریکا جور شد
ویزایی که با خون مردم ایران به دست آورد
_______________
#حبلالمتین
https://eitaa.com/MJ_Agahi
May 11
🔺پس تو غلط میکنی دیگه بخوای توی این حکومت کاسبی کنی
🔹️ برو گمشو همون آمریکا پیش زن و بچت
اینجا اینقدر خوردید و گردن کلفت کردید که افسار پاره کردید
_______________
#حبلالمتین
https://eitaa.com/MJ_Agahi
11.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 حتماً ببینید//
همه باید تبیینگر باشند
همه باید حرف بزنند
همه باید حقیقت را به مردم بگویند.
استاد علیرضا#پناهیان
استاد محمد#شجاعی
_______________
#حبلالمتین
https://eitaa.com/MJ_Agahi
▪️محاربه به زبان ساده تر برای دانشجویان حقوق:
ماده ۲۷۹ قانون مجازات اسلامی مقرر داشته:
محاربه عبارت از کشیدن سلاح به قصد جان، مال یا ناموس مردم یا ارعاب آنها است، به نحوی که موجب ناامنی در محیط گردد.
چهار واژه در صدر ماده آمده است:
جان
مال
ناموس
ارعاب
همان طور که پیداست سه کلمه اول امر خارجی و کلمه آخر مصدر یک فعل به معنای ترساندن است. حال سوال اینجاست که اینها چطور با "یا" به هم معطوف شده اند درحالی طرفین حرف امر باید هم معنا باشند؟
قصد در حقوق یا به فعل و ترک فعل تعلق میگیرد یا به نتیجه و قصد موضوع جرم بی معناست و فعل و ترک فعل نیز خود موضوعی دارند. برای مثال: قصد (نیت) کشتن (فعل) انسان زنده (موضوع جرم).
از این رو ماده باید اینگونه خوانده شود:
محاربه عبارت از کشیدن سلاح به قصد (صدمه زدن به)جان، (بردن یا اتلاف) مال یا (تعرض به) ناموس مردم یا ارعاب آنها است، به نحوی که موجب ناامنی در محیط گردد.
در اینجا کشیدن سلاح فعل مجرمانه، قصد صدمه زدن، قصد بردن یا اتلاف، قصد تعرض به ناموس و قصد ارعاب مردم قصدمجرمانه مرتکب و جان مردم، مال مردم، ناموس مردم و امنیت روانی مردم موضوع جرم است.
در قانون سابق فقط قصد ارعاب مردم که منجر به ناامنی شود محاربه تلقی میشد. در قانون فعلی با کلمات جان مال و ناموس سه قصد دیگر به قانون اضافه شده است و معنای محاربه را توسعه داده است،
از این رو محاربه در ماده ۲۷۹ به ۴ صورت قابل ارتکاب است:
۱. کشیدن سلاح به قصد صدمه به جان مردم با علم به بهم ریختن امنیت محیط
۲. کشیدن سلاح به قصد بردن مال مردم با علم به بهم ریختن امنیت محیط
۳. کشیدن سلاح به قصد تعرض به ناموس مردم با علم بهم ریختن امنیت محیط
۴. کشیدن سلاح به قصد تعرض به امنیت روانی مردم با قصد بهم ریختن امنیت محیط.
در حالی که ظاهر ماده ۱۸۳ قانون مجازات سابق بر اساس فتوای برخی فقها فقط حالت چهارم محاربه محسوب میشد که ۱۳۹۲ تغییر کرد.
✍ دکتر جلیل #محبی
_______________
#حبلالمتین
https://eitaa.com/MJ_Agahi
19.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آسیبشناسی عملکرد اولیه دستگاههای امنیتی و انتظامی در جنگ ترکیبی اخیر
#حمید_رسایی
___
#حبلالمتین
https://eitaa.com/MJ_Agahi
محاربه اقتصادی؛
کارکرد مغفول اغتشاشات
🔹بی ثباتی سیاسی در قالب نا آرامی و اغتشاش، ریسک اقتصادی را در هر کشوری افزایش می دهد و مقدمه ای برای ضربه به ارزش پول ملی آن کشور در مقابل ارزهای خارجی است.
▪️پس از وقوع اعتراضات محدود در کانادا و هنگامی که برای سرکوب، وضعیت اضطراری اعلام شد، جاستین ترودو نخستوزیر گفت: بانکهای کانادا حساب معترضان مظنون به تامین مالی اعتراضات را مسدود و بیمه خودروهای مورد استفاده را معلق می کنند. اعتراض با اشغال و بند آوردن خیابانها فرق دارد. زور کردن به تغییر سیاستهای عمومی، امری نگران کننده است. اینکه جایی را اشغال کنیم، آن هم به شکلی مخرب و بالقوه خطرناک، با اعتراض فرق می کند.
▪️سپس وزیر دارایی کانادا درباره تبعات اقتصادی ماجرا هشدار داد : دولت آمریکا، ما را برای جمع کردن سریع اعتراضات تحت فشار قرار داده بود؛ زیرا تجمعات ممکن بود بر زنجیره تأمین کالاها اثر منفی بگذارد. مدیران بانکها هم هشدار داده بودند که تجمعات موجب خواهد شد شهرت کانادا به عنوان مکانی امن برای سرمایهگذاری زیر سوال برود.
▪️نخست وزیر انگلیس هم اعتقاد مشابهی داشت: اصلا پذیرفتنی نیست که زندگی مردم، با تظاهرات "اقلیتی خودخواه" مختل شود؛ فرماندهان پلیس از حمایت کامل من برای سرکوب برخوردارند. مردم به اندازه کافی از این هرج و مرجها رنج بردهاند و کسانی که قانون را میشکنند، باید قدرت پلیس را احساس کنند. آنها باید از قدرت قانون بترسند.
▪️همچنین وزیر کشور آلمان در موردی مشابه گفت: بستن خیابانها، جان انسانها را به خطر میاندازد. این را ما در این هفته به طرز وحشتناکی در برلین دیدیم. پلیس آلمان حمایت کامل من برای برخورد سخت و خشن با این دست معترضان را دارد.
▪️هنگامی که ۲۵ نفر در آلمان صرفا به عنوان"مظنون به برنامه ریزی برای حمله به پارلمان"دستگیر شدند، وزیر کشور آلمان گفت: "آنها متهم به توطئه برای کودتا هستند. این، تهدیدی تروریستی است و کشور آلمان آن را نمی پذیرد. با تلاشهای براندازانه به شدت برخورد میکنیم".
♦️خسارت هایی که اغتشاشگران ظرف چند ماه گذشته به اموال عمومی زدند، بالغ بر 1700 میلیارد تومان برآورد شد. اما خسارت وارده در قالب تحمیل تعطیلی و رکود، تضعیف بنیه اقتصاد کشور، افزایش ریسک اقتصادی و تضعیف ارزش پول ملی در برابر ارزهای خارجی، بسیار بیشتر از میزان خسارت به اموال عمومی است.
🔹جرم متهمان اغتشاشات، فقط شرارت و جنایت و راهبندان و ارعاب مردم نیست. صحنه گردان های سیاسی و رسانه ای ماجرا، متهم به نقش آفرینی در نقشه جنگ اقتصادی دشمن هستند.
♦️دشمن در جنگ اقتصادی از مسیر تحریم ها نتوانست موفق شود و اذعان به شکست فاحش حداکثری کرد. آنها نگران بودند که ایران ظرف چند سال بتواند به مدار شتابان پیشرفت برگردد؛ همچنان که دولت توانست در همین یک سال، به طور نسبی بر برخی چالش های غلبه کند؛
🔹افزایش صادرات نفتی و غیر نفتی، کاهش کسری بودجه، تسویه حدود یکصد هزار میلیارد تومان بدهی دولت قبل، کاهش نرخ تورم از 60 به 40 درصد در شهریورماه -قبل از آغاز اغتشاشات)؛
♦️دو برابر شدن خرید تضمینی گندم و کاهش واردات، تامین امنیت غذایی با وجود بحران جهانی گسترده، نهایی کردن پروژه های مهمی مانند تامین آب خوزستان و همدان و کردستان، موفقیت در مهار کرونا که نقش مهمی در رکود و تعطیلی کسب و کارها داشت، پیشبرد برنامه های مهم فضایی و ماهواره ای و موشکی، مدیریت تولید و مصرف برق در کشور و عبور از تابستان بدون قطع برق برخلاف دو سال گذشته، بازگرداندن ریل اقتصاد از رکود به رشد 4 درصدی، و...
🔹فتنه اخیر، هر چند رنگ و بوی سیاسی داشت، اما در حقیقت فرصت پیشرفت و اقتدار اقتصادی ایران را هدف گرفته بود و متهمان رسانه ای و سیاسی پروژه، در جنگ علیه معیشت مردم و به چالش کشاندن آن، با اتاق جنگ دشمن همکاری کردند. آن هم با شعار "زندگی"!
✍دکتر محمدایمانی
_______________
#حبلالمتین
https://eitaa.com/MJ_Agahi
🔰🔰 حکمت های فاطمی - مصیبت حقیقی
✅ مصیبت حقیقی
✅ از تعقیبات نماز عصر که ازحضرت فاطمه(علیها السّلام)نقل شده است:
📌📌 اَللّهُمَّ لا تَجعَل مُصیبَتی فی دینی وَ لا تَجعَلِ الدُّنیا اَکبَرَ هَمّی وَ لا مَبلَغَ عِلمی؛
📌📌 خداوندا! مصیبت مرا در دینم قرار مده، و «دنیا» را بزرگ ترین همّ و غم من و نهایت علم و هدف دانشم قرار مده.
📚 بحارالانوار، ج ۴۳، ص ۱۹۲
✍🏼 شرح حدیث:
✅ مصیبت ، حادثه ی تلخ و ناگواری است که به انسان می رسد.
🔴 گاهی این مصیبت و آسیب و ضربه مادی است و گاهی معنوی و اخلاقی، گاهی جسمی است و گاهی روحی و دینی.
📌📌 این که کسی از نظر دین آسیب و آفت ببیند و لطمه ای به دینش وارد شود، بزرگ ترین مصیبت است و این که همه ی همت و تلاش انسان و نهایت دانش و علم انسان در «دنیا» خلاصه شود نیز نشانه ی خسارت معنوی است.
📌📌 نه هستی در دنیا خلاصه می شود، و نه معیار سود و زیان فقط مادیّات است.
🔴 ✅ کسی که زندگی مادی و رفاه و معیشت او تأمین باشد، ولی دین و اخلاق او ضربه بخورد، در واقع زیانکار و خسران زده است.
✅ ما به کسی که عزیزی را از دست می دهد، تسلیت می گوییم، ولی آن که آسیب دینی می خورد، بیشتر شایسته ی تسلیت گویی است.
ما از کسی که فعّال و تلاشگر است تقدیر می کنیم، ولی آن که همّتش بالاتر و فکر و فعالیتش برای تأمین سعادت اخروی است، سزاوارتر است تا از او تقدیر شود.
📌📌 اولیای الهی چون آخرت را در چشم انداز خود قرار داده اند، هم مصیبت در دین را سخت تر می بینند و هم از این که هدف نهایی شان «دنیا» باشد، گریزانند.
📚 منبع: حکمت های فاطمی ، جواد محدثی
#فاطمیه