eitaa logo
جبهه سایبری عصای موسی'
35.3هزار دنبال‌کننده
39.6هزار عکس
39.8هزار ویدیو
145 فایل
☘می‌دانم که خدای متعال اراده فرموده، این ملت را به عالی ترین درجات برساند، اگر مقاومت کردید قله را فتح خواهید کرد #شهید_سیدعلی_خامنه_ای 🔷️آتش توهین و تحریف، حریف حقیقت نخواهد شد #شهید_رئیسی 🔶️بنای خداوند این است که این حکومت را جهانی کند #شهید_سلیمانی
مشاهده در ایتا
دانلود
عطوان: اسرائیل طراح اصلی نقشه ترامپ برای غزه است/ مقاومت فریب نمی‌خورد 🔹سردبیر رای‌الیوم با بیان اینکه طرح ارائه شده از زبان ترامپ، با ادعای پایان دادن به جنگ غزه، درواقع یک نقشه اسرائیلی است تاکید کرد حماس و سایر گروه‌های فلسطینی هرگز در این دام نخواهند افتاد و صلح واقعی زمانی محقق می‌شود که همه اراضی فلسطین آزاد شود. (Ⓜ️)@MOSES313STAFF
رهبر انصار الله یمن: آمریکا در خدمت منافع رژیم اسرائیل است. (Ⓜ️)@MOSES313STAFF
رئیس مجلس رهبری پرچم مقاومت را با درایت و هوشمندی پیش می‌برد 🔷مراکز نظامی دشمن با ضربات مقاومت ضعف خود را نشان دادند 🔶دولت و مجلس برای ساماندهی وضعیت اقتصادی تلاش می‌کنند 🔷دشمن در طراحی نظامی و دکترین خود دچار ضعف شده است 🔶رئیس مجلس: در سال ۲۰۰۰ و در پی جنگ ۳۳ روزه در سال ۲۰۰۶، ظرفیت‌های بزرگ مقاومت شکل گرفت و جریان‌های مختلف با درایت و پختگی، وحدت خود را حفظ کردند. 🔷«شهید نصرالله» حزب‌الله را در جنوب لبنان شکل داد 🔶اسرائیل همزمان با مذاکرات به ترور و خشونت ادامه می‌دهد (Ⓜ️)@MOSES313STAFF
14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌راه دور زدن اسنپ‌بک هم پیدا شد 🔶هرآنچه که باید از نقطه ضعف قانونی و توقف اسنپ‌بک توسط چین و روسیه بدانید/ روسیه و چین چگونه جلوی تشکیل کمیته تحریم را می‌گیرند؟! (Ⓜ️)@MOSES313STAFF
🔶نظر رهبر انقلاب در باره CFT ❌پ.ن البته که رهبری در اول این دولت دوباره اجازه بررسی رو دادند.. (Ⓜ️)@MOSES313STAFF
نکته همیشه تا می‌تونید اخبار رو در حوزه‌های مختلف بخونید، تا می‌تونید اخبار رو با جزئیات بخونید، اما در جزئیات اخبار غرق نشید، جریان کلی اخبار را از دست ندید، سعی کنید با استفاده از اخبارِ جزئی، پازلِ کلی رو تکمیل کنید. همیشه تحلیل یک خبر باید ناظرِ به وقایع کلی دنیا انجام بشه.
نکته دوم منتقدان به تصویب CFT تقریبا دو نقد کلی دارند: 🔶نقد اول: با توجه به اینکه اروپا و آمریکا علیه ما مکانیزم ماشه را فعال کردند، مذاکره را به هم زدند، جنگ هم کردند، تصویب CFT کوتاه آمدن از عزت ملی است، خود را ملتمسِ غرب نشان دادن است، نوعی پالس ضعف دادن است. ✅جواب: زمانی دشمن امیدوار می‌شود، که از ما پالس ضعف بگیرد. چه زمانی پالس ضعف از ما می‌گیرد؟ زمانی که هرچه او گفت ما بدون شرط و شروط بپذیریم و چیزِ قابلِ اعتنایی هم از طرف مقابل نخواهیم. 🔷تعیین شروط در تصویب CFT و معیار قرار دادن قوانین داخلی کشور خودمان، مذاکره‌ی عزتمندانه‌ی ایران در عمان در فروردین گذشته، مذاکره عزتمندانه ایران در قاهره در شهریور گذشته، دست بالای ایران در جنگ ۱۲ روزه، همه این پالس را به دشمن داده که درست است ما اهل مذاکره‌ایم و همه تلاشمان را برای مذاکره می‌کنیم اما نه به هر قیمتی و حاضر نیستیم از موضع عزت و اقتدار خودمان پایین بیاییم.
نقد دوم: با تصویب cft، ما باید حمایت‌های مالیمان را از گروه‌های مقاومت و سپاه پاسداران خودمان قطع کنیم، همچنین باید گزارش تراکنش‌های مالی مربوط به این‌ها را به دشمن ارائه بدیم. ✅جواب: با توجه به شروطی که مجمع تشخیص مصلحت نظام برای اجرای این قانون گذاشته، یعنی اصل قرار دادن قوانین داخلی خودمان، از طرفی معیارهای تروریسم از نظر ما کاملاً متضاد با نظر دشمن است، پس عملاً این قانون انجام نخواهد شد. بیشتر جنبه نمادین دارد و اینکه ایران حداکثر همراهیِ ممکن رو با جامعه بین الملل می‌کند. 🔶نکته: سه کشور اروپایی برای فعال نکردن مکانیزم ماشه، شرط گذاشتند که ایران با آمریکا مذاکره مستقیم کند. سخنگوی دولت گفت آقای عراقچی در ایام آخری که در نیویورک بود پیشنهاد مذاکره با ویتکاف در حضور سه کشور اروپایی را داد و قرار هم گذاشتند، اما ویتکاف نیامد. چرا؟ 🔷با توجه به نحوه مذاکره ایران و دیپلماسی عالی ایران در عمان و قاهره و با کشورهای اروپایی، دشمن به این نتیجه رسیده از اینگونه راه‌ها هرگز به اهدافش نخواهد رسید، پس پای میز نخواهد آمد. اما از آن طرف هر کاری می‌کند که ایران را جنگ طلب و ضد مذاکره نشان دهد. 🔶پس دشمن به تصویب CFT هم دل خوش نخواهد کرد و این قضیه‌رو پای ضعف ایران نخواهدگذاشت و امیدوار نخواهد شد.
نکته سوم پس چرا ایران CFT رو تصویب کرد؟ 🔶اینکه در آینده دوباره جنگ می‌شود یا نه رو نمی‌شود با قاطعیت پاسخ داد. اما همانطور که تجربه کردیم وحدت و اتحاد رمز پیروزی است. اگر دشمن حس کند که بتواند این وحدت را به هم بزند حتماً حمله خواهد کرد. 🔷ببینید پزشکیان کاندیدای جبهه اصلاحات بود. ۱۰ میلیون دور یک به خودش رای دادند. آن ۵۰ درصدی هم که در دور دو شرکت نکردند کم و بیش افکار اینگونه دارند. فکر نکنید همه مثل ما فکر میکنند. 🔶جبهه اصلاحات بعد از رای‌ آوری پزشکیان، سه خواسته از او داشتند: ❌برداشتن فیلترینگ به طور کامل، تصویب fatf و cft، لغو کامل قانون حجاب. 🔷... و به او گفتند که اگر اجازه این کارها را به تو ندادند استعفا بده. 🔶اگر آن موقع پزشکیان به آنها میگفت نه، آنها میتوانستند جامعه‌ی رای‌شان را تحریک کنند و وحدت رو بهم بزنند. ما نمیدانستیم جنگ میشود، سران نظام که میدانستند. 🔷پزشکیان استعفا که نداد بماند، بیش از حد تصور همه‌ی ماها در خط رهبری حرکت کرد. 🔶مردم هم در جنگ، طرفداریِ جانانه‌ی خودشان رو از نظام نشان دادند و به حرفِ اصلاح‌طلبانِ سوپر گوش نکردند. 🔷خُب قوه‌ی عاقله‌ی نظام، بسیار عالی تا جایی که برایش ممکن هست با خواسته‌های مردم همراهی کرد تا وحدت بهم نخورد. 🔶فیلترینگ رو در حد واتساپ و گوگل‌پلی رو برداشت. 🔷قانون عفاف و حجاب رو فعلا اجرا نکرد، نه اینکه کلا لغو کنه. 🔶سی‌اف‌تی رو هم به صورت مشروط تصویب کرد. 🔷سوپر اصلاحطلب‌ها هم که از پزشکیان رو دست خوردند، حالا دارند تخریبش می‌کنند، اما کسی به آنها گوش نمیده. بازخورد بیانیه‌شون از مردم برای تسلیم شدن به آمریکا نشون دهنده‌ی همینه. ❌فقط مواظب سوپرانقلابی‌ها باشید.
Khamenei.irنقشه‌ی دشمن برای شکستن اتحاد.mp3
زمان: حجم: 2.2M
نکته چهارم این صحبت‌های رهبری رو حرف به حرفش رو دقیق گوش بدیم. 🔶 ببینید رهبری چندبار از لفظ مردم استفاده میکنه. 🔷ببینید چقدر تاکید بر وحدت و اتحاد دارند، می‌فرمایند حتی نباید خدشه‌دار بشود. 🔶وحدتی که از سر همدلی باشد دشمن‌ شکن است. به همین خاطر بارها رهبری می‌فرمایند مردم از خدمتگزاران حمایت کنند، خدمتگزاران هم تا می‌توانند خواسته مردم را برآورده کنند. 🔷این کار هیچ موقع نباید متوقف شود و نباید فکر کنیم که دیگر بس است و کافیه...
جبهه سایبری عصای موسی'
🔶نظر رهبر انقلاب در باره CFT ❌پ.ن البته که رهبری در اول این دولت دوباره اجازه بررسی رو دادند.. #کا
👆دو جمله مهم در این صحبت‌های آقا هست. ۱_ بعضی از این معاهدات مواد مفیدی دارند. عیبی ندارد. ۲_ راه حل مسئله این است که مجلس خودش قانون بگذارد. ❌نتیجه‌گیری: می‌شود CFT رو تصویب کرد و شرط کرد که مواردیش رو که با امنیت ملی ما و قوانین داخلی ما در تناقض است، ما انجام نمی‌دهیم و قوانین خودمان پایبندیم. این میشه همون شرطی که مجمع تشخیص مصلحت نظام گذاشت.
سوال: آقا ما اصلاً نمی‌خوایم این معاهده نامه رو. بهش بدبینیم. دست از سرمون بردارید. 🔶جواب: اگر نمی‌خواستی، باید به موقعش اجازه نمی‌دادی مطالبه عمومی براش ایجاد بشه. باید مردم رو روشن می‌کردی که به روحانی رای ندهند که بخواهد مقوله‌هایی مثل برجام و fatf و cft مثل موریانه به جانِ افکار عمومی این مملکت بیاندازد. 🔷سال ۹۲ به علت تعدد کاندیداهای جبهه انقلاب انتخابات را باختیم، خودمونو نتونستیم قانع کنیم چه برسه دیگرانو 🔶سال ۹۶ باز رئیسی رای نیاورد، چرا؟ چون نتونست جبهه انقلاب، دیگران را قانع کنه. 🔷سال ۱۴۰۰ که رئیسی رای آورد مشارکت ۲۵ درصد کاهش پیدا کرده بود. یعنی باز هم جبهه انقلاب نتونست دیگران را قانع کنه. 🔶سال ۱۴۰۳ هم که یک اصلاح طلب رای آورد. البته الحمدلله اصلاح‌طلبیش از خیلی از سوپر انقلابی‌ها بهتره. 🔷هر چی هم مردم فهمیدند و اتحادی که در جنگ ایجاد شد،با تجربه کردن فهمیدند. در تبیین بسیار ضعیفیم. هر کس هم باهامون مخالفه سریع برچسب میزنیم.