eitaa logo
خبرگزاریMRC
16.6هزار دنبال‌کننده
17.9هزار عکس
10.3هزار ویدیو
30 فایل
ادمین تبلیغات: @mr_mjr313 🔹با ذکر نام کانال «خبرگزاریMRC» کپی کنید.
مشاهده در ایتا
دانلود
♦️ 🔹نواف الاحمد الجابر الصباح، امیر کویت به دلیل وخامت حال به بیمارستان منتقل شده ولی حال او پایدار است. 🔹وحیدی: ۴۰۰ هزار مهاجر غیرقانونی به کشورهای خود عودت داده شدند. 🔹رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا: پلیس راهور ۴.۵ میلیون پلاک رند را برای جلوگیری از سواستفاده قفل کرده است. 🔹ناتو: هیچ درخواستی از فنلاند در مورد بستن مرزها با روسیه وجود ندارد.
شاهد ضعیف‌ترین و ناکارآمدترین مجلس ‌و نابلدترین دولت‌ پس از انقلاب هستیم/ شرایط برای حضور اصلاح‌طلبان در انتخابات مساعد نیست/ فقط اصلاح‌طلبانی تایید می‌شوند که هیچ‌گونه خطری برای آقایان ندارند رسول منتجب‌نیا، فعال سیاسی اصلاح‌طلب: 🔹مردم هنوز ماهیت جبهه پایداری را نشناخته‌اند و‌ اگر بشناسند آرایشان به طور کل فرو می‌ریزد. 🔹اصلاح‌طلبان درصدد ارائه لیست و حضور فعال در انتخابات بوده‌اند اما به هیچ‌وجه شرایط برایشان مساعد نیست. 🔹افراد اندکی از اصلاح‌طلبان در سطح کشور شهامت به خرج دادند و وارد صحنه شدند و متاسفانه صلاحیت همان‌ها را هم رد کردند. 🔹برداشت ما این است که اگر هیئت نظارت از بین اصلاح‌طلبان کسانی را تایید کند، یا رأی ندارند در جامعه یا کسانی‌اند که هیچ‌گونه خطری برای آقایان ندارند و در مجلس حرفی برای گفتن ندارند‌. 🔹بارها اعلام کردم ضعیف‌ترین و ناکارآمدترین مجلس پس از انقلاب همین مجلس و نابلدترین دولت‌ نیز دولت سیزدهم بوده‌است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️طوفان‌الاقصی حادثه آمریکازدایی است 🔹رهبر انقلاب: حادثه تاریخ‌ساز طوفان‌الاقصی علیه رژیم صهیونیستی است اما آمریکازدایی است؛ توانست جدول سیاست‌های آمریکا در منطقه را بهم بریزد و انشاءالله ادامه پیدا کند جدول را محو خواهد کرد.
♦️کلمه‌ای که تلفظ آن ۳.۵ ساعت طول می‌کشد! 🔹شاید باورش برایتان سخت باشد، اما کلمه‌ای در زبان انگلیسی وجود دارد که از ۱۸۹٬۸۱۹ حرف تشکیل شده است. 🔹این کلمه در واقع نام شیمیایی تایتین (یا کانکتین) است. 🔹برای آن که طولانی‌بودن نام علمی تایتین را بهتر درک کنید، می‌توان گفت تلفظش مثل آن است که تقریبا ۱۰٬۰۰۰ بار پشت سر هم بگویید: «کشتم شپش شپش کش شش پا را.»/زومیت
17.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی: 🔹جمهوری اسلامی ایران قائل به همه‌پرسی در فلسطین و نظر مردم است. دیدگاه جمهوری اسلامی، به دریا ریختن صهیونیست‌ها و یهودیان نیست.
♦️رهبر انقلاب: نقشه آمریکا برای تشکیل خاورمیانه‌ی جدید به کلی ناکام ماند/ نابودی حزب‌الله جزئی از نقشه بود، حزب‌اللّه ۱۰ برابر قوی‌تر شد/ خواستند عراق را ببلعند و سوریه را قبضه کنند، نتوانستند/ تمام کردن مسئله فلسطین به نفع رژیم غاصب با طرح خائنانه «دو دولتی» هم جزئی از نقشه «خاورمیانه جدید» بود که آن هم نتوانستند رهبر انقلاب صبح امروز: 🔹در قضیه‌ی لبنان آمریکایی‌ها گفتند که دنبال تشکیل خاورمیانه‌ی جدیدند، خاورمیانه یعنی؛ همین غرب آسیا. 🔹گفتند میخواهند این منطقه را که اسمش را گذاشتند خاورمیانه یک نقشه‌ی جدیدی به این بدهند خاورمیانه‌ی جدید یعنی یک نقشه‌ی جغرافیای سیاسی نویی بدهند بر چه اساس؛ بر اساس تأمین نیازها و منافع نامشروع آمریکا. آنی که آنها میخواستند البته اتفاق نیفتاد آنی که آنها دنبالش بودند اتفاق نیفتاد. آنها خواستند حزب‌اللّه را نابود کنند در نقشه‌ی جدیدی که داشتند یکی‌اش این بود نابودی حزب‌اللّه، حزب‌اللّه ۱۰ برابر قوی‌تر شد. 🔹آنها خواستند عراق را ببلعند نتوانستند. 🔹آنها میخواستند سوریه را قبضه کنند عوامل نیابتی خودشان را به اسم داعش و جبهةالنصره و از این حرفها انداختند به جان دولت سوریه هفت، هشت، ده سال هم مدام تزریق کردند، پشتیبانی کردند، پول دادند، امکانات دادند نشد ناکام شدند. 🔹خاورمیانه‌ی جدیدی که آنها میخواستند درست کنند بکلی ناکام شد. 🔹یکی از اجزای این خاورمیانه این بود که مسئله‌ی فلسطین را به نفع رژیم غاصب تمام کنند، اصلاً چیزی به نام فلسطین دیگر باقی نماند همان دو دولتی خائنانه‌ای را هم که قبلاً تصویب کرده بودند آن را هم زیرش زدند نتوانستند، نشد.۱۴۰۲/۰۹/۰۸
♦️ 🔹وزیرکشور: گروه‌های مردمی در هر نقطه‌ای که احساس کردند امر به معروف کنند طبق مجوز‌های قانونی مجاز هستند. 🔹مصر، اسرائیل، آمریکا و دوحه بر سر تلاش برای تمدید آتش‌بس به توافق رسیده‌اند. 🔹امیرعبداللهیان : سفر رئیس‌جمهور به ترکیه به‌دلیل نشست شورای امنیت به تعویق افتاد. 🔹شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز با رشد ۲۸ هزار واحدی به ۲ میلیون و ۶۰ هزار واحد رسید.
در سال ۱۴۰۳ چه حقوق‌هایی شامل مالیات می‌شود؟
♦️ 🔹سازمان ملل: غزه تبدیل به شهر اشباح شده است. 🔹رسانه‌ها: حماس آماده است آتش‌بس غزه را برای ۴ روز دیگر تمدید کند. 🔹ترکیه تا پایان سال جاری عضویت سوئد را در پارلمان تصویب می‌کند. 🔹رسانه‌های بلژیک اعلام کردند که در پی تهدید به بمب‌گذاری مقامات این کشور ۲۷ مدرسه را تعطیل کردند.
این نشانه‌ها می‌گوید باید شغل‌تان را عوض کنید 🔹بیشتر ما تقریبا یک سوم از روز را در محل کارمان سپری میکنیم، بنابراین کاری و شغلی که داریم تاثیر مستقیمی بر اعصاب و روحیات ما دارد.