۲۲ تیر ۱۴۰۳
دولت کریمه
۴ 📌انحطاط متحجّرانه؛ انعطافپذیری متفکّرانه 🔸 فضای دین، چه تأثیری بر دوری از تحجر دارد؟ 🔸 انعطافپذ
۵
📌انحطاط متحجّرانه؛ انعطافپذیری متفکّرانه
🔸آشنایی بیشتر با تحجر و تأثیرگذاری خوارج
🔸اشتباه ذهنی، مهمترین عامل تحجر در میان خوارج
خوارج، متحجرینی بودند که جلوی امیرالمؤمنین علی(ع) ایستادند.
امیرالمؤمنین علی(ع) شخصیت کمی نیست بلکه در عالم خلقت، تک است. جانِ رسول خدا(ص) است و زندگی او صرف موضوعات فرعی نمیشود. وقتی خوارج سر راه ایشان سد ایجاد کردند، یعنی خوارج اصلیترین مشکل حیات بشری هستند.
امیرالمؤمنین(ع) درگیر موضوع فرعی نمیشود.
حضرت علی(ع) در مورد خوارج فرمودند که اینها اشتباه کردند. این اشتباه یعنی اشتباه ذهنی.
حتی خیلی از معنویات خوارج سر جایش بود، در جهاد کم نمیگذاشتند، آدمهای تنبل و تنپروری نبودند. پس چه ایرادی داشتند؟ حتی عبارت مقدسنما هم برای خوارج مناسب نیست، چون مقدسنماها کسانی هستند که به سجاده چسبیدهاند و از جهاد فرار میکنند، ولی خوارج مجاهدان صف اول بودند.
ایراد خوارج، یک ایرادِ ذهنی بود و به تحجر شناختی دچار شده بودند.
پناهیان
#انحطاط_متحجّرانه
#انعطافپذیری_متفکّرانه
@MRezaBerenji
۲۲ تیر ۱۴۰۳
44.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
➖مستند کلیپ دکتر حسن عباسی
_سهلانگاری هایی که منجر به شهادت رئیس جمهور شهید شد
افسوس!! 😑
@MRezaBerenji
۲۲ تیر ۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️رهبر انقلاب در مسجد مقدس جمکران _ غروب جمعه و یادی از صاحب اصلی این انقلاب و دعای سلامتی حضرت با صدای زیبای رهبر عزیز انقلاب...
@MRezaBerenji
۲۲ تیر ۱۴۰۳
دولت کریمه
🏴 شناخت موقعیت و انتخاب حضرت زینب(س) 📝 رهبر انقلاب: ارزش و عظمت #زینب_کبری، به خاطر موضع و حرکت عظی
🏴 نقش برجسته حضرت زینب(سلاماللهعلیها) در کربلا
📝 رهبر انقلاب: #زینب_کبری سلامالله علیها، نقش #همسر، نقش #مادر و نقش یک زن برجسته و ممتاز در خاندان پیغمبر را، در مدینه به بهترین وجه ایفا کرده است. شخصیت آن بزرگوار در مدینه - قبل از حادثهی کربلا - یک شخصیت برجسته و معروف و ممتاز بوده است. همچنانکه بعد از حادثهی کربلا هم یک نقش خیلی برجسته و ممتاز است.
📝 اگر فرض میکردیم که حادثهی کربلا اصلاً نبود - که ما آنچه دربارهی زینب کبری سلامالله علیها میگوییم و میشنویم مربوط به ماجرای کربلاست - باز زینب کبری سلامالله علیها، یک شخصیت برجسته، یک انسان بزرگ و یک زن قابل تبعیّت و پیروی محسوب میشد. از لحاظ #علمی، از لحاظ #تقوا، از لحاظ #پاکدامنی و طهارت، از لحاظ برجستگی اخلاقی، از جهت محور بودن برای همهی کسانی که به مسائل معنوی و اخلاقی و دینی توجّهی دارند و از جهات گوناگون، یک استاد، معلّم معنویّت، معلّم اخلاق و معلّم رفتار اسلامیِ زن محسوب میشد. با این حال، زنی در این حد و با این شخصیت، ناگهان در مقابل یک تکلیفِ بزرگِ آنی و خطرناک قرار گرفت که آن عبارت بود از رفتن به سمت کربلا. ۷۴/۷/۱۲
@MRezaBerenji
۲۲ تیر ۱۴۰۳
۲۲ تیر ۱۴۰۳
📷 تصویری از اولین شب مراسم عزاداری در حسینیه امام خمینی(ره). ۱۴۰۳/۴/۲۲
@MRezaBerenji
۲۲ تیر ۱۴۰۳
11.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۲۳ تیر ۱۴۰۳
📷 تصاویر «عبدالله کویته» طراح عملیات تروریستی کرمان که توسط وزارت اطلاعات به داخل کشور انتقال داده شد.
@MRezaBerenji
۲۳ تیر ۱۴۰۳
دولت کریمه
۵ 📌انحطاط متحجّرانه؛ انعطافپذیری متفکّرانه 🔸آشنایی بیشتر با تحجر و تأثیرگذاری خوارج 🔸اشتباه ذهنی،
۶
📌انحطاط متحجّرانه؛ انعطافپذیری متفکّرانه
🔸برنامۀ دین برای افزایش دائم انعطافپذیری انسان
🔸عدم سلامت نفس و انانیت، یکی از ریشههای تحجر
🔸سطحینگری، عامل دیگری برای تحجر
دین از ما یک انعطافپذیری فوقالعاده، بینهایت و نامحدود در برابر خداوند متعال میخواهد. هر جا این انعطافپذیری در مقابل پروردگار عالم نباشد، انسان دچار تصلّب، تحجّر، گاهی تکبّر و .... میشود.
خمیرمایۀ عبودیت و امتحانات، انعطافپذیری در برابر مقام ربوبی است. برنامۀ امتحانات الهی در مسیر دینداری این است که درجه به درجه انعطافپذیری ما را بالا ببرد. این برنامۀ دین است.
دین، امری پویا است و یکی از مصادیق تحجر این است که دین را امری پویا ندانیم.
پناهیان
#انحطاط_متحجّرانه
#انعطافپذیری_متفکّرانه
@MRezaBerenji
۲۳ تیر ۱۴۰۳
دولت کریمه
🏴 نقش برجسته حضرت زینب(سلاماللهعلیها) در کربلا 📝 رهبر انقلاب: #زینب_کبری سلامالله علیها، نقش #هم
🏴 عظمت زینب کبری (سلاماللهعلیها)
📝 رهبر انقلاب: یک مقایسهی کوتاه بین #زینب_کبری و بین همسر فرعون، #عظمت مقام زینب کبری را نشان میدهد. در قرآن کریم، زن فرعون نمونهی ایمان شناخته شده است، برای مرد و زن در طول زمان تا آخر دنیا. آن وقت مقایسه کنید زن فرعون را که به موسی ایمان آورده بود و دلبستهی آن هدایتی شده بود که موسی عرضه میکرد، وقتی در زیر فشار شکنجهی فرعونی قرار گرفت، که با همان شکنجه هم - طبق نقل تواریخ و روایات - از دنیا رفت، شکنجهی جسمانی او، او را به فغان آورد: «اذ قالت ربّ ابن لی عندک بیتا فی الجّنة و نجّنی من فرعون و عمله»؛ از خدای متعال درخواست کرد که پروردگارا! برای من در بهشت خانهای بنا کن. در واقع، طلب مرگ میکرد؛ میخواست که از دنیا برود. «و نجّنی من فرعون و عمله»؛ من را از دست فرعون و عمل گمرهکنندهی فرعون نجات بده. در حالی که جناب #آسیه - همسر فرعون - مشکلش، شکنجهاش، درد و رنجش، درد و رنج جسمانی بود؛ مثل #حضرت_زینب، چند برادر، دو فرزند، تعداد زیادی از نزدیکان و برادرزادگان را از دست نداده بود و در مقابل چشم خودش به قربانگاه نرفته بودند. این رنجهای روحی که برای زینب کبری پیش آمد، اینها برای جناب آسیه پیش نیامده بود.
📝 در روز عاشورا زینب کبری این همه عزیزان را در مقابل چشم خود دید که به قربانگاه رفتهاند و شهید شدهاند. بعد از شهادت، آن همه محنتها را دید، تهاجم دشمن را، هتک احترام را، مسئولیت حفظ کودکان را، زنان را. عظمت این مصیبتها را مگر میشود مقایسه کرد با مصائب جسمانی؟ اما در مقابل همهی این مصائب، زینب به پروردگار عالم عرض نکرد: «ربّ نجّنی»؛ نگفت پروردگارا! من را نجات بده. بدن پاره پارهی برادرش در مقابل چشم؛ دل به سمت پروردگار عالم، عرض میکند: پروردگارا! این قربانی را از ما قبول کن. ببینید این مقام، مقام چنین صبری، چنین دلدادگی نسبت به حق و حقیقت، چقدر متفاوت است با آن مقامی که قرآن کریم از جناب آسیه نقل میکند. این، عظمت مقام زینب را نشان میدهد. ۸۸/۱۱/۱۹
@MRezaBerenji
۲۳ تیر ۱۴۰۳
۲۳ تیر ۱۴۰۳