فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بعد از تذکر و نهی رهبری نسبت به مذاکره با آمریکا، نُطق #عراقچی نیز باز شد!
وزیر امور خارجه:
🔹چه اتفاق جدیدی افتاده که آمریکاییها توقع دارند دوباره به آنها اعتماد کنیم؟
🔹بهلحاظ کارشناسی اصلا زمینهای برای مذاکره عادلانه وجود ندارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 گزینه اسنپبک #برجام یعنی اگر طرف مقابلِ قرارداد به وظایفش عمل نکرد و شما از او شکایت کردی، شما را محکوم کنند!
دکتر فواد ایزدی استاد دانشگاه تهران:
🔹وقتی میخواستند برای برجام دستاوردسازی کنند به دروغ میگفتند تمام تهدیدات و تحریمهای قبلی دیگر اجرا نخواهد شد.
🔹️ظریف گفت هر توافقی بهتر از توافق نکردن است، برداشت آمریکاییها از این حرف این بود که هر متنی جلوی #ظریف بگذارند او امضا خواهد کرد.
#حماقت
11.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تجربهای از یک مذاکره؛ مستندی ببینید از دو سال مذاکره با آمریکا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از دولت #هاشمی_رفسنجانی تا #خاتمی،
بعد روحانی و حالا #پزشکیان
با اینکه همه آنها مذاکره با آمریکا
و بینتیجه بودن آن را تجربه کردهاند
هنوز هم فکر میکنند
با کُرنش در برابر آمریکا
با مذاکره، با سازش
مشکلات را حل میکنند!
و بعد از هر تجربه شکست
باز هم همان راه را دنبال میکنند!
💠 چرا با وجود تجربه ناموفق برجام و تجربه های متعدد دیگر، باز هم عده ای به دنبال مذاکره مجدد با آمریکا هستند؟
✍ شبیر فیروزیان
⚠️ خداوند متعال در آیه ای از قرآن کریم، پس از توبیخ کسانی که در برابر بدعهدی های دشمن واکنش قاطع و عملی از خود نشان نمی دهند، «علت روانی» این عدم واکنش را نیز بیان می فرماید:
🔸«أَلا تُقاتِلُونَ قَوْماً نَكَثُوا أَيْمانَهُمْ وَ هَمُّوا بِإِخْراجِ الرَّسُولِ وَ هُمْ بَدَؤُكُمْ أَوَّلَ مَرَّةٍ أَتَخْشَوْنَهُمْ فَاللَّهُ أَحَقُّ أَنْ تَخْشَوْهُ إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ؛ چرا با گروهى كه پيمانهاى خود را شكستند و تصميم به اخراج پيامبر(ص) گرفتند پيكار نمىكنيد؟ در حالى كه آنان نخستين بار (دشمنی و پیکار با شما را) آغاز كردند. آيا از آنان مىترسيد؟ با اينكه خداوند سزاوارتر است كه از او بترسيد، اگر مؤمن هستيد.» (توبه: 13)
⚠️ نکته مهم و ظریف در عبارت «أَتَخْشَوْنَهُمْ؛ آیا از آنان می ترسید؟» این است که خداوند در آن، از واژه «خوف» و مشتقات آن استفاده نکرد و نفرمود: «أتخافونهم»، بلکه از واژه و مشتقات «خشیة» استفاده نمود، تا روان شناسی دقیق تری از این افراد ارائه داده باشد.
توضیح آنکه، «خشیة» به معنای «ترس» همراه با «تعظیم» و «علم» است؛(راغب اصفهانی، حسین بن محمد؛ مفردات الفاظ القرآن؛ ص283)
به عبارت دیگر، «خشیة»، ترسی است همراه با «علم» و «شعور» بالا نسبت به «عظمت» طرف مقابل؛ بگونه ای که فرد با همه وجود آن را «لمس»، «درک» و «حس» می کند و نسبت به مقوله مورد ترس، کاملاً «منفعل» است.
در واقع باید گفت «خشیة»، خوفی است که به مرور زمان و در اثر افزایش «علم به عظمت شیء مورد ترس»، تقریباً در دل انسان «نهادینه» شده است؛ که نتیجه طبیعی این نوع «ترس نهادینه شده» از یک فرد یا موجود، «کرنش» و «انفعال» در برابر اوست.
⚠️ با این توضیح، باید گفت طبق بیان دقیق این آیه شریفه، کسانی که در مقابل بدعهدی های مکرر دشمن، اقدام متناسب و قاطعی نمی نمایند و حتّی به دنبال مذاکرات و پیمان های مجدّد با دشمن هستند، افرادی هستند که دشمنان خدا را «بزرگ» و «قدرتمند» می دانند و ترس از عظمت دشمنان خدا در آنان «نهادینه» شده و «عبودیّت دشمنان خدا» در دلشان ریشه دوانده و درنتیجه با «احترام» در مقابل آنان، «کرنش» و «تعظیم» می کنند؛ و تا زمانیکه این «عبودیّت» پابرجاست، محال است اقدام قاطعی از سوی آنان صورت گیرد.
⚠️ به عبارت دیگر باید گفت مشکل این افراد اساسا «بینشی» نیست که از تجربه های متعدد، درس بگیرند و اشتباهات گذشته را تکرار نکنند؛ بلکه مشکلشان عمدتا «گرایشی» است و تا زمانیکه گرایش قلبی این افراد به آمریکا حل نشود، از صدها تجربه دیگر هم درس نخواهند گرفت.
@basaer_fi
╭────๛- - - - - ┅╮
│📱 @Mabaheeth
╰───────────