eitaa logo
مباحث
1.7هزار دنبال‌کننده
37.9هزار عکس
34هزار ویدیو
1.7هزار فایل
﷽ 🗒 عناوین مباحِث ◈ قرار روزانه ❒ قرآن کریم ؛ دو صفحه (کانال تلاوت) ❒ نهج البلاغه ؛ حکمت ها(نامه ها، جمعه) ❒ صحیفه سجادیه ؛ (پنجشنبه ها) ⇦ مطالب متفرقه ⚠️ برای تقویت کانال، مطالب را با آدرس منتشر کنید. 📨 دریافت نظرات: 📩 @ali_Shamabadi
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بعد از تذکر و نهی رهبری نسبت به مذاکره با آمریکا، نُطق نیز باز شد! وزیر امور خارجه: 🔹چه اتفاق جدیدی افتاده که آمریکایی‌ها توقع دارند دوباره به آن‌ها اعتماد کنیم؟ 🔹به‌لحاظ کارشناسی اصلا زمینه‌ای برای مذاکره عادلانه وجود ندارد.
🔻واکنش رئیس ستاد جوانان میرحسین موسوی به متوهمان 😌 مذاکره با آمریکا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 گزینه اسنپ‌بک یعنی اگر طرف مقابلِ قرارداد به وظایفش عمل نکرد و شما از او شکایت کردی، شما را محکوم کنند! دکتر فواد ایزدی استاد دانشگاه تهران: 🔹وقتی می‌خواستند برای برجام دستاوردسازی کنند به دروغ می‌گفتند تمام تهدیدات و تحریم‌های قبلی دیگر اجرا نخواهد شد. 🔹️ظریف گفت هر توافقی بهتر از توافق نکردن است، برداشت آمریکایی‌ها از این حرف این بود که هر متنی جلوی بگذارند او امضا خواهد کرد.
11.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تجربه‌ای از یک مذاکره؛ مستندی ببینید از دو سال مذاکره با آمریکا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از دولت تا ، بعد روحانی و حالا با اینکه همه آنها مذاکره با آمریکا و بی‌نتیجه بودن آن را تجربه کرده‌اند هنوز هم فکر می‌کنند با کُرنش در برابر آمریکا با مذاکره، با سازش مشکلات را حل می‌کنند! و بعد از هر تجربه شکست باز هم همان راه را دنبال می‌کنند!
💠 چرا با وجود تجربه ناموفق برجام و تجربه های متعدد دیگر، باز هم عده ای به دنبال مذاکره مجدد با آمریکا هستند؟ ✍ شبیر فیروزیان ⚠️ خداوند متعال در آیه ای از قرآن کریم، پس از توبیخ کسانی که در برابر بدعهدی های دشمن واکنش قاطع و عملی از خود نشان نمی دهند، «علت روانی» این عدم واکنش را نیز بیان می فرماید: 🔸«أَلا تُقاتِلُونَ قَوْماً نَكَثُوا أَيْمانَهُمْ وَ هَمُّوا بِإِخْراجِ الرَّسُولِ وَ هُمْ بَدَؤُكُمْ أَوَّلَ مَرَّةٍ أَتَخْشَوْنَهُمْ فَاللَّهُ أَحَقُّ أَنْ تَخْشَوْهُ إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ؛ چرا با گروهى كه پيمانهاى خود را شكستند و تصميم به اخراج پيامبر(ص) گرفتند پيكار نمى‏كنيد؟ در حالى كه آنان نخستين بار (دشمنی و پیکار با شما را) آغاز كردند. آيا از آنان مى‏ترسيد؟ با اينكه خداوند سزاوارتر است كه از او بترسيد، اگر مؤمن هستيد.» (توبه: 13) ⚠️ نکته مهم و ظریف در عبارت «أَتَخْشَوْنَهُمْ؛ آیا از آنان می ترسید؟» این است که خداوند در آن، از واژه «خوف» و مشتقات آن استفاده نکرد و نفرمود: «أتخافونهم»، بلکه از واژه و مشتقات «خشیة» استفاده نمود، تا روان شناسی دقیق تری از این افراد ارائه داده باشد. توضیح آنکه، «خشیة» به معنای «ترس» همراه با «تعظیم» و «علم» است؛(راغب اصفهانی، حسین بن محمد؛ مفردات الفاظ القرآن؛ ص283) به عبارت دیگر، «خشیة»، ترسی است همراه با «علم» و «شعور» بالا نسبت به «عظمت» طرف مقابل؛ بگونه ای که فرد با همه وجود آن را «لمس»، «درک» و «حس» می کند و نسبت به مقوله مورد ترس، کاملاً «منفعل» است. در واقع باید گفت «خشیة»، خوفی است که به مرور زمان و در اثر افزایش «علم به عظمت شیء مورد ترس»، تقریباً در دل انسان «نهادینه» شده است؛ که نتیجه طبیعی این نوع «ترس نهادینه شده» از یک فرد یا موجود، «کرنش» و «انفعال» در برابر اوست. ⚠️ با این توضیح، باید گفت طبق بیان دقیق این آیه شریفه، کسانی که در مقابل بدعهدی های مکرر دشمن، اقدام متناسب و قاطعی نمی نمایند و حتّی به دنبال مذاکرات و پیمان های مجدّد با دشمن هستند، افرادی هستند که دشمنان خدا را «بزرگ» و «قدرتمند» می دانند و ترس از عظمت دشمنان خدا در آنان «نهادینه» شده و «عبودیّت دشمنان خدا» در دلشان ریشه دوانده و درنتیجه با «احترام» در مقابل آنان، «کرنش» و «تعظیم» می کنند؛ و تا زمانیکه این «عبودیّت» پابرجاست، محال است اقدام قاطعی از سوی آنان صورت گیرد. ⚠️ به عبارت دیگر باید گفت مشکل این افراد اساسا «بینشی» نیست که از تجربه های متعدد، درس بگیرند و اشتباهات گذشته را تکرار نکنند؛ بلکه مشکلشان عمدتا «گرایشی» است و تا زمانیکه گرایش قلبی این افراد به آمریکا حل نشود، از صدها تجربه دیگر هم درس نخواهند گرفت. @basaer_fi ╭────๛- - - - - ┅╮ │📱 @Mabaheeth ╰───────────
اصرار روزنامه دانشگاه آزاد به بی‌عقلی، بی‌شرفی و کودنی! چرا؟!