#دوشنبه_طب_وخانواده
فرزند آوری مجاهدت بزرگ👶
https://eitaa.com/MadareMojahed
لبو در واقع ریشه اصلی گیاه چغندر است که از قدیم تاکنون در فصول سرد سال میان ایرانیان طرفداران زیادی داشته و علاوه بر اینکه خوراکی دلپذیری است به عنوان یک داروی گیاهی و رنگ خوراکی نیز استفاده می شود.
لبو یک منبع غنی از فولات و منگنز، تیامین، ریبوفلاوین، ویتامین B6، پانوتنیک اسید، کولین، بتایین، منیزیم، فسفر، پتاسیم، روی، مس و سلنیوم می باشد. پپتین موجود در لبو برای درمان افسردگی مفید بوده و تریپتوفان موجود در آن ذهن را آرام می کند.
#لبو
#دوشنبه_طب_وخانواده
فرزند آوری مجاهدت بزرگ👶
https://eitaa.com/MadareMojahed
همه اجزای لبو مفید است؛ از ریشه، ساقه و برگ گرفته تا پوست و گوشتش! مفیدترین و بهترین بخش آن، برگش، بعد ساقه هایش و بعد از آن ریشه است که پخته آن همان لبوی خودمان است.
وقتی چغندر پخته می شود، کالری موجود در آن به دلیل آزاد شدن کربوهیدرات ها و پروتئین ها بیشتر شده و راحت تر در دسترس سیستم گوارشی قرار می گیرد. این سبزی منبع بسیار خوبی از مواد معدنی و انواع ویتامین هاست و منبع خوبی برای فولات است و از این رو برای بهبود سلامت روانی و هیجانی مناسب است.
#لبو
#دوشنبه_طب_وخانواده
فرزند آوری مجاهدت بزرگ👶
https://eitaa.com/MadareMojahed
🤰🤰🤰🤰🤰
آیا می توان در طول بارداری لبو مصرف کرد؟
بله شما به طور میانگین می توانید با مشورت پزشک هر روز یک یا دو عدد لبو مصرف کنید. لبو دارای خواص عالی جهت پاک سازی خون، سم زدایی و بازسازی سلولها است و به صورت خام، پخته و یا بصورت آبمیوه قابل مصرف است. در صورت مصرف صحیح، لبو می تواند برای بدن بسیار مفید باشد.
خاصیت لبو در بارداری
مصرف لبو خواص بیشماری در طول بارداری دارد. از جمله:
1- کاهش احتمال بروز نقص های حین تولد: لبو دارای منابع غنی اسید فولیک بوده که عنصری حیاتی جهت رشد بافت های بدن و ستون فقرات جنین است. مصرف تکه های لبو و یا آب لبو کمک بزرگی به کاهش ناهنجاریهای حین تولد جنین مانند ستون فقرات شکافدار میکند.
2- تقویت سیستم ایمنی: مادران باردار نیازمند تقویت سیستم ایمنی خود می باشند تا بتوانند در طول بارداری از عفونت ها و بیماری ها دور بمانند. لبو دارای خواص آنتی اکسیدانی عالی است که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.
3- جلوگیری از پوکی استخوان: از دیگر خواص خوردن لبو در بارداری پیشگیری از پوکی استخوان است. احتمال بروز پوکی استخوان در مادران باردار وجود دارد. لبو دارای سیلیس بوده که به بدن کمک می کند کلسیم بیشتری جذب کند. این امر به دندان ها و استخوان ها کمک می کند که کلسیم کمتری از دست داده و در نتیجه از پوکی استخوان جلوگیری می کند.
4- تنظیم کردن سوخت وساز بدن: لبو منبع بسیار غنی پتاسیم است. مصرف لبو میزان الکترولیت های بدن را متعادل کرده و باعث تنظیم سوخت و ساز بدن در طول بارداری می شود. لبو همچنین موجب تنظیم سطح فشارخون مادر نیز می شود.
5- کاهش درد و تورم مفاصل: لبو دارای مقادیر اندک بتالین است که خاصیت ضد التهاب و تورم دارد. مصرف لبو در طول بارداری باعث کاهش درد و تورم در مفاصل می شود.
6- تصفیه کننده طبیعی خون: از دیگر موارد خاصیت لبو در بارداری تصفیه
پاک کنندگی خون است که می تواند از بروز بیماری و عفونت در بدن جنین جلوگیری کند. مصرف آب لبو باعث تقویت مقاومت فیزیکی بدن شده و همچنین میتواند سطح فشارخون را نیز تنظیم کند. توجه کنید که هر دوی این عوامل در زایمان راحت مادر نیز نقش دارند.
7- جلوگیری از کم خونی: لبو دارای منابع آهن بوده که باعث میشود تعداد هموگلوبین خون افزایش یابد. بنابراین خوردن لبو در طول بارداری ریسک ابتلای به کمخونی را کاهش می دهد.
8- تنظیم قندخون: لبو دارای شاخص قندی (گلیسمی) پایینی بوده و به همین دلیل به تنظیم قند خون در طول بارداری کمک می کند. (رنج نرمال قند خون در بارداری چقدر باید باشد؟)
9- تقویت و رشد جنین: لبو سرشار از ویتامین A و D است. نوشیدن آب لبو در طول بارداری به رشد بهینه جنین کمک می کند.
10- بهبود هضم و گوارش غذا: لبو سرشار از فیبر بوده و به همین دلیل باعث تقویت هضم و گوارش غذا میشود. همچنین مصرف لبو در طول بارداری باعث بهبود حرکت روده شده و از یبوست جلوگیری می کند.
#لبو
#دوشنبه_طب_وخانواده
فرزند آوری مجاهدت بزرگ👶
https://eitaa.com/MadareMojahed
بهترین زمان مصرف لبو در بارداری
ممکن است این سوال برای شما مطرح شود که برای بهره بردن از حداکثر خاصیت لبو در بارداری، بهتر است که ان را در کدامیک از سه ماهه های بارداری مصرف کنیم؟
سه ماهه اول بارداری بهترین زمان برای مصرف لبو و سایر سبزیجات است. زیرا سبزیجات به علت دارا بودن میزان بالای اسید فولیک به رشد ستون فقرات و نخاع جنین کمک می کند. بر اساس یافته های انجمن غذا و دارو مادران باردار در هر روز به ۴۰۰ تا ۸۰۰ میکروگرم اسید فولیک نیاز دارند و به طور متوسط هر عدد لبو دارای ۱۰۰ تا ۱۵۰ میکروگرم اسید فولیک است. مصرف لبو در سه ماهه دوم بارداری مواد مغذی لازم و ضروری را برای یک بارداری سالم فراهم می آورد. در طول بارداری در مورد میزان مصرف لبو و بهترین روش مصرف آن با پزشک خود مشورت کنید. در نظر داشته باشید که توصیه های پزشکتان میتواند شما را از عوارض جانبی مصرف لبو دور نگه دارد
#لبو
#دوشنبه_طب_وخانواده
فرزند آوری مجاهدت بزرگ👶
https://eitaa.com/MadareMojahed
#سه_شنبه_مادرانه
فرزند آوری مجاهدت بزرگ👶
https://eitaa.com/MadareMojahed
💕💕
✅ کودکت تو سری خور میشه با این ۴ جمله...
۱) نه نداریم...! هرچی من میگم همونه
۲) هرچی ما میگیم باید بگی چشم...
۳) اینقدر حرف نزن! سرم رفت...
۴) دیگه نبینم با من و بابا مخالفت کنیاااا...
♦️ اگر می خواید فرزندتون در جامعه زمانیکه دیگران می خوان بهش آسیب بزنن یا تقاضای اشتباه دارن، جرئت اعتراض یا نه گفتن رو داشته باشن، باید اجازه بدید توی محیط امن خونه ابراز وجود کنه و حرفشو بزنه، اگر مدام خواسته هاتونو بهش تحمیل کنید یک کودک کاملاً بی دفاع و درمونده تربیت میکنید.
🧡 @maadar_khoob
#سه_شنبه_مادرانه
فرزند آوری مجاهدت بزرگ👶
https://eitaa.com/MadareMojahed
نقاشی دیواری برای کودک یک جور تمرین فکر کردن به شیوه حسی است و این معنی را به کودک منتقل میکنه که من فکر میکنم، پس هستم.
پس مواظب عصبانیت خودتان باشید، چسباندن کاغذ به قسمت پایینی دیوار راه حل خوبی است.
🧡 @maadar_khoob
#سه_شنبه_مادرانه
فرزند آوری مجاهدت بزرگ👶
https://eitaa.com/MadareMojahed