هدایت شده از کیهـــان آنلاین
📷 جنگ سهم خواهان وارد مرحله افشای اسرار شد
🔸محمدجواد ظریف در قسمتی از متنی که امروز به مناسبت انصرافش از معاونت راهبردی رئیس جمهور منتشر کرده بود؛ در واکنش به منع قانونی انتصاب او به واسطه تابعیت مضاعف فرزندانش نوشته بود:
🔺این بهانه برای دیگران که فرزندانشان تابعیت مضاعف اکتسابی (ونه قهری) همراه با اقامت در خارج از کشور دارند، بیش از بنده قابل بهرهبرداری است.
🔸اکنون حساب های کاربری طرفدار آقای ظریف و وابسته به جریان های افراطی اصلاح طلب شروع به انتشار مطالبی مبنی بر تابعیت مضاعف فرزندان محمدرضا عارف(معاون اول رئیس جمهور) و محمدجعفر قائم پناه(معاون اجرایی رئیس جمهور) کرده اند.
@Kayhan_online
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🔰 ادامه نسلکشی در میانمار با استفاده از پهپاد!
🔸براساس گفته شاهدان، حمله پهپادی به یک جمع از مسلمانان روهینگیایی در میانمار باعث کشته شدن دهها نفر شده است.
🔻پیشتر نیز گزارش شد که در میانه بحرانهای متعدد و جنگهای مختلف در سراسر جهان، گویا کسی چندان توجهی به مسلمانان میانمار ندارد؛ رئیس مرکز حقوق بشر روهینگیا (اقلیت مسلمان میانمار) گفته است: «آنچه علیه اقلیت مسلمان روهینگیا در میانمار در حال رخ دادن است، نه یک قتل عام که چندین قتل عام است.»
🔸حالا گرچه کسانی که به صورت رسمی در این کشتار و فاجعه نقش داشتند، به دنبال کودتا در این کشور، به جان هم افتادهاند و دیگر مجال چندانی برای ادامه این فاجعه ندارند، اما کشتار مسلمانان توسط گروهکهای شبهنظامی بودایی همچنان ادامه دارد و گویا ارتش و دولت این جنایتها را «برونسپاری» کردهاند! و «هر دم نیز از این باغِ سیاهی بری میرسد»- با پوزش از ساحت جناب نظامی! – و اکنون خبر میرسد که بوداییها با پهپاد به جان مسلمانان افتادهاند.
#سرویس_خارجی
https://kayhan.ir/001EMn
@Kayhan_online
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
5.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 صعود ۶ پلهای ایران در المپیک
@Kayhan_online
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🔰 ماجرای خروج علیرضا حیدری از برنامه زنده تلویزیونی
🔸شب گذشته (دوشنبه - ۲۲ مرداد ۱۴۰۳) علیرضا حیدری دارنده ۶ مدال کشتی جهان و المپیک، به همراه حسین توکلی قهرمان وزنه برداری المپیک سیدنی میهمانهای ویژه برنامه اختتامیه المپیک ۲۰۲۴ پاریس در شبکه ورزش بودند که صحبتهای مجریان و نحوه ترک برنامه توسط علیرضا حیدری، با حواشی زیادی همراه شد.
🔸پس از صحبتهای علیرضا حیدری در رابطه با مسابقه ناهید کیانی مقابل کیمیا علیزاده، حواشی مبنی بر اینکه مجریان صداوسیما در واکنش به صحبتهای حیدری او را از ادامه حضور در برنامه منع کرده و با دیالوگهای خود او را به خارج از برنامه هدایت کردند، مطرح شد.
🔸این اتفاق با واکنشهای زیادی از سوی کاربران فضای مجازی رو به رو شد که اکنون علیرضا حیدری، شخصا نسبت به این موضوع واکنش نشان داد.
حیدری درباره حواشی پیش آمده گفت:
🔸موضوع آنطور که در فضای مجازی مطرح شد نیست و کسی بنده را از برنامه بیرون نکرد. من خودم از مجریان و تهیه کننده برنامه درخواست کرده بودم که زودتر پخش زنده را ترک کنم چرا که دیروقت بود و خسته بودم. اینکه کسی گفته باشد من دیگر در برنامه نباشم، اینطور نبود و من خودم میخواستم برنامه را ترک کنم.
ایسنا
@Kayhan_online
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 پخش پاسخ دفتر حسن روحانی به ادعای مطرحشده در برنامه تلویزیونی ثریا
🔸 علی عبدی، کارشناس برنامه ثریا گفته بود؛ روحانی در مذاکرات مکفارلن با مشاور شیمون پرز نخست وزیر وقت رژیم اسرائیل مذاکره کرده است.
@Kayhan_online
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 عارف: بنا نیست نفی دولت قبل بکنیم؛ همه دولت ها زحمت کشیدند
🔸محمدرضا عارف، معاون اول رئیس جمهور در دولت سیزدهم در آیین تکریم و معارفه معاونت زنان: بنا نیست ضعف های خودمان را با بدگویی از وزیر دولت قبل پوشش بدهیم
🔸همه دولت ها زحمت کشیدند.
🔸قرار است نقد کنیم تا بهتر جلو برویم.
@Kayhan_online
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🔰 مجری طرح گندم وزارت کشاورزی: امسال تاکنون میزان خرید تضمینی گندم از مرز ۱۱ میلیون و ۱۱۲ هزار تن گذشت؛ امسال نیازی به واردات گندم نداریم
@Kayhan_online
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
سروده افشین علا درباره ماجرای ظریف:
🔰دست در لیستتان با رفقا نتوان کرد!
🔸افشین علا، شاعر توانای کشورمان تازه ترین سروده اش را به ماجرای انصراف محمدجواد ظریف از معاونت راهبردی رئیس جمهور اختصاص داده است.
🔸آقای علا در این سروده از زبان مسعو پزشکیان نوشته است:
دست در لیستتان با رفقا نتوان کرد!
تکیه بر عهد تو و باد صبا نتوان کرد!
این چه سعی است که در نیمه رهایش کردی
شوخی انگار که با جمع شما نتوان کرد
دولت ایندوره به صد خون دل افتاد به دست
پس بیا قهر نکن کار رها نتوان کرد!
عارضت موقع تبلیغ، گل انداخته بود
سرخ حالا به دوصد بوسه چرا نتوان کرد
نظر پاک تو این بود که از جمع خودی
همه را نصب کن از دم، که سوا نتوان کرد!
شاید از کاپشنم سخت به تنگ آمدهای
چه کنم بر تن مسعود قبا نتوان کرد
غیرتم کشت که از آذری جهرمیات
دو سه ماهیاست که یک لحظه جدا نتوان کرد
مشکل رابطه با غرب نه در دانش ماست
با شما بر سر این چون و چرا نتوان کرد
تا به حدی است تورا نازکی طبع ظریف
که جز اصحابِ تو، نصب وزرا نتوان کرد!
بجز ابروی تو محراب به کابینه نبود
طاعتِ غیر تو در دولت ما نتوان کرد
@Kayhan_online
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دکتر عارف: دکتر قاضیزاده با نشاط و انگیزه در خدمت آرمانهای انقلاب و ایثارگران عزیز بودند
معاون اول رئیس جمهور:
🔸یاد و خاطره همه شهدای گرانقدر انقلاب به ویژه شهید رئیسی که از چهرههای خدوم و عاشق انقلاب بودند را گرامی میدارم.
🔸از زحمات و مجاهدتهای برادر عزیزم دکتر قاضیزاده تشکر میکنم که با نشاط و انگیزهای که در ایشان دیدیم در این سنگر نیز در خدمت آرمانهای انقلاب و ایثارگران عزیز بودند.
🔸افتخار میکنیم که آزاده جانباز و مجاهد برادر عزیزمان آقای اوحدی که در اینجا خودشان صاحب خانه هستند و تشکر میکنیم که این مسئولیت را پذیرفتند.
🔸پذیرش مسئولیت در نظامی الهی بسیار سنگین است و هر گامی که انسان برمیدارد بار سنگین مسئولیت را احساس میکند.
@Kayhan_online
هدایت شده از خبر فوری سراسری
♨️واکنش اسموتریچ وزیر دارایی به کاهش رتبه اعتباری در سرزمین اشغالی:
🔹 کاهش رتبه اعتباری اسرائیل به سطح A (یعنی بالاترین سطح ممکن) با چشم انداز منفی رسیده است.
✍ کاهش رتبه اعتباری چه تأثیری بر یک کشور میگذاره؟
کاهش رتبه اعتباری یک کشور باعث افزایش هزینه های وام اون کشور میشه.
همچین شرایطی سرمایه گذاران خارجی رو از سرمایه گذاری در اون کشور با این رتبه بی رغبت و نهایتا منصرف می کنه و همین امر باعث میشه ارزش پول ملی تضعیف بشه!
این روند باعث افزایش واردات خواهد شد و به اعتماد عمومی و بازارها و تولید و در نهایت رفاه شهروندان آسیب جبران ناپذیری وارد میکنه!
سرانجام این اتفاق، ورشسکتگی اقتصادی اون کشور رو به دنبال داره!
رژیم صهیونیستی فقط با یک چشم غره ایران به این روز دچار شد.
📌 خبر فوری سراسری
@fori_sarasari
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
🔻مهجوریّت نظریۀ نظامِ انقلابی:
نهادهای «نظام» یا «انقلاب»؟!
🖊مهدی جمشیدی
۱. یکی از دوستانم که از پژوهشگرانِ متعهد و کاربلد در زمینۀ ارتباطات و فرهنگ است میگفت چند ماه اخیر، همکاری علمیِ اندکی با مرکز پژوهشهای مجلس داشتم و چند مطالعۀ جدّی در این باره برای آنها انجام دادم، اما در نهایت، واکنش آنها این بود که نوشتههای تو، جنبۀ ایدئولوژیک دارند، درحالیکه ما به مطالعات تکنیکی و کارشناسی نیاز داریم و بدینجهت، نمیتوانیم با شما همکاری کنیم. این دوستِ پژوهشگر میگفت مقصود آنها از ایدئولوژیکنویسی، ارجاعدادن به امام خمینی و رهبر انقلاب و بزرگان فکریِ انقلاب بود، ولی من افزون بر این، تمام مقالات جدیدِ غربی در زمینۀ پژوهشم را نیز میخواندم و به آنها نیز ارجاع میدادم، اما استفادۀ نهاییام در مقام نتیجه و تجویز، مبتنی بر گفتمان انقلاب بود، و همواره نیز بر سرِ این روش من، مناقشه وجود داشت و با برچسب نگاه ایدئولوژیک، طرد و تخطئه میشدم. دوستِ پژوهشگر در پاسخ به آنها، استدلال کرده بود که اینجا، نهادِ سیاستگذارِ نظام است و باید به صورت مستقیم و صریح، در خدمات غایات انقلاب باشد و نباید خطوط اصلیِ سیاستنامهنویسی را از جای دیگری به آن تحمیل کرد. جالب اینکه مدیر این بخش، هیچ تخصصی در زمینۀ ارتباطات و فرهنگ نداشته و بااینحال، هم بر کرسی مدیریت، تکیه زده و هم دربارۀ نوشتههای اصحاب نظر و معرفت، اظهار فضل میکند. بههرحال، گفتگوی وی به سرانجام نرسید و پروندۀ تجربۀ تلخ او در این مرکز، بسته شد. وقتی مرکزی که باید نقش قوّۀ عاقلۀ مجلس را ایفا کند، اینچنین گرفتار علوم انسانیِ تجدّدی است، توقع دارید کدام گره گشوده شود؟!
۲. بنده نیز به سفارش یکی از دفاتر این مرکز، پژوهشی با عنوان «طراحی رویکردهای تحوّلزا در حکمرانی فرهنگ: پیشنهادهای برای فصل فرهنگ در لایحۀ برنامۀ هفتم» نگاشتم که حاصل سالها مطالعهام بود و عصاره و چکیده محسوب میشد، اما بدون ارائۀ هیچ توضیح مکتوبی به من، کار را رد کردند. این مهم نیست، بلکه مسأله این است که پس از ارائۀ کار، مبلغ چهار میلیون تومان از ده میلیون تومان به حسابم واریز کردند که با وجود گذشت چندین ماه، همچنان در اختیار من است و مرکز پژوهشهای مجلس، واکنشی برای عودتدادن این مبلغ نشان نداده است. حتی یکبار هم در اینجا، همین مسأله را نوشتم اما دریغ از هیچ واکنشی. همچنان که تجدّدزدگی و وادادگی نسبت به نظریههای غربی، برخلاف اقتضای انقلابیگری است، سهلانگاری در قلمرو بیتالمال نیز چنین حکمی دارد. دلیل این بیاعتناییها چیست؟! در سالهای نخستین انقلاب، نمایندگان مجلس از گرفتن حقوق، پروا داشتند و آن را برخلاف انقلابیگری میشمردند، اما اینک، ورق برگشته و حاشیههای گزندهای پدید آمدهاند که سرمایههای اجتماعی را میسوزانند. حسّاسیّتهای دهه شصتی، تاریخنشین و منزوی شدهاند و لقمههای آلوده، سکۀ رایج.
۳. دوستان دیگری نیز دربارۀ این مرکز و وضع هویّتی آن، روایتهای تأسّفباری داشتهاند که نقل نمیکنم. من و شما در تجربههای خویش، شاهد همین تکهواقعیّتها هستیم و از کنار هم نشاندن آنها، ذهنیّت سیاسیمان شکل میگیرد. البته این تکهواقعیّتهای ناموجّه، موردی و ناچیز نیستند، بلکه در ظرف تجربه و ادراک ما، تجلّیِ تکهای دارند، اما در واقعیّتِ فینفسه، بیماریهای ساختاریِ مزمنی هستند که به جان نظریۀ نظامِ انقلابی افتادهاند. نهادهای رسمی، محتاج خانهتکانی هستند؛ چون غبار عادات دیوانی و تعلّقات تجدّدی، بر روی آنها نشسته است. در همهجا، عدّهای تکنوکرات و بوروکرات نشستهاند و دربارۀ نظام، تصمیم میگیرند، اما در وجه بیرونی و رسانهای، اینگونه بازنمایی میشود که نظام در اختیار انقلابیهای آنچنانی است. دهههاست که اقلّیّتِ مؤمنِ انقلابی، حاشیهنشین و بیاختیار شدهاند و سکولارهای اداری یا شبهانقلابیهای محافظهکار، سلطنت میکنند. بدنۀ قدرت، چنین وصفی دارد و از انقلابیگری، جز رگههای باریک و ناچیزی مشاهده نمیشود. نظریۀ نظامِ انقلابی، در درون خودِ ساختار، با چالش مواجه گردیده و کسانی از قدرتنشینان میکوشند از انقلاب به نظام عبور کنند. عادیسازی، ایدهای نیست که فقط سعید حجاریان بر زبان براند، بلکه در عمل، همین شبهانقلابیهای تکنوکرات، بهترین هوادار آن هستند. مسألۀ این دو جریان سیاسی با یکدیگر، قدرت است و نه معرفت. هر دو، به جمعبندی مشترک رسیدهاند و در مقام احیای لیبرالیسم مذهبی هستند و فقط نزاعشان معطوف به این است که کدامیک، عهدهدار انجام و اجرا بشوند. روایتی که شبهانقلابیهای تکنوکرات از حکمرانی نو و عقلانیّت انقلابی دارند، چیزی از طرح عادیسازی کم ندارد؛ آنها برای مقاصد یکسان، اصطلاحات مختلف جعل میکنند.
https://eitaa.com/mahdi_jamshidi60
هدایت شده از حمید رسایی ✔️